Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
totopad #4872 üzenetére
Attól függetlenül, hogy az utolsó hozzászólásomban "bevédtem" a huawei-t kérdem, hogy miért csak az jöhet szóba? Csak azért, mert bár szerintem is jó telefonokat csinálnak, de még a P szériájukat sem lehet minőségérzetre egy lapon említeni az iphon-al vagy a samsung S szériájával. A P30 is messze van ezektől, volt a kezemben. Valahogy nem az igazi. Nekem is van egy két éves P10-em de fenyojoe-val értek egyet, hogy ha valaki a prémium érzetet akarja a kezében tartani, akkor vagy iphone vagy samu s széria. Nálunk az asszony kapott most egy s9-et, érezni hogy egy prémium készüléket tart az ember a kezében.
-
-
-
-
-
Itt is említi a gyerekek...
-
-
Ti arról mit hallottatok, hogy állítólag az ios 13-at csak a 10-től kapják meg a telefonok?
-
-
-
-
Van valahol egyébként valami lista a megbízható boltokról ahonnan érdemes venni készüléket?
-
-
válasz
sityupityu #4725 üzenetére
Ja, pluszban lenne még egy kérdésem. Most ez a készülék vízálló vagy sem? A besorolása alapján ugye csak cseppálló, de pl a TechVideoHU videóban meg a srác víz alatt kamerázik vele...Most akkor? Köszi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest