- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
válasz
malystryx #279650 üzenetére
De ez mitől van? Nálad is ilyen ok, de másnál is? Elég fura....sőt, ha a store-ban egy játékra nyomok add to cart, semmi nem történik, nem dobja fel, hogy lépjek be vagy ilyesmi, semmi......vicc. Olyan meg, hogy login felül, mint korábban egyáltalán nincsen.
Köszi a választ.
Üdv. Rusher
-
vargalex
félisten
válasz
malystryx #279263 üzenetére
Én telefonon alkalmazásból szoktam intézni, most is pikk-pakk ment az egész...
Szerk.: De kipróbáltam, PC-n a weboldalra is azonnal be tudtam jelentkezni, megy minden.
Szerk2.: PS4-en is normálisan működik a store. Ha már újratelepítést kér nálad, akkor lehet, hogy haldoklik a HDD-d.
-
_drk
addikt
válasz
malystryx #273609 üzenetére
A kissebb bugok javíthatók. A beakadások tárgyakba nem tudom. Nem hogy a follower, de mi is mindenbe bele akadtunk. A be töltésre muszáj lesz valamit kitalálniuk mert ez így gamebreaking.
Inkább a performance lesz a gáz, ami ps4en ugyse se lesz már megcsinálva rendesen. -
.LnB
titán
válasz
malystryx #252851 üzenetére
A pass valószínűleg ezért megy: [kép]
A quick release viszont összetettebb. Alapvetően a dobás gyorsaságát ez határozza meg: [kép] + a megfelelő jumpshot animáció. De a képen látható összes Badge közre játszik benne. Legfontosabb a Hot Zone Hunter. Mert ezen a képen látható piros területek: [kép] már Hot Zone-ok nekem, onnan elég nagy valószínűséggel jó lesz a dobás a HoF Hot Zone Hunter badge segítségével.
Azt ne felejtsd el, hogy egy overall 94-es karakter, az már baromi más mint egy 80 körüli.
-
.LnB
titán
válasz
malystryx #252844 üzenetére
Jobban meg kellett volna fogalmaznod, hogy te csak az EA féle NBA Live játékokról írsz. Mert így nagyon félreérthető. Az NBA Live széria híresen gyenge. Nem is csoda, hogy tavaly is leállították a fejlesztését. Az meg, hogy az NFS-ben csalt az AI, az itt most teljesen irreleváns.
-
-
Tegla80
addikt
válasz
malystryx #242853 üzenetére
semmi nem frissult azota,szval sztem nem.
Amugy aki multizni es a gepet rendesen hasznalni akarja az mar reg tulvan rajta....itt pl nem sirt senki,szval akar lehetsz Te is pont az aki,de nem valoszinu. Ha kell az online ficsor akkor frissits,ha nem akkor varj a kovire ami hozhat ismet olyat ami miatt ne frissits.
(En ugyvok ezzel,h ha akar akkor bedoglik es lehet ep most es ez mindig benne van.Azert nem hasznalni valamit rendesen mert elromolhat,sztem butasag hisz azert vettem,h hasznaljam. ) -
S e t h
nagyúr
válasz
malystryx #242302 üzenetére
Kerestem róla videót, állam ejtettem le, gyakorlatilag fullban Black Flag hangulat, ehhez már csak valóban egy jó single rész kellene és megérkeztünk.
Mutattam haveroknak, ez simán multis élmény már nekem is.
A eltérő színű felszerelés plusz gold chest kicsit viszont ubisoftos, de nem is várom, hogy hét évvel ezelőtti állapotokhoz nyúljanak vissza, egy ideje minden már a pénzért vehető szirszarokról szól.
[link] -
.LnB
titán
válasz
malystryx #238473 üzenetére
Az a bajom a Wreckfest-tel, hogy pont arra épít, amit az ember kinő a kora előrehaladtával. A kocsik lezúzására. A fiam 7 éves, otthon a hot wheels autókat állandóan baleset éri.
Szóval ő imádná. Csak maga a játék megmaradt egy jó-jó, de mégis csak Early Access szinten. Amiért én teljes árat nem adok. Februárban volt akciós. 8300ft-ért. Na én még azt is sokallom.
-
_drk
addikt
válasz
malystryx #234695 üzenetére
Mindenkinek egyéni lootja van. Megosztani se tudod csak azzal akivel partyban vagy és annak is van 1 órás időlimitje.
De totál nem tudom miről beszélsz, mert ilyen nincs! Vagyis PC-n tuti nincs.
Egy ember látja csak a cuccot, amit dobott neki a rendszer, azt ha felveszed, majd ledobod, akkor látja a többi játékos.
De mi ez a szemétnek jelölés? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
malystryx #234644 üzenetére
Fullos csomag, benne van minden, ami Diablo 3hoz megjelent.
Nulláról indulsz, PC account nem játszik.
Nem kell hozzá Blizzard account.Telepít, játszik.
Az irányítás jobb, mint PCn.... hihetetlen, de igaz.Amíg nem próbáltam én sem hittem el.
Kurvajó, vedd meg nyugodtan. -
.LnB
titán
válasz
malystryx #233584 üzenetére
Igen, a map ismeret a legfontosabb. És a legnehezebb. Mert itt nem elég a pálya "körvonalait" megtanulni. Itt bizony teljes 3D-ben kell gondolkodni. Fent is van, lent is van, nem csak sík a pálya. És az átlőhető, kibontható, kirobbantható felületek. Én nagyjából 2 évvel vagyok most az után, hogy PC-n játszottam vele (ott se annyira sokat, és túl jó se voltam). Azóta van 3 map (vagyis több, de most három van benne a map pool-ba unranked-en), amiket nem ismerek. Nos, eddig estem-keltem. Mostanában kezdem kapiskálni, megtanulni őket. De nagyon nehéz.
És úgy általában, nulláról nekiállni Siege-ezni iszonyat nehéz szerintem. Nem annyira, mint mondjuk egy Dota 2, ahol ~1000 játékóránál kezded el kapiskálni a lényeget, de azért szerintem egy 100-200 óra simán kell (én se tartok még ott).Ezért is van az, hogy én ajánlom mindenkinek, de ez nem az a játék, ahol könnyen jön a sikerélmény. Cserébe borzasztó mélysége van. Nagy segítség, hogy van újoncoknak való játékmód. Itt konzolon én is azzal kezdtem (egy bizonyos szintig csak az elérhető).Ha össze akarnám hasonlítani mással, az új COD topikját érdemes megnézni. Csak a skinekről van szó. Azokat farmolja mindenki. Azért nyomják le 1000x ugyan azt a pályát, ugyan azon a játékmódon. Míg egy Siege-ben minden meccs egyedi. Nem unalmas, nem önismétlő. Lehetőségeket rejt, nem csak ugyan azokat a köröket futod folyamatosan, újra és újra.
-
.LnB
titán
válasz
malystryx #233579 üzenetére
A Siege-ben a menüben van aim assist opció, de én nem érzékelek semmit. Szerintem nagyon minimális lehet. Ami mondjuk érthető, mert itt a szögek tartása, a célzás, a one tap-ek (igaz, hogy ez konzolon nagyon nehéz) a játék borzasztó fontos része. Nem olyan mint egy rohangálós COD, vagy Titanfall. De a legrosszabb aim assist amivel én PS4-en találkoztam a BF V-ben van.
-
saelin
veterán
válasz
malystryx #233579 üzenetére
Titanfall-ba kell is az aim assist. Falon futva, levegőben repülve kell eltalálni apró emberkéket, akik mindenhol ott vannak csak a földön nem. Szerintem az egyik legjobb multis fps játék amit valaha próbáltam. A story sem rossz, sőt!
Madwe
Szerintem a legbiztonságosabb most egy jó UHD kijelzőre beruházni. Kizártnak tartom hogy a kövi generáció valamilyen szinten is bele tud kóstolni a 8K tartalmakba. Az már nagyon bika felbontás. -
ProEvoFan
nagyúr
-
penge111
addikt
válasz
malystryx #225779 üzenetére
Thx, tegnap kezdtük el még 2 részt letoltuk, asszonykámnak mondtam engedje már ezeket a török szupersorozatokat, amik mennek a tv-ben, és mondom tegyünk egy próbát ezzel a csudálatos Netflix-szel
.
Más picit a retrónál maradva, nagyon sok kvarcjátékom volt. Nagybátyám a 80-as években meglepett egy ilyennel, én voltam akkor a suli istencsászára pár hétig
-
myckey
veterán
válasz
malystryx #221270 üzenetére
Köszönöm, de ha hiszed, hanem.....alig karistoltam bele.
Rohadt sokat írtam már a játékról. Nem hazai nyelvezetű oldalakat vizslattam, aztán ha volt valami érdemleges, vagy nem....azt áthoztam. ( pedig mindig megfogadom, hogy nem írok egy karakter sem ( nem mintha lényeges lenne )...mindenki azt gondol, amit akar ! )Nézz be a PC oldalon lívő topicba.is. Ez közös topic ! PC-BOX-PS
Egyébként lehet nem lesz jó játék.....soha nem mondtam. Gőzöm sincs mennyire fog tetszeni. Másnak....
De amit találtam, azok megfogtak, én meg még rajongója is vagyok a világnak és sok éve várok már egy valamire való SW játékra.
Ennyi az egész. -
malystryx
senior tag
válasz
malystryx #220720 üzenetére
Meg hát nem tudom mennyire adták el a videókkal, még fenntartásaim vannak a Jedi-vel kapcsolatban, mert mégis csak EA játék, majd nézek videókat, remélem nem lőttek el mindent a trailerek-ben.
A másik, hogy az év vége húzós lesz, kellene venni egy éves ps plus-t, pár játék még kedvencek között van (VR-os), azok tuti le lesznek árazva, meg kéne venni egy Aim Controller-t. Már nem merem előállni itthon a tervekkel, remélem nem 5 éves lesz belőle -
xavix13
őstag
válasz
malystryx #220609 üzenetére
Volna nekem is egy kérdésem az ea accessal kapcsolatban, ha jól látom elő lehet ezeöccázé fizetni egy hónapra is... Gondolom abban sincs semmi féle korlátozás és úgy mond megéri ha csak egy két játék érdekel (mirror edge 2, way out), meg max megnézném a fifát, de tudom az pl. hosszútávon úgysem kötne le...
Tehát igazából a kérdés hogy ha 1 hónapra fizetek elő akkor sincs korlátozás igaz, illetve le lehet mondani 1 hónap után is akár ha már nem érdekel és nincs automatikus megújulássa a cuccnak, igaz? -
30z.Samu
félisten
válasz
malystryx #217322 üzenetére
Köszi az írást!
Le fogok rá csapni mindenképpen, én egyébként megjelenés előtt nem is tudtam a játék létezéséről. Én akkor hallottam róla először amikor megjelent meg hogy PS exkluzív. De szerintem is rohadt jó kis játék a stream alapján.
Oké, valószínű nem én lettem megcélozva ezzel a játékkal, de szerencsére (vagy nem szerencsére) még mindig bejönnek ezek a meseszerű dolgok.
Más: Tegnap kicsit játszottam a Dragon Ball FighterZ-el online, de előtte kicsit gyakoroltam. De tényleg csak egy kicsit, nagyjából 10 percet töltöttem gyakorlással, kb mindenre emlékeztem, amit akkoriban tudtam a játékban. Olyan volt, mintha abba sem hagytam volna, pedig azt hittem hogy csúnyán feltörlik Velem a padlót.
De nem, meglepetésemre majdhogynem ugyanúgy mint, mint amikor megszereztem a Demon rangot. Oké, volt egy derank, de pár meccs alatt visszaszereztem és tudtam is tartani magam, jöttek a meccsek. Viszont mintha kicsit változott volna a mechanika, vagy én bénáztam. A látvány pedig...kb mintha egy másik játékkal játszanék, nagyon szép ezen a TV-n.
MK 11-et is toltam azért, próbáltam kihasználni a trial időt. Tetszik alapvetően a játék, bár kicsit csalódott voltam olyan értelemben, hogy azt mondták hogy T-800 is játszható lesz. Lényegében amiatt töltöttem le a trial-t első körben. Szerintem meg fogom venni a játékot Karácsony környékén.
-
Moby
veterán
válasz
malystryx #212903 üzenetére
Node a Blood&Truth (ahogy a játékok többsége) nem támogat aim controllert. Ezért nem értettem, amit írtál.
Aim controllert ezek a játékok támogatnak. Slussz. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
malystryx #209998 üzenetére
Ez a játék.Minecraft: PlayStation4 Edition
Itt van meg a teljes kreativitás szabadsága.
Ehhez lehet vásárolni rengeteg textúra, map, skin stb...pakkot, amitől más lesz az alapjáték "hangulata".Létezik a Minecraft Story Mod.Ez egy különálló játék, egy epizodikus kalandjáték, ami a Minecraft játékon alapul.Több epizód is van, régen az első az ingyenes volt.A Telltale Games adta ki, aszem' ezek már megszüntek.
Szóval ha építeni szeretnétek, akkor a Minecraft: PlayStation4 Edition kell nektek és a hozzá kapcsolódó kiegészítők.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest