- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Egyáltalán semmi!
Hétvégén több óra BF5, Warzone és Anthem (Ez utóbbi már törölve is lett, nem jön be) nagyon közel hajolva - kb bedugtam a fejem a szekrénybe - lehetett minimalis, nagyon minimalis HDD és alig-alig venti hangot. Kanapéról hangtalan. Tényleg nem túlzok, semmi. -
tothjozsi96
addikt
-
Lackooo84
nagyúr
Szerintem ott már más gond lesz. Pont nemrég volt nálam takarításon egy hasonlóan állandóan kikapcsolgató, visító gép, és miután végeztem vele, pár perc teszt után szépen meg is adta magát. Kiderült, hogy a túlfeszelt az APU-t tápláló áramkör, és az ott szépen sütögette az APU mellett az alaplapot. Mivel már szépen kaptak a sok hőterheléstől a golyók, a kis mozgatás elég is volt a halálához. Utána egyik kollegának sikerült feltámasztani, de volt vele melója. Szarok ezek a 7216-os spórolós alaplapok.
-
Mondjuk az ilyen az már nem normális. Ott már ténylegesen ráfér egy takarítás és újrapasztázás. Ha pedig előtte volt megcsinálva, akkor ott valami el lett szúrva.
Vagy pedig nyitottabb helyre kellene áthelyezni a konzolt. Ha nem tud rendesen szellőzni, akkor is túlmelegedhet. -
Köszönöm a választ, a Többieknek is
. Ha ki van takarítva és a gyári paszta le van cserélve, akkor nem lesz ezektől sem turbina hangja, ugye? (HZD-t nyomom most, azzal nincs sok hangja, néha térképnél elkezd eléggé tekerni a venti, de játék közben elég halk.).
Akkor még nyugodtan várom, hogy a PS5 rendelésem élesedjen. December 6-án rendeltem elő Alza-nál és Konzolvilág-nál. Remélem április környékén már elérnek hozzám a rendelésekkel
. Addig ezzel a két játékkal szerintem kihúzom.
A HZD kiegészítőjében, illetve a Ghost of Tsushimában mennyi játékidő van? (Szeretek mindent megcsinálni, nem csak a fő sztorin végigrohanni).
-
A vinyón van túl agresszívre állítva a parkoltatás (illetve a fej rámprára kihelyezése) és a motor leállítása. Magyarán az APM értéke túl alacsony, és pár másodperc múltán leállítja a merevlemezt. Az APM az operációs rendszerből szabályozható, de a PS4 ezzel nem foglalkozik, és a gyári beállítás érvényesül. Egyes vinyókban az APM értékét át lehet állítani, de ez nem éppen magától értetődő és egyszerű dolog.
-
Gyakorlatilag igen. Az persze kérdés hogy hogyan, arról még nem jött info. Ha mondjuk eleg csak az acc-ot elsodlegesre allitani egy ps5-on, akkor semmi nem gatol meg abban, hogy haver gepere bejelentkezz es behuzd magadnak a jatekot. De aztan az is lehet, hogy erre is kitalalt mar valamit a sony.
-
Steve1207
veterán
Simán csak arra mennek, hogy többet vásároljon az ember egyből, ami "megtetszik". Nem tudod nyomon követni, megnézed, akciós, megveszed (nem mindenki követi a psprices-t sem).
Az akció kezdetét se írja már, így ha pl valaminél hezitálsz, hogy "áh, most mégse veszem meg" akkor lehet két hét múlva, amikor még ugyanebben az akcióban fut simán berakod a kosárba, mert már nincs meg, hogy ez a korábbi akció-e vagy egy új. Apróságok, de befolyásolják az embert.
(Lehet a lassú oldal egy újfajta megközelítésben is a terv része, hogy "böngészik tovább a fene ezen a lassú nyavaján, jó lesz ez, megveszem")
-
Én ilyenre nem tudok kezességet vállalni, szóval vegyed amelyik szimpatikus. USB 3.0 csatija legyen minimum, hivatalosan ez a követelmény, és szinte mindegyik jó. A chipset ami a lényeg benne, de ezt a legtöbbször nem is tüntetik fel. ASM1153E és ASM1351 amiket főként használok hozzá (utóbbi a PS5-nél már elvileg 10 Gbps-ot is tudni fog, ami SSD-hez jól jöhet), de egy sokkal olcsóbb INIC-3609 is kiválóan működik (ez egy noname adapter). Különösebben nem érkezett itt a topikban ezekre panasz, hogy ne menne valamelyik. Én jeleztem anno, hogy a 1351 az nem működik, de nem sokra rá azt is javították egy rendszerszoftver frissítésben, és már évek óta oké.
-
Nem célom a meggyőzés, a magam részéről untam már ezeket a nagyon hosszú betöltési időket (amin persze csak részben segít az SSD a PS4 limitációi miatt), és az is kiderült, hogy a játék közbeni textúra streamelés miatt is jól jön (vinyóról van, hogy későn tölt be, és addig hiányzik vagy rosszabb minőségű).
Másolási idő persze az van. Itt azt tudom javasolni, hogy a legolcsóbb QLC-t azt felejtsd el, mert Trim nélkül nagyon be tud lassulni az írás. Minimum TLC, de a magam részéről MLC-s 860 Pro-t vettem anno (ez bírja az írást).
Az állandó mozgatás az relatív, én főleg single player téren mozgok, és egyszerre csak egy játékkal játszom. Szóval párat ráhelyezek és végigjátszom őket, aztán pedig mehetnek vissza a vinyóra. Amivel huzamosabb ideig tolod, azt nem érdemes ide-oda másolgatni. Adott esetben a külső vinyóról is futtathatod, a mostani állapothoz képest nem lesz hátrányod belőle (úgy sem lesz lassabb mint most a beépítettről). -
Nyilván ha találsz ilyet 2,5" méretben, akkor a 7200-as az valamivel gyorsabb, ami játékbetöltésnél jól jöhet. Viszont érdemes megnézni a specifikációját, mert az erősebb motor több kakaót kér, amit a konzol egyetlen USB portja nem biztos, hogy ki tud elégíteni. De amúgy egy standard 5400 RPM mobil vinyó az elég, és ilyen a beépített is.
Általánosságban rossz tapasztalat az SMR vinyókkal van (a piacon kapható összes 2+ TB-os 2,5" ilyen), írásban nagyon be tudnak lassulni ha legalább félig már beteltek és sok adatot írsz rá (a játékok pedig elég méretesek tudnak lenni). Nekem több ilyen Seagate FireCuda SSHD-m (ST2000LX001) van befogva PS-hez, és annyira azért nem vészes a helyzet. Főleg ha netes letöltésről van szó, mert akkor a Sony szerverei lassabbak. Amúgy tudom javasolni a WD20SPZX-et, nekem ez is bevált.
Ha 1 TB-os és főleg használtan elég, akkor talán érdemesebb olyat keresni ami nem SMR, pl. a jó öreg WD10JPVX nekem még mindig teszi a dolgát. -
ldave
félisten
A gacha abban nyilvánul meg, hogy a szerencsén múlik milyen karaktereket kapsz a játék során, akik között egész nagy különbség tud lenni erősség terén. Mobiljátékok esetében szokásos ez a mechanika, kinyitsz egy dobozt és random, hogy mi van benne. És persze jó sok pénzért vehetsz magadnak újabb esélyt.
-
ldave
félisten
Azzal a feljavított verzióval azért várnék egyet, ha jól tudom az a Switch változat újrakiadása lesz, ami látvány terén sajna elmarad majd az eredeti PS4 játéktól... legalábbis a trailer alapján.
-
RudY
addikt
-
VTom
veterán
Úgy, hogy nem lehet belopakodni csak úgy mindenhova, és leszúrni mindenkit, hanem fejleszteni kell a karaktert ebbe az irányba, figyelni a gear-re, és még akkor is jönnek az animációk, nem csak egy szúrás, és jónapot.
Alapból egy nagy ógörög kalandjátékként kell kezelni, szerintem annak is készült, csak AC név alatt jobban el tudták adni (szerintük)
Az Origins még bérgyilkolós volt, ez már inkább zsoldosos. -
VTom
veterán
Abban egyetértek, hogy az Ezio éra volt a csúcs, és a Juno vonal után a jelenkori szálnak semmi értelme sincs, azon kívül, hogy kizökkent a játék világából.
Nekem 165 órám van benne, és még mindig tud újat mutatni a játék. Minden területnek megvan a maga története, amibe vagy bekapcsolódsz, vagy nem (és semmivel nem maradnak el színvonalban bármelyik rpg mellékküldetéseitől) katonáskodhatsz, hajózhatsz, vadászhatod a legendás állatokat, mítikus lényeket, küzdhetsz az arénában, irthatod a kultistákat, stb. persze farmolhatod is az erődöket, táborokat, ha akarod, az a része niylván repetitív, mert megölöd, kifarmolod..
Unalmasnak egyáltalán nem mondanám.
De 8-10 óra alatt még semmit sem láttál a játékból.Mondom ezt úgy, hogy a Syndicate kivételével az összeset végijátszottam, és szerettem is, ill. az Odyssey-ben az első végigjátszás közben jött egy lejtmenet 30 órárnál, amikor abbahagytam. Aztán rájjöttem, hogy ezzel máshogy kell játszani, mint az előző részekkel, és hipp-hopp belement 165 óra, amit folytatok, amint megérkezik a PS5.
-
penge111
addikt
Nálam platina az Origins-szal együtt. Teljesen egyet értek, a sztori az unalmas volt, de én mint történelmet szerető ember, nagyon imádtam kóborolni mind a görög, mind az egyiptomi világban. Maga a világ prezentálása szuper volt szerintem, jó volt benne csak úgy nap végén bóklászni. Én az Odyssey esetén azért éreztem javulást is a küldetések területén, némelyik elég jól lett megírva. Szerintem senki sem a hűdejó sztorija, vagy a önismétlő küldik, tennivalók miatt szereti a fenti két AC-t, maga a világ megalkotása lenyűgöző, nem véletlen lehet bevinni akár töriórára is mindkét játékból a túra módot! Mondom ezt úgy, hogy rpg és jrpg főleg a zsánerem és ezekben ugye a történetnek nagyon erős szerepe van. Sokáig én is éppen ezért kerülgettem az AC sorozatot, de képes volt egy jó történet nélkül is a világa miatt lekötni.
-
Igen, sokaknak fulladt unalomba az FC2. Én akkor imádtam, többször végigjátszottam, pedig mai szemmel nézve eléggé fapados - bár lehet, hogy az újításokkal már nem jönne be. Nálam azért is volt ennyire nyerő, mert nagyon bejött a Véres Gyémánt hangulat. Reménykedtem, hogy ebben a generációban kapunk egy remastert belőle, de sajnos pont nem jött.
-
Én az Ody-t jobban élveztem mint az Originst. Talán mert a görög téma közlebb áll a szívemhez. DLC-kkel együtt 110 órát beletoltam, annyira elkapott. Repetetív az tény, de épp olyan időszakomban voltam amikor ez bejött
FC2-nél a tűz terjedése volt nagy szám, az tetszett.
-
Ilyen sületlenségeket beszélni már korán reggel... Mindenki tudja, hogy a Far Cry 2 a legjobb.
Amúgy az "elvagyok vele, de minek"-nél jobb megfogalmazást nem hallottam még. Mindig is szerettem a Ubisoft játékait, de amit ebben a generációban csináltak, az kimerített. Nagyon nagyok a játékai, de nem annyire jók, hogy megérje a 100 órákat belefeccölni. A Far Cry-okat lenyomtam és az AC: Origins-t kimaxoltam. Vadásztam a HA-n a következő részre, és realizáltam, hogy pont semmiből sem maradok ki, ha már nem játszom végig. Megfogadtam, hogy ledolgozom a backlogomat, de új "jó" játékba már nem ugrok bele, csak olyanba, amit mindenki az egekig magasztal.
-
wierra
senior tag
Az irányítás, pontosabban a menükben történő navigálás számomra elég furcsa lett, sokszor kellett böngésznem az alsó magyarázatból, mi kell nyomnom ahhoz, hogy... Baromi logikátlan. Ahogy az se normális, hogy a O gomb a támadás a négyzet helyett. R1 a dodge/run, R2 az erős/spec támadás.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy valszeg nem számít, mert elég megengedő ez a trophy, ezek pl nem számítanak killnek:
Hacking a turret or robot and setting it to friendly fire will not void the achievement, even if enemies die by the turret or robot's friendly fire.
Causing death by turning on an electric floor that electrocutes a person will not void the achievement.
Causing death by destroying an object, such as a robot or car (whose explosion results in casualties), will not void the achievement.
Deaths cause by NPCs, such as police, do not void the achievement.Az utolsón kívül a többi szerintem simán beleszámíthatna.
-
wierra
senior tag
Ez a vicc jutott erről eszembe
:
Elmegy egy beteg az orvoshoz.
- Doktor úr, nekem olyan problémám van, akárhova nézek mindehol pinát látok.
- Ez érdekes - mondja a doktor. Elővesz egy papírt, rajzol rá egy háromszöget.
- Ez mi?
- Pina.
Az orvos rajzol egy négyszöget.
- Mi ez?
- Pina...
Az orvos rajzol egy kört.
- Ez mi?
- Pina...
- Megállapítom, hogy magának pinakomplexusa van...
- NEKEEEEM???? Maga rajzol mindenhova pinát... -
penge111
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest