- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
Sziasztok, egy érdekes kérdéssel fordulnék hozzátok, a PS VR gen1-es headset homlok és a hátsó pánt részein elkezdett durván lemállani az anyag. Találtam utánrendelési lehetőséget, merthogy lehet kapni hozzá párnákat, de a műanyag szerkezettel együtt. Van a neten a "hátsó pántot hogy kell leszedni" videó, de a homlokrész eltávolításáról semmit sem találok. Esetleg van a tarsolyotokban ehhez valami tudásanyag? Előre is köszönöm szépen.
A szélesebbikről lenne szó. [link] -
malystryx
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #279403 üzenetére
Velem akkor szokott ez előfordulni amikor jön a havi 2-3 PS Plus ingyenes játék, 5-10 napig nem enged be, aztán hirtelen jó lesz. Gépen meg úgy akad az egész mintha még isdn-es net lenne.. Nem tudom mi ez a jelenség, de minden jelszó stimmel...
-
malystryx
senior tag
Annyira szerencsétlen ez a sony, ha a havi ps plus játékok megjelennek kb 10-15 napig be sem lehet jelentkezni (weboldal) hogy behúzzam őket, a jelszó stimmel, minden stimmel csak épp hibára fut az oldal napok óta. Most megpróbáltam a gépen behúzni, szerencsétlen majd megszül a store elindítása után, a karaktereket félig meddig jeleníti meg, és annyira össze akar omolni, hogy kér egy rendszer újratelepítést.
minden friss rajta pár napja játszottunk is...
Nem tudom Ti találkoztatok -e ezzel, de kezdem unni, lassan fél éve ez megy.
-
malystryx
senior tag
válasz
oriic #278549 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy ez is arra megy ki, hogy lassan a régebbi gépekkel rendelkező felhasználók is lépjenek szintet. Én pedig nem szeretnék, nekem tökéletes a PS4. Akkor majd esetleg megvásárolom PC-re.
Amúgy is drágább lett az 5-ös, ennyiért nekem már nem fér bele, főleg most a drágulások miatt. Ez annyira nem is bánt, de a Horizon dlc-je már annál inkább.. Ott kerek perec az arcunkba nyomják..
-
malystryx
senior tag
Uraim, egy kis segítséget szeretnék kérni. Tavaly rendelt nekem haver egy készletet, amit kicseréltem magamnak, karhosszabbítási projekt kapcsán.. 2 napja a fiam szólt hogy a kontrollerén eléggé ragadnak a gombok, és tényleg, kezd mállani. Eszembe jutott, hogy van tartalék gomb a készletben, mert 3-3 volt benne, gondoltam kicserélem. Igen ám, de a hosszabbított kart önmagában nem lehet rátűzni a kis tüskére, ami a szétszedett kontrolleren van, mert lötyög rajta. Hanem ez a műanyag gomba is kell hozzá. Lehet külön kapni ilyesmit? [link] Köszönöm előre is.
-
malystryx
senior tag
Urak, olyan kérdésem lenne, hogy én most fejeztem be a Horizon - Forbidden West-et, ennél a résznél a platináért nem jár avatar ugye? Utánaolvastam a neten, de néhány hozzászólás van csak. Amúgy szépen elfutott PS4-en is, igaz HDR nélkül és performance módban, így is süvített elég sűrűn szegényem, a töltési idők néhol elég hosszúak, de összességében teljesen rendben volt. A játék itt is gyönyörű..
98 óra lett a vége.
-
malystryx
senior tag
-
malystryx
senior tag
válasz
Zsinder #276974 üzenetére
Igen, köszönöm szépen, ezt a listát már átböngésztem, éppen pár perce végeztem vele.
A Horizon új részét vártam, hátha csípnek le pár zöldhasút, de nem. Sebaj.
Akkor megvesszük így.
Szerk.: A Notebook-on 12.990-ért kapható PS4-re lemezesen, és még több helyen hasonló árban is fellelhető. Akit érdekel.
-
malystryx
senior tag
Sziasztok Urak!
Elvileg nem mától lenne Day of Plays akció? Lesznek erre vonatkozóan leárazások a játékokra is, vagy csak készülékek/kiegészítőkre lesznek? Köszi előre is, nézem a store-t, de egyelőre semmi kiírás. -
malystryx
senior tag
Uraim, köszönöm szépen a segítségeket, akkor nagyjából ugyanezeket nézegettem. Sebaj, akkor várólistás lesz, nem vagyok elkeseredve, még ott a játék is, remélem jól fog futni Pro-n.
-
malystryx
senior tag
válasz
semetka #276926 üzenetére
Köszönöm szépen
, ezt az oldalt is eltettem, naponta nézegetem, de nem hinném hogy 1-2 hónap múlva ne lehetne kapni, max várok vele és kész. De azon se lepődök meg hogy felvásárolják és eladják többért.
Az ilyenek meg is érdemlik és azok akik megveszik. Én tudok rá várni, csak azt találom furcsának hogy még az árukereső sem mutat szinte semmit.
-
malystryx
senior tag
válasz
Mr Chapel #276914 üzenetére
Szia! Szabad tudni, honnan rendelted? 4-5 hete előjegyeztem a hivatalos oldalon, semmi visszajelzés. Mások elmondása szerint 10-én is volt egy adag szállítás, abban sem voltam benne. Tegnap is nézegettem, nem találtam még sehol délelőtt. Az alzán van is meg nem is, de ott is úgy, ha kéri valaki, megrendelik. Köszi előre is.
-
malystryx
senior tag
PC-n is ugyanolyan rossz volt ahogy leírod, aki gameplay-t tett ki az vagy úgy volt hogy nem voltak a szervereken, vagy még a beta előtt. Szépnek szép, de ha így hagyják, hamar kuka lesz. Előrendeltem, mert a videók alapján tényleg jól látszott hogy milyen szépen fut, most meg jött a fekete leves. A szörnyek beakadnak az objektumokba, a follower elakad a sarkokban és/vagy ott áll mellettem, én nyilazok ő meg sem mozdul. A lag miatt folyamatos melléütések, Duriel-nél pont ugyanez történt, és az hogy ilyen szipi-szupi a grafika, pl. lemész egy több szintes barlangba vagy kazamatába, az átjáró a térképen egyszerűen nem látszik. A faluban akik adják a küldiket, nem látszik felettük a kis sárga felhőcske a felkiáltójellel, addig amíg közel nem mész. Ja és menjenek a sunyiba, haverral épp a nekrót és az assassint akartuk kipróbálni.
Sokat kell még ezen dolgozni, de ha lehetőségem lesz rá, és ilyen lesz a végleges, elküldöm őket a náthásba, holott tudom hogy meg se hatja majd őket. Kár hogy nincs refund.
-
malystryx
senior tag
válasz
icemad #272533 üzenetére
Azt minden évben szidni fogják.. Lassan szokj hozzá.
A 10 éves gyerek azt szajkózza a cseten hogy cyberbug, azt sem tudja eszik e vagy isszák. Csak 'mer 'aszongya mindenki.
Helyesen írni nem tud, de már ilyen korban kezdi a toxikus viselkedést. Én legalább figyelem a gyerek mit csinál, és magyarázok neki amit csak tudok hogy ne legyen ilyen.
Mostanában játszottam végig pár triplaA kategóriás címet, mindegyikben volt hogy beakadtam a textúrába, nem tudtam kijönni, újrakezdés. Volt egyben game breaking bug, és megnyúló textúra stb, mégse vinnyogott érte senki. Ez sajna ilyen, én már rég elengedtem a témát, de kíváncsi leszek, hogy az Avatar játékra, amiért nem jelenik meg PS4-re, mekkora felháborodás lesz. Lehet ezt is kihisztizik az amerikaiak, és ugyanígy jár mint a CP. -
malystryx
senior tag
válasz
oliwire #272002 üzenetére
A sztori annyira nem rossz, ha valaki egy kicsit jobban belemélyed, rengeteg információ lejön a karakterekről a végére. Valószínűleg nem olyan jó mint az előd, de ha vizuális élményre vágysz és meg szeretnéd nézni hogy a mit hoztak ki ebből a masinából, én mindenképpen ajánlom, hisz a Ghost of Tsushima, és a God of War mellett ez mindenképpen érdemel egy dobogós helyet.
-
malystryx
senior tag
válasz
Jim74 #265751 üzenetére
Egyszer nekem is megfagyott alatta, ezek szerint másoknál is előfordul.
Amúgy is szerettem volna kérdezni. Aki végigvitte az AC - Brotherhood-ot, annyiban tud nekem segíteni, hogy miután megvan a végigjátszás, lehet a Sequence-ket tetszőlegesen kiválasztani, és bármelyiket újra játszani, vagy újra kell kezdeni elölről New Game+ban??
-
malystryx
senior tag
Mostanában NFL hiányában és a magyar közvetítésnek hála megszerettem az MLB-t, iszonyat rákattantam. Sztem nagyon izgalmas meccsek vannak, és kivétel nélkül az összeset élveztem eddig, még ha nem is volt pont/run minden találkozón. Végeztem a Tsushimával, arra gondoltam ha már egyszer odaadták az MLB Show 19-et, nekiállok szép lassan. Érdemes nagyon kezdőként nekiállni a karrier módnak? Sokat játszottál vele, azért kérdezném elsősorban Tőled. Előre is köszi.
-
malystryx
senior tag
válasz
james001 #258420 üzenetére
Én is gratulálok, én holnap fogom befejezni és platinázni, soha eddig jobb játékkal nem játszottam, mondtam én hogy nekem készült, gyalog jártam be az egész map-ot, egyszerűen nincs rá jobb szó, Masterpiece. Nekem legalábbis. Addig gyűjtögettem a virágokat is amíg meg nem tudtam venni a játékban az összes páncél összes színezékét, kalapot, és fejpántot, meg az íjakét. Kíváncsi leszek a sztori végére.
Azt remélem tudod hogy ősszel jön egy ingyenes tartalom hozzá?
-
malystryx
senior tag
Szia. Mostanában NFL hiányában és a magyar közvetítésnek hála megszerettem az MLB-t, és jól emlékeztem, az egyik havi PS Plus játéknak meg is kaptuk az egyik részt. Ennek borzasztóan örülök, mert iszonyat rákattantam. Sztem nagyon izgalmas meccsek vannak, és kivétel nélkül az összeset élveztem eddig, még ha nem is volt pont/run minden találkozón. Majd ha végeztem a Tsushimával, nekiállok tutira. Érdemes nagyon kezdőként nekiállni a karrier módnak? Előre is köszi.
-
malystryx
senior tag
válasz
hombre[EU] #254255 üzenetére
Tényleg így néz ki a sziget, nemrég lett egy cikk ide linkelve, nyilván a játéktér nagyobb, de sok minden belekerült onnan.
"Tsushima is a real place, a Japanese island located between the Japanese mainland and the Korean Peninsula. We visited Tsushima multiple times during the project, a beautiful place crowded with mountains and dense forests. Green covers what seems like every inch of the island, a rolling tree line from the top of the mountains all the way down to the ocean." -
malystryx
senior tag
Igaz, összekevertem a 2 játékot, jogos, ott a pont. (és FunPro-nál is)
Bocsánatot kérek. Belenéztem a videód elejébe, amikor a palánkkal szemben passzolsz a jobb sarokba, elég kockázatos, nekem ilyenkor simán lopják a játékszert, meg ezek a quick release-ek..
Meg kell tanulnom dobni, mert így nem találok be.
-
malystryx
senior tag
NBA téma. Azért azt nem tudom hogy a 2k20-ban léteznek -e az AI által becsempészett mini csalások, de a régebbi részeket figyelembe véve, egyet kell értsek Mezcal kollégával, és mert EA játék, feltételezem hogy ez az anomália megmaradt. Régen az összes rész megvolt, rongyosra játszottam őket. A meccsek összességében az volt a recept, hogy a félidő végére 20 és 30 pont körüli vezetést hoztam össze, és hiába jött a 3-ik negyedben ugye újra a kipihent kezdő 5-ös, gyakorlatilag egy dobásom sem ment be, ők meg zsinórban szórták a pontokat. Úgy állítottam be hogy pörgős játékmenetben 6 perces negyedek és ekkor jöttek ki reális eredmények. Amíg le nem dolgozták az ellenfeleim a hátrányt, addig pont sem volt. Sőt, videót is készítettem anno, hogy kiütöttem a labdát az ellen kezéből, odarohantam, 3x hajolt rá a labdára, és nem vette fel, az ellenfél meg odajött és azonnal elhappolta. Holott az összes negyedben ez elsőre sikerült nekem. Igazából a 3-ik negyedet nem engedte a játék sosem, ott csak védekezni próbáltam jószerével. Másik példa az EA tollából a NFS széria. Sokat játszottam ezekkel is. Fontosabb versenyek, épphogy vezetek, vagy 1-2 méterre az ellenfél mögött vagyok. Kicsúszok és/vagy ütközök, gyakorlatilag hosszú percekig nem tudom utolérni az első helyezettet. Számtalanszor kipróbáltam már azt hogy kilököm őket vagy neki valami tárgynak, az utolsó körben, ugye nullára fékeződik, és másfél-két kilométernyi előnyre teszek szert. 3 másodperc múlva már ott liheg ugyanaz az autó a nyakamban és meg is előz... Szóval lehetne itt mindenféle elméleteket felállítani, de én sok-sok éve nem játszom NBA-t és NFS-t ezek miatt. A 2k20-at pedig behúztam az 1500-ért nemrég, de csakis amiatt mert imádtam és imádom a női ligát, ezerszer jobb.
Bocs a hosszúért.
-
malystryx
senior tag
Szép hétvégét Mindenkinek, szeretném megkérdezni a Tisztelt fórumtársakat, hogy egy felesleges kuponkódja nincsen valakinek véletlenül? Előre is köszönöm szépen.
Bocsánat a kéregetésért, de az enyémet hagytam lejárni.. -
malystryx
senior tag
Érdekes, a Póki nálam is fél óra után landolt a kukába, a gyerek végigtolta meg a dlc-ket is. Viszont a Batman brutál ehhez képest. Az összes része. Majd ha kifogyok a nagyobb címekből még adok neki esélyt, de elsőre nem jött át.
A laborban a mini feladatok tetszettek viszont, az zseniális.
-
malystryx
senior tag
Urak! Nézem a Playstation yt csatornáját, a 4k-s műsor még nem elérhető, és itt említettétek hogy lesz jobb minőség is. Ha esetleg valaki találkozna vele, belinkelnétek? El kell utaznom sajna. Köszi előre is.
-
malystryx
senior tag
válasz
oriic #249552 üzenetére
Szia! Nem ehhez a hsz-hez, de én is merem ajánlani a HZD-t, nálam az első platina volt, a harcrendszer és ahogy az állatok/robotok kinéznek, az vitt mindent. Szinte mindenhová gyalogszerrel mentem, de lehet némelyiken lovagolni is, és ezzel együtt "lóháton" harcolni nekem nem jött be, sőt ki sem próbáltam, de ez megint egy plusz-t ad hozzá, loot-ban meg nem lesz hiány az is biztos.
-
malystryx
senior tag
válasz
keIdor #249095 üzenetére
A 4 dobozossal én is szívtam, és mint kiderült, az aki még a játék megjelenésének idejében csinálta, az jól járt, mert ha homlokegyenest hátrafutsz nagyjából, ott volt 3 vagy 4 egymás mellett. Régi videók teljesen mást mutatnak mint ma, és olvasni is lehet pár cikkben, hogy azóta nerfelték, és már csak 2 van ott ha jól emlékszem. Nálam 96 óra futott bele, természetesen platina, és mindent bejártam ami a térképet illeti.
-
malystryx
senior tag
Urak! Feltettem tegnap a rendszerfrissítést, és ma feltelepítettem a GoW-ot, elkezdtem vele játszani, persze folyamatosan visított a venti. Gondoltam majd visszaállítom performance-re ha engedi, de az első pár mozdulatot még meg tudtam vele csinálni, aztán mintha nem reagált volna többet a kontrollerre, elkezdett körbe forogni, csak néha reagált a gombokra, aztán ledobta. Megpróbáltam visszacsatlakoztatni, nem engedte, pedig a fény alapján bekapcsolt volt a kontroller. Megpróbáltam a másik 2-vel is, azokat is lecsatlakoztatta seperc alatt. 5 perc szenvedés után nagy nehezen ki tudtam lépni a játékból, de a menüben is akadt a mozgás. Tapasztaltatok ilyet? Előre is köszi.
Másik játékot nem mertem még kipróbálni, tegnap az Ace Combat közben 5 percenként felbőgött a venti, de csendben volt, tudtam játszani szépen. Utána tettem fel a frissítést. Nem gondolnám hogy a GoW miatt csinálja ezt.
Szerk.: Próbáltam visszakapcsolni, a hitelesítő kódot nem tudom beírni, annyira akad vagy nem veszi be időben.
-
malystryx
senior tag
válasz
Carlos Padre #248296 üzenetére
A VR részéről sokat nem írtam [link] , de csak azért nem érdemes, benn vagy egy pályán vagy kertben és gyakorlatilag alkotsz, de elég jól néz ki amúgy, nappal-éjjel is váltakozhat, ilyenkor a növények más színben pompáznak, az átlagosnál jobb élmény azért, de ha más nem is, a története mindenképp kárpótol majd, főleg a végjáték.
-
malystryx
senior tag
válasz
fausto #248281 üzenetére
A Blood and Truth tényleg nagyon jó, viszonylag hosszú, bár néhol túl sok a párbeszéd, vagány játék, és eléggé sok benne az akció, és jó hogy ülve is játszható, én nem szédültem egy percre sem. A Robinson most 1798-ért meg nem sok, 1 hete be is húztam.
Meg most az Ace Combat 7-et, mégiscsak van benne VR küldetés, kíváncsi leszek.
De az Iron Man VR demója egyenesen mindent visz, bár szokatlan egy kicsit, de nagyon hamar behúzza az embert. Brutális lesz a nyár. -
malystryx
senior tag
Bekerült egy új VR játék a store-ra: The Walking Dead: Saints and Sinners [link] ha kapok egy kupont, szerintem behúzom, elég durva lett, új mechanikákkal készült, remélem sikerült ide is átemelni ezeket és az élmény PS VR-on is megfelelő lesz.
Valamint érkezik később még 2 VR játék: Vaders Immortal [link] és a Pistol Whip [link] amire érdemes lehet figyelni. -
malystryx
senior tag
válasz
Krisz0630 #247095 üzenetére
Én már év elején előrendeltem store-ból, ki is fizettem, baj már nem lehet belőle. Ellenben az Ironman VR viszont az alzánál lett előjegyezve, elég sokat ment fel, 12-ről már 14 körülre. Mindegy, ez van, amúgy is elmenne valami másra a pénz.
Nekem meg olyan érzésem van a játékról, hogy erre is a türelmetlen és a balfék 1-2 órát játszók rá fogják aggatni a különböző jelzőket (mint a DS esetében is a sétaszimulátort) és le fogják húzni a játékot. Pedig sztem óriási ötletek vannak benne és a felfedezés szabadsága is jó ötlet lesz, az meg hogy a ló milyen, pont nem érdekel. Meg a savazók sem fognak, ez a játék egyenesen nekem készült, úgy érzem. 20 éve várok egy ilyen alkotásra, nem lehet rossz.
-
malystryx
senior tag
Én is meglestem a videót, nekem azt hiszem ez a világom, eddig a For Honor volt ahol sok-sok órán át istápolhattam és szépítgettem a szamuráj karaktereket, itt persze nem ez a lényeg, de végre egy open world játékot kapunk, a helyszínek gyönyörűek, a zene szintén, némi craftolási lehetőség, a kinézetet is lehet váltogatni, a kérdőjeles felfedezések nálam óriási plusz, a harcrendszer nagyon jónak néz ki, remélem lesznek skillek is, de ha nem, a charm-okkal is beérem. Én titkon egy ilyen játékra vágytam, nekem ez lesz az etalon, ha 40 évig kellett is rá várnom, remélem megérte. Nem kell már a Days Gone.
A grafika teljesen rendben van, nálam az amúgy se számít annyira, de attól még gyönyörű. Megvettek teljesen, már régen előrendeltem, most már hátradőlök azt hiszem.
-
malystryx
senior tag
válasz
nemorino #245305 üzenetére
Egyetértek, a hidden blade-nek egy célja volt... Lopakodni majd ölni. Azt én sem értettem hogy miért nem lehet elsőre ölni vele. Ezért is a Syndicate-ig bezárólag vettem meg az AC-kat, de persze a 2 az etalon. Egyetértek Saelin-el és Szabi-val is, kevés a puzzle, pedig egy ekkora játéktéren bőven elférne több is, meg már víz alatt is van lehetőség keresgélni. A Witcher meg jóval magasabb szint a feladatok szempontjából.
De mégis megemlíteném még ide a kissé beteges, de vicces Borderlands sorozatot is, tonnányi mellékküldi van bennük, és én végigjátszottam a Pre-Sequel kivételével mindet, sztem nincs bennük 2 ugyanolyan küldetés, és/vagy ha van is, mindegyiknek van valami egészen jó és néha morbid sztorija. Nálam az ütött nagyot, persze nem mehetünk el amellett hogy nekem amúgy az egyiptomi és a görög mitológia is nagy kedvencem, szóval államat a földön keresve néztem a videókat, gyönyörű mindkét játék és rohadt jó. De engem a városok és a tetőkön való ugrálás/puzzle keresgetés hoz lázba. Mindenkit más.. -
malystryx
senior tag
válasz
Mezcal #245226 üzenetére
Igen, ha nem sértelek meg akkor látni lehet azért, de abszolút rendben van. A védelmemre mondva, én már néhány mozdulatra nem is emlékszem, és én mindent elfelejtettem.
Ettől függetlenül csodálatos játék, rendkívül sok időt el lehet tölteni vele, a zene is nagyon ott van, grafikára meg nem lehet panasz. Aki SW rajongó, annak kötelező darab, főleg most így fél áron.
-
malystryx
senior tag
válasz
Bad Pritt #245160 üzenetére
Én 5 évig toltam a WoT-ot, és én is sokat kutattam a kétes dolgok után. Véleményem szerint ez mind igaz. A legnagyobb baj a MM. Egy 6-os tankot pl. berak T8-ba, a festéket sem karcolod meg rajtuk. Egy valamire való ágyú ott kezdődik, a T8 meg T6-osok között pedózik. (Vagy T9 vs T7) Na meg a sima 15-0-ás vereségek, és arról ne is beszéljünk hogy volt hogy elkezdtünk játszani, 0/12-vel kezdtünk, egyszerűen nem tudtunk nyerni aznap. +1 a végére, ami még egy halom lehetne: lelövöd a tankot 20-30 hp-ra, és utána pattan róla minden.
Ha 2 év kihagyás után is bemegyek egy csatába, 2 lövés után kiderül mi változott: semmi! Fél perc alatt felqúrja az agyam.
Egy dologgal lehetne segíteni, akkor esetleg játszanék, ha lehetne olyan pályát választani amin én szeretnék menni. Akkor megvennének kilóra.
-
malystryx
senior tag
válasz
S e t h #244825 üzenetére
Én az Assassin's Creed Ezio Collection-t ajánlom, benne van mindhárom rész amit Hombre ajánlott, nekem is ez van lemezen.
Elvileg ez még remastered is. Egyébként nagyon szépen néz ki nagy tv-n is, én a 2-ben 36 órát töltöttem, azt platináztam, a többit valószínűleg nem fogom, de mindent amit össze lehet szedni, azt megteszem. Nekem a második rész a best.
Szerk: Az első rész (AC1) nincs benne. -
malystryx
senior tag
Ugye hogy ugye??
Nekem is bejön ez a stílus, ha jobban belegondolunk, ez egy cyber szamuráj, és evidens hogy mindenkit kettévág.
Az nekem sem jön be nagyon hogy fps, de hát így látványosabb talán hogy repkednek feléd a lövedékek, és kikerülhetőek. Ez van, majd megpróbálom megszokni, a demo alatt csak kiderül.
-
malystryx
senior tag
Annyiban volt szó róla hogy régebben Oriic belinkelt egy videót róla (amiért a mai napig hálás vagyok neki
) , azóta is hetente megnézem legalább egyszer. Nagyon bejön a hangulata, a zene egy különleges pikantéria lesz, főleg ha olyasmik lesznek amik abban a videóban.
Steamen amúgy most a demója ingyenes május 13-ig.
Gagyi vagy nem, a hangulata legyen jó. Annyira nem rossz a grafika. Ez egy gyors játék viszonylag, úgysem a pixelekre kell figyelni.A superhot pl. sem egy grafikai csúcs, de rengetegen játszották/játsszák. A tegnapi Jedi FO grafikájának lealacsonyítása eléggé nem ideillő volt. Újságírói szinten 1-2 órát beletéve az a véleményezés kb. ennyit is ért. Véleményem szerint ez a topik nem erre való hogy valamit lesz@rozzunk vagy leszóljunk, mindenki meg fogja találni a neki megfelelőt. Mindenkinek más tetszik, ez benne a jó. Éppen ezért felesleges 100%-ban a másik véleményre hallgatni. A bemutatókat én nagyon szívesen fogadom bárkitől aki veszi a fáradtságot és bepötyögi, utánanéz a dolgoknak és megszerkeszti. Még akkor is elolvasom ha nem értek a témához vagy nem jön be az a stílus. Jó dolog ezeket olvasni, főleg ha az iromány független azoktól a tényektől, ha a játékosnak tetszett vagy sem. Ezt köszönöm Mindazoknak akik valaha is írtak bemutatókat/ismertetőket.
Visszatérve a Shadowrun-hoz, hétvégén meglesem, és alkotok róla egy véleményt, de addig a játékot lealacsonyító hozzászólásokat figyelmen kívül hagyom. Maradok Tisztelettel. -
malystryx
senior tag
válasz
Carlos Padre #242854 üzenetére
Rendben, akkor lefrissítjük végre, köszi
-
malystryx
senior tag
Urak! Adtak ki azóta közleményt hogy megoldották a rendszerfrissítés okozta hibákat? Lehet frissíteni vagy inkább ne próbáljuk még?
-
malystryx
senior tag
válasz
S e t h #242371 üzenetére
Persze, Black Flag hangulat
Ezért is írtam hogy onnan emelik ki, csak nem akarnak bukni vele, és csak ez a tartalom szerintük unalmas lenne egy személyben ezért mindig kitalálnak valamit, aztán eltologatják a megjelenést immáron 2 éve. De ahogy elnéztem lenne benne több hajóosztály, amolyan megszokott módon. (light, medium, heavy, talán naszádok is) Meglátjuk mi lesz belőle, én már fel vagyok az első hír felröppenése óta iratkozva a bétára.
Egy olyan játékot el tudnék viszont képzelni amiben vitorlás hajók vannak és tier-rendszerben lehetne őket unlockolni, amolyan World of Tanks módjára. A nemzetek nem lennének fontosak, szépen elosztanám. Bár az Angol, Francia, Holland, Spanyol annak idején eléggé élen járt ebben, még akár lehetne nemzetekként is. De lehet ez örökre álom marad
Van amúgy a hajók szerelmeseinek egy igen komoly játék, ami kőkemény szimulátor, a steam-es Naval Action. Én megvettem anno, de nincs rá idő, itt minden real-time, a csaták több órásak, meg a hajózás, mindent figyelembe kell venni, szél, hullámok, távolság, ágyúfajták, ágyúgolyó, de eszméletlen a fizika, és a grafika is elég jó. A játékosbázis már sajna más lapra tartozik. Szimulátor révén gondolhatod hányan űzik az ipart. -
malystryx
senior tag
válasz
S e t h #242286 üzenetére
Ha szereted ezt a stílust (én egyenesen imádom a vitorlásokat) egy kis szeletkét kaphatunk a távoli jövőben, Skull & Bones néven megjelenik majd egyszer egy játék, már vagy 3 éve meg kellett volna hogy jelenjen, de mindig valamiért elhalasztják. Ebből az AC-ból veszik ki a tengeri harcokat, lesz single kampány és állítólag sok nyalánkság még, de nem akarnak egysíkú és unalmas játékot, ezért folyamatosan bővítik, majd egyszer kijön. Én már úgy vagyok vele, hogy hiszem ha látom.
-
malystryx
senior tag
Nemrég említettétek az Ace Combat 7-et, és azon belül is a demót, miért nem látom a store-ban? (magyar store) Tudom hogy régebben volt, mert láttam, de aztán valamiért nem adtam hozzá a fiókhoz. Persze most meg kipróbálnám, nincs meg.
-
malystryx
senior tag
válasz
fausto #239421 üzenetére
Én nemrég fejeztem be az Ezio trilógiából a 2-t, hát megmondom őszintén amikor csak bóklászom és ugrálok a háztetőkön, addig jó, meg megyek küldetés felé, gyűjtöm a tollakat, stb. De amint időre menő küldetés jön, vagy puzzle, mintha ellenem dolgozna az AI és a játék is, folyamatosan melléugrik a dolgoknak, párszor elgurult a gyógyim, és videósoknál is elég sűrűn előfordult, szóval nemcsak engem szívat. Ezektől és néhány bugtól eltekintve nekem tökéletes játék, a harcrendszer meg egyenesen fenomenális, az olasz városok ahogy kinéznek és maga a történet, elvarázsol. Még csak a 2 van kész, de az platina (36,5 óra). A Brotherhood még várat magára.
-
malystryx
senior tag
Kedves Urak! Avatar egy játék után milyen kritériumokért jár? (Gondolom nem minden játék után jár) Közel 100%-os teljesítményért, vagy platinázásért? Emlékszem hogy a pókemberért is jár bizonyos százalék felett, de ezért írni kell neki, vagy jelezni. Az elsődleges fiók alatti (család/gyermek) fiókokra is igaz ez? Előre is köszi.
-
malystryx
senior tag
-
malystryx
senior tag
Felismertétek a Doom Launch trailer-ben hogy ki a női hang? (nem tudom hogy narrátornak kell -e hívni vagy sem) Nekem első hallásra a SW - Klónok harca sorozatából Assajj Ventress eredeti szinkronhangja jut eszembe.
Mintha ő lenne.
-
malystryx
senior tag
válasz
EczkE #237270 üzenetére
Abban bízom hogy azért a Unity és a Syndicate jobb lesz, de még ugye van addig 2 rész, majd meglátjuk hogy platinázom e vagy sem, de a Brotherhood-ban szeretnék mindent renoválni és minden boltot megvenni, meg persze a ruhákat-fegyvereket mind. Meglátjuk. Igen, ezért is bátorkodtam írni, hogy irányítás-ügyileg vannak bajok, mert én is játszottam a 2 legújabbal. Mindettől függetlenül nekem is ez a trilógia jelenti az igazi AC-t. Ezért is vettem meg.
-
malystryx
senior tag
Lepörgött az Assassins Creed II, szegénykét tavaly július óta halogattam, 3 napja folytatom, ma reggel meglett a platina, 36,5 óra ment bele. Jó érzés volt végre letenni, bár nagyon odavagyok a városos AC részekért, mert volt hogy percekig gyönyörködök a szép látványon és az ahogy meg vannak alkotva az egyes városok, mégis a játékmenet "ugrálásban" és az "észlelés az ellenség által" mechanikák azért okozott pár kellemetlen percet-órát, azt kell mondjam elmegy... Remélem ebben a Brotherhood már javul, ha nem, akkor kénytelen leszek szüneteket beiktatni. De meglesz egyszer,
Viszont köszönöm az infót, behúztam a CoD-ot de pc-re ha esetleg nem férek oda a ps-hez.
Amúgy a PS Plus-os Sonic kemény 2 napig (kb 7-8 óra) bírta, a gyerek gyors ki is fektette, és nagyon tetszett neki. Persze van bőven még farmolható tartalom benne és megszerezhető dolog amit elhagyott, de a standard végigjátszása nem túl hosszú. Még nekem is bejött, és a videók a yt-on eléggé nem azt adják vissza amit láttam. -
malystryx
senior tag
válasz
oriic #236257 üzenetére
Igazad van, gamepod-ot nem szoktam olvasni, de alighanem mostantól fogom
Ezt már csak off-ba merem kérdezni, illetve mutatni, tegnap jelent meg, jópofának tűnik.
Bloodroots: [link]
Viszont lenne egy Battlefront II-es kérdésem. Lila kártyákat illetve bármit ami megmarad, hol kell ahhoz játsszak? Most települ a játék, csak az arcade része elérhető, ott meg meccsenként eltűnik minden, illetve még kártyáim sincsenek. Melyik játékmódban szerezhetőek cuccok? Előre is köszi, ha jól emlékszem @.LnB is játszotta egy darabig. -
malystryx
senior tag
Nem tudom hogy mótvá, de elég régen hallottunk felőle:
[link] (Atomic Heart) -
malystryx
senior tag
Végre valahára volt 3 órám zsinórban délelőtt és be tudtam fejezni a Concrete Genie-t. Tartom magam ahhoz a kis beszámolóhoz amit még tavaly írtam. Így a végére érve, hihetetlenül aranyos, helyenként elég komoly hangvételű kis játék, remek ötletekkel a végjátékra. Amit az elejéről tudtam, hogy mik a lehetőségek és hogy kell játszani, azt valami egészen nagyszerű módon megfejelték és kiegészítették, a végére iszonyat hangulatos bossfight-ok is maradtak, egy kicsit souls feelingje volt, persze csak egy picit, de nekünk nagyon tetszett a fiammal, egyet én, egyet ő vitt.
Tanulságos kis története van, Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom továbbra is, az én lelkemnek nagyon jót tett a játék. Még több hasonló kellene.
-
malystryx
senior tag
válasz
ProEvoFan #234800 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, a gyerek úgy rácuppant a Diablo-ra, nem hiszem el. Jobban mint én! Pedig csak "próbáljuk ki" volt, aztán már második napja itt toljuk. Mennyivel másabb mint pc-n, igaz season-t kezdtünk, egyelőre a campaign pihen, de a loot-ot itt nem tudjuk trade-elni, de nem baj. Elleszünk így is, egyelőre a gyerek kapja a jobb cuccokat, nem is baj, legalább nem lesz vinnyogás.
Akkor esett le az állam amikor odaértünk Belial-hoz, más nézetből látszik, mint pc-n. Elképesztő, és milyen szép a játék. A jobb karral történő roll vagy dodge elég fura, ezzel nem tudok mit kezdeni, de van.
Szóval örülök. Mellette most minden más cím talonba ment...
-
malystryx
senior tag
Ez PS4-es verzió, PC-n tudom hogy működik, itt meg más. Leküzdjük a rosszfiúkat és a loot nem annak megy aki felveszi hanem változó...
De már találtam is rá megoldást, állítólag lehet tradelni őket, majd később megpróbáljuk.
Az inventory-ban lehet "junk"-nak jelölni az itemet. -
malystryx
senior tag
Urak! Lenne mára még egy utolsó kérdés a Diablo-ról. Elkezdtük a fiammal, tetszik neki is, persze nekem fura egy kicsit a PC után, de kezdek belejönni, és tényleg milyen szép grafikája van, nem bántam meg. Az egyedüli nagy kérdőjel számomra és ebben segítsetek legyetek kedvesek, hogy a loot ami a földön van, annál mi dönti el hogy ki kapja? Volt hogy mindent én kaptam, volt ami a fiamnál landolt, össze-vissza megy a 2 kari között a cucc. Valamint nekem már volt egy kék naci az elején, és próbáltam kidobni hogy a gyerek vegye fel és aggassa magára, mert rajta még abszolút nem volt, és akárhányszor próbálta felvenni, az én inventory-mba került. Ezt az egy dolgot nem értem. Trükköztünk azzal is hogy szemétnek jelöltem és úgy dobtam ki, vagy én veszem fel mégis, de mindig hozzám rakja. Az auto equip-et kivettem már ennek előtte. Bocs a hosszúért, és köszi előre is.
-
malystryx
senior tag
válasz
ProEvoFan #234645 üzenetére
Okés, ha minden benne van akkor azonnal, most nézek róla videót, mintha másik játék lenne, nagyon izgalmasnak néz ki, meg hát ha nagy tv-n fogok játszani, az külön élmény lenne. Mindig is utáltam a pici monitoromat, alap , olcsó, és még a fekete is szürkének látszik.. Nagyon szépen köszönöm a gyors visszajelzést, és Nektek is @Deck, Penge111.
-
malystryx
senior tag
válasz
ProEvoFan #234630 üzenetére
Jól emlékszem hogy az egyik hozzászólásodban nagyon dícsérted a Diablo III-t? Nagyon gondolkodom rajta, és még egy hétig le van árazva az Eternal Collection. Mindig is PC-n játszottam, elképzelésem sincs róla hogy milyen lehet konzolon. Volna 2 kérdésem ezzel kapcsolatban. Az egyik, hogy gondolom itt is Blizzard account-ot kell létrehozni, vagy belépni a meglévőbe. A PC-n elért karakterek és cuccok látszanak itt is, vagy nulláról kell induljak? A másik pedig az, hogy ez az Eternal Collection tartalmazza a Nekró DLC-t? Előre is köszi.
-
malystryx
senior tag
Esetleg egy kis hiánypótló, Cyberpunk stílusban
[link] -
malystryx
senior tag
válasz
saelin #233599 üzenetére
Pedig nem rossz ám a For Honor, én igaz nem PS-en játszom, de hidd el van még elég játékos, főleg most hogy jön a Battlepass. Nem tudom milyen módban indítod a játékot, de a dominion-ra van a legnagyobb esély, illetve a siege ha jól tudom a játékmód nevét. Bár az elég hosszú időre, főleg ha a többiek nem tudják mit kell csinálni. 15-20 perc is lehet, cserébe a jutalom sokkal jobb.
-
malystryx
senior tag
Igen, ettől félnék, hogy itt minden egyes pixel fontos a célzásnál, sok videót néztem már, és eszméletlenül tetszik. Még PC-n próbáltam ki amikor ingyenes hétvége volt, de hát már ott is voltak bajok. A legelső dolog amit meg kell itt tanulni az a pálya, mert anélkül nem sok esély van.
-
malystryx
senior tag
válasz
saelin #233581 üzenetére
Az ugrálás némileg megnehezítette a játékot, azt nem értettem, hogy nagyon sokszor ha futottam a falon, ugye egy gombnyomás az ugrás és még egyszer lenyomva boost megy a double jump-hoz. Nálam elég sokszor azért hullottam le mert ugráskor mindig már a boost ment.. Mindegy, de meglett. Viszont keveselltem a titánnal való harcot, ez az egyetlen nagyobb negatívum. Abból azért jöhetett volna egy kicsit több is.
-
malystryx
senior tag
A Wreckfest engem is érdekel, de még ennyit nem adnék érte. A Siege tényleg kihagyhatatlan, de annyira még nem megy a célzás, nemrég pörgött le nálam a Titanfall 2, igazatok volt, elég durva célzásrásegítés van benne, itt nem nagyon kellett "gyakorolni" a célzást.
A Siege-ben nem lenne túl sok élményem.
Más. Az Arizona Sunshine-t viszont behúztam, támogatja az Aim Controllert, kíváncsi leszek. Amúgy a Blood & Truth, aki gondolkodik rajta, az ne tegye! Amint leakciózzák és régóta nézegeti, nagyon ajánlom, óriási élmény. Ülve is lehet játszani ami nekem nagyon jó, ritkán játszom, és mivel nem szokom annyira a VR-t, az ilyen lövöldés fps-eknél hamar beszédülök. Ennél viszont nem, (hiába ülök
) tökéletesen van megoldva a helyváltogatás, észre sem vettem hogy elment 2 óra, annyira beszippantott. A megjelenése óta nézegettem, fanyalogtam is rajta, videók alapján nem lehetett adni rá, de így kipróbálva nálam eddig a best lövölde. A következő nagy remény az Ironman VR lenne, elő is van rendelve, meglátjuk.
-
malystryx
senior tag
válasz
ProEvoFan #232762 üzenetére
Gratula! Rám is óriási hatással volt a játék, a Days Gone is nagyon erős volt sztoriban, de ez nálam az év játéka, én is percekig fújtattam és nálam se tiszta az egész, nem is lett az, de mindenki magának értékelje a játék mondanivalóját, és ez a szép benne.
Amúgy is szeretem az ilyen furcsább és különleges történeteket. Többen leszóltak, de a kedvenc filmrendezőm Tim Burton, lehet nem egészséges dolog, de ez van, különbözünk.
Sok sikert a platinához!
-
malystryx
senior tag
Nemrég végeztem a Jedi Fallen Order-el, sajna most volt csak idő rá, de megérte rá várni, nekem hosszú idő óta az első hiánypótló SW játék. A végén ledobtam a láncot...
Úgy döntöttem kipróbálom a csapat egy másik játékát a Titanfall 2-t, az első óra után egyre jobban tetszik. Most hogy megkaptam
, az államat a földön kerestem, hát ez iszonyat fun, mindig is akartam régen ilyennel játszani, de valamiért kimaradt. Pedig rengeteg ilyen jellegű vagy ehhez hasonló játék volt még anno PC-re is. Irányításra elég jó, célzás is megy elfogadhatóan. A grafika tökéletes nekem. Nem tudom mennyire AAA játék, de kampányra kb 6-8 órákat írnak mindenhol.a Titánt
Volna 2 kérdésem ezzel kapcsolatban. Inkább a multiplayer-en van/volt a nagyobb hangsúly? Valamint a másik, hogy a megtalálható pilóta sisakok mire valók? -
malystryx
senior tag
válasz
Xaels #232528 üzenetére
Nekem is nagyon bejön, nem tudni milyen nehézségre volt állítva, de azért nem tűnik olyan könnyűnek, az elején még fogták ezeket a hatalmas bombákat, de aztán átment a kezeik között a kapusoknak. Elég érdekes ez a fajta mechanika, és nem is igazán értem így elsőre, de baromira tetszik.
Anno volt egy film is vmi Shaolin Soccer néven, már lehet szinkronja is van, de én még az eredetivel láttam, az is hasonló volt mint ez, az is tetszett. -
malystryx
senior tag
válasz
Jim74 #232522 üzenetére
Akkora talán már nem, de a játék végig fenntart benned valamilyen adrenalin szintet illetve olyan érdeklődést hogy egyszerűen én azt éreztem a végén hogy bár soha ne lenne vége mert annyira fantasztikus játék, történetre nagyon erős. De ne aggódj lesznek még durva dolgok benne. Játszani is kiváló volt, tényleg átérezni benne a komolyabb és veszélyesebb helyzeteket. Nem tudok ebbe a játékba belekötni, ez egy masterpiece
Nem mai gyerek pedig.
-
malystryx
senior tag
válasz
Mrdevil #232039 üzenetére
Tényleg van mondanivalója ezzel, és van igazságalapja is, csakúgy mint a Hellblade-nek.
Az meg más téren jelez mondanivalót, de mindenki döntse el maga.Hogyan lehet egy játékkal többet megtudni az iskolai zaklatásról?
[link]
A zaklatásról igenis beszélni kell, a Concrete Genie pedig ennek remek apropót ad
[link]
A bullying nem csak egy játékban lehet probléma, beszéljünk róla!
[link] -
malystryx
senior tag
válasz
hombre[EU] #231835 üzenetére
Ha jól tudom 2012, de lehet egy évet tévedek, az első CGI-s trailer illetve inkább teaser 2013-ban jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest