- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
NyMRooD #275552 üzenetére
Attól függ mit szeretnél.
Ha azt ami a trélerekből jött le akkor továbbra is felejtős a CP, sosem fogja egy Pro azt visszaadni, de technikailag már nem annyira gyatra, mint volt. Elméletben játszhatóbb.GOTG-t nagyon tudom javasolni, elképesztő jó a sztori, de ha teheted lemezest vegyél, mert ez tipikus az az egyszeri, nagyon jó kaland, de a harcrendszere nem akkora szám, hogy nagyon gyakran elővegye az ember. Digitálisan én sokallom érte a 15-öt.
-
Neoteric
addikt
válasz
NyMRooD #270972 üzenetére
+1, szerintem is csak annyi a problem, hogy több mint 4 eszközről jelentkeztek be.
A szigorító intézkedés nem a rendes userek ellen szól, hanem az ellen, hogy pl Mustafa ne tudjon kétes eredetű feltöltőkártyával feltöltött premium account 4 fiókját eladni külön-külön egyesével Johnnak, Johannesnek, Jánosnak és Ivánnak.
-
vargalex
félisten
válasz
NyMRooD #266962 üzenetére
De, pontosan ezt mondja mindenki (a kiinduló hozzászólásban is), még az MS is (bár, még csak nem is azt, hogy Windows-t jelent, hanem azt, hogy Windows 10-et). Nem úgy hívják a terméket, hogy Xbox Game Pass for Windows 10, hanem úgy, hogy Xbox Game Pass for PC.
-
vargalex
félisten
válasz
NyMRooD #266928 üzenetére
Biztos, hogy rosszul becsülted meg. De mindegy mekkora százalékról beszélünk, nem lehet azt mondani, hogy a PC az Windows-t jelent. Ráadásul ebből az eloszlasból a Windows 10 részesedése még jóval kisebb.
Azt pedig különösen nem értem, hogy az ARM-re az Apple ARM-re váltása miért okozna szerinted csökkenést. Akinek eddig Mac OS kellett, ezután is megfelelő lesz. -
-
-
sp8787
addikt
válasz
NyMRooD #256635 üzenetére
Nem az lehet ,hogy azert meg kulon fizetni kellett volna a szineszeknek es ez novelte volna a koltsegeket?
Az "szinesz"-t persze nemelyiknel ertsd igy ahogy irtam idezojelben.
Masik megoldas ,hogy akkor meg sokkal jobban meg kellett volna csinalni gondolom a karakterket ,hogy tenylegesen hasonlitsanak. AMi meg gondolom nem keves munka ha nem akarjak leegetni magukat.
-
NoOne1976
őstag
válasz
NyMRooD #255621 üzenetére
A PSNow futni fog mobilokon is? Mert az MS célja egyértelműen ez. Manapság mindenki a telefonját nyomkodja a nap jó részében. És ezeknek az embereknek nem kell konzolt eladni, csak szolgáltatást.
10 évvel ezelőtt gondoltuk, hogy egy filmet/tv műsort nem kell felvenni, hanem akkor és ott nézzük meg, ahol ajarjuk? Szerintem fogalmunk sincs, milyen technika lehetőségek lesznek öt, tíz év múlva. -
Gabor343
tag
válasz
NyMRooD #255371 üzenetére
A játékok jogai nem minden esetben tartoznak a fejlesztő studiókhoz, még akkor sem, ha egy független studióról van szó aki nem tartozik egyik játékipari óriáscéghez sem.
A Detroit Become Human és a Beyond Two Souls jogilag a Sony tulajdonai, az engedélyük nélkül sose jöhetettek volna ki PC-re. Detroit Beyond
A Heavy Rain az valóban a Quantic Dream tulajdona, így az szabadon portolhatják bármilyen platformra, ha csak nincs szerződésük platform exkluzivitásra. Heavy Rain
Tehát nem csak a Horizon PC-s megjelenése múlott a Sony-n! -
nemorino
tag
válasz
NyMRooD #255025 üzenetére
Sajnos nagyon rossz helyen alakult ki a törésvonal, a TLOU2-t körömszakadtukig védő sjw-k egy másik Sony-exkluzívon, a GOT-on akarnak revansot venni. Tegnap láttam egy videót, ahol egy rakás olyan Metacritic értékelést mutattak, ahol a felhasználó TLOU2 10/10 mellé GOT 1/10-et adott, többen voltak, akik csak ezt a két játékot értékelték, tehát kamu profilt regeltek. Értem én, hogy csúnya volt, amit a TLOU2 megjelenése körül ment, de ez olyan szánalmas.
-
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
válasz
NyMRooD #254708 üzenetére
Én pont nem leszek hisztiskurva egy egy bug vagy 60 alatti fps miatt, engem a játékélmény érdekel. A Days Gone sem volt hibátlan (nagyon nem
) mégis a tavalyi év Goty-ja volt nekem.
Az 1. pont nekem is szokatlan, de van értelme a hud hiánya miatt de néha szűknek érzem én is, erősen tud korlátozni taktikailag.
-
Frod
addikt
válasz
NyMRooD #252863 üzenetére
Youtube csatornát nem, én a Konnektor Podcast-et szoktam tolni hetente.
Teljesen káromkodás-free, és elég széles spektrumban vannak, mert van indie, van AAA, van souls-os, van aki utálja a souls-t, van retró és persze sok aktualitás.
(bár a heti TLoU-os adást direkt kihagyom amíg nem játszom, de a téma 'darázsfészeksége' miatt mondjuk mást javasolnék kezdésnek)szerk: ja igen, az lemaradt, hogy Spotify-on ott vannak, de talán az Apple-nél is.
-
válasz
NyMRooD #251382 üzenetére
Kell a dafkeség, meg az önigazolás.
Igaz, hogy van, aki most kezdi el a Remastered-et, de oda se neki.(#251375) RangerFox
Ja, nincs itt semmi látnivaló, és joga van mindenkinek nemidenézni.
Különben is, minek jöttünk mi ide?(#251386) Bad Pritt
+1, baromira nem izgat, hogy kinek mi a véleménye a játékról, lehúzza vagy sem. -
RangerFox
veterán
válasz
NyMRooD #251363 üzenetére
Ha valaki spoilerezik spoiler tag nélkül, azt töröljük. Ha meg valaki tudja, hogy Ph! appban nem működik a spoiler tag funkció, akkor ne használja...
Azzal, hogy milyen gondolatmenet születik egy-egy félmondat után az olvasó fejében, szintén nem tudunk mit kezdeni. Ennyi erővel a trailerek linkelését is törölni kellene, hiszen azokból lényegesen több dolog kikövetkeztethető? Ha valaki trollkodik, annak a hsz-eit töröljük, illetve rászólunk. Bannolni nem tudunk.
-
Imilenni
addikt
válasz
NyMRooD #251363 üzenetére
Péntek 0:00-kor jelent meg.
Csütörtökön már rengetegen játszották ..
Nem értem ilyenkor, évekég kéne várni csak azért mert 1-2 ember nem kezdte el?Sajnálatos hogy ebben a világban mindenki hiperérzékeny, lyézus ez egy PS4 csoport, ahol csak beszélünk az ex játékokról.
Minek jössz akár ide is fel? Főleg ha tudod hogy bugos a spoiler nálad.
Én nem jöttem, nem is találtam semmi olyat ami miatt sírnom kellett....
Leírva pedig nincs ki-kik halnak meg, könyörgöm különböztessük már meg a spoilert, és azt hogy te összerakod a képet dolgot...
Igen, ilyen egyszerű és béna a történet, hogy 1-2 szóbol összerakod a végét is. -
sxxorp
őstag
válasz
NyMRooD #248678 üzenetére
Én csak sajnálom (nem le-, csak simán), aki nem tud elég jól angolul (még jobb, ha más nyelveken is, de ez már sokat jelent, nagyjából elég is). Rengeteg területen magasabb színvonalú, szélesebb körű információhoz lehet jutni, korlátlanabb az élmény. Most már arra sem nagyon jut idő és pénz, hogy esetenként a magyar nyelv világszínvonalú leleményességét csempészve a szinkronba, fordításokba jobb lett a 'magyar' verzió, mint az eredeti.
Szakmai érdeklődési területemen, de szerintem ez a legtöbb esetben igaz, akár a főbb művek töredéke jut el addig, hogy lefordítsák... Utálok függeni, ha lehet csökkentem.
Szórakozásban minden játékot angolul játszok, minden filmet és sorozatot angolul nézek, főként a párom miatt angol felirattal, de azért nekem is jól jön, főleg elmebeteg tájszólás esetén. Ha kis motivációt is érez valaki arra, hogy fejlődjön angolból, akár a játékok segítségével is, hajrá! Sokkal jobb lehetőségek vannak az internet, és app-ok világában, mint régebben. -
Imilenni
addikt
válasz
NyMRooD #247544 üzenetére
Eszembe nem jutott szpojlerezni.
Mindössze leírtam hogy számomra a gameplayen kívűl más nem igazán lesz érdekes, (vagyis igen, de ez m1).
FunPro
Itt ilyenről ne beszéljünk kérem szépen, az ND jó, az ND az ND, nem az emberek teszik ki hanem a név...
Érdemes elgondolkodni a fanboyoknak, biztos minden rendben van ott, ahol az emberek nagy része cserélődött?
Erősen kétlem. -
30z.Samu
félisten
-
Jigoku
tag
válasz
NyMRooD #247048 üzenetére
Hát meg nem csak az, hogy nem változik az ár/árfolyam. Netto 1700 eurós fizuból kifizetni 60-at egy játékra messze nem olyan, mint egy netto 150 ezres fizubol 20 ezret kipengetni. :( Össze se hasonlítható a kettő aránybeli különbsége.
(Az előbbi egyik osztrákban dolgozó ismerősöm fizuja, Németben simán lehet ennél jóval több is a kereset, nem tudom. A másik egy hazai közalkalmazotti fizu...) -
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #247048 üzenetére
Én tudom hogy fanboi vagyok, és nem is tagadom. Egyébként ezzel a 21k-s àrral pont annyi, mint ha PS Store-ban vennék nem? Nem azért mondtam, mert itt nekem nem vàltozna az àra és nem érezném meg, hanem mert mindenkinek van olyan jàték, amit akkor is megvenne ha 40 lenne az előrendelői àra. Egyébként nàlam a lemezes jàtékok nem léteznek, így amíg a Store-ban nem emelik az àràt, nem izgat mennyi a lemezes. Egyébként még a 330-as àrfolyamnàl màr a 350-es àrat lőtték be, ami így még marad egy darabig. Most 24500-on kéne kezdenie egy jàtéknak, ha dinamikusabban követné az àrmolyamot, és ez még csak az alap. Se deluxe se ulti kiadàs nincs benne.
-
Szabi®
addikt
válasz
NyMRooD #246635 üzenetére
Sztem a CDPROJECT akkor jár a legjobban,ha nem adja el magát,tekintettel az eddigi munkásságukra,nincs is szükségük rá,arra meg főlleg nem lenne hogy MS/Sony befolyásra megszűnne az az egyediségük,amiket a játékaik hordoznak.
#246636) Xaels Ezek nagyon jó játékok,és megvoltak
Igazából arra szerettem volna kitérni azzal a hsz-emmel,hogy a nextgen jó lenne ha elérné azt a szintet,amit mondjuk a pc produkált 2014-ben.Bár ebben a genben a God of War,Horizon Zero Dawn,Uncharted elég magasra tette a lécet,szkeptikus vagyok hogy a nxtgenben is csak ez a pár stúdió hoz kiemelkedő alkotásokat. (vagy pl. még a Rockstar)
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest