- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
Madoc #263403 üzenetére
Rosszul emlékszel, én már ps4 vásárlás előtt egy félévvel vettem plus-t, hogy legyen pár játékom mire jön a vas.
Amúgy ha meglépik engem elvesztettek mint ps+ előfizetőt, illetve a tervezett 1-2 év múlva vásárolt ps5 tovább csúsztatom (magyarul x lesz a fő platform, nem ez lenne a legfőbb ok, hanem az utolsó csepp).
-
TCr
veterán
-
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Madoc #255658 üzenetére
a gamepass (formula) érdekes téma lehetne itt is a ps topikba, ha nem csak a fekete-fehér/versus vita menne
szerintem elōbb vagy utóbb elō fog (vagy majd kell) ál egy hasonló minōségū Now-val viszont egy másik stratégia lehet,hogy sokkal kedvezōbb lehetne (nem firstpartyval töltöd meg,mert nagyon drága lenne a sony részérōl). Az EA Access jutott az eszembe,aminek a nagyrésze multiplayer és indie (vagy kisebb játék). A Nowban található multis játékokhoz nem kell ps+,jár mellé az online hozzáférés és ha megtöltöd ilyen kompetitív+coop multikkal akkor az nagyon sok embernek egy tök jó alternatíva. nem kell játékokat venni, 2havonta jön 2-3 multis cucc,amelyet tolhatnak a haverokkal évi 50-60 dollárért
ebbe simán beleférne egy firstday FIFA is,mert ha ezáltal sokkal több emberhez jut el a program akkor több mtx is összegyūlhet
-
RangerFox
veterán
válasz
Madoc #255658 üzenetére
Kinek milyen hangos a ps? Miért nem működik a paypal fizetés? Nektek se jön meg az sms értesítő? Ha veszek ps+-t, akkor az hozzáadódik a jelenlegi előfizetéshez? Érdemes újrapasztázni a gépet? Mi lesz a havi ps+? A héten mindegyikről volt már szó. Igazából engem is zavar a sok off, de még a határon van.
-
kriszpontaz
veterán
-
Tuomas
addikt
-
válasz
Madoc #253174 üzenetére
Akkor ti nagyon nem siettetek vele, a 36 óra az már eléggé a teteje. Nekem első végigjátszásra a 22 és fél óra jutott, pedig annyira azért én sem rohantam. Most másodszorra még jobban szétnézek mindenhol, volt azért ahova nem kukkantottam be múltkor.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Madoc #251693 üzenetére
Jól titkolja akkor ha ő volna az, bár réges-rég fater is gamer volt. Amikor még Amiga 1200 gépem volt (1990-es évek) akkor hétvégente autós bajnokságokat toltunk osztott képernyőn a Jaguar XJ220 játékban valamint hajszoltuk a rekordokat a Pinball Fantasiesban[/L (ezt a játékot valami Digital Illusions Central Europa készítette, napjainkban valami DICE néven ismertek - talán páran már hallottatok róluk
)
-
Edgar2621
őstag
válasz
Madoc #251639 üzenetére
Szerintem nem őrjöng senki, de aki más szórakozását készakarva vagy gondatlanul el szeretné rontani azt nem dicsérni szokás. És bárki bármit mond azért az első 2 napban voltak ilyenek, azóta ez szinte - szerencsére - teljesen eltűnt. De például az ártatlan poénnak tűnő, Ellie mennyi idő alatt játszotta végig kiírást miért nem lehetett úgy írni hogy ,,spoiler: kizárólag csak a TLOU 2-t végigjátszóknak". Na ugye hogy még mindig az élni és élni hagyni a legjobb életvezetési tanács. Utána pedig a TG-k cinizmusa sem volt szép több esetben, azért ennél intelligensebb emberek írnak ebbe a topikba és moderálnak, most kicsit elszaladt a ló mindkét oldalon. Peace srácok (és lányok) és spoiler mögé tenni ami odavaló, aki meg túlérzékeny az ne olvasson tényleg pár napig (vagy nem tudom erre mi lenne a jó megoldás).
Szerk.: azért az sem véletlen hogy ekkora felhajtás övezi itt a játékot, mert mindenki (na jó tudom hogy valaki csak nézni
) szeretné végigtolni a gammát és nem szeretne semmit előre megtudni, ez szerintem teljesen normális érzés.
-
Ck.
addikt
válasz
Madoc #251042 üzenetére
Nahát, végre egy jó hír, köszönöm. Egyébként a doboz hátulján levő régió kód nem válasz erre a kérdésre általánosságban? Régen mindig azt hittem, hogy ha egy adott játék itthon is és Angliában is 2-es régió kódú, akkor tartalmazza ugyanazokat a nyelveket, de sok játéknál megtapasztaltam, hogy bizony nincs így. Mitől függ, ha nem a régió kódtól?
-
Zoleee83
addikt
válasz
Madoc #250858 üzenetére
Nanana! Debreceniként kikérem magamnak! Hát hogynevóna!
Egyébként biztos az utolsó csatorna lenne a TheVR , vagy "thövári", ahol "végigjátszás"-t nézek, az állandó chat bambulással, kivagyokénvagyoksággal, meg észosztással.
RDR2 végigjátszásba valahogy belekattintottam véletlenül, Pistánk a chatet bámulta, miközben story szempontjából lényeges dolog történt, majd mikor visszanézett a játékra nem értette mi van és simán csak "fos"-nak titulálta a történetet... -
.LnB
titán
válasz
Madoc #250522 üzenetére
A Konzolvilág meg már azt se tudja, hogy mi van. Itt röhögünk. Munkatársam is ugyan annyiért, ugyan akkor rendelte elő. Kaptunk ma már email-eket, sms-eket. Erre nézzük, hogy a csomagküldő szolgálat(!). Két különböző árat írt sms-be nekünk.
Azon meg már módosítani nem lehet. Nekem a fizetendő 17500 lesz. Neki 18000.
Nem a pénzről van szó természetesen, hanem a fejetlenségről. Nagyon röhögtünk rajtuk. Nálam szerepel "Egyszeri kedvezmény (Ajándéktárgyak/Tartozékok)" tétel a rendelés lezárásánál, neki olyan nincs. Bár nem tudom, hogy ez mi lehet.
(#250524) proly01 Uhh, mekkora hibát vétettél ebbe a kommentbe... ajjajjajj
-
-
modflow
veterán
válasz
Madoc #248543 üzenetére
Hát még jó páran.
Amúgy neked mennyi az ára? Mit mutat?
[The Last of Us II] -
Szabi®
addikt
válasz
Madoc #248408 üzenetére
Jah és az a durva hogy sehol nem lehet már elérni,de még a collector edition-t is lenullázták....
(#248404) penge111 Persze ehhez szerencse is kell
Jó mondjuk mindegy mert pc-n szénné craftoltam mindent.Csak fura volt hogy x év után nekiállok Pro-n és ez fogad.
De ez valahol jobb is így,mert ebben már benne van az isteni gondviselés mint nehézség....Sose tudod hol hal be a game -
VTom
veterán
válasz
Madoc #248165 üzenetére
Én is ugyanígy voltam vele. A hangulata nagyon jó, és ha pár évvel korábban próbálom ki, nagyon nagy élmény maradt volna.
Mostanra viszont idegesített a sok fertőzött, meg hogy mindenkit le kell lőni, bár ez nagyrészt amiatt van, hogy egy éve van PS-em, de még mindig visszasírom az egeret, ha lövöldözni kell -
OgreImre
senior tag
válasz
Madoc #247686 üzenetére
Én eddig háromszor futottam neki, és még egyszer sem szippantott be. Biztos vagyok benne, hogy kell hozzá egyfajta hangulat, én még nem kerültem abba az állapotba. Próbáltam - ahogy Carlos Padre írta - éjjel sötétben fülessel játszani, de pont egy húzós nap után és csak felidegesített.
Pedig végig akarom egyszer játszani, mert a jó játékélmény és sztorik miatt vettem PS4-et. Ezt eddig megkaptam például a Beyond Two Souls-tól, a God of War-tól. A TLoU-tól még nem. -
S e t h
nagyúr
válasz
Madoc #247645 üzenetére
Csak kíváncsiságból, mi számít nálad jó játéknak?
Gondolom ízlésbeli eltérések lehetnek inkább, fifás haver egyik nap azzal nyitott, hogy ő még olyan xar játékot nem látott mint a RDR2.
Biztos elmaradt benne a kezdőrúgás, de nála nyilvánvaló, hogy ott csak a Fifával működik a kémia. -
hombre[EU]
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest