- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
icemad #279827 üzenetére
“Nyilván macerásabb olykor cserèlni a lemezt, de ne legyünk már ennyire puhányak ès èletkèptelenek,hogy ez a mozdulat gondot okozzon, amikor jónèhány órát játszik utána az ember vele.” - A kontextusból kiragadott rész tényleg sértőnek tűnik, de itt egyértelműen nem a digitális játékokat vásárlókra gondol, úgy általában.
-
NyMRooD
őstag
Milyen most PS4 Pro-n a cyberpunk 2077? Játszható? Jó játék lett végre? Vagy inkább vegyem a Guardian of The Galaxy-t?
-
NyMRooD
őstag
-
NyMRooD
őstag
válasz
tboy93 #272343 üzenetére
Én ezt értem, de a GT7-et valszeg eleve ps4-re kezdték fejleszteni, így ha most arra nem is adnák ki már akkor is crossgen szinten lenne szerintem. A Gow2-nél ugyan ez a szitu, de annál én sem értem, hogy miért nem kezdték egyből nextgen-re, lehet igazak a pletykák és nem 2020-ban került volna a piacra a ps5 (vagy ezt már cáfolták?), tehát eleve crossgen volt a cél. Ettől függetlenül mivel én még ps4pro-t használok egy ideig annyira nem zavar.
-
NyMRooD
őstag
válasz
tboy93 #272341 üzenetére
Miért is? Na jó a GoW2 készülhetett volna már nextgen-nek, mert 2018-ban kezdték fejleszteni, de mivel eredetileg 2021-re tervezték borítékolható volt, hogy ha csak ps5-re jön akkor is jó esélyel crossgen szinten lesz, a GT7 szerintem meg eleve nem nextgen-nek indult, szóval ott nem sokat hozna az only ps5, cserébe mind a kettő erősen limitált piacra jönne a kevés ps5 miatt.
-
NyMRooD
őstag
El sem hiszem
-
NyMRooD
őstag
válasz
Mezcal #270937 üzenetére
Ez akkor teljesen más lesz, itt az van amit az emailben is írtak, túl sok eszközzel használatátok, ezért biztonsági okokból ment a password reset ami azzal járt, hogy minden honnan kijelentkeztetett. Amiről itt szó van, az az, hogy teszteli a netflix, hogy hogy tudná kiszürni azt, hogy 4 hely 4 külön háztartásba van szétosztva, ha azt bevezetik és észreveszi a megosztásotokat, utána már egyikőtök sem tud majd bejelentkezni, max az előfizető, gondolom majd arra lesz szükség, hogy leggyakrabban az ő ip címéről használja mind a 4 felhasználó a szolgáltatást.
F-ECT$: itt az eredeti hírben benne volt, hogy a mailt amit küldenek abban felajánlanak a többieknek egy próba hónapot + ez még csak teszt fázisban van, nem 100%,h ogy bevezetik, ráadásul ha jól tudom csak az USA-ban tesztelik jelenleg.
-
NyMRooD
őstag
válasz
gangstagergo #270475 üzenetére
Lassan őröltek a posta kerekei, köszi a visszajelzést
Jó játékot.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Tdizsolt #270192 üzenetére
Hát csak találgatok, de:
- vagy nem magyar store-ban vetted (akkor lehet, hogy hiába várod, hogy magyar legyen, attól függetlenül, hogy eu régió)- ez is olyan ami a "menü", tehát a playstation-ön beállított nyelv alapján állítja be a nyelvet, szóval ha az nincs magyarra állítva próbáld meg még úgy (bár ha a játék menüjében van nyelv akkor az első lesz)#270194 Tdizsolt: egyértelmű, akkor nem a magyar verziót vetted meg, ha tudod kérd vissza a pénzt és vedd meg magyar store-ból. Azért van ez mert a PS magyarország készítteti a magyar nyelvet, így akarják növelni a forgalmukat, ha mondjuk a német store-ból is megkapnád a magyar verziót és onnan vennéd akkor a Sony, nem a magyarországi csapat buksiját simizné meg, illetve ugye az ő költségvetésükből készült a felirat.
-
NyMRooD
őstag
Szerintem nincs azzal baj ha pár játékot kiadnak 2-3 évvel a megjelenés után, de ha nagyon megakarják pörgetni a dolgot akkor tegyenek egy szívességet és hozzanak ki mindent, mert munka miatt viszonylag erős a gépem és ha mind két oldalról kijönnének a játékok akkor nem kellene kék és zöld konzolban is gondolkodni, csak vennék egy számomra megfelelő vga-t (engem speciel az nem érdekel, hogy ha gyengébb grafikával fognak futni a játékok 6-7 év múlva mint konzolon, csak fussanak).
-
NyMRooD
őstag
Nálam beragadt az The Order 1886, mert 1 hónapig külföldön voltam, utána meg karantén, a héten vagy legkésőbb hétfőn tovább küldöm vagy az utánam lévőnek vagy vissza .Lnb-nek (utánam lévőt felkerestem). Sry a beragadásért.
#269807gangstagergo pont neked írtam
-
NyMRooD
őstag
válasz
vargalex #266933 üzenetére
Senki sem mondta, hogy a PC az Windows-t jelent, (bár apple azt kommunikálja, hogy ők mac-et gyártanak nem PC-t) hanem arról van szó, hogy "Jàték szempontjàból a PC=W10.". Nem arról beszéltem, hogy ARM-re átállás miatt a mac eladások csökkeni fognak, hanem arról, hogy a (PC) játékok száma biztos, hogy csökkeni fog a platformon, helyette lesz sok mobilos, a termékből viszont így lehet még többet fognak eladni, de az már más téma.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Beniii06 #266923 üzenetére
Azért azt vedd figyelembe, hogy a játékok csak egy töredéke jön Linux-ra meg OSX-re, utóbbinak meg az ARM-ra váltás miatt még tovább fog csökkeni a támogatottsága, van 1-2-3 milliárd aktív pc, abból 100-200 millió amin nem Windows fut (és még lehet rosszul is becsültem meg).
-
NyMRooD
őstag
válasz
Madoc #263403 üzenetére
Rosszul emlékszel, én már ps4 vásárlás előtt egy félévvel vettem plus-t, hogy legyen pár játékom mire jön a vas.
Amúgy ha meglépik engem elvesztettek mint ps+ előfizetőt, illetve a tervezett 1-2 év múlva vásárolt ps5 tovább csúsztatom (magyarul x lesz a fő platform, nem ez lenne a legfőbb ok, hanem az utolsó csepp).
-
NyMRooD
őstag
válasz
Carlos Padre #262600 üzenetére
Sry, benéztem, korábban írta valaki, hogy multi miatt lehet lesz aki XSX-et választ és csak a te kommentedet néztem, azt hittem arra reagáltál. XSX még mindig előrendelhető és elvileg kapsz is, míg a ps5-öt ha előrendeled már akkor is csak jövőre kapsz. XSX-ből 10.-e után ha jól tudom még 2-3 készletfeltöltés várható az éven, PS5-ből 1 de már az a mennyiség is elfogyott, szóval ezt benézte a Sony (pontosabban megszívta a covid miatt, meg gondolom a gyártás is később indult).
-
NyMRooD
őstag
válasz
Carlos Padre #262590 üzenetére
Pedig egyszerű, Cod-ot szeretnél játszani és váltani akarsz day1 nexgen-re, akkor bizony XSX-et veszel, mert azt tudsz, ps5-öt nem.
-
NyMRooD
őstag
-
NyMRooD
őstag
válasz
boost #260688 üzenetére
Nem vitát akartam indítani és megsérteni sem szerettelek volna, de úgy látom, hogy pletykákat (és következtetéseket) kezelsz tényként és hivatalos infókat veszel semmisnek, ha valamiben tévedek javíts ki nyugodtan, a "szaktopikos" dolog rám is vonatkozik.
.
szerk.: Elolvastam megint amit írtam, 1. és 2. pontok tények, a két + pont meg pletyka/következtetés.
Deck: Melyik játék kapott xs borítót és kerül 25k-ba, ps5-ön meg 30-ba? Ubi játékok one borítót kaptak, a ps4 verziók 25k-ba kerülnek, úgy néz ki, hogy drágulni fognak a játékok, szomorú, de ez van, többek között én is emiatt fogok x-et venni, de nem hiszem, hogy ott olcsóbbak lennének, gp miatt veszek.
icemad: nem is állítottam az ellenkezőjét, csak azt mondtam, hogy xs-re még nem jelentették be hivatalosan.
Madoc: tudom, lásd amit icemad-nek írtam.
-
NyMRooD
őstag
válasz
boost #260631 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de ez már kb a 4. dolog ma amit olvasok tőled és false info, szóval itt van néhány helyesbítés:
1. PS5-ön a ps4 játékok 99%-a tökéletesen fog futni, a kezdésként top 100 az csak annyivolt, hogy azt nézték meg, tesztelték le, amikor volt ez az előadás, talán még az nap jött cikk arról, hogy mind menni fog, a top 100 amit teszteltek.
2. Az xbox bundle-ket nem az MS állította össze, hanem a KV, azért nincsenek ilyenek ps-ből.+1. Nem csak ps-en fognak a játékok 30k-ba kerülni, hanem máshol is és nem, ez nem a Sony döntése volt (99%).
+2. XS-en nem tudni, hogy lesz-e magyar nyelv, valószínűleg igen, de hivatalos infó nincs (99% mint a +1. pont).Légyszi mielőtt "szaktopikokban" kijelentesz valamit, hogy fix, előbb tájékozódj, mert aki elolvassa a hozzászólásod és hozzád hasonlóan nem olvas utána, szintén elfogja hinni.
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
Carlos Padre #260622 üzenetére
Lehet ezért is tiltottak ki azokból a topikokból
(vagy megint keverlek valakivel?)
-
NyMRooD
őstag
válasz
Carlos Padre #260558 üzenetére
Akkor lehet rosszul emlékszem, de mintha hasonló megnyilvánulásod neked is lett volna.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Carlos Padre #260516 üzenetére
Ugyan olyan fan mint te, csak pepitában (vagyis zöldben), talán annyi a különbség, hogy az elmúlt napokban csak akkor kommentelt ha valami szó érte a Sony-t, szvsz egy értelemes kommentje nem volt, te meg azért MS szidása és Sony dicsérete mellett értelmeseket is írsz.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #258273 üzenetére
Akkor lehet, hogy neki pont a GwG meg tetszeni fog, tehát nem szarabb lesz a számára hanem sokkal jobb, szóval szvsz ennek semmi értelme, ha jobb a GwG jobb, ha rosszabb-rosszabb, attól, hogy valakinek rosszabb nekem nem lesz jobb fordítva.
Amúgy mi lesz a szeptemberi gold?
-
NyMRooD
őstag
válasz
hombre[EU] #258243 üzenetére
Egy kicsit meh első ránézésre, de pont ilyenekért tartom a ps+-t, ezekből talán egyiket sem vettem volna meg, de jó verekedős játékom jelenleg nincs (mondjuk ha veszek mk-t vettem volna), szóval az SFV jól jön, a PUBG-t meg kiakartam próbálni, igaz PC-n (ps4-en van benne TPS nézet?).
-
NyMRooD
őstag
válasz
hombre[EU] #256335 üzenetére
Már mint azzal, hogy nem veszi meg x-re teljes áron az avanger-t, persze ezt elég sok embernek kellene eljatszania, hogy értse a se (square Enix), bár lehet félre magyaráznák.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #256222 üzenetére
Néha vicces, ahogy írtam pl a kontrollereknél, de többször elsütve már nem az, egyébként is, az MS hibája (mint minden is), ők nem társak a versenyben
ha megemberelik magukat majd megint muszáj lesz a Sony-nak betartania a szlogenjét, szóval köszi Ms
Viccelek, kéretik nem komolyan venni, mármint azt, hogy az MS hibája, valójában a tiétek xbox tulajoké, vehettetek volna legalább még1 konzolt otthonra, hogy segítsetek rajtunk -
NyMRooD
őstag
válasz
i@lex #256118 üzenetére
Nem az volt a lényeg, de ezt a modiért szaladást ebből gondoltam.
-
NyMRooD
őstag
válasz
i@lex #256112 üzenetére
Az itteni ténykedésedet nézve, meg az x topikot, meg a ps5-öt amikor moderátorért szaladsz, mert szóba került a Halo gyengus grafikája igen, szerintem te Troll vagy. Arról nem is beszélve, hogy a ps5 eventen látott játékokhoz egy sor hasonló játék x rendezvényen is volt (drágám a kölykök összementek stílusú játéktól az egyszerre két világban játszódóig) és utóbbiért rajongtál.
-
NyMRooD
őstag
válasz
i@lex #256094 üzenetére
Már voltak system sellerek, max neked nem voltak azok, lehet, hogy nem a te ízlésed szerinti játékok, de szvsz inkább csak a zöld szemellenződ miatt nem tűntek fel neked. Egyébként:
"And just to be super clear — there will be no PlayStation Studios updates in Thursday’s episode. There won’t be any updates around hardware, business, preorders, or dates either. On Thursday, our focus is squarely on showcasing some cool upcoming games coming to the broader PlayStation ecosystem. Should be fun!"
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #255724 üzenetére
Játékosként sajnálom, hogy váltanom kell majd, de megértem a Sony-t, hogy elengedte a PS4-et, az alap és a slim már visszatartó erő lenne, így, hogy jön a PS5, jól bizonyítja ezt, hogy (ha jól látom) az MS "még legalább két évig támogatjuk a one-t" hozzáállása is lényegében csak egy új Halo részt jelent év végén. Remélem nem lesz megint félgenerációs konzol, inkább váltsanak korábban.
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
NoOne1976 #255624 üzenetére
Sony telefonokon ment és elvileg megy is, szóval csak annyit kell tenniük, hogy kiadják az appot más telókra is, mert azt nem sokan veszik (tippre az apk fájl megtalálható a neten és használható más telókon is), illetve ha jól tudom Bravia okos tv-ken is elérhető + PC-n, szóval az elterjesztése tényleg csak a Sony-n múlik.
-
NyMRooD
őstag
válasz
F-ECT$ #255614 üzenetére
"Egyelőre ennek előkészítésében jobban áll az MS."
Hallottál már a PSNow-ról? Nem védeni akarom a Sony-t, de ha most a köv gennel elkezdi bővíteni az elérhetőségét, akkor elég szép lemaradásban kerülhet a bétafázisból éppen kilépő xCloud. Nem hiszem, hogy ha egyszerre odadobják 5-10 millió usernek hirtelen ne rogyna meg, mint a Stadia. Viszont ha a Sony nem lép a Now-al, akkor teljesen egyetértek veled, 5-10 év múlva nagyon más lesz a helyzet.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Gabor343 #255389 üzenetére
Ok, de ezeknél is a lényeg az, hogy eredetileg nem így volt tervezve, tehát egy mondatban összefoglalva ha jön pc (vagy más platformra) valami ami ex volt had jöjjön, jó játékot az ottani játékosoknak is hozzá, de ha az elejétől ez a terv akkor szóljanak, mert lehet, hogy valaki ezért dönt az ő platformjuk mellett vagy azért veszi meg ott mert azt hiszi, hogy csak ott lesz elérhető.
-
NyMRooD
őstag
válasz
ldave #255356 üzenetére
Röviden: egyetértek
Hosszabban: Három úton jöttek eddig PS ex címek PC-re:
1. A fejlesztő csapat előre mondta: No Man's sky és Death Stranding
2. Lejárt a szerződés a fejlesztő csapattal / Ideiglenesen volt ex: Detroit, Heavy Rain, Crash, etc.
3. First-party cím volt és kiadták, csak a HZD ilyen.Ebből csak a 3. ami 100%-ig a Sony-n múlt, szóval a PC portok a Sony-nak nem szokása, a HZD-nél nem szóltak mert nem tudták előre (gondolom ha nem azt az engine-t választja Kojima akkor nem került volna kiadásra), a Detroit és Heavy Rain esetében nem tudhatták előre (ott gondolom benne volt a hosszabbítás), NMS és DS esetében meg szóltak, egyedül a Crash volt ahol sokáig titkolták, de ott gondolom az Activision is várta a számokat.
Szóval nyilván amivel nem terveznek előre, arról nem is szólhatnak, de amit beterveznek, arról azért illene (főleg, hogy az ideiglenes exkluzív címek általában egy éven belül kijönnek más platformra is), ha azt nem is befolyásolja, hogy melyik platformot választod, azt befolyásolhatja, hogy hová veszed meg (feltéve ha több lehetőséged van).
-
NyMRooD
őstag
válasz
NoOne1976 #255348 üzenetére
Szerintem elég világosan leírta, hogy nem zavarja, hogy ha jön PC-re 1-1 ex cím, csak akkor mondják meg előre, hogy csak ideiglenesen ex, mert pl ha azok amik érdeklik, amiért megveszi a ps-t csak ideiglenesen exkluzívak akkor lehet, hogy nem vett volna, hanem kivárja a pc-s megjelenést (vagy ha pont olyanok amik jönnek xbox-ra/switch-re is, akkor lehet inkább azt vett volna, mondjuk ez csak third-party ex címeknél van)
-
NyMRooD
őstag
válasz
Carlos Padre #255020 üzenetére
Talán GS hozta le, hogy a japán "szaksajtó" is jól fogadta és szerintük hűen tükrözik azt a kultúrát, persze a rasszista Japánok mit értenek a kultúrájukhoz, van pár nyugati sjw aki szerint rasszizmus volt, hogy nyugati studió fejlesztette. Lehet a Beyond Good and Evil 2 is azért késik, mert a ubisoft nem talál antropomorf beszélő állatokból álló fejlesztő studiót
-
NyMRooD
őstag
válasz
Carlos Padre #254991 üzenetére
Érdekes, pedig van pár baromarcú (természetesen nem Japán, mint ahogy általában az ilyen eseteknél lenni szokott, na meg ezek az eladások is azt bizonyítják), akik szerint raszizmus, hogy egy nyugati studió csinált Japán tematikával játékot.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Carlos Padre #254699 üzenetére
A kérdésedre válaszoltam. Mivel a 3th party játékoknál szokott menni az alázás a bugok miatt, illene 1th party-nál is, mivel nem tudom, hogy te szoktad-e azokat emiatt kritizálni, inkább általánosan fogalmaztam. Egyébként én még nem találkoztam ilyen bugokkal (mondjuk még nincs is benne sok időm), viszont van három dolog ami zavar:
1. Az, hogy a küldetésnél le van szűkítve a terep, ha túl nagyot kerülsz mondjuk egy tábor megtámadásakor, akkor visszaterel.
2. Japán szinkronnal nagyon rosszúl van a szájukra igazítva a szöveg (lehet angollal is).
3. A víz pl egy picit csúnyácska, legalább is messziről, meg van 1-2 animációs glitchEgyébként nagyon jó játék eddig, a hangulat jól átjön, jó a történet mesélés, elhiszem Dzsinnek, hogy nehezére esik a szellem üzemmód.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Carlos Padre #254695 üzenetére
Bárkit akinél nem kettős mérce van
-
NyMRooD
őstag
válasz
saelin #252858 üzenetére
Igen, tényleg elmondja, hogy mi a rossz egy játékkal kapcsolatban, de észrevehető a videóin, hogy mennyire egy megvehető ember, pl játék amit ő vesz meg ott minden rosszat kiemel, amit ingyen kap annál azért oda figyel, hogy dicsérje is, de a legjobban a hardvereknél venni észre, elmond róla minden rosszat, de olyan bagatel dolgokat próbál beállítani csoda feature-ként, hogy az valami hihetetlen. Ráadásul nulla utánajárást végez, sokszor azt veszem észre, hogy én átlagos casual gamerként jobban levagyok informálva mint ő, de azért az önajnározás folyamatosan megy, ahogy nézem a "youtuber társadalom" el is kezdte kiutálni. Szóval finoman szólva is vannak vele gondok, de pl az otherside adásokat szoktam nézni, meg 1-2 tesztet is, mert hagyományos bemutatókat nem nagyon csinál más, vagy én nem tudok róla és még mindig jobb az ő stílusa mint a számomra felfoghatatlanul vacak, mások által imádot zsozéatyáé, nem értem, hogy sokan, hogy tarthatják viccesnek, de hát ízlések... nekem hihetetlenül irritáló. Hiányzik a GameDay iroda, ők voltak a legértelmesebbek szvsz.
(#252862) sting2: Na igen, ő játékvideóikat sem bírom a folyamatos "ragelés" miatt, a hardvertesztek jók, ott nem csinálják, bár ott is van egy két idegesítő dolog, meg a reggeli hh-t szoktam háttérzajnak, de sajna ott is van, hogy elkezd Pisti úgy viselkedni mint a játék videók alatt, olyankor kinyomom
u.i. Tudtok esetleg valami normális magyar youtube csatornát akik a Gameday-hez hasonló kulturáltsággal, spoilerek nélkül mutatnak be 1-1 játékot (nem kell, hogy pontozzák, az nem érdekel)?
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #252661 üzenetére
Nekem speciel bármi az ami minimálisan kapcsolódik a játék sztorijához, persze mint írtam önmagában a tied nem volt az, de a sting2-ével összerakva már szvsz az. Mint ahogy mondtam én elég érzékeny vagyok, ráadásul mivel nagy a backlog és teszek a grafikára elégé (össze vissza ugrálok az elmúlt kb 20 év játékai között), nagyon sok olyan játék van amit el lehet nekem spoilerezni. Nyilván nem várhatom el, hogy 1-6 topikban mindenki figyeljen arra, hogy nekem mi a spoiler és mi nem, de azért örülnék ha az általánosabb témájú topikokban azért használnánk a spoiler taget, ha más nem legalább a megjelenés előtt álló vagy a 2 napja megjelent játékoknál, ez utóbbi szvsz nem olyan nagy kérés.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Imilenni #252641 üzenetére
1. Nem két nappal a játék megjelenése előtt/után teszi.
2. Az, hogy van benne egy szakácsnő, nem olyan spoiler mint utalni arra, hogy .valaki fontos karakter meghal
3. Nem trollkodásból tette, te meg igen, hiába voltál szépen kérve, le se sz*rtad, szóval ne csinálj úgy mintha áldozat lettél volna.u.i. mondjuk azért szvsz jó lenne az ilyen infókat is spoiler tag mögé rakni sting2 és wesder.
-
NyMRooD
őstag
válasz
marilllyo #251616 üzenetére
"spoilernek szánt fél mondatokba is vannak, akik ezt-azt belelátnak" - Imilenni "nem spoileres" félmondatából, meg egy random 9gag-es képből pontosan tudom, hogy ki hal meg, ami elég nagy poénlelövés (és az akire tippeltem, Imilenni "nem spoileres" utalása alapján).
Egyébként részben egyetértek veled, nem lehet elkerülni sok helyen a spoilert, pl 9gag-en láttam azt a képet az teljesen az én hibám, de itt egy fórumon, ahol vannak moderátorok meg topikgazdák, illetve hozzá olyan topikok ahol szabad róla beszélni és a többség akit érdekel ott gyülekezik, meglehetne oldani, probléma nélkül. Félre ne értsetek, nem azt mondom, hogy ne lehessen itt a játékról beszélni, azt mondom, hogy a sztorijáról semmit de teljesen semmit, minden más elfér itt, voltak olyanok is akik úgy tudtak róla írni, hogy nem lőttek le poént, persze ehhez kell egy kis IQ-is. Arról nem is beszélve, hogy többeken is látszott, hogy direkt trollkodásból írogattak be ide a sztoriból, de semmilyen szankcióban nem részesültek, annak ellenére, hogy a többség kérte, hogy ne itt folytassák.
Azért azt megjegyezném, hogy napi szinten követek több pc-s, xbox-os és switch-es topikot is, de spoilerekkel a többinél nem igen találkoztam, csak itt.
-
NyMRooD
őstag
válasz
FunPro #251478 üzenetére
Nem teljesen tiltja a törvény az önkényuralmi jelképeket, pl filmben/játékban/könyvben, etc ahol indokolt használhatod, viszont ha horogkeresztes/sarlókalapácsos zászlóval vonulgatsz, azért megy a dádá, tehát ha az eszme ábrázolására/bemutatására használod (vagy valami ilyesmi, akkor mehet).
-
NyMRooD
őstag
válasz
Imilenni #251364 üzenetére
Áruld már el, hogy neked miért jó az, hogy itt spoilerezgetsz meg, hogy utalgatsz a sztorira? Miért fáj, hogy megkértek arra (többször, szépen, ingerülten és csúnyán is) , hogy menj a játék topikjába kibeszélni vagy az utalgatásokra is használj spoiler taget (bár sokakat az is zavar, mármint a spoiler tag, mert telón, app-ban nem megy), mert itt ahogy nézem azon kívül, hogy a spoilerek miatt beléd állnak nem látom, hogy valaki is érdemben reagálna a sztorival kapcsolatos felvetéseidre, szóval csak trollkodsz. Amúgy vannak akik nem tehetik meg, hogy péntek 0:00-tól játszanak a játékkal, akár idő, akár pénz hiányában, akár más okból (pl én még nem vittem végig az elsőt mert nem volt időm).
Most komolyan egy hétvégét hasonlítasz évekhez? Többségében egy napig nem bírtátok visszafogni magatokat, sőt voltak akik már a játék megjelenése előtt, csatlakoztak ahhoz a szerintük elit klubhoz akik megnézték a kiszivárogtatott anyagot és már akkor is ezt csinálták. Egyébként nem kell évekig spoilerként kezelni, csak elég lenne ha a sztorik fő részleteit nem ide írnátok be, hanem oda ahová egyértelműen azért megy valaki, hogy erről olvasson.
Az utalgatásoknak meg épp ez a lényege, pont ezért kellene berakni spoiler tagbe, nincs leírva de már tudom, hogy valaki megfog, mivel leírtad, hogy sokan ezért adnak 0/10-et, rögtön tudható, hogy fontos karakter, ez alapján meg már lehet tippelgetni és már tudom, hogy nem lesz happy end, nekem (és sokaknak) már ez is elég, hogy elvedd a játékélményt, ami nekünk rossz, neked meg az, hogy leírtad nem hiszem, hogy bármilyen örömöt is okozott volna.
Szvsz lehet megoldás lenne, ha a tLoUII topikot kineveznénk ps4 topiknak és mind oda mennénk más témákról beszélgetni, hogy ne zavarjuk azt a két embert aki a sztoriról mindenképpen itt akar beszélni, sokkal egyszerűbb lenne.
Nézd meg (#251366) .noxwill ezen hozzászólását, leírta véleményét a sztoriról, ha te végigjátszottad már akkor ez alapján értheted, hogy mi a szitu nála, ha még nem akkor meg nem lő le neked semmit, de hát mit is várok...
(#251375) RangerFox remek, akkor én is hanyagolom ezt a topikot.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Imilenni #251359 üzenetére
Már ez is spoiler: #251352 mert ez alapján simán kitalálom, hogy ki az aki meghal, úgy, hogy csak trailereket láttam és az első résszel még csak most játszok.
Hála nektek, az olyan hozzászólások miatt ami "szerintetek" nem spoileres már tudok vagy sejtek egy sor dolgot a sztorival kapcsolatban, mert ezek nagy részét az ilyen kis utalásokból is kilehet találni, de hát megértem, hogy sokatoknak a spoilerezésre áll fel a pöcörője, szóval kezdem elfogadni, tisztelet a kivételnek.
u.i. Amúgy topikgazdákat kérdem, hogy trollkodásért nem jár bünti? Mert van itt 1-2 emberke aki láthatóan csak mások idegesítése miatt kommentel be utalásokat a tLoUII-ről és szvsz ez kimeríti a trollkodás fogalmát.
-
NyMRooD
őstag
válasz
RangerFox #251253 üzenetére
És ebbe beletartozik a játék sztorija is? Mert szerintem nem, főleg nem spoiler tag nélkül. Akkor legalább annak a használatát tegyétek kötelezővé, ha már van akkor legyen értelme is. De minden önjelölt kritikus utalgat a sztorira, a többség meg szvsz nem kíváncsi rá.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Imilenni #251245 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, csak ne itt tegyétek, hanem a játék topikjában, amint érdekelni fog a játékról mások véleménye majd ott fogom keresni, itt max az érdekel, hogy hogy fut, mennyire bugos meg ilyen apróságok, de pl rajtad kívül más nem is használja a spoiler taget.
-
NyMRooD
őstag
Írtam is, hogy "elvileg", de jogos, nem sok strigula lenne
(#250796) belan: persze (feltéve ha úgy értetted, hogy én így te meg máshogy gondolod és legközelebb használod a spoiler taget), ezért is lett kitalálva a spoiler tag, én is megcsinálhatnám mondjuk, hogy megveszem a játékot (nagyon viszket a tenyerem, van 25%-os kuponom, csak az első részt nem vittem még végig), hogy gyorsan végigjátszhassam / megnézem youtube-on mi a vége majd megírnám az itt spoilerezőknek privátban a sztori végét, végül is ezt sem tiltja a szabályzat és gondolhatnám úgy, hogy belefér de nem akarom elvenni senki kedvét (meg elég pitiáner dolog is lenne).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest