- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matene75
friss újonc
válasz
hombre[EU] #272849 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #271657 üzenetére
Az oké, de ha a days gone-ra ezt kivetíted, az egésznek nincs értelme.
Az assacreed egy majd 20 éves, több részes, bejáratott sorozat. A god of war szintén. A last of us egy ndog játék, ami már 10 éve is jelentett valami minőséget.
Na de a days gone? Egy vattazsírúj ip volt, ami emlékeim szerint már a zombimánia lecsengésekor jött ki. Szóval az emberek csak annyit tudtak, hogy már megint jön egy újabb, kis stúdió által kreált zombis játék, csak most a főszereplő MOTOROZIK! Nekem legalább is ez jött le mint extra, és ettől elő is jöttek a madmaxből ismert monoton benzingyűjtögetős flashback-ek. Aztán ezt még tetézték a technikai problémák.
Szóval megjelenéskor ezzel max. azt tudták felhájpolni, aki vagy elvakult sony fan, vagy zombi őrült, vagy nincs semmi más játéka.
A többség szerintem nem rohamozza meg az üzleteket egy ilyen játékért. Most már megrohamoznák, mert az emberek tudják, hogy nem csak erről szól a játék. De frissen túl nagy elvárás, hogy egy ilyen játék bankot robbantson megjelenéskor. Ezzel persze a sonynaka is tisztában kéne lennie.
-
válasz
hombre[EU] #271626 üzenetére
TLoU2 multira lett állítva
Az nem lett lelőve?
-
válasz
hombre[EU] #271361 üzenetére
Szerintem is. Egyik legnagyobb flash a játékban a sötét erdőben tolni a motort mert kifogyott a benzin
-
PainKiller13
őstag
válasz
hombre[EU] #271255 üzenetére
Ezzel multizni csak az amcsikkal tudok nem? Mert úgy elég nagy ping lenne..
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
hombre[EU] #270921 üzenetére
Vajon mennyit basztathatják az embert...?
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #270915 üzenetére
Csak valahol azért vicces, hogy itt is leírtam azt a pokoljárást, ami a NIOH Collection kapcsán az adatátvitellel ment, ehhez képest letöltöttem az AC Valhallát, és megkérdeztem, hogy onnan akarom-e folytatni, ahol PC-n abbahagytam(!). Rányomtam, hogy igen, és betoltött oda. Szóval ezt nem csak ilyen moslékmódon lehetne kezelni.
-
modflow
veterán
válasz
hombre[EU] #270913 üzenetére
Köszi
-
modflow
veterán
válasz
hombre[EU] #270910 üzenetére
De mindezt a PS5-ön csinálom már ugye?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #270120 üzenetére
Sony-t ismerve azt is kisajàtítjàk X időre, azzal meg sokat nem érek. Egyébként igen a Hades az tervben volt.
-
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #269335 üzenetére
Ott tuti be sem fejeztem volna. Az ammo hiány az a kisebbik bajom a játékkal. Egyszerűen a játékmenet olyan mint sok openworld cuccnál, naphosszat csak "grindelsz"
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #268514 üzenetére
Nahhh
Az egyik Maine Coon a masik meg tobbet eszik nala, es mivel nem kulon kapnak enni igy a breed kajakat(is) kapjak ami szinte "ingyen" van.Meg szerencse ,hogy van a zooplus vagy neha szerencsetlenseg a valasztek miatt, mert ha nekiallok rendelni akkor mindig berendelek vmiket plusszba ami nem tetszik nekik.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #267505 üzenetére
Egyébként az a vicc, hogy ez egy életképes elképzelésnek tűnik.
Hát ugye folyik arról a vita, hogy mi lesz az y kromoszómával. Nomeg, a fehér ember is kihalófélben van, így teljesen realisztikusnak tűnik, hogy a jövőben szinte csak ázsiai nők lesznek.
-
FunPro
őstag
válasz
hombre[EU] #267497 üzenetére
Esélytelen, hogy a ND összetudna rakni egy épkézláb sci-fi-t.
Ha beleszámolom, hogy minél jobban nekiállnak tetőzni a lou2 féle agymenést...Kb. az lenne az alapsztori, hogy 2246-ot írunk, nincs vallás, nincsenek nemek. A matriarchális társadalom virágzik, a bűnözés a nullával egyenlő. De aztán egy idegen civilizáció romba akarja dönteni az egész emberi fajt. Vezetőjük egy gonosz király, bőre fehér mint a hó. Kiderül, hogy az idegen civilizáció nem is olyan gonosz mint hitték, csak a világos egyedek megpróbálják elnyomni a sötétebb társaikat és bátor hősnőinken van a teher, hogy oda is eljuttassák a világbékét. Konkluzió:
Normális sci-fit szerintem már soha nem fog készíteni senki. -
Xaels
félisten
válasz
hombre[EU] #267497 üzenetére
Az ND scifi krimi rohadt jól hangzik.
(#267498) Kendek valószínü, csak nem mindenki nézi a mailjeit és gondoltam beteszem. Ez legalább témába vág és fontos.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #267464 üzenetére
Dehogynem. Lootolható akkor is, ha gumilövedékkel K.O.-zod, viszont K.O. utàn a gumilövedék is halàlos.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #267457 üzenetére
Az oké, de én gumilövedékkel meg a puszta kezemmel oldottam meg. Így életben maradt, csak egy kis belső vérzése volt.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #267454 üzenetére
Deszemétvagy... Megölted Oda-t?
-
sp8787
addikt
válasz
hombre[EU] #267454 üzenetére
Nem, hanem siman lenyultak a Divison-bol ,hogy megasok HP-je legyen egy bossnak.
De ahogy nezem csak azt sikerult.A Divison-bol pl. a Tidal Basin, Roosevelt Island nagyon jo volt. Soloban noice!!!
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #267395 üzenetére
Így 100h meg az összes ending utàn semennyire sem jàtszatja màr magàt. Ezek az NCPD "küldetések" rohadt unalmasak és még a jutalom sem olyan hogy "jó akkor ezért megcsinàlom" pedig màr csak ezek maradtam meg a jàrművek, de semmi kedvem hozzà. A vilàga tetszik, de semmivel sem nyújt többet mint mondjuk egy Fallout 3.
Làtom benne a hibàkat én is. Ez túlvàlalàs meg szar management.
Szerintem is megérdemlik a pereket, csak unfair egy ND vagy SP-hoz mérni őket. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #267388 üzenetére
A Stadia-nak is fix a hardvere nem?
Engem nem érdekel hogy szenvedne e a ND ha mindenre is ki kellene adni mondjuk a TLOU II-t, de köszönőviszonyban sem lenne a mostani jàtékkal. Làtvànyban biztos.Ja Kojima-ék kiadtàk PC-re, miutàn végeztek a PS4 porttal, és nem egyszerre mindenre is. Mint mondtam ez nem menti fel a CDPR vezetőségét az alól hogy kiadtak egy félkész bughalmazt.
Egységidő alatt csinàlj meg 9 széket, nekem meg ugyanannyi idő alatt csam kettőt megcsinàlnom. Melyik lesz a minőségibb?
-
cyberkind
félisten
válasz
hombre[EU] #266428 üzenetére
A funkció ott van, bekapcsolom és lezabál mindent, de cserébe nem tetszik a látvány, legjobb.
Egyébként még a megjelenés előtt pár héttel, talán egy hónappal írtam is, hogy tökéletes is lehetne a játék, akkor se fogom azt mondani, hogy ez ami volt, és ment a megjelenésig, mind megérte, mert nem, ezt ne kövesse az ipar soha a büdös életben.
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #266339 üzenetére
Pedig egy jó játék.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hombre[EU] #266288 üzenetére
+ többiek akik válaszoltak nekem a témában
Iszonyat sötétség uralkodik ott, moderálás nuku, a személyeskedés megy szépen. Egy remek lezárást érdemelne az a topik ebben a formában... az szólalhat lassan meg csak kb. aki dicséri a játékot.
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #266290 üzenetére
PS5-ön tényleg szebb lett ha lehet ilyet mondani. Már csak a karakterem se egy mosott szar a menüben
-
Deck
titán
válasz
hombre[EU] #266288 üzenetére
Jött frissítés. Ez tuti megold minden problémát...
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #265447 üzenetére
Azt pont csütörtökön kezdtem el (annak idején a konzol mellé vettem 2000 Forintért, de azóta sem próbáltam ki
), nagyon jó, bár néha kicsit üresnek érzem a környezetet.
-
Borzasmackó
újonc
válasz
hombre[EU] #265172 üzenetére
Magyar feliratos lesz ez a játék ?
-
headhunter86
senior tag
válasz
hombre[EU] #265172 üzenetére
Még nem igazán van különbség a Ps4 és Ps5 között. Legalább nem kell kapkodnom a PS5 vásárlással. 😁
-
Frod
addikt
válasz
hombre[EU] #264527 üzenetére
Köszi, ezen most nagyon röhögtem
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU] #264480 üzenetére
Ez se rossz elképzelés...tavasszal tervezek venni PS5öt
Az má nincs olyan messze
-
fausto
addikt
válasz
hombre[EU] #264045 üzenetére
Én nem tudom, mit rontottam el, de indítottam ng+t, de minden alap volt, nem maradt meg semmi skillem
-
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #263834 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett. Nem vagyok oda a platform játékokért, de mivel ez elég népszerű, ezért gondoltam ránézek. Viszont itt sem éreztem, hogy nekem bejönne a stílus. Nem az a gond, hogy bonyolult vagy hogy eltévedek...
-
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #263827 üzenetére
Nem mondtam hogy bonyolult. Csak nem tetszik maga a mechanika, vagy legalábbis eddig nem fogott meg. Majd még adok neki 1-2 esélyt, de ha 1 óra játék után sem érzem, hogy játszani akarok vele, akkor elengedem.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #263540 üzenetére
A letöltött játékok osztódnak az accok közt, úgyhogy ez sem okozhat gondot senkinek.
-
james001
veterán
válasz
hombre[EU] #263285 üzenetére
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
hombre[EU] #263242 üzenetére
Van 3 hónapos plussom, ès ez a 2 játèk lemezes a frissítèsek töltèsènèl volt ez.
-
pulffy
őstag
válasz
hombre[EU] #262566 üzenetére
Nekünk is ment , de a létrehozása egy nagy k@ki , nem tudsz csatlakozni csak ha meghívnak, más partikat nem is látsz, ezen remélem változtatnak...
-
Gery9112
őstag
válasz
hombre[EU] #262228 üzenetére
Az első részen azért dolgoztak most
. De a 2. és a 3. rész újrázása eléggé vicces. A 2. rész szarul futott ps 4 pro-n, amit nem tudom, hogy azóta sikerült patchelni. A 3. részt egy generáción belül kétszer adták ki és másodjára se sikerült minimalizálni a bugokat.
Ezért voltam úgy vele, hogy hiába tetszik az első rész újrázása a Hangar 13-nek nem adom a pénzem előre. Jó lesz majd pár patch után jóárasítva...... -
modflow
veterán
válasz
hombre[EU] #262169 üzenetére
Úgy legyen. :)
-
modflow
veterán
válasz
hombre[EU] #262154 üzenetére
Multizni nem szoktam.
Sőt akkor még ott a másik epic sláger, az "elfelejthetjük a töltőképernyőt".
Ez is félrevezetés, mert nem az lesz, hogy, nem lesz, hanem az, hogy pl. a RDR 2 nem 1 percig tölt, hanem mondjuk csak 15 mp-ig nézzük majd a töltőképernyőt. -
penge111
addikt
válasz
hombre[EU] #261827 üzenetére
Én ilyenkor mindig áldom az eget, hogy nem day one veszek játékokat. Kíváncsi vagyok, hányan adták már el a játékot, akit lemezesen vették meg
-
S e t h
nagyúr
válasz
Armor loadouts, el sem hiszem.
-
válasz
-
Frod
addikt
válasz
Ez egy meglehetősen korrekt update
-
bagyulajuve
addikt
válasz
no, akkor marad a PS4-em, mondjuk jelentkező nem nagyon volt amúgy se
-
Deck
titán
válasz
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #261765 üzenetére
Jogos.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #261761 üzenetére
Igaz.
-
modflow
veterán
válasz
hombre[EU] #261501 üzenetére
Ja értem.
-
modflow
veterán
válasz
hombre[EU] #261498 üzenetére
Na beugrott. Az a dark souls sorozat, ugye?
És ennek nincs köze ahhoz? -
Frod
addikt
válasz
hombre[EU] #261354 üzenetére
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hombre[EU] #261356 üzenetére
A világ egyik legjobb filmje, kb 10x láttam és sokszor fogom még megnézni
Nem véletlenül első az IMDb-n.
-
consono
nagyúr
válasz
Nem egészen értem, amit mondani akarsz, de az tuti, hogy mióta végigjátszottam azóta egy játék sem elég jó... Bármit próbálok egy óra után már törlöm le :/
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #261356 üzenetére
Mondjuk amíg tetszik, addig nem izgat hogy milyen hosszú a game.
Eddig nagyon bejön.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Mármint utolsó végigjátszásom? Annyira hosszú? Annyira szar?
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #261337 üzenetére
Ezt tartom azóta is: legszebb motionblur, amit játékban láttam, Soha nem akarok már ettől rosszabbat semmiben!
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #261332 üzenetére
Igen, de nem az fps-re írtam, hanem arra, hogy a mblur gyak. CG minőség(ezt írtam is). És emiatt az egész nagyon úgy nézett ki az élőben (erre rátettek egy lapáttal a HUD lepusztításával) mintha CG lenne az egész.
-
hyggelig
senior tag
válasz
hombre[EU] #261267 üzenetére
Mondom én
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #261097 üzenetére
Hogy mit csinàlsz?
Egy hete kb 360 felett van szegény.
Lockdown alatt 330-ról felment majdnem 370-re, aztàn 350 környékén stabilizàlódott. A 310-es szint jelenleg a dollàr. -
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU] #261097 üzenetére
Mennyivel?!
2017 végén, 2018 elején volt utoljára 310 Ft közelében.Csak a saját wihltistem-re gyorsan ránézve:
Edith Finch 7k
Witcher3 expansion 8,4k
Layers of Fear 2 10,5k
Life is Strange 2 10,5kSzóval tényleg emelkedtek az árak.
-
modflow
veterán
válasz
hombre[EU] #261090 üzenetére
Köszönöm!
-
modflow
veterán
válasz
hombre[EU] #261088 üzenetére
Köszi!
Azt még megtudnád mondani milyen menüpontot és hol keressek erre az USB mentésre? -
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #260389 üzenetére
Nekem a lassú sem tartott 15 percnél tovább pro-n sshd-val.Vagy mégse. Most jutott eszembe hogy anno direkt nem a full-t csináltam, mert ha közben elmegy az áram vagy valamiért leállna a gép, akkor brickelte volna magát. Bőven elég a gyors is, de ha eladni készülöd előbb jelentkezz ki és töröld a profilokat.
-
válasz
hombre[EU] #260389 üzenetére
A gyors lehetőséget válaszd ne a teljest és akkor nem!
Ugyan úgy legyalul mindent csak 2 perc alatt... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #260330 üzenetére
Dobsz egy nevet?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #260230 üzenetére
Na igazak lesznek a pletykák.
Akkor valszeg Lady Gaga leak is valós lesz.
-
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU] #260193 üzenetére
Köszi annak örülnék, minden irónia nélkül csak hogy tudjam mi merre.
A Days Gone pl nálam ultraszarul dropphegyekkel futott, mégis imádtam, szal valahogy csak túlélem. -
Zoleee83
addikt
válasz
hombre[EU] #260186 üzenetére
Én a CP2077-et bevállalom PS4 slim-en.
És idén már nem veszek PS5-öt, nem látom értelmét, inkább végigtolom a backlogot.
Majd tavasszal lesz PS5 vétel, talán Bundleben is lesz már akkorra, és nem első generációs gép lesz. -
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #259988 üzenetére
Lehet ránézek, bár mindig nehéz egy több éves multi játékba bekapcsolódni.
-
Yodamest
veterán
válasz
hombre[EU] #259921 üzenetére
erre gondoltam, az azért elég jól belövi a mozgásteret, hogy mit tud a gpu, szóval nyilván nem lesz 2X erősebb egy ps4 pronál, ha a gpu ugyan azt tudja
-
james001
veterán
válasz
hombre[EU] #259820 üzenetére
Jó de Druckmann utána bármikor volt egy interjúban mindig azt mondta nem terveznek multit a játékhoz,meg alapból dlc-t se. Megjelenés után is volt egy podcast-ben ott is azt állította hogy "máson dolgoznak inkább". Előkeresném csak lusta vagyok
Mindegy tudom nem ő az aki erről dönt véglegesen,és tőlem aztán hozhatnak ki multit hozzá nyugodtan. Most mondjuk már van rá idejük hogy dolgozzanak vele rendesen az tény -
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #259750 üzenetére
Tippem: Standalone Faction DLC lesz jövőre.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #259750 üzenetére
Naughty Dog Battle Royale?
-
KKaresz45
senior tag
válasz
hombre[EU] #259726 üzenetére
Én nem írtam olyat hogy PS4 hardware van benne.
De egyébként igazad van, itt azt írják hogy a proci hardwaresen emulálja a PS4 (és a Pro) prociját.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #259678 üzenetére
Tisztasagmanias vagyok szoval egy darab por nincs a kornyeken.
Igazabol csak attol felek h hatul kb. 2 ujjnyi hely van a meleg kiengedesenek.. bar nem alacsony a polc tehat talan tud circulalni ... remelem nem lesz vele problema
-
Mezcal
addikt
válasz
hombre[EU] #259638 üzenetére
Nem úgy van az!
Megszámolni sem tudom, hányszor támasztottak be egy kanyarban poleból indulva, és én is kaptam a 4 sec büntit azonnal.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
hombre[EU] #259595 üzenetére
Ez egy klassz kis darabnak ígérkezik.
-
gyuromoj
veterán
válasz
hombre[EU] #259595 üzenetére
Én elvből kihagyom az ilyen játékokat, őszülök én magamtól is.
-
saelin
veterán
válasz
hombre[EU] #259530 üzenetére
Egy igazi mai prince of persia-tól nekem lehet telemenne elől a gatyám. Számtalanszor játszottam újra a Warrior Within-t és a The Two Thrones-t. Az a darkos közel-keleti hangulat, a zúzós zene, a kombós harcrendszer... parkour! Ha jól nyúlnának hozzá hatalmasat szólna.
-
Frod
addikt
válasz
Elvileg nem, remake lesz.
Gondolom kb akkor kezdhették amikor látták, hogy fogy az RE2 újrázás, és rájöttek, hogy lehet pusztán egy grafikai patch-csel pénzt keresni.
(Mármint én nem bánom, instabuy egyelőre nálam, de legyünk reálisak, na.)
És igen, szerintem is igényfelmérés az egész, ha nem fogy jól, nincs új rész - de remélem a WW-t és a T2T-t azért még megkapjuk. -
FunPro
őstag
válasz
Mondjuk a life of the black tiger régen elég minőségi cic volt.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
hombre[EU] #259044 üzenetére
A DQ játékokhoz szériatartozék a midi hangzásvilág, nem ide keverendő
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #259012 üzenetére
Tudod mi a legérdekesebb az egészben? Hogy mindegyik Mario-ban, DK-ban, Zeldában van valami új. Sose egy sablonra épül a dolog. Oké, a story lényegében ugyanaz, de a körítésben mindig van valami, ami más. Szerintem ez a kulcsa az egésznek.
-
fausto
addikt
válasz
hombre[EU] #259033 üzenetére
Mario, Wario, Luigi, Yoshie, Donkey Kong, Pikmin, Kirby, Samus, Link, Starfox... Egy pár karakterük van, amire lehet építeni.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #259019 üzenetére
Jó igaz, de a Mario kortalan, és bàrmire ràhúzható. Egy Krétosz/Màsztercsíf màr nehezen.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #259016 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #259010 üzenetére
Rossz hasonlat, mert a Crash sosem volt a Sony-é ellenben a tizenixedik God of War-ral, vagy a mostani 13. R&C-vel.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #259010 üzenetére
De látod, hogy működik.
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #258988 üzenetére
Én Ameliával jártam hasonlóan, fel kellett venni a főnököm
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #258890 üzenetére
Az elden ringre már 2019-ben is az volt a mondás, hogy nagyon előrehaladott állapotban van
-
Yodamest
veterán
válasz
hombre[EU] #258882 üzenetére
Mindent ők sem vehetnek meg és a Godfall nem is biztos, hogy akkora siker lesz, a Demon Souls már például only PS lesz, na az lesz a PS5 Bloodborne játéka, igazi konzol seller cím.
Kérdés, most, hogy melyik jön vajon előbb a Demon Souls vagy az Elden Ring, minkettőt ugye a from software kalapálja. -
Wesder
titán
válasz
A Godfall az timed ex.
-
törölt tag
válasz
Nyilván látják mit csinál a Microsoft, és azért nézelődnek a PC irányába. Tolják a pénzt az Epic Store-ba, nem lepne meg ha néhány éven belül megvennék és megcsinálnák ugyanazt a cross platform play anywhere dolgot amit a Microsoft az Xbox-szal és az MS Store-ral.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #258876 üzenetére
Jó, mondtam igazad van, egyébként meg ezt a 3 éves ütemet simàn tarthatnàk, mert max a pónik lesznek tőle öngyilkosok, de az kit érdekel? Szerencsére nem ők a töbség, csak az iszonyat hangos kisebbség.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #258872 üzenetére
Hàt jó.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #258649 üzenetére
Én erre nem figyeltem fel. Bár biztos vicces lehet.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU] #258649 üzenetére
Jajj azon mindig kiégtem
Nagyban lopakodok az ellenség táborába, erre nekiáll üvöltözni hogy most aztán jól megkapjátok, de senkinek se tűnik fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest