Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
neo-geo
üzenetére
09165 az ami a magyar Store-ban és itthon lemezen kapható, abban van magyar felirat. A 09176-ban viszont csak angol, lengyel és orosz nyelv van a lengyel Store szerint.
Sajnos nincs mód más nyelvek telepítésére, csak azok közül lehet választani, amit az adott régiós kiadás tartalmaz. -
haromegesz14
senior tag
válasz
neo-geo
üzenetére
Megpróbálkoznék egy levélírással a support-nak, hátha refundol-ják (ha 14 napon belüli vásárlás, van rá remény).
-
I02S3F
addikt
válasz
neo-geo
üzenetére
Engedj meg egy bővebb választ! A munkatársaim azt mondják, hogy PS helyett inkább olvassak. Vannak akik gyerekesnek tartják, sőt csúfolódnak a gamerekkel. És ilyenkor picit elbizonytalanodom. Egészen addig, amíg elő nem veszem ismét a PS-t. Úgy kikapcsol és úgy feltölt, mint még a sport sem! Úgyhogy meg tudlak érteni
-
AxBattler
félisten
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
neo-geo
üzenetére
Lehet, hogy a játék az éves előfizetést szeretné megvetetni az emberrel, ami PS Plus Essential esetén 25.600 Ft /év , ha azt lebontom 12 hónapra akkor kijön 2133,33 Ft/hó amennyit ő is ír körülbelül, de lehet másról van szó.
Google-n rákeresve ezt dobja válasznak:
Minecraft
PS Plus required for online play.
In-game purchases optional.
Supports up to 8 online players with PS Plus.
Online play optional.
1 - 4 players.
PS4 Version. PS VR headset enabled.
PS Camera optional.Szóval sajnos nagyon úgy néz ki, hogy kell hozzá PS Plus havi előfizetés is, ez esetben mindkét unokánál előfizetve.
-
Elims
veterán
válasz
neo-geo
üzenetére
Szia!
Nagyobb felbontású videót szeretnél feltölteni,mint amit lehet.Ha mindenképp szeretnéd azt felrakni akkor elő kell fizetned a youtube prémiumra.
A crew motorfest-et próbálta vki?
Azok a hatalmas lila lóherék/sárga nagy tölcsérvirágok nagyon nem tetszenek benne. :-/
Jól gondolom,hogy a summit-ba nem kell megvenni a 2 kocsit+1motort 1millióért,hanem lehet értük versenyezni is? -
icemad
nagyúr
válasz
neo-geo
üzenetére
De ezt, honnan veszed észre? Én semmilyen különbséget nem tapasztaltam, tök mindegy volt, hogy valamelyik alap kocsival, echo 1-el vagy batmobillal mentem. Igaz, hogy nem játszok vele sokat, de szerintem az rögtön feltűnne, ha valamelyik pl jobban gyorsul, vagy gyorsabban szaltózik, stb...
-
raziel01
veterán
válasz
neo-geo
üzenetére
Az ebay semmiféle garanciát nem vállal digitális kulcsokra. Simán lehet, hogy nem működik vagy tök más régióba szól. Annyival olcsóbb, hogy megéri gondolkozni rajta? Vannak hivatalos kulcs árus oldalak is amiben én jobban bíznék.
Többen jártak már úgy, hogy a kulcsként hirdetett ebay-es hirdetés account-ot rejtett. Amit vagy bannolnak vagy nem, lutri. -
törölt tag
válasz
neo-geo
üzenetére
Engem nagyon felidegesített ma. Venném szűken a kanyart egy pocsolyán keresztül, erre mintha kirepültem volna a pályáról, visszatesz a kanyar elé. Ezen ment el a győzelem. Ja meg hogy annyira se rombolható a pálya, hogy az ilyen leszúrt zászlókban is megakad és kiforog a hombár két tonnás terepjáró, ne vicceljünk már! Nem az a bajom hogy nem nyerek, hanem hogy ilyenekkel veszi el azokat a győzelmeket amik amúgy simán meglehetnének. Az ilyen baromságok miatt kellene a flashback, de miért is tegyük bele a minden eddiginél árkádabb Dirtbe... De örülök hogy felvásárolták ezt a gusztustalan fos stúdiót, Kódmesterek my ass.........
Dirt Rally 2.0-át kiplatináztam, nem voltak ott se nagy követelmények.
-
törölt tag
válasz
neo-geo
üzenetére
Na a beesteledés... Azzal az a problémám, hogy nem látom a pályát... Meg úgy egyáltalán elég nehezen tájékozódom időnként.
A szekciók utolsó oszlopából kell egy-egy versenyen dobogón lenni ha jól olvasom. Ha nagyon nehezedik majd átteszem könnyűre

AI-val én úgy vagyok, hogy amíg van előttem valaki, nem kell fékezni
Roncsderbi stílusban nyomom. Azért valahol kár, hogy ennyire árkád lett és kidobták a rendes rally vonalat, bár arra ott van a Dirt Rally széria, csak az meg full száraz autós Dark Souls. -
-
-
válasz
neo-geo
üzenetére
Egyszerre csak egy konzol lehet elsődleges, benne a nevében is a jelentése. Az előfordulhat, hogy csak késleltetve állítódik át a te konzolodon, de úgy működik jól, hogy nálad lakatos lesz ha ő aktiválja a sajátját. Ez így működik, így van kitalálva. Szóval vagy neked, vagy neki a német profillal kell játszani ahhoz, hogy neked ingyen legyen. Vagy megvásárolod te is az adott játékot.
-
válasz
neo-geo
üzenetére
Úgy működik, hogy egyidőben egy PS4 lehet elsődlegesre állítva az adott profilnál. Azon a konzolon pedig osztódnak a letöltött digitális játékai, és a többi account is futtathatja ezeket. De ezen kívül ugyanez az profil be tud jelentkezni online más PS4-en, és tud játszani a saját játékaival.
-
válasz
neo-geo
üzenetére
Ezzel kezdtem anno én is a pályafutásomat, és több mint egy napra rá sikerült csak vásárolnom a kártyámmal.
A kártya adatai stimmeljenek, a többi pedig értelemszerűen legyen kitöltve. Szerintem a címednek nem kell betűre pontosan egyeznie bármivel is. Már ha egyáltalán össze tudják azt vetni a banki adatokkal (ez azért kétséges).
A PayPal nálam már nagyon régóta problémamentesen működik. Ugyanakkor ha párszor nem fogadja el valamiért, akkor nem érdemes tovább próbálkozni, csak egy nap múltán.
Egyébként sokan panaszkodtak az évek során, hogy nem megy a vásárlás, vagy csak közvetlen a konzolról (szóval érdemes lehet esetleg ott is próbálkozni). Nálam a webes Store, vagyis a böngészős vásárlás rendszerint hiba nélkül menni szokott. -
válasz
neo-geo
üzenetére
Ha már párszor próbálkoztál vele sikertelenül, akkor letilt 24-48 órára. Addig hiába is adod meg helyesen az adatokat, újfent hibát fog dobni rá.
A bankkártya felvételéhez meg kell adnod annak számát, a kártyára írt nevet (pont úgy ahogyan fel van vésve rá), a lejárati dátumot és a CVV kódot.
Alternatív megoldásként a PayPal is használható, sőt, azt inkább javasolni tudom (nincs semmilyen extra költségvonzata). -
Lackooo84
nagyúr
válasz
neo-geo
üzenetére
Van rá lehetőség, hogy a régi gépedről átmásolj mindent az újra UTP kábel segítségével akár a 2 gép közvetlen összekötésével, vagy azonos hálózatra csatlakoztatva akár wifin is, de akkor a régi gépről minden törlődik. Beállításokban "Transfer data from another PS4" (most nemtom pontosan hogy van írva magyarul) opcióval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!
Nem mondom, hogy semmit nem ér, de nem lesz next-gen tőle a PS4.

Roncsderbi stílusban nyomom. Azért valahol kár, hogy ennyire árkád lett és kidobták a rendes rally vonalat, bár arra ott van a Dirt Rally széria, csak az meg full száraz autós Dark Souls.
Kendek