- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
oriic #275668 üzenetére
Mindig megy a sárdobálás, hogy milyen játékokat készítenek a stúdiók és, hogy a gamerek ennél sokkal jobbat szeretnének. Ebből a listából tisztán látszik mire van igényünk. FIFA, COD, Fortnite meg Minecraft.
Ez csak azért szomorú, mert voltak az előző évben igazán jó játékok is csak ezek szerint senkit nem érdekeltek.
-
markknight
veterán
Magyar fiókkal ez működik valakinek? [link]
-
markknight
veterán
UX szempontból sok vitatható elem van az új PS appba (a teteje meg az alja rémes), de végre kiléptek ebből a gagyi inline böngészős érából. Meg lehet nézni a libraryt, le lehet tölteni remote a gémeket, nem kell mobilról minden alkalommal belépni, meg végre az akciókat is le lehet csekkolni gusztusosan. Már csak a webet kéne kalapálni.
-
markknight
veterán
Menő lesz az új ps app: [link]
-
markknight
veterán
Jézusom, hogy néz ki ez az új store, microsoft paintbe tervezték és exportálták?
Hab a tortán a hover effekt
-
markknight
veterán
Ez a játék ennyire szarul sikerült? [link] Ilyet még nem is láttam, hogy egy hónapon belül így leárazzanak valamit.
Metacriticen nem sokat tudtam olvasni, alapból bannolni kéne azokat a véleményeket amik nem angolul íródnak, na mindegy. Valaki játszott vele? Jópofának tűnik.
-
markknight
veterán
Kezd vérlázítóan tróger lenni a playstation store oldalán a kereső. Nem értem, hogy kéne beírni ennél egyszerűbben amit keresek. [link]
-
markknight
veterán
Összességében jó ez a Tsushima? Megéri azt a 21k-t vagy inkább jobb ha egy egészséges akcióig vár az ember? (13k)
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #254397 üzenetére
Mindig találsz játékost, sőt ha benyomnék egy PS3-mas COD címet, akkor ott is gond nélkül találna embereket, csak a megmaradt a hardcore réteg szórakozik ott, azok ellen meg nem biztos, hogy akkora feeling játszani.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #254368 üzenetére
Én toltam, de túl pixeles. Egyébként kevesen tolják már. Ha minőségi multit akarsz, akkor ott a Modern Warfare. Minden szempontból kiváló, eddigi legjobb COD nekem. Raklap tartalom van benne, ilyen például a kampány, coop, hetente updatelt playlist, battle pass, millió fegyó, változatos pályák, ötletes játékmódok stb.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #254211 üzenetére
Kíváncsi leszek. Ami még szemet szúrt, hogy elég butának tűnik az AI, Odyssey feelingem volt miközben néztem, bár az is igaz, hogy ezt a X v 1 csatákat nehéz jól kivitelezni.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #254206 üzenetére
Van egy ilyen is, igaz eléggé spoileres, bár az első x perc nem tudom mennyire számít annak.
[link] -
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #254198 üzenetére
Ez a része nem tűnik nagy durranásnak és target lockkot se vettem észre, valami kifinomult, de egyben forradalmi kardozást vártam, ez ilyen Horizon Zero Dawn-szerű addig ütöm míg meg nem döglik szint. Remélem a lopakodás ránk lesz kényszerítve, nem úgy mint a fentebb műben, ahol bottal vertem agyon mindig mindenkit.
-
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #253532 üzenetére
Én meg pont ezek miatt nem is próbáltam ki
Kár..
-
markknight
veterán
2. hogy aktiválom be a második usert a gépre? egyszerűen új user, és ott megadom az email címet, jelszót, és enjoy? kell vmit állítgatni ha a magyar ps+-t az amcsi acc-al is akarnám használni?
Simán belépsz és ennyi. Ha letöltöd a játékot, akkor játszhatod saját fiókod alatt is.
Egyébként azt hiszem revoluttal is lehet fizetni az USA store-ban de lehet már nem, passz. Ebayen lehet üzérkedni ilyen kártyákkal.
-
markknight
veterán
válasz
frankdelgado #253516 üzenetére
Az nagyobb baj, hogy nem nő a főszereplő!
-
markknight
veterán
Ez az NBA 2K20 jól indult volna, ha nem kellett volna egy virtuális billentyűzettel szarakodnom és beírni az e-mail címemet kétszer is, hogy tudjak egyáltalán játszani. Eltűnhetnének már ezek az időrabló baromságok végleg a játékokból.
-
markknight
veterán
válasz
sxxorp #253159 üzenetére
2002 és 2010 között. Nekem Codemastersesből mindegyik megvolt, sőt még U alakú wireless kormányt is vettem az Xboxhoz, de már úgy igazán nem emlékszem rájuk. Volt egy rész amiben nem tudtál játszani mert akármit csináltál mindig elfogyott a gumi. Na az szívás volt, asszem az pont a 2011-es.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
GZoli7 #253151 üzenetére
Neem, dehogy, a régi PS-ről is levakartam a fiókom mikor eladtam. Egyébként semmi változás nem történt a fiókkal és a géppel. Bekapcs, aztán játszom és ennyi.
(#253152) Frod: Nekem is pontosan ez a baj. Most az Ericát pl engedte, de a Tomb Raider megszakadt, az NBA el sem indult. Persze Remote Playen bejelentkezve el tudtam indítani őket.
-
markknight
veterán
Mostanában azt csinálja a PS, hogy PC-ről böngészőből nem indítja el a letöltést.. Ez az egy jó funkció volt a store-ban, már ez sem működik. Kiírja, hogy nem tud kapcsolódni a PS-hez, közben pedig van tárhely, net, meg sör a hűtőben. Más is találkozott mostanában hasonlóval? Körülbelül 2-3 hetes jelenség.
-
markknight
veterán
válasz
#42308056 #252979 üzenetére
Néha bugosak ezek a tutorialok. Azt hiszem itt is van olyan opció, hogy meg tudod nézni, hogy a gép hogyan csinálja. Sok mortal kombat 11 mozdulatot csak ennek segítségével tudtam megcsinálni, mert néha van egy üteme annak, hogyan nyomod, nem csak gyorsan egymás után kell fénysebességgel.
Ja, hogy ez az első része. Arra meg már nem is emlékszem
A második rész története nem volt rossz, de az egész 3 mondatban elfér.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #252709 üzenetére
Legalább őszintén bevállalják. Ez tetszik. Megveszem
-
markknight
veterán
válasz
Rigormortiis #252683 üzenetére
Még a modi is meghagyott egy spoileres "poént", mert szerinte nem spoileres. Ilyen ez
-
markknight
veterán
válasz
modecom1994 #252560 üzenetére
Eléggé. Ha megnézed az Apex Legendst, akkor olyan mintha a megyében játszanál.
-
markknight
veterán
válasz
l.skywalker #252392 üzenetére
Azért még picit kell teperni, hogy elfelejtsem a májust, de köszönöm elfogadom
-
markknight
veterán
válasz
marilllyo #252049 üzenetére
Én néha nem tudom eldönteni, hogy ezek szimplán hülyék vagy csak nem olvasnak internetet? Minden rajongó a 2005-ös Most Wantedért van oda. Abból szeretnénk remasteredet, nem ebből a töltelék részből. Vagy ezt vásárolták legtöbben? Mégis mi alapján jutottak arra, hogy hozzá kell nyúlni?
-
markknight
veterán
válasz
Darth_Revan #251585 üzenetére
Indítsd újra a routert is meg a ps-t is, valamint ki-be jelentkezz a remote appból.
-
markknight
veterán
válasz
Darth_Revan #251583 üzenetére
Működött az valaha is?
-
markknight
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #251065 üzenetére
Nem
-
markknight
veterán
Csak most tudatosult bennem, hogy hajnalba lesz az EA play. Milyen jófej ez az EA, hogy gondol az európai nézőkre is
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #250278 üzenetére
Sok map van, de írtad azt, hogy multi akár, ezért azt feltételeztem, hogy inkább single érdekelne, az meg valóban rövid. A multi meg AAA legend kategória.
-
markknight
veterán
válasz
hombre[EU] #250276 üzenetére
Igen. A probléma csak az, hogy egy délután kijátszható. De se építés, se loot, se semmi. A-ból B-be és ennyi.
-
markknight
veterán
Tényleg jól eltalálták, mintha a Detroitból szalajtották volna
-
markknight
veterán
Na ez meg mi a franc? [link]
30 ezerért back button attachment? -
markknight
veterán
Jump Force-ba, hogyan lehet a Jojo karaktereket kioldani? (Dio és Jotaro) Egyébként nagy moslék a játék.
-
markknight
veterán
válasz
Steven King #248049 üzenetére
Na végre valaki aki nem csak szapulja az F1 2019-et.
-
markknight
veterán
válasz
felixo #247543 üzenetére
Egyszerre csak egy játékkal tudsz játszani, légy türelmes
Egyébként mondták, hogy a következő PS plus játék később fog kiderülni.
Lackooo84: Ez a teaser nagyon össze van hányva. Talán egy másodpercig sem mutatják a BF2-t, ez mindennek jó csak reklámnak nem. Hogy a tökömbe adhat ki ilyet a Sony..
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #247396 üzenetére
Ugye? Mintha egy 10-15 évvel ezelőtti játék lenne.
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #247386 üzenetére
Az
-
markknight
veterán
A COD WWII ad 1100 cp-t ingyen és ugye ezt Modern Warfare-ben is fel lehet használni.
-
markknight
veterán
Két kört bírtam ebben a COD WWII-ben, pedig nem is ment szarul. Modern Warfare után nem szerencsés kipróbálni, mintha 10 év lenne a két játék között.
-
markknight
veterán
Ha minden igaz a Death Stranding 9 ezresért lesz jövőhéttől a store-ban? Days Gone meg 6?
-
markknight
veterán
válasz
Szabi® #246169 üzenetére
Ráadásul ahhoz képest, hogy Mogács szórakozásból csinálta, már nem lehet visszanézni régebbi twitch adásait csak ha feliratkozó vagy. Sok-sok streamer oldalán megfordultam, de még nem találkoztam ilyennel. Azonnal unfollowoltam is, más meg hallgassa csak a favicceket.
-
markknight
veterán
válasz
Carlos Padre #245843 üzenetére
Igen? Én úgy éltem meg, hogy egálban volt a lovaglás és a küldetések. Utazgatás nélkül is hosszú játék a Red Dead 2. Az más kérdés, hogy sok cutscene volt benne
Ez az Ion Fury meg jó drága lett. Olyan 5990-ért venném, de ez a 7 ezer forint túlzás.
-
markknight
veterán
Kíváncsi vagyok a csucsimánál is örjöngenek majd, hogy sokat kell lovagolni vagy csak a Red Dead-re ugrottak a trollok.
-
markknight
veterán
válasz
eladogeppc #245332 üzenetére
Az egyik top fps multi jelenleg konzolon, ilyen kategóriát pedig alig találsz ps now-n. De egyébként fent van a lista a weboldalukon több mint 800 játék azt hiszem, onnan csemegézz. Ha meg a Modern Warfare-en gondolkodsz, akkor megéri beruházni rá, mert tele van tartalommal és élvezetes is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest