Hirdetés
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Köszi, valóban, az ascendacy többet jelent szerintem is, de tényleg nem kéne rá elkölteni a div-et.
Kipróbáltam, játszottam vele utána. Nem jelentett túl sokat, ezt a loads an additional ammo-t se érzem nagyon, az e nélküli cbow is sokszor tudott kettőt lőni egymás után, van a passiv tree-n pont erre, valamennyi eséllyel csinálja. Dps-ben csak kicsit lett nagyobb.Az ok amiért vettem, hogy nem volt 2. cbow-m. Ez azért fontos, mert az explosive shot-ot hozzá lehet rendelni az egyikhez, a shockburst round-ot meg a másikhoz, és igy felváltva tudom használni a két skillt, reload nélkül, ez bosson nagyon sokat jelent, mert pont ott számit minden tized mp.
Köszi, még igy is megpróbálnám amúgy, ha benne lennél, odaadnám érte az összes ex--em.

A gond, hogy én leginkább éjjel tudok csak játszani, jobb esetben 11 után.Köszi! az a baj, hogy nincs 40exem, csak ~12 jelenleg, meg az az egy div ami esett. De szerintem azt csinálom, hogy gyujtök még.
-
Har_melin
addikt
Másnál is van olyan, hogy a mapon az első egy-két pack láthatatlan, mindegy mennyi ideig várok a belépés után? Betölt, felszedem a meditation-t (az is 3-4 másodperc minimum), várok még ennyit, de bármerre indulok, csak az engem ért sebzés mutatja, hogy van ott valami. Szerencsére elég tankos, nem is kell nagyon célozni, ha vaktában elkezdek csapkodni, akkor is gyorsan meghalnak, aztán utána már minden látszik szépen, de azért idegesítő. Vagy ez csak a telekom minimális sávszélessége miatt van?
-
Har_melin
addikt
Az exiled exchange 2 elvileg mutatja a nálad lévő, kiválasztott cucc dps értékeit.
melyik stat fontosabb: amelyiktől nagyobb lesz a végső sebzés. Nincs generál szabály, egy T8-es flat phys dmg jobb, mint egy T2-es increased és fordítva.
Az Expert barrier egy 24 szinttel magasabb igényű staff, már eleve 40%-kal nagyobb minimum sebzés értékkel, persze, hogy egy gyengébb roll is nagyobb sebzést generál.
Az egyszerűsített számolást magad is meg tudod csinálni: max érték mínusz minimum érték osztva kettővel, hozzáadod a minimum értékhez és megszorzod az attack speeddel. Az eddigi staffnál [(309-155)/2 + 155] * 1,5 = 348 pdps -
prokxy
veterán
Adott ez a 2 táncosrúd, biztos vagyok benne, hogy az enyémtől jobb a másik, de mennyivel vajon?
Ezt össze tudom hasonlítani vhogy anélkül, hogy a féltve őrzött 4 db Ex orbomból 3-at odaadjak érte?
Saját:
Eladó:
Nagyon nem tiszta, hogy pl. melyik erősebb stat: a increased ph. dam vagy az adds x to y ph. dam.Biztosan jobb az alsó, ez fix, csak nemtom megéri-e.
szerk: megvettem, hát 20k volt a sebzés az ice strike-nál a városban, most 24. Felstackelve jóval több lesz, szóval ez van. Ettől függetlenül a kérdés él, hogy melyik stat a fontosabb és hol tom megnézni a sebzésem, mint ugye lent balra a 2. képen a DPS.
-
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
A mostani fegyvervásárlás ellen azért is szavaznék, mert a fene tudja, mit jelentenek be a mai videóban? Ha buffolják a buildedet, akkor a most vett 10 exás cuccal messzebbre jutsz, mint gondoltad. Igaz, az endgame is drágulni fog, de a 10 exa és az 1 div között tízszeres a különbség, annak legalább a felét-harmadát illene a fegyvernek is hoznia. Ezzel szemben a mirror árban lévő crossbowk sebzése is "csak" olyan 900 körül van.
Ha viszont nerfelik, akkor kapásból veszítene az értékéből. -
Har_melin
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
Ha nem vagy a carry ellen, akkor egyértelműen az ascendancy vásárlásra szavaznék, de persze nem 1 div-ért. Viszont a fegyvervásárlást is elhalasztanám addig, amíg ki nem próbáltad, mennyivel jobb a most vásárolt.
nem tudom, mid van a stashben, de a quality javító shardok elég jó áron mennek még Alvánál is, a páncélokhoz valónál délelőtt 1:2,5 volt az arány, 25 shardért kapsz 10 exát.
-
-FreaK-
veterán
Tegnap este vettem egy új crossbowt az explosive shot Deadeye-hoz, már vagy egy hete nem láttam 330 phys dps-nél jobbat 10ex-ért, felmentek az árak. Éjjel végre találtam egyet (390 pdps körül), megvettem. Az első gondolatom utána az volt, hogy most majd tuti kiesik az első divine orbom, amiből sokkal jobbat vehettem volna.
Szerintek mi történt fél óramúlva?
Segítsetek, mi lenne most a jobb lépés?
1: vegyek az 1div-ből egy még jobb crossbow-t
2: vegyem meg belole a 3.+4. Ascendancy-t?
Ezzel lenne damred és dps boost is, viszont kicsit sokkallom érte az 1div-et (ennyiért láttam hirdetni chat-en), mert írtátok a napokban, hogy 35-40ex-ért is megvehető. Ex-ből nincs sajna csak 12-m ha jól emlékszem. -
Har_melin
addikt
Ma este 9.30-kor jön a Nagy Patch Bejelentő Videó + Talkshow.
-
Har_melin
addikt
Megjelent a most már az oldalukon konfigurálható Neversink Lootfilter. Ha a PoE accountoddal összekötöd az oldalt, akkor automatikusan a választható opciók közé kerül a játékban az általad kiválasztott filter, egyébként el kell mented, letölteni és manuálisan bemásolni a játék könyvtárába. (Csak PC-n működik.)
Aki még nem használta, annak javaslom, hogy először ne barkácsoljon rajta, hanem válassza a semi-strict, vagy ha már T11 mapok fölött van, akkor a strict változatot a lap tetején lévő csúszkán.
-
Jazz^
tag
Xboxon és GFNow-on elvileg bekapcsolható lett az itemfilter, ha esetleg valaki ezen platformokon játszik.
Playstationön sajnos nem működik.
EA ide vagy oda, ez az egyetlen QoL nagyon hiányzik konzolról, gyötrelmes magasabb waystone-okon a lootolás, ahol divine orb, greater jewellers orb, exalted orb, mirror of kadala, stb mind úgy néznek ki, mint a scroll of wisdom... -
Helmoras
őstag
De balf*asz vagyok nem is tudtam hogy van a kettőnek topicja, így 300 óra játék után át is vándorolok...
-
ProEvoFan
nagyúr
Megcsináltam egy Hideout-ot.
Mikor lesz nekem is egy saját? -
Na letoltam még 7 mapot, hát gyerekek ez irtó repetitív és unalmas, ez gyakorlatilag erről szól végig? Mert akkor nekem ennyi volt ez a játék 😂 Maga a fejezetek nagyon tetszettek, enemyk bossok, kellett taktikázni kiismerni őket,de itt csak darálsz és ennyi, ez nekem irtó unalmas és kevés
Persze aki hardcore biztos ezt is élvezi, de nekem másról szól egy játék 😬 -
-FreaK-
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nem érdemes itt már (de eddig se igazából) az orbokkal geart fejleszteni, traden sokkal jobbat kapsz 1db exalted orb-ért mondjuk. Míg az exalted-el csak reméled, hogy olyan statot ad be, ami kell, addig azért cserébe traden meg tudod venni azt itemet, csak sokkal jobb statokkal.
Innentől azt érdemes csinálni, hogy olyan geart szedsz össze amin van rarity, és gyűjtöd a currency-t, abból veszel jobb geart.
-
Igen azt én is néztem, hogy a kinézeten kívül nem igazán vannak jól eleresztve😂
Gyakorlatilag úgy vittem végig a játékot Cruel 3-ig, hogy amiket az elején dobott a játék cuccokat, azokat módosítgattam és fejlesztettem, ha dobott jobbat akkor lecseréltem, de például a ruhám egy lvl 13-as cucc, a pálcám meg lvl 8😅
-
-
válasz
boogie84
üzenetére
Persze 1-es volt, trade még nem volt eddig, nálam elég bőkezű a játék, mondjuk megjelenés óta csak ezzel játszok kisebb megszakításokkal, de rengeteg orbom meg mindenféle más cuccom van, tele vagyok Unique fegyverekkel és ruhákkal és gyűrűkkel stb...😅 Az a baj nagyon kezdő vagyok, és azt se tudom mi mennyit érhet, de majd akkor próbálkozom , és köszönöm a segítséget

-
boogie84
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
1es vagy magasabb szintut. Ha meg van a 10db 1-es akk jonnek a 2+ mapok. 15-bol csak 6 kell.

Igazabol most leptel be a vegtelen farmolas kapujan. Trade nelkul sztem sokaig nem jut az ember.
Tipp a mapokhoz es a gearhez. Gearen legyen mininum 80% rarity, mapokon is rarity es quantity. Igy lehet gyujteni orbokat amibol tudsz vasarolni jobb geart.
Az atlas mapok elvileg vegtelenek. Barmerre elindulhatsz.
Sok kitartast! -
Na én is végeztem a Cruel 3-al, most itt hogyan tovább??? Fogalmam sincs ki kivel van és merre induljak a térképen 😂 Tegnap letoltam egy küldetést a térképen amit engedett, sikerült halál nélkül, de hát azért nem volt egy séta galopp😳 Most állok 1/10 ezek szerint még 9 ilyen küldetést meg kellene csinálni? Valaki valami tanácsot útbaigazítást tudna adni még is merre induljak, mert szinteket itt nem is ír ki nekem ezen az Atlas térkép, mint a sima térképen!
-
zsirfecske
addikt
cruel-en elkezdett esni a vaal orb, ajjaj. el is csesztem a majdnem fullos sityakomat, vettem gyorsan a helyére egy még jobbat 2 ex-ért, nyilván arra is elnyomtam egy vaal-t, ott meg beadta:
viszont ebbe akkor inkább ne tegyek gondolom semmit, ha később eladnám? vagy 2x +20% evasion? -
-FreaK-
veterán
Igazán remek ez a poe overlay II.
Map boss fight közben valami körkörös menüt hoz fel (még nem tudom pontosan milyen mozdulatra), abból feljött az overlay menüje, a háttérben meg megölt a boss.
Egyelőre nem találom az opciót se, hogy ki lehessen kapcsolni, de hulla fáradtan ez most az idegösszeomlás széle.
Ja és elég jó sárga map volt, ami eddig dobott 2ex.et. -
Bennyboy
őstag
Gép fagyira van már vmi fix megoldás? Steam kliensből indítom.
Most már el se indul
-
Azt valaki mondja már el nekem, hogy mikor lehet a cuccokat upgradelni, tehát most vagyok cruel 3-ban annak is a végén, és minden cuccom lvl13 és már van egy csomó 14-es skill gamem, de nincs opció rá csak 13-ig vannak a táblán a dolgok...
-
zsirfecske
addikt
ne nevessetek ki, most értem át cruel-re, lev 48 grenade gemling

viszont a visszajelzéseiteknek hála, egy ilyen fegyót raktam össze:
1 ex alapra rárolloltam egy +14% attack speedet, mák. hagytam a +projectile skills módosítókat és csak pys-re mentem, meg ugye attack speed a passzív fán is. így manával simán bírom.nem kellett volna orb-ozni amúgy ezt az xbow-t sem, de egészen eddig nem használtam weapon quality matit és socket orb-ból is jó ha összesen 3-at elnyomtam, az advanced bombard lev 59 req-jéig jó lesz.
vaal-ozni is egyetlen itemet vaal-oztam de csak az egyik dungeon-ben megjelenő altar-ral, mondjuk itt szépen beadta a socketet:
sajna ez a 14% ms már kevés lesz, de valamelyik boss ellen nagyon kellett a light res, azért vettem.szóval ilyen tempóval pont nem zavart semmi bug/balance sem, mire eljutok az adott részekhez, épp rendeződik minden
-
Remiel
őstag
Jó pár napja írtam már, hogy TFT-n meg lehet venni a 4. ascendancy 35-40 ex között. Én az első karimmal megcsináltam csakazértis alapon, de az alt karival lvl 40 körül kifizettem a 35 ex és egy húzással megvolt mind a 4 ascendancy, mert visszamenőleg is megadja ha a legnagyobbat "csinálod meg"
-
gyugyo79
addikt
+
Leszámítva a Lightning, Cold, Fire Orbot amit alapból dobál. Most ránéztem és az az aminek látszik
De igen aki akar az utána néz előtte. Én most a maxroll.gg -n elképedtem milyen szinten van leírva és bemutatva minden tulajdonsága.Egy része már az emlékeimbe sem volt meg. Szerencsére minionok gyorsan ölték, én meg elég távolságot tudtam tartani. -
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
szerintem csökkenteni fognak pár százalékokat a fáról felszedhető passzív bónuszoknál (valószínűleg nem mindnél, de egyes csoportoknál) és szinte biztosan nerfelni fogják a harangot, esetleg nem lehet majd többet letenni egyszerre. (Nem ebben a buildben, de ilyet is láttam.) Ja, a Grim Feast szerintem tuti, hogy szintén nerfelődik, hogy nehezebb legyen az extra ES-t feltölteni.
Egyébként önmagában nem OP szerintem ez a build, nem vered le vele lvl80-on három másodperc alatt a pinacle bossokat. Csak konzisztensen és a freeze-shatter miatt nagyon biztonságosan lehet vele játszani. -
Har_melin
addikt
Apropó atlasz: Ha még nem futottam le a hat T11-est, de futok egy T13-ast, akkor azt később beleszámolja nekem a T12 és a T13 teljesítésébe is? Vagy csak a T11-be és tartalékoljam akkorra, amikor T13 mapokat kell futni a pontokért?
-
Har_melin
addikt
Én már régóta ajánlgatom mindenkinek Pohx invokerjét, egyrészt mert tényleg nagyon jó, másrészt több lépcsőben, gyakorlatilag az első ascendancytól kezdve követhető endgame-ig. És nem csak játszik, hanem folyamatosan el is magyarázza, mit miért rak be vagy miért cserél másra. A legutolsó felállásban már a HoWA kesztyűt használja, de én anélkül is el vagyok, bár persze szeretnék venni majd.
Most járok vele lvl83 vége felé, egyelőre a T11 mapokat akarom befejezni az atlasz pontokért, de +2 szintes (irradiated+corrupt) rare mapokat minden további nélkül megcsinál, breach-csel együtt., Ja, és nincs még meg a 7-8 ascendancy pontom, egyelőre nem hiányzik.
Invokernél egyébként szerintem olyan 3000 ES fölött a CI szinte kötelező. Eleve a spirit generálás miatt a minél nagyobb ES+EVA alap a body armoron. A fáról összeszedhető módosítókkal nekem kb. ötszörös szorzóval számít be minden egyes flat ES értéket. A Meditate már önmagában lehetővé teszi ennek a duplázását, csak időnként meg kell állni a harcok szünetében, hogy visszatöltsd, de nekem még a Grim Feast is befért, azzal meg állandóan megy a visszatöltés. És a CI-vel nem kell aggódnod se a direkt chaos sebzések, se a poison miatt, sőt, mivel 1HP-d van, a sima bleed sem hat rád.
-
prokxy
veterán
Most venni nem tudok semmit,mert nincs miből, tehát most farmolás lesz a kisebb mapokon, mert a 9+ is elfogyott, van 2db 10-esem azt ennyi. Aztán a kisebbeken esik T6-7, azokat majd nagyobbra kraftolom azt egyszer csak továbbjutok, közben meg hátha potyog ex orb. 1 div esett minap, azt féltve őrzöm.
De jaja, érdekes lehet, csak még nem tudom mi a jó cucc és mi nem. Van public chestem, eddig 1-1 darabokat adtam el 1-1 ex-ért, de a többi nem fogy. -
Ha picit érdekel a kereskedés akkor egyébként elég jól meg lehet szedni magad játék mellett.
Én pl kineztem 3-4 cuccot és azokat veszegetem fejlesztem és adom tovább.
1 hét alatt 3divine és 300ex jött össze esti pár óra játékkal, hétvégén picit több.
Kb 30 exem volt amikor belekezdtem.
-
prokxy
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Igen, eladtam mindet aztán rájöttem mire valók.

Lehet ám rossz a build amivel megyek, de egyelőre T12-ig ok. Kivéve a chaos dam-os enemy, mert csak 16% a resist-em. Most is a boss azt tolta és 1x meg tudtam menteni magam, másodjára már buktam a mapot. Csak mivel minden ex.orbom elment a boostra, így venni semmit nem tudok, chaos resistes cucc meg majd talán esik, de abból 10-nél többeset nem láttam még. De mind1, kevés ilyen boss volt eddig.
szerk:Ha tudsz egy jó ice strike buildet, akkor megköszönöm a linket.
-
Sunrider987
aktív tag
Nem tartozol semmifele magyarazattal, ugy jatszol ahogy neked tetszik hagyd ezt a "szegyen" dolgot. Ha a jatek keszitoi engedik hogy partyba menjel neki akarmilyen kihivasnak akkor ez a jatek resze es kesz. Az hogy masok maguknak mifele megkoteseket allitanak az teged semmire se kotelez. Jo jatekot es ne stresszelj, szerintem.
-
Har_melin
addikt
Ha csak három használható reliced volt a 3. trial előtt, akkor ott valamit benéztél korábban és ott hagytad őket. De a dolog végtelenül egyszerűen orvosolható: vegyél a trade-en, olcsóbb, mint a carry.
Egy 40% resistet adó amphora relic 13-15 exa és azon már valami más használható mod is van.
Én szintén ice strike invokerrel röhögve megcsináltam az 5-6-ot, pedig az utolsó szint közepe táján még egy láthatatlan minimap modot is be kellett vállaljak, mert a többi rosszabb volt. (És én NAGYON rosszul kezelem az ugribugris, kiteoló harcokat, nulla ritmusérzékem van.)
Az is megoldás, hogy futsz pár kettes szintű, pontot nem adó trialt, relicekért, de ez valószínűleg több idő, mint megvenni, a trade-en. -
prokxy
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Jaja, most pont a játék a lényeg, szóval emiatt megvolt ez a trial 2 perc alatt, kaptam 4 pontot és 34 ex-embe került, de legalább már fejlődtem picit.
Kicsit ez szégyen, de bevállaltam, viszont még gyúrom a karit és addig nem nyugszom amíg meg nem lesz, csak majd talán mikor szabin leszek, vagy több lesz az időm játszani.
Igen, van vagy 8 ilyen érmém, ami ad pontot, szóval tudok majd próbálkozni.Edge: kösz a tippet, nálam a Monk még csak 22k DPS-eses, de alakul. Van még mit tekerni rajta, de mivel első Poe játékom, eléggé szokszor még csak lesek mik vannak így sok-sok év ősdiablózás után.

-
Sunrider987
aktív tag
Azert nem kell annyira a szivedre vegyed ez megiscsak egy jatek ahol elsodleges cel a szorakozas. Ha nem akarsz vakon/menet kozben beletanulni megnezhetsz akarmilyen bossfightot elore, tuti van a youtubeon mindenrol mar "guide". Ha meg annyira vacak a leosztas akkor kiteleportalsz es masik coin-al kezded elolrol, ha sima neked a t12 akkor coinnak sem lehetsz szukeben eleg surun dobjak az elitek. Ha megis akarod a partyt segitseget ingame J+public parties es ott szemezgethetsz.
-
Edge
veterán
Jajj ember
discord-on vedd fel TFT(the forbidden throve) csatit, ez a Poe csati, itt menj a poe2 trial/ascendancy carry wts(vagy vmi ilyesmi de megtalálod sztem) chatre és ott komolyan ilyen 10ex alatti összegért lehozták a 3. Ascendancy-t. Ez ilyenkor ennyi: bemész partiba a leader mondja mikor menj be a szobába és utána kész is kb 2 perc sincs, mert a boss room előtt fog állni a carryztető lenyomja bosst bementek a szobába klikk az ascendancy szoborra és kész. Aztán adod azt a pár exet neki.
Nem kell ezzel feltétlen szenvedni
Én is így csináltam, öreg vagyok én már az ilyen fasságokhoz amit ggg kitalál
A 4. ascendancy az drágább az olyan 30-40ex, de az se egy vészes összeg. Sőt ha eleve erre mész egyből akkor megkapod mind a 4 hiányzó pontot azt hiszem. -
prokxy
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Raxx féle Invoker ice strike monkkal vagyok. Eddig 1x sem raktam be relic-eket, tegnap 3-at, ennyim volt. Nekem a lentiből a 2. vagy 3. szobánál adta be az action speed bone-t, a többiben vmi haszontalant adott. /pl. 20% hp alatt feltölt mindent/.
Sebzéssel nincs probléma, de olyan lehetőségek voltak, hogy vagy minden mapon bukok 40 vizet vagy kuka az összes, meg 40% resist a szörnyeknek, stb. Sebzés növelés 1x sem volt. Biztosan én bénázok vagy nemtom, de nekem ez nehéz. Tegnap találtam egy guide-ot, hogy melyik szoba micsoda, mert eddig kb vakon mentem.
Sokszor a problémám, hogy mit válasszak, mert kb minden rossz.
Első 2 szoba nagyon sima, a 2. boss /asszem ott vannak 2-en/, szívás, mert ütöm az egyiket és a másik leviszi a Honorom. Egyszerre a 2 nem nagyon fagy meg és bazi nagy area sebzésük van. Ez lazán elvitt tegnap nekem 2000+ honort. Utána meg má' mind1. A Cunning-on 1x volt Honor visszatöltés, az elején, utána semmi a bossig.
Szóval nemtom, eléggé szívás ez nekem. Ha lehet ezt partyban tolni, akkor lehet kérek segítséget hozzá, nem akarom az idegeim erre fecsérelni. 
Vicces, de Párom éjjel felébresztett, hogy miért veszem olyan gyorsan a levegőt, hát azt álmondtam, hogy trial-oztam és ment a bossfight.
-
Remiel
őstag
válasz
gyugyo79
üzenetére
A Trialmaster nem chaos dmg tol hanem physicalt és csak azt. 11 millió hp és rengeteg resistje van, valamint 5 féle támadása. Vagy erős dodge skill kell legyen, vagy magas blockchance, armor na és persze jó dps, hogy ne szórakoztasson sokáig

bocs lejárt az idő az előzőnél
-
Remiel
őstag
Pedig a Sanctummal könnyebb a 4. Igaza van az előttem szólónak, minimum 3x le kell futnod az Ultimatumot, de lehet az 4 vagy 5 vagy 6 is ha nem dob csak egyforma darabokat amik az ajtót nyitják. Mindjárt barátságosabb a Sanctum ugye?

Igazából a Sanctum nagyon könnyű ha van reliced, egyedül az utolsó boss homokórája szivatós.
Arra is van megoldás, pl a blink, vagy az útközben megkapható 40% movement speed (ha beadja) és egy 35%-os cipő, vagy a kurva nagy dps és el sem jut addig a fázisig. A többi szoba és boss kb semmi, max taktika kérdése. Legalábbis az én buildemmel. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Ha külön videót is csinálnak a patchhez, akkor elég nagy esélye van, hogy valami új dolgot is bejelentenek.
A dumálás utána nyilván azért lesz, mert a különböző nerfeknek - buffoknak akarnak egy kicsit bővebb magyarázatot adni. (Buffok is mindig vannak, csak mivel olyan classokat érintenek, amelyek nem népszerűek, mindenki lerázza őket azzal, hogy ez meg kit érdekel. Aztán két hét múlva a buffnak köszönhetően már mindenki az új metával rohangál.) -
Sunrider987
aktív tag
-
gyugyo79
addikt
Ha ott meghalsz persze, hogy bukod a berakott kulcsokat mint mindenhol ebben a játékban amikor nem Q-t ...
De az a Boss amikor még én mentem rá elég sima volt elsőre is.
Pedig elsőre vakon mentem mindre videó nélkül és elsőre csak a Sekhemas 4-es meg a Burning Monolitba szívtam be nagyon pedig ez utóbbihoz azért elsőre nehezebb össze szedni a kulcsokat egy kicsit (szerencse, hogy 2 esik / citadel ha nem vagyunk nagyon szerencsétlenek)
.
Ja és a , citadelekben is bukó a Boss és így a kulcs sem kiszedhető 2. próbára ha meghalunk sőtt minden ami amit nem csináltunk meg a halál előtt is bukó nem lehet visza menni, ezt is saját példán tanultam meg mert elkönnyelműsködtem az egyik iront amikor 6+ kulcsom volt már ...Ultimatum utolsó boss Trial Master -hez:
Mivel nem volt egyszer sem gond itt a Bossal nem olvastam utána később sem de szerintem chaos dam -ot toll elsősorban (színéből tippelve). Ennek nézz utána ha gondolod. Nekem 75% megvolt minden resist a chaos is így amit tolt volt, hogy bekaptam de nem ölt meg soha, simán kifutottam belőle úgy hogy volt amikor min. 2mp -t benne voltam mire kiértem. Ezzel azt sem állítom, hogy minden túlélhető! Csak azt, hogy nekem olyanhoz nem volt szerencsém pedig 10 -nél többször ezt is megöltem.Ez csak így a végére, hogy ez nyilván szerencse kérdése + a mappokon én a citadel keresés miatt elégé végig rohatam és kevés területet pakoltam be tutira tabletekkel de ezek az utolsó Bossok dobták a legtöbb hasznos dolgot és meglepően gyorsan pörgethetőek ha már belejöttünk .
-
tibee77
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
En is hasznaltam ezt a csukat, azert kellett hogy robbantgassa a hullakat a labam alatt a pconc pathfinderemnek.Nagyon jo kis cleart ad de lattam valami olyasmi buildet is ahol ez csinal bossdps-t is.Ami ezen fontos, hogy a decompose minnel magasabb illetve minnel alacsonyabb legyen.Ha alacsony az azt jelenti hogy hamar fel lehet venni leveling közben, ha magas akkor meg azt jelenti hogy ha elered a lvl 90-et asszem akkor fogod tudni a 19es decompose-t hasznalni, annak van a legtöbb dps-e.Ja meg az fontos hogy 2 socket legyen rajta.Az ilyencsukak mar joval 1div felett mennek.
-
boogie84
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ilyen esett nekem is ma, írogattak rá bőven, de 1 ex-ért nem adtam oda, nem lehet véletlen h ennyien keresik.

-
gyugyo79
addikt
Az tudd, hogy és itt ne olvass tovább ha nem akarsz spoilert
a 3. Boss az csak egy "kulcs" darabot fog majd dobni amiből 3 kell és iszonyat mák kell, hogy 3 próbából a 3 jó darab essen ki mert random (nekem az első 4-ből lett meg). Igazából a 3 Boss sorrendje is random és ahogy néztem az határozza meg a végső kulcsot, hogy melyiket adja utolsónak. Az egészbe amúgy csak Sky Seer tesz random faktort amíg bele nem jössz. Nálam amíg nem halt a felszállás előtt a Blink volt amivel 100% hoztam a forgószelet. Ha belejön az ember gyorsan farmolható és gyűjthetők a kulcsdarabok amivel nyitható az utolsó ajtó ami mögött még van 1 boss . De ha ez gyorsan megy akkor a 4-es Sekhemas is gyors lesz és megkockáztatom, hogy az a gyorsabb mint itt a 3 kulcs darabot össze szedni. (az utolsó 2 db pontot "negyedik ascendancy " -t vagy egyik vagy másik teljesítése adja meg, szóval mindegy melyik lesz kész lesőbb az indító kulcsokon átíródik, hogy mi a jutalom ...)A Sekhemas ha már 1x megvan és ki van oldva az összes relic slot akkor már nekem legalábbis simán megvolt a 75% + honor res +10% speed + rengeted honour % meg + boss dam. Ebből a legfontosabb 75% honour resist. Ha ez megvan alig fogy a honour így kb végig lehet szaladni az egészen ez még az első teljesítés előtt is simán összehozható és úgy azért nem olyan vészes a próba...
-
Sunrider987
aktív tag
Nehez igy tanacsot adni mert nem tudom melyik monk buildet hasznalod es milyen boonokat/afflictionoket vettel fel. Sanctumba a kulcs a sacred water gyujtogetes es a merchantnal a megfelelo boonok vasarlasa, amikor olyanokat veszel hogy a monsztak action speedjet lassitod tizen szazalekban vagy a sebzesuket csokkented 20%al, noveled hogy te mekkorat sebzel rajuk pluszban( 40%) vagy behuzod hogy a kovetkezo szoba/encounterbe szo szerint sebezhetetlen vagy akkor erthetoen trivialissa valik az egesz. Nekem 2300 honorral gyakorlatilag no hit runt csinalt az ice strike monk, ennyire nem volt konnyu egyetlen masik karival sem. EGy ket utesbol befagyott minden johetett a harang aztan joccakat.
Eleinte bosszankodtam en is ha nem sikerult a bossrun aztan megneztem mi mindent szedtem fel kozben es elkonyveltem hogy eleg jo xp farm es a currency-t is adja szepen, van aki csak emiatt farmol ott.
Better luck next time
Kifelejtettem hogy Sanctumba a monster modositok a bossokra is ervenyesek.
-
Win-T
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nem figyeltem a nevét... valami sas vagy griffmadár szerűség volt.

-
prokxy
veterán
Monkkal vagyok, de a 3. Trial of The Sekhemas Cunning részén a 4800 Honorból 1200 lett megint. Addig szinte fullon voltam...lehet ezeket nem este, meló, Család, stb után kéne tolni, hanem friss fejjel. Most rendesen felbaszta az agyam...nem akar összejönni, pedig lvl80 vagyok, a szint 65-ös volt, és lazán viszem a 12-13-as Tier mapokat. De a bossok rendesen leviszik a Honor-om, hihetetlen.
-
Win-T
őstag
Még csak most vettem rá magam, hogy rápróbáljak a negyedik ascendancy pontra. Level 75 Inscribed Ultimatum... elmondhatatlanul könnyebb - legalábbis fagyos sorceressel - mint a Trial of The Sekhemas volt a harmadikért. Első próbára vajsímán, gond nélkül eljutottam a tizedik szinten a bossig. Az is csak azért ölt meg mert még nem ismerem a támadásait és sikerült meglepnie egy alattomos oneshottal.
És legalább nem tart minimum másfél-két óráig végigmenni rajta (pedig elég sok az üresjárat). -
crazygamer75
tag
-
Win-T
őstag
Nincs baj azzal, ha hirdetni szeretnénk honnan vagyunk, melyik közösségbe tartozunk, de akkor ezt tegyük már elegánsan. Írjuk ki szépen: Path of Exile 2 - Prohardver - Hungary.
Ez alighanem csak az én fejlövésem, de nekem számít a cégér. Az ilyen EZ_GG_LTP-HUN nevekről egyből az ugrik be, hogy Vér Istvánka és a haverok.
-
pomk
őstag
válasz
crazygamer75
üzenetére
Ok. Este megy az inv.

-
dante3
addikt
Azt lehet tudni előre, hogy kb. mikor lesz Stash Tabs féláras akcióban? Fullon van már mindenem, bővíteni kellene a lehetőségeket, meg persze szanálni sem ártana...

Remélem lesz majd a waystone-oknak is valami külön, mert ez így nem túl praktikus, szanaszét minden... -
GoTReX
őstag
Köszönöm a válaszokat! Azt hittem már teljesen kész és ingyenes
De teszek vele egy próbát 
-
Har_melin
addikt
ez a Kripp build érdekes lehet, ha nem nerfelik szét majd a peccsel, a monkomat pedig igen. Nem igazi RF, inkább a Death's Oath-os vagy a molten walkos gear-függő buildekhez hasonlít, de szeretem a sétaszimulátorokat. Az meg külön jó, hogy a monsztákból számolja a sebzést, nincs szintezési gond.
-
Szia
Én nekem sem a zsánerem annyira ez a stílus, de simán abszolválható némi anyázás kiséretében, de nagyban függ milyen karaktert választasz, és szerintem rengeteg build és segítséget találsz a neten vagy YouTube, én például ünnepek alatt kezdtem nulláról egy witchet, Yeahunter videója alapján és haladok mint forró kés a vajban😅 Már cruel 2-ben járok és nem igazán akadtam még el, ellenben az előző karakterekkel amikkel próbálkoztam 😳 Egy biztos, nagyon odafigyelősen kell megalkotni egy idő után a dolgokat, mert elég egy rosszul választott skill vagy cucc és szopóág van! De ha csak simán 1x végig akarod vinni a 3 Actot, az gyakorlatilag sima liba és segítség nélkül is lehet boldogulni👍 -
Har_melin
addikt
- Lore: van, de mivel a PoE2-nek hiányzik még minimum a harmada az EA fázisban, ez egyrészt nem teljes, másrészt - őszintén - az első végigjátszás után én nem foglalkoztam vele. Minden beépített liga tartalom mögött van valami lore, de szerintem nincs ember, aki emiatt játszana.
- Build: de, nagyon bonyolult. Szerencsére most már egy csomó kipróbált build van (endgame és leveling egyaránt) mindegyik classhoz. Mehetsz a saját fejed után (semmi nem gátol meg benne), de akkor készülj fel arra, hogy egy csomószor meghalsz és főleg egy csomószor kell majd jelentős mértékben lenulláznod és újra kiosztanod az addigi fejlődést, kidobni és lecserélni a jónak tartott cuccokat.
A legerősebb buildek azok, amelyek valamilyen plusz szinergiára épülnek a skillek, az adott karakterosztály és egyes cuccok között. Erre egy újoncnak magától rájönni, majd utána eljutni odáig, hogy fel tudja venni, használni tudja ezeket, az esetek döntő részében frusztrálóan sok kudarccal jár. -
-FreaK-
veterán
Tegnap néztem ezt a videót ds lily-től, ami lehet hogy segít:
How To SUSTAIN and PROGRESS Maps / End Game in PoE 2- Path of Exile 2 Beginner Guide -
Lokids
addikt
Olyankor mit lehet tenni, hogyha kifogytam a mapokból? 2-300%-os mapokat futok és nem esik csak T2-7-es waystone...
Azon kívül, hogy veszek T15-s mapot, lehet máshogy előállítani?
Itt sajna nincs heist, hogy abból nyissak. -
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Én Xboxon Diablo 4-et toltam, de a kieggel el is engedtem, mert számomra nem adott annyit hogy beruházzak mégegyszer rá. Kérdésem arra irányul hogy van-e olyan követhető jó Lore mögötte, mint az elődöknek? Nem-e túl bonyolult a buildezés stb olyan casualoknak mint pl én? Szívesen játszanék ARPG-vel, de én még az elődöt sem próbáltam.

-
Har_melin
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
A CTIA semekkorát. Az csak esélyt ad arra, hogy a bevitt hit ailmentet okozzon. Ha bejön az esély, akkor jön az, hogy a bevitt sebzés (az ellenfél resistjét is beleszámítva), mennyire járul hozzá a builduphoz.
Gyanítom (sajnos csak gyanítom), hogy egy bizonyos határérték alatt számít csak az esély. Ha az adott hit cold sebzése eléri az ellenfél HP-jának bizonyos százalékát, akkor mindenképpen elkezdi építeni a freeze-t. Mivel nálam a fő sebzés cold, mindent elkezdek fagyasztani (vagy az esetek jelentős részben egy csapásra ripityára törni).
-
Sunrider987
aktív tag
Hm szoval a patch hotfixenek a hotfixe.
"99 little bugs in the code, 99 little bugs in the code. Take one down, patch it around 117 little bugs in the code."
-
Hangfalképű
tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Köszi! Viszont jó lenne tudni, hogy a CTIA a sebzés mekkora százalékát számítja be a buildupba, mert a 100% kicsit erős lenne. A Magnitude meg megint megkavarja számomra ezt az egészet, mert az meg az ailment buff/debuffját erősíti, de mit? Magasabb a builup vagy tovább lesz fagyott? Jó lenne ha lennének egyértelmű leírások.
-
Har_melin
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
A célpont hp-jéhez viszonyított sebzés arányában épül fel a freeze. Alapból csak a cold dmg hitből származó sebzés számít (dotból nem), de különböző cuccok vagy passzívok más sebzést is beszámíthatnak.
A chance to inflict ailment (ha jól értem a leírását) növeli az esélyét, hogy a sebzés beleszámítson a freeze buildupba. Én cold monkkal nem foglalkoztam vele, nem tűnt szükségesnek. Ha a cold sebzés csak egy kiegészítő valami (pl. van valamennyi flat cold dmg a fegyveren, de alapból más sebzés a domináns), akkor játszhat be.
az increase freeze buildup (megint csak feltételezem, nem találtam pontos leírást) a bevitt cold sebzést beszámítását szorozza fel. Pl. a alapból csak 10%-ot érne a sebzésed, de a freeze felépüléséhez 15%-ot számít be.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

EA ide vagy oda, ez az egyetlen QoL nagyon hiányzik konzolról, gyötrelmes magasabb waystone-okon a lootolás, ahol divine orb, greater jewellers orb, exalted orb, mirror of kadala, stb mind úgy néznek ki, mint a scroll of wisdom...

sajna ez a 14% ms már kevés lesz, de valamelyik boss ellen nagyon kellett a light res, azért vettem.
mennék már tovább, de a pontokat ki akarom farmolni. Szerencsére T12-ből már megvan a készlet, most esett egy T13-is, majd hétvégén (még a patch előtt) remélem eljutok T15-ig.

Hm szoval a patch hotfixenek a hotfixe.