- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacktor
aktív tag
Új kihívás, feszt elfogy a manám mikor folyamatosan lövök (lehet nem kellett volna felhúzni lvl19-re az explo-t), szóval gyűjtenem kell egy spec amuletre, ami tudja amit most plusz 40% fölött gyorsítja a manavisszatöltést... 2 div az alja most egy ilyennek, de legalább van ilyen

-
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
na ezek szép dmg-t tudnak, és még life on kill is!
a bombard-nál kíváncsi lennék mit mutat az enyémhez képest +proj skill nélkül de 10%-kal magasabb sebzés értékekkel. amúgy a crit sem rossz enchant rajta, top néhányban van.
a másik amúgy azért ilyen olcsó a brutál min/max dmg-hez képest, mert nincs rajta implicit stat? ezeknek a típusoknak alapból magasabb a base damage-e is gondolom, különben nem jön ki a matek a kettő phys statjait összevetve. valamit, valamiért. de az is jó kis cucc, 80 life per kill nagyon adja a magas mana leech-el együtt.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Igazából mindkettőt le tudtam cserélni, ár/érték arányban így is kiváló lett. Ezeket:

ezekre:

5 divből kijött így. Utána vissza is jött egy az első futamból, egy nagyon szűk folyosós pályán, manaszopkodó elit ellen egy expedíció közben, esett egy div, mondjuk meg is érdemeltem
-
Jacktor
aktív tag
Először is köszönöm a névtelenségbe burkolózó játékostársunknak az ajándék 2 divet az új fegyverre.
És kösz a tippeket is az 5. support socket jóárasított megoldására krafttal, mindkettőnél 3-ra sikerült
mehet a buli
-
zsirfecske
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
bakker most hogy beszéltük, beléptem kicsit, vettem egy greater orb-ot 7 ex-ért, rányomtam raktárról 4 gemcuttert meg 1 lesser orbot, greater orb és vaal, bamm, elsőre beadta:

na hát ehhez néha tucat próba kell állítólag, rohadt máker vagyok. mondjuk tegnap meg buktam 2 div-et egyetlen vaal-ozással
asszem nem ma fogom ezt az xbow-t craft-olni, erre külön rá kell készülni luck-al is:

(100 ex-ért vettem, majdnem perfekt T9 flat phys. na, ha ez nem lesz legalább 1 div értékű fegyver, szomorú leszek, akkora kár érte. amúgy csak ilevel 81-es, azaz nem lehet rajta a legmagasabb +% phys stat, csak a hibrid esetben, lásd itt) -
-FreaK-
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
bakker, köszi.. eszembe se jutott, hogy ott is van
perfect mennyi?
-
zsirfecske
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
ne a trade-et nézd, Alvánál kell venni, mindig van, nem átverés és néha még olcsóbb is. mondom, jelenleg épp 7 ex, sztem reálisan 150 ex-ből megúszod bármi van, a gemcutter's prism-ből ugye 4 kell egy gem-hez, az lesz a drágább tétel (2-3 ex/db).
rá is fogok én is próbálni egy másik skill-emen az 5 socketre, most néztem van 108 db lev18 uncut gem a stash-ben. bezzeg lev19 csak az a 4 esett amit el is használtam, nyilván nem tudok elég 82-es monster levelű map-ot menni.
szerk.:
440 ex egy perfekt orb most, kicsivel 1 div felett. -
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor
üzenetére
Múltkor beszéltünk erről, kolléga írta, hogy elég sokat. Ez lenne nekem is a következő upgrade, mert még a 4. sincs meg..
Meg lehet úszni olcsóbban is, veszel uncut gemeket, és vaal-ozod őket, de ehhez ugye meg kell venni (vagy ha már esett greater jewellers orb, akkor mákod van) +4es gemeket, és próbálkozni a vaal orbbal amíg beadja a +1 socketet. Ez is lehet azért drága..
szerk.: most nézem, hogy a greater jewellers orb 10ex-től indul, az elég jó, csak nem tudom, hogy kamu ár-e
-
zsirfecske
addikt
pont most írtam, igen, greater/perfect orb kell hozzá, a currency exchange-ben vagy a currency tab-on látod (utóbbinál a helyét ha van ilyened). a greater 7ex körül viszonylag olcsó, a perfect meg megfizethetetlenül drága eleinte, amire a corruption lehet olcsó megoldás.
(fontos, hogy az kimaradt, hogy a gem-eket természetesen vaal-ozás előtt érdemes quality-zni, mert azt utána már nem lehet!)
-
pomk
őstag
Infernal Hound esetén hogyan tudom növelni a skill gem socketeket? Adtam hozzá már koábban egyet, így most összesen 3db van. Ha újra szeretnék hozzáadni, azt már a jelenlegi Jeweler's Orb-al nem engedi. Vagy nagyobb szintű Orb kéne hozzá?
-
zsirfecske
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
jaa, hogy ő nem is gránátozik, akkor rossz már önmagában az item típus is. illetve nála akkor az attack speed és a mana költség igenis számít, bocsi benéztem

viszont szerintem akkor sem lehet csak így venni, hogy 15% növekmény +40% manáért. egyrészt ez a +15% mindig csak közelítő érték lesz, a végső effektív sebzést túl sok minden befolyásolja. illetve amit írtam, egy bizonyos szinten túl már nem tudsz alap sebzést növelni, mint ahogy a skill gem kimaxolása után már nem fogod tudni növeli máshogy a damage-ed, mint +proj skill stat-tal, viszonylag könnyen szerezhető mana árán.
persze attack speed/crit buildeknél picit más a szitu, de reálisan korlátos, hogy mennyi jó stat kerülhet egyszerre egy fegyverre. ugye egy xbow stat-jai közül a prefixek a leginkább meghatározók, így marad, hogy suffixként a build-hez legideálisabb stat kerüljön a crit módosító, az attack speed és a +proj skills lehetőségek közül.
egy szónak is száz a vége, inkább +2 proj skills kerüljön egy fegyverre, mint light radius/accuracy rating hibrid

Jacktor:
nekem mákom volt, mert esett egy perf jeweler's orb, de az 5. slot önmagában tud dobni rajta egy jó nagyot, vagy azonos dmg mellett adni hozzá plusz utility-t, vagy majdnem felére lehúzni a mana költséget stb.szerintem ilyen árak mellett megéri 4 socketes skill gem-eket vaal-ozni (6-7 ex egy greater orb, míg 400+ ex a div jelenlegi árfolyama), ha beadja a +1 socketet, akkor utána is tudod upolni, így próbálkozhatsz olyan uncut gem-mel amid csak van!
-
-FreaK-
veterán
válasz
Jacktor
üzenetére
Én azt javaslom, hogy a maxroll guide-ot kövesd a témában inkább.
Your crossbow is the heart of the build. You are looking for a high physical DPS crossbow with decent reload time. Most important stats in this order:
- % physical damage (100%+)
- Added physical damage
- Reloads an additional Bolt (only matters on Explosive Shot)
- Attack SpeedFire/Cold/Lightning Damage
- Weapon-Swapping is extremely strong but requires 2 good crossbows (see section above)If you are using an off-hand weapon swap for your boss damage, you can exclude the additional bolt and go for pure damage!
-
zsirfecske
addikt
azért értékesek és ritkák, mert ilyen dps-hez magas physical flat dmg stat mellé magas +%physical dmg stat kell. csupán ez jelenti a különbséget a 200 és a 400+ max dmg-ek között.
aki próbált már craft-olni ilyet, az tudja milyen nehezen jön ki már ez önmagában. pl. egy T8-T9 flat phys dmg fegyver sima kék-ként is baromi értékes, de onnan még egy T5 körüli +% (vagy még amellé egy hibrid +%/attack rating) phys dmg statot is nagyon ritkán ad be, főleg + proj skill vagy crit chance/attack speed mellett.
a legjobb xbow amit láttam trade-en 999 div-ért pont ezeket ötvözte, 900+ phys dps-el (nem max dmg értékkel!), de ott már crit chance és attack speed is torzította a képet.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Most lvl18-as az ExplosiveShot-om, ami Attack Damage: 396% of base. Ha ez lvl21-re ugrik (+3-nál), akkor 458% lesz, azaz 15%-kal (458/396) nő a mostanihoz képest.
-
prokxy
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Azt nem értem,hogy nekem miért csak kis sebzésű physical dam-os crossbow-k esnek?
Nemhogy 400+os, de 200+ost is alig látok. Ez fel van már pimpelve vagy így potyog? De így van a Monk botokkal is. -
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
a +15% dmg-et honnan veszed? pl itt van most egy trade-en 1 div-ért, ráadásul mana leech-el (feltéve hogy fizikál sebzésed is van):
nehezen hiszem, hogy akár csak ez ne lenne jobb mint amit 3 div-ért vennél. és ugye ez még vaal-ozható... ha lenne épp div-em, ezt meg is venném, van benne lehetőség. rá is írtam, de nem cseréli el az 1-2 div-es armor-jaimra 
de mondom, sztem ki kell próbálni, mert az a tuti

-
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Int a legkisebb most (120), a kövi az str (131), ez minimum kell a jelenlegi Herald of Ash-hez. Tehát igen, int-re fog menni minden, már ha lépek végre szintet

A +3 lvl +15% dmg lenne, de 1,5x annyi mana, cuki. -
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
a skill gem req-jei nem nőnek! da sajna a mana igen, elég keményen (pl. nekem a csutkára tekert 5 supportos gas granade mana igénye alapon 101, +6 skillel 201(!). ezért van bent egy inspiration support).
de a manát meg lehet oldani viszonylag könnyen. vagy legalábbis olcsóbb manát stack-elni szerintem mint fegyver alap sebzést növelni, utóbbi egy szint felett nagyon kis növekmény, nagyon drágán. és ugye ott a mana on kill és a regen is mint hasznos stat-ok.
szerk.:
Jack of All Trades nekem is bent van, de csak 71 az int-em, viszont ha amúgyis manát stack-elsz, az int emelése ezzel a damage-t is segíti. -
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ha fegyóval növelem egy skill szintjét, akkor a hozzá szükséges dex/str nem nő? Nagyon határon mozgok + a Jack of All Trades passzívra is figyelni kell hogy max dmg-t facsarjam ki belőle

-
zsirfecske
addikt
válasz
Jacktor
üzenetére
próbáltál +proj skill-est? javaslom nagyon hogy teszteld, ha érdekel tudok adni egy equip erejéig. én nagyon sok xbow-t kipróbáltam mire a jelenleginél megállapodtam. önmagában a max dmg még nem elég, ugye build függő (crit chance/attack speed nagyban tudja torzítani a képet!). nekem a +4/+6 proj skill jóval nagyobb eredő dps-t adott mint bármilyen 10+ div-es xbow (gránátos lévén főleg az attack speed ami csalóka).
pl ezt a korábban használt, itt már linkelt cuccomat meg tudom mutatni bármikor:
bukni nem bukhatsz a próbán, de ha veszel valamit drágán ami nem hozza a vártat, azon igen.és ha tényleg bejön, akkor ott a jelenlegim, ami nekem ehhez képest még +10% dps:

ugye ezeknél az extra stat a life per kill, ha az nem kell, még tusz feljebb menni alap sebzésben azonos áron. -
prokxy
veterán
Eljutottam oda a Witch-emmel is, hogy innen elég sok DIV kellene az erősebb cuccokhoz.Vagy vmi jó drop és azt eladni, de eddig nem volt szerencsém DIV-ért eladni semmit.

Ettől függetlenül T16 400+os mapokon kényelmesen tudok haladni, citadella is nagyon könnyen lemegy.
Szóval lehet átváltok az PoE1-re, az új eventre, meg van pár új játék mostanában.
A végtelen mapozás most kezd kicsit uncsi lenni és a szint is jóval lassabban jön így 91 körül... -
Jacktor
aktív tag
A két xbow-m most 428 és 470-et sebez (max). A buildemnél ugye szerencsére nem sokat kell agyalni mi a fontos, mert a damage a legfontosabb.
Namost olyan dilemma előtt állok, hogy elköltsem most a meglévő 3 divemet egy 560-asra vagy gyűjtsek még 5 divet egy 600+-osra
Mondjuk a kisebbik íj cseréje 560-ra már +30% sebzés lenne, gondolom az ajánlott? Az a gond hogy a meglévő diveim is nagyon lassan gyűltek össze
-
zsirfecske
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
nekem is 90 körül kezdett potyogni. mondjuk egy ideje nem volt drop, de a hét elején meg vettem 1 div-ért egy xbow-t amit még aznap eladtam 3-ért. az eredmény ugyanúgy +2 div. azóta persze elb**tam mindet, éljen a vaal, megint csóró vagyok
-
Csokishurka
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jah akkor nem szóltam

Napi 1-2 azért meg szokott lenni + az eladások. -
Csokishurka
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nah nekem meg pont hogy semmi, de tényleg olyan juicy mappokat raktam össze.
Quantity 100% fölött, rarity is 100% fölött, Rare mobs is felboostolva de semmi. Egy darab divine se. -
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jaja omen+vaal orb, én is így nyomtam.
Ugye a ritual map miatt toltam le a 4 audiance with the kinget.
Az a baj, hogy ha nem esik az öv akkor masszívan minuszos, mert nagyon drága a belépő.
Simulacrum ilyen szempontból sokkal olcsóbb és kb mindig plusszos, de hát igen nehezebb is jóval, meg időigényesebb. -
Hangfalképű
tag
Stat kérdés. Ha jól olvastam, akkor az increase statok additívak, míg a more-ok multiplikatívak. A kérdésem az, hogy van a Pile On passzív node, ami 60%-kal gyúrja a sebzést ha leverem az armort a célpontról, de mivel increase 60%, ezért jól gondolom, hogy ha máshonnan behúzok 60% sebzést (increase projectile/attack dam stb...) akkor ugyanott vagyok?
-
Jacktor
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére

-
GabN73
addikt
Asszem ráuntam a játékra, LA->IS ranger, mana stacker sorcy, mercy és autobomber bm után azt hiszem ennyi volt. Jöhetne már valalami jóság, sokan a druidra várnak

-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
tárgytalan, el is tűnt a csákó, ázsiai, holnapra mire felébred talán meg is lesz az 5

-
zsirfecske
addikt
akkor már valakinek nincs 5 div-je kölcsibe? van vagy 10-nyi cuccom trade-en, de kiköltekeztem (rosszul sikerült vaal-ozás...)
álmaim cipője eladónál, de persze csak a div jó neki

-
Jacktor
aktív tag
Valakinek nincs egy lvl13-as uncut spirit gemje? Nekem nem dob 14 alatt, piacon nem válaszolnak, de vissza kéne fejlesztenem a herald of ash-t kicsit ...
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
ja értem, akkor a lehető legolcsóbban szerencsejátékoztál, de nem jött be kellőképp (gondolom ennél jobbat akarsz magadnak), és csak kiszálltál belőle.
ingenuity-nél ugye divine-ozni szoktak, hogy meglegyen a max közeli stat. mivel 1 változó van rajta, ami ráadásul brutál op, és a min-max 2x tartomány, ez az ideális tárgy ehhez.
aztán attól függően, hogy ki mennyire őrült és gazdag (el akar-e cseszni még 10x annyit mint az érintetlen öv ára), lehet vaal-ozni. de a max-os 98%-os corrupted ingenuity esélye elég csekély

én ha magamnak akarnék gyártani egy op övet, tuti corruption omen-nel tolnám rá a vaal-t, inkább egy magasra divine-ozott alap stat mellé hasznos enchant-ban reménykedve, mintsem +80% max stat mellé még egy +20% maxos stat módosítást várva egy a csilliárdhoz eséllyel.
-
Jacktor
aktív tag
Huhh, 2 perc alatt ment el a 2 fehér precursor tablet, darabja 1 divért
-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jahhh nem ez már a corrupted. A droppolt verzió 43% volt.
-
zsirfecske
addikt
más, gemling-emmel most készülök ráállni a +% max res ascendancy-re, erre mit ad be a vaal az 1 div-ért vett új armoromra? a lehetséges legjobb:

aki mer, az nyer? -
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
3 div-ért??? 10 alatt nincs is nem corrputed. a vevő ráklikkel pár div-et és egy kis mákkal eladja 10x áron

-
Argh!
senior tag
válasz
Jacktor
üzenetére
Semmi nem kell rá. PoE2 Trade - Path of Exile
Ingame /trade 1 és kb 2 perc alatt találsz vevöt.Elején azok általában kamu árak. Valaki megnézi traden az elsö pár árat, aszerint felrakja. Ök meg lecsapnak rá. Trade oldalt be lehet állitani real time keresésre, abban a pillanatban jelez neked ha valaki felrak 1-et.
-
Jacktor
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jól értem hogy erről van szó? Mert ebből van 2 is ami nélkül tudok élni

De pár exáért látok belőle sokat. Mi kell még rá hogy milliárdos legyek? -
freddirty
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
ingenuity belt
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
persze, minden amit ott tudsz szerezni, omen/audiance/ritual tabletek.
na ez jó hír, hogy visszaadták, van akkor idejük végre megint segíteni
-
Csokishurka
őstag
nah most vettem 4 audiance with the kinget- kiváncsi vagyok.
Az baj már full felsetupoltam breaches mappokat.
Az omenek miatt van benne ennyi pénz? Mármint a ritualos mappoknak?
Tesztelni kell kövi leagbe miből jöjjön majd a pénz
Másik topic, tök rendes volt a support és visszaadták az árát a duplikált map tabnak.

-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
hát sokat nem érek vele ha nem veszik meg

meg óvatosan a rarityvel lehet sok értékes statot buksz rajta. -
-
-FreaK-
veterán
Érdemes néha figyelni a chat-et: tegnap éjjel valaki írta, hogy felvásárolná a ritual-os precursor tableteket, 100ex/db áron, gyorsan megnéztem, volt nálam három, ráírtam, meg is vette 300ex-ért.
Nagyon örültem, ezért csináltam egy 13as mapot (itt tartok csak a questekkel), fullra feltoltam ex-el, meg eszembe jutott, hogy még nem próbáltam ki a deliriumozást a mapra, így rányomtam 3 distilled ire-t. Hamar véget ért az örömöm, a második sarkon leütött egy kék mob..
-
zsirfecske
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
oh, ez elég szépre jött ki, grat. nekem béna lett a fenti, de felbuzdulva rajta vettem 20 ex-ért egy 64 rarity-s ugyanilyen kéket. még nem mertem hozzányúlni, azért a tiédhez hasonló mák kb 1000-ből 1-szer jön be

-
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jaja nekem egy ilyet sikerült csinálni.
-
zsirfecske
addikt
wtf, ilyet láttatok már?
-
pomk
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nekem
De előre vetítem, hogy kevesen vagyunk és ahogy látom elég inaktív is...
Na majd ha elkészül az összefoglaló, mindenki oda akar belépni...
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nyah... Megcsináltam refugee-ból egy mapot és utána hideoutból is engedte utána... Ehhh
-
Argh!
senior tag
válasz
Pitymaszter
üzenetére
-
_ocsisajt
őstag
Új karival mennék mapozni hideoutban... (refugee-ból jó, de én innen szeretnék!)EZ MOST MI? Kampány letudva, mindenkivel beszéltem... Vagy mégse?

-
gyugyo79
addikt
Hát kb. megszívtad mert az 2 képesség. Az egyikbe (tűz kör) bele kell állni. A másikba meg meghalsz ha elkap. Én amikor megöltem pld. ilyet nem is csinált mármint, hogy ne tudtam volna simán bele állni a tűzkörbe amibe bele esik a tűzlabda mert oda lőtt volna/ rakott volna mást. De az már jó rég volt.
De ma néztem pár videót és látom ez nem is olyan ritka pld. (láthatóan egy olyan próbán lett meg amikor nem volt szerencsétlen a próbálkozó + nagyobb DPS-el már neki is hamarabb meg lett volna ami neked megvan ahogy láttam.) -
_ocsisajt
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Random bosshoz leszaladtam, picikét jobb volt a második verzió, persze ugye annak jobb a szorzója, lehet az is számít(ott) (Meg ugye az egyéni setup is számít, skillek, gear stb)
Áááá csak egy elemental bogyóm volt, másikat váltani kellett benti bóótban 23 exért sajna... (trade keresőn 30 most egy darab HC-n legolcsóbb)
-
Pitymaszter
tag
Nem tudom milyen videót néztél de én találtam egy jót most.. meg néztem és meg is értettem a lényeget. [link]
Mivel egy hiteled és így jön a következő fázis amikor kiveszi a leszúrt kardot. Onnantól kezdve a kör bombázás mellé kezdéskor küldi a "beam"-et is a körbe. És te itt haltál meg.
A videó szerint meg kellene várnod míg elsüti a "beam"-et és rögtön bemenni a körbe hogy ne a körön kívüli robbanás öljön meg. -
_ocsisajt
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Igen ez logikus, de el lehet fejben matekozni, hogy melyik a jobb... Az, vagy -30% elemental a monsztákon?

(Használom aurában a flammabilityt is, mert str stacker merccel megyek, nem meta build, így be tudom rakni a blasphemyt is.
)De köszönöm! Akkor lemegyek egy bosshoz élesben letesztelem majd!

-
_ocsisajt
őstag
Noob kérdés incoming...
Adott egy Widowhail ami 236% bónuszt ad, fel van uppolva meg ki van likasztva, vaalozva és így adott egy +8% Blindot még korábban.
De! Van egy másik új Hailem ami 249%-os és sajnos a vaalozás neutrális lett...
Bónusz kérdés: A régibe be van rakva kettő darab elemental penetrates cumó. Az újba mit érdemes rakni, autórobbantós buildnél? A guide phys-es gemeket ajánlj, de ott ugye badass a sárga bow, nekem még nincs (tegezem* sem olyan frankó sajna, dettó), így azt a köbö semmi phys damaget nem érdemes sztem boostolni.

Mennyit dob igazából a blind szerintetek? Mert én ahogy végigtaroltam kampányon nem nagyon éreztem előnyét ennél a buildnél, mert az evasion úgy sem számít a robbanásnál (???)
Új karim btw végre map képes, kampányt kivégeztem (level 64).
*
Sacral quiver
vaal 81 accuracy rating
4-5 phys dam
7-16 cold dam
36% bow dam
+2 projectile
14 Crit hit
+18 dex -
Csokishurka
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nem olyan rossz az, pl nekem hogy most altozom a warrit így nem baj, hogy volt pár low tier waystoneom.
-
zsirfecske
addikt
illetve semmi crafting funkció nincs benne? mindig vegyük ki inventory-ba, és vigyük el reforge-olni ha ilyet akarunk? kényelmes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.:
de amúgy rálestem, tetszik, pl én kizárólag XV/XVI waystone-okat használok, így a többi fül csak helyspórolás miatt is szupi. de a tier-en belüli jelölhető fülek nagyon jó rendszerezhetőséget tesznek lehetővé, lásd pl itt:
-
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Erre elég nagy eséyt látok, igen.

És úgyis megvesszük.
-
zsirfecske
addikt
végre waystone tab, köszi az infót! legjobbkor, épp megteltem

viszont mit gondolnak, a tablet-eket hova tesszük? vagy arra majd külön lehet venni tab-ot később, hogy lenyúzzanak rólunk még egy bőrt?
-
pomk
őstag
Nem néztem mást videót, nem tudom mi a stratégia ennél a bossnál, de nekem a Te videód alapján úgy tűnik, hogy pont az ellenkezőt kéne csinálni. Nyomott egy láng csóvát-sugarat és Te bent álltál a közepén.
Piros kör a karakter.
Kék vonalak / nyíl a láng sugár.
Zöld ahol szerintem lenned kéne hogy elkerüld.
-
Argh!
senior tag
Elsö probálkozásom volt Arbiter-nél. [fail]
Elötte néztem videót hogy milyen támadásai vannak.
Valaki meg tudja mondani mi a hiba?
Van az a bomba amit lerak, ilyen tüzkör. Ugy tudom azokba bele kell menni. Mikor belelmentem akkor meg 1 hit-elt, szoval nem értem hogy müködik
Elsö halálnál tudtam hol a hiba, gondoltam gyorsan 1 hitelem és csá de benne álltam a támadásába
-
Har_melin
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
két map tabod van, ha most is megvetted és az 1 idején is. Lehet, semmi nem tiltja. Annyi, hogy tudtommal az affinitást csak az egyikre tudod beállítani.
-
Mrdevil
addikt
válasz
Csokishurka
üzenetére
Én úgy tudom át lehet hozni az egyből minden ilyesmit.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Oké szóval úgy tűnik, hogy poe1ben megvettem a map stash tabet és ezt most táhozta mert megvettem és ost duplikálva van. Valaki meg tudná nézni, hogy neki is így van e?
Vagy csak valamiért duplát kaptam mikor megvettem? -
Har_melin
addikt
lejárt a szerkesztési idő, szóval:
Mindegyik Tierhez hat al-tab tartozik, a fő tabon az affinitás bekapcsolásával automatikusan a megfelelő tier rekeszébe teszi majd a mapot.
Az al-tabok specifikálhatók (lehet pl külön csak a rare mapoknak), de az ezekbe szétválogatást már nekünk magunknak kell intéznünk. A Shift+Ctrl lenyomásával abba az al-tabba rakja vissza a mapot, amelyikben éppen állunk, a Ctrl-lal pedig mindig az elsőre. -
Har_melin
addikt
Köszi a segítséget.
Cserébe a mai jó hír: aktiválták a map stash tabot. -
zsirfecske
addikt
boss-oknál mit érek max 5 life on hit-tel? effektíve semmit, és cserébe map-ozás közben sem tölt rendesen. így meg életben tart a boss-ig, ott meg úgyis flaskázok, ennyi. nem is igazán értem, még ha gránátonként is számolja, akkor is 25 life / shot ha mind betalál? ráadásul én a gas granade fire explosion-jét használom fő sebzésnek, az sokszor lehet hogy tök független a hit eseménytől. de nemtom hogy számolódik, őszintén szólva nem is próbáltam ki soha, annyira useless statnak tűnt az alacsony érték miatt. persze javítsatok ki ha tévedek.
szerk:
amúgy 30-50 div körül láttam magas mana+life on kill suffix mellett +proj skill és 500+ phys dps xbow-okat, csak hát ugye még a mapozás elején vagyok, második citadel felé járok épp, nincs rá zseton. de az lenne a tuti, mana on kill-ből csak az egyik gyűrűmön van 20+, mondanom sem kell a leghasznosabb statok egyike. 145 mana körül van egy gas granade (-40% resource cost mellett!), szóval kell a visszatápolni folyamatosan, bossoknál meg ha nem elég magas a damage akkor flaskázni 1-2x. -
Edge
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Mér nem a life on hit-re mész rá? az bossoknál is hatna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 - i5-10210u
- Lenovo ThinkPad T440s i5 (12GB RAM / 240GB SSD) + Eredeti Ultra Dokkoló (40A1) - Iroda, Diák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nehezen hiszem, hogy akár csak ez ne lenne jobb mint amit 3 div-ért vennél. és ugye ez még vaal-ozható... ha lenne épp div-em, ezt meg is venném, van benne lehetőség. rá is írtam, de nem cseréli el az 1-2 div-es armor-jaimra 

De pár exáért látok belőle sokat. Mi kell még rá hogy milliárdos legyek?