Hirdetés
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
Igazából szituáció függően szinte az összes Lightning skillt használom, leírok egy példát.
Storm Wave-el felrakom a shockot(erre van supportolva is), aztán berobbantom Siphoning Strike-al(ettől kapok power charge-ot) amit vagy elköltök Charged Staff-ra és csapkodok Tempest Flurry-val vagy kivágok egy nagy AoE dmg-et a Falling Thunder a power chargeok álltal, emellett van Herald of Thunder a lightning damagehez és Lingering Illusion a további power charge generáláshoz. Nyilván kisebb szinten még nem volt a Lingering meg a Charged Staff.
-
Helmoras
őstag
Szerintem jó a Balance, van súlya a dolgoknak. Van elég ilyen jellegű játék ott a D4 vagy a LE lehet mást is játszani, én is monkozok(Lightning Bare Hand, és nem nem nézek neten buildet az megöli az egészet szerintem) ACT 3 közepe. 32 össz halálnál járok ez ilyen.
A játék komplex, több féle skill több féle kombinációja itemek potik stb, nyilván aki nem nagyon játszott még POE-t annak elhiszem hogy nehéz. Ha gyenge vagy fejlődni kell, kipróbálni más tárgyakat, skilleket, clearelni a teljes mapot stb.
A grafikai dolgra annyit hogy nekem az AMD driver egy frissítésnél bekapcsolt minden szart, nem is értettem hova lett a framerate, aztán rájöttem hogy mi a ludas, kikapcsoltam mindent és mindjárt jó lett.
-
Helmoras
őstag
-
Helmoras
őstag
Akinek PC-n laggol.
Nekem véletlenszerűen laggolnak egyes mapok, erre találtam megoldást.
Egy mapot vissza vagy előre majd ctrl+bal klikk az átjáróra és uj instance nyitása hipp és hopp már nem lagol. Olyan mintha másik realmre rakna amikor átmegyek(pedig nyilván nem) Remélem segít valakinek.
-
Helmoras
őstag
De balf*asz vagyok nem is tudtam hogy van a kettőnek topicja, így 300 óra játék után át is vándorolok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest