Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
Trade-hez van valami trükk, ha lejjebb akarom venni az árat? Nem látom, hogy újra listázná.
Ha kiveszem és visszateszem akkor sem, ha másik tabra teszem akkor sem. -
Har_melin
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ha úgy érted, hogy meg kell-e csinálni az 1-4 pontokért az első sekhmát és az első ultimatumot, akkor azt hiszem (de csak hiszem, a carryzésből), hogy nem, mehetsz rögtön az 5-6 pontokat adó nehezebbre. A 7-8 carrynél tudtommal megkapod az összes pontot, mindegy, mennyi volt előtte, csak ebből gondolom.
Ha úgy érted, hogy a Sekhma trial harmadik fokozatát, az 5-6 pontokért lehet-e úgy megcsinálni, hogy csak a harmadik bosst vered le, azt nem lehet. -
Har_melin
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az valami bug lehetett, ha csak azt az egyet nem tudtad sebezni.
-
_ocsisajt
őstag
FAIL of the day. Ez már annyira fájdalmas, de inkább szánalmas, hogy az csak na...
Meghalt a sorcim akit húztam, ilyenkor ki szoktam törölni a karit standarban... Valamiért nem ő volt az aktív és a Gemlines totemes karit töröltem ki helyette aki már végigvitte a kampányt és a mapozásra várt 65-ös szinten...
Gondolom nincs visszaállítás... Nézem, de sehol sincs ilyen...
-
CptAdamica
veterán
Trials 3 szinten voltam már és meg kellett ölni az összes rare ellenfelet, de az utolsónál egyszer csak nem tudtam sebezni, se a minionját, lőttem rá a nyilakat, de nem kapta, ez bug, vagy valami negatív effektet szívtam be?
-
Har_melin
addikt
Nnna. Lvl92, és Zesht lvl1 letudva.
-
Har_melin
addikt
endgame-ben (T13+ mapokon) van valami drop penalty mondjuk a T13 és a T15 között? nem rare cuccokra gondolok, hanem breach, meg currency szinten, hogy kevesebb esik?
-
_ocsisajt
őstag
NA ez annyira én vagyok.
(Saját kreálmány a mém, angol professzorok ne kössetek bele plz.)
Na, de most tényleg... Hol vannak az überek?
-
Remiel
őstag
-
Remiel
őstag
Affene sikerült ugyanazt a linket betennem mindkettőhöz...

Szóval a Malice amit az Omen ad az a critical weakness és elvileg rád hat, mondjuk nekem jó mert critiocalos minionjaim vannak
A Discipline viszont (ami a Stoicon van) neked nem ad + ES csak a minionoknak (illetve a csapattársaidnak is elvileg, mert allies van rá írva)
-
Remiel
őstag
Sceptre nem Spectre (csak ha keresel rá így helyes)
Az Omen ad Critical weakness a minionoknak (mármint az ő criticaljukra ad + az enemy-n) a Discipline energy shieldet. Ne zavarjon meg, hogy alattad is ott van a kör, mert rád nem hat.
Ne nyomozz tovább, ez ennyi és nem több
-
Har_melin
addikt
A cuccokon lévő implicit skillek (jellemzően a különböző caster fegyvereken van ilyen), vagy a passzív fáról, ascendancyből kapott skillek ugyanúgy support gemezhetők, mint a normál gem slotba rakottak, csak itt a cucc szintje határozza meg, hogy hány support slotot kapsz hozzá. Előnyük, hogy nem fogyasztanak manát. Az Ascendancyból kapott skill (pl. chayula monknál az Into the Breach) úgy tudom, automatikusan megkapja azonnal az öt support slotot, ha felveszed.
-
prokxy
veterán
Magamnak válaszolok, mert hátha másnak is új dolog.
Witch esetén sokszor van egy kör (mint kiderült aura) a karakter körül a földön. Tegnap este rájöttem, hogy ezt maga a Spectre "okozza", azon van pl.Skeleton warrior, de ez nem csinálja, viszont a Discipline és van még 1 piros, az igen. De hogy ezt lehet-e vagy később kell-e skillként használni, még nyomozom
-
Dictator^
veterán
Herald of Thunder skillnél számít a quality? Leírásban nem látszik, de a POE 2 DB oldalon azt írja, hogy van additional modifier ha nagyobb a qualityje.
-
Win-T
őstag
Az egészen zseniális, hogy pauzál a játék ha escape-t nyomsz, de ha onnan bemész az options-be, akkor fut tovább.
Kézcsókom, hát pont azért szeretnék pauzálni, hogy ne verjenek véletlen agyon amíg az options-ben turkálok.
-
-
Har_melin
addikt
Egyelőre pihi lesz a játékban.
Nagy nehezen átszenvedtem a sorcit lvl45-re, fel tudtam venni a Three Dragont. Átspeceltem a passzív fát a lightning buildhez, beléptem Utzaalba és pikk-pakk levertek vagy négyszer, az első mob, ami szembe jött. Lehet, hogy ha majd egyszer eljutok odáig, hogy a Lightning Conduitot felvegyem, ekkor ez jó lesz, de most nincs hangulatom megint mindent visszaalakítani coldra és próbálkozni újabb 9 szintnyi nyűglődéssel.
A chayula monk húzása annyira nem vonz, ha monkot akarok játszani, akkor arra ott az invoker, bár később lehet, hogy azért teszek még vele egy próbát. Marad a Lightning Rod-os deadeye, csak az meg még nagyon kezdő és most kicsit belefáradtam a kezdő szintezésbe. -
-
zsirfecske
addikt
1 div-ért vett 516 phys dps xbow
vaal or no ball?
úgysem bírtam volna ki, és legalább nem brick-elte! plusz a chaos dmg nagyon menő
most hogy meglett a level 79, rájöttem, hogy DPS-ben rengeteget számít a +proj skill. az advanced bombard-om +6 proj skill stattal alig sebzett kevesebbet mint a 3 socketes expert amit már tök rég félretettem, hogy majd mekkora dmg ugrás lesz. ezt hajtottam, ehhez képest +5-10%... manával eddig is megoldottam, akkor a +4 skill simán fog menni.
-
_ocsisajt
őstag
Skacok most mi vagyunk hülyék???
Már kétszer lenyomtuk a trialt a 65-ös bogyóval, de a végén inaktív a szobor...
Szerk: Társam 65 alatt van nem sokkal, én meg 71 vagyok
-
válasz
Sunrider987
üzenetére
Szamomra szimpi, h nem a sunyizas megy.
-
Sunrider987
aktív tag
-
Andor22
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
de nem lehetett az elején kiválasztani vagy azt hol kell ?
mert csak blood mage meg infernalist volt -
Andor22
aktív tag
sziasztok !
hogy lehet ascendancyt stormweaverre atrákni infernalistról
? -
zsirfecske
addikt
legjobb infó amit ma hallottam, hogy lehet menteni és félrehúzni összehasonlításhoz az Alt lenyomása után az itemek pillanatképét a kis pin ikonnal a jobb felső sarokban:
craft-hoz, vaal-ozáshoz, chaos-ozáshoz perfekt, így nem kell fel/megjegyezni mik voltak a kinduló statok
-
-FreaK-
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Annyi, hogy ha nem ssf vagy, akkor erős szivat a játék (piac) a kihagyás vagy a kevés játék miatt, mert ami bow korábban 1div volt, azt most 5ért kapod meg. Most csak mondtam két számot, nem biztos, hogy ennyit drágult, de igen erős az infláció.
-
prokxy
veterán
Egyik a leveling, ez megy most nálam, a végén pedig kiderül mi sül ki belőle

Minion Army Infernalist Leveling GuideMásik asszem az endgame-s, de az még elég messze van.
-
pomk
őstag
Kettőt linkeltél.

De nevéből kiindulva gondolom a Bombarding.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Lightning és frost arrow, illetve explosive shot is nagyon erős, van bőven választék
-
pomk
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Poison build elég erős, passive treen rengeteg pont van direkt ehhez.
Nekem kicsit unalmas volt már a vége felé a skill rotation...De ez az én hibám, egy idő után sajnos minden karakteremmel eljutok ide.
-
Roland861010
veterán
A Ranger még mindig életképes?
Vagy most megint új meta van?
-
prokxy
veterán
Srácok ez a minionos, robbanós Witch vmi eszméletlen móka. Monkomat hagytam is pihenni.

-
zsirfecske
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
omg, 200 ex/fehér stellar átlagáron vették??? én 4-et adtam el eddig összesen 441 ex-ért, akkor ezek szerint áron alul, vagy nem nekik
kísérletnek jó, legalább kiderült, hogy tényleg nem éri meg. azaz a játék balansz ok, ha megérné, akkor az ugye ingyen currency exploit volna. persze attól még extrém mákkal beadhatja hamarabb, de ugye a roll se mindegy...
a ventor-ra jobban rákeresve rájöttem, hogy nem 1 div, vsz ha most így feltenném 5-ért elvinnék és valaki rátolna még annyit a rerollra és utána hagyná a vaal-t mert az csak elkúrja. vagy egyből vaal, de akkor meg jó eséllyel randomizálódik rajta fontos stat és megy mínuszba vagy low roll-ba. nem hiába gamble a neve is, ehhez nem szabad nyúlni, tovább kell adni jó áron és a gazdagok majd eljátszanak vele.
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
118k exaltedből. 115k volt az 576 amu és másik 3k+ az 576 chance (bár azt alkalmasint kifarmolták maguk, nem kellett venni.) Ebből lett egy darab Astramentis.
A div most 285-300 között mozog traden, 272 volt Alvánál ma reggel. -
zsirfecske
addikt
válasz
Har_melin
üzenetére
hehe, ez elég béna, 70k ex-ből csináltak kb. 175 div értéket? ennyi ex kb. 260 div mai árfolyamon (266, este én még 275-ért váltottam ex-et, gondolom most esni fog végre)
amúgy ez a ventor-om, nagyon nehéz belőni az értékét, de a 38% rarity és a bőven pluszos resistek miatt azért lehet, hogy 1 divine körül is lenne az ára:

vaal-ozzam? ha igen, mit szoktak rányomni előtte. life quality?
-
Har_melin
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Gondolom még tartott az idióták bevásárló körútja, hogy megmutassák, el lehet b*ni 147 divine-t a semmire. (576 stellarból lett 1 db Astramentis)
-
Roland861010
veterán
Hali,
Van valami érdemi változás a játékba?
Az elmúlt 1.5 hónapja nem foglalkoztam vele ( nem is volt min játszani)Jött egy Ryzen 7 7735HS - 32GB DDR5 - RTX 4060 -as laptop gondoltam rá kellene nézni.
A Ryzen komolyabb mint az asztaliban lévő i3 volt. -
prokxy
veterán
Köszi szépen megnézem.
Tegnap este még ezt találtam: Minion Army Infernalist Leveling Guide
A végére pedig ezt: Bombarding Minions Infernalist Build GuideEz alapján gondoltam menni, elég részletesnek tűnik.
/bocs csak melóból nem tudtam az itthoni lementett linkeket megkeresni
/ -
CptAdamica
veterán
Mikor érdemes egy endgame build-re váltani, ha most vagyok 60-as és ACT2-ben járok, akkor megérheti?
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
negyedik fehér stellar amu esett, immár 133 ex-ért viszik el az ilyet 2 percen belül.
meg esett egy ventor ring, jajj, azzal mit kell tenni ha pozitív a res de csak 3 a spirit. quality és vaal?
-
zsirfecske
addikt
na a div/ex árfolyam nem az én problémám többé, végre elköltöttem mindenem és mapozok. ki kellett a res-eket balanszolnom és maxolnom, már csak level 79 kell az expert bombard xbow-hoz és kész vagyok. íme egy kis item showcase, mindenkinek akik szereti:
(cipellő 2 div-ért, 3-ról lealkudva, így vettem)
(öv 1 div+250ex-ért, 3 div-ről lealkudva, így vettem)
(amu apróért, pár tucat ex, vaal majd később)
(armor apróért, pár tucat ex, én vaal-oztam, első 3 stat-ot pörgette újra, eredőben jobb lett, csak 199 life volt rajta) -
Remiel
őstag
válasz
tomazin
üzenetére
Nem költöttem el hülyeségekre... 1590 pontom volt és az első lapon 0 értelmes kivehető dolog volt, így rolloltam 1000 pontért és tadaaa... másodszor játsza ezt el egyébként, ráadásul a mapok nagy részén alig van mob a ritualban, mert szűk szarok a helyek ahová leteszi
Gondolod ha az első lapra teszi mást veszek ki?
-
prokxy
veterán
Egy "kompromisszummentes", nem zongorázós minios-os Witch buildet tudnátok linkelni pls ami tuti bevált? Jöhet a leveling és endgame is.

-
Remiel
őstag
A nagy kedvencem ismét...
-
Har_melin
addikt
-
Win-T
őstag
Goldnak van valami értelmesebb felhasználási módja mint elgamble-ezni? Majdnem három milla húzza már a hátizsákom, kezd nehéz lenni.
-
Jacktor
aktív tag
Mikor az Act3-as final bosst megöltem, volt pár quest item nálam, amivel most, hogy visszakerültem Act1-be, nem tudok mit csinálni (act3-ban elhasználható cuccok), csak foglalják a helyet az inventoryban. Ötlet?

-
Har_melin
addikt
Igen, ha már összeraktam 60 spiritet, akkor ki akartam használni. Én is az Arctic armor - grim feast kombóval próbáltkoztam először, de nálam most nem igazán működött.
- a grim feast shardjai sokszor eltűntek mire a frost wall megszűnt, szinte soha nem ment az alap érték fölé az ES.
- Ráadásul most csak egy összebuherált cuccom van, nem akartam ebbe a buildbe erőforrásokat feccölni, amíg haladni sem nagyon tudtam vele, annyit esett-kelt. Az Arctic Armor fent van (amit találtam a ládában, abból végül is 100+ spiritem lett, a resistek rovására), az hasznos.
- a Hypora valószínűleg rá fogom tenni a Cursed Ground supportot, mert hasznosabb, ha a Frost Wall mögé beálló, azt csapkodó monsztákra is hat, mint ha nagyobb a hatósugara, de csak azokat érinti, akik már amúgy is mirelitek. Így a fal robbanása azokat is jobban sebzi, akik nincsenek lefagyasztva. Most sokszor van olyan, hogy rájuk kell dobnom még valami sebzést, hogy mindenki megpusztuljon. -
-
Har_melin
addikt
Nem rossz az így sem. Ha már felvettem a cast on freeze-t, a cometig arra raktam a Hypothermiát. Lerakom a frost wallt, aki belefagy, az eleve bekapja, rádobok egy Frost bombot és megvárom, amíg felrobban. Lassabb, valóban, de cserébe nyugis, teljesen jó crowd control. HC-n meg eleve sokkal biztonságosabb.
-
Har_melin
addikt
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Úgy tűnik, működik. Nagyon szüttyögős akár a rangerhez, akár a monkhoz képest, de messze a leghasználhatóbb az eddig próbált levelingek közül. Ha eljutok vele lvl41-ig (amire most legalább esélyt látok), akkor meg valószínűleg még inkább, mert a cometet akkor engedi berakni a cast on freezre.
-
zsirfecske
addikt
válasz
tomazin
üzenetére
eddig teljesen indokolatlan volt a lootfilter, max majd nagyobb mapokon. ennyit még simán áttekintek, általában nem rohanok annyira.
pl. a harmadik fehér stellar amuletem is ma esett, simán megláttam azt is. 111 ex-ért ment el azonnal. nagyon durva ez az infláció, semmit nem ér az ex, csak az amit helyette gyorsan vesz az ember. fyi a perfect jeweler's orb árfolyama ma 550 ex volt

-
pomk
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Nem rossz, egy észre vétel. Nekem fura, hogy a Forst Wall után Forst Bomb-ot használ. Ez a kombó szerintem nagyon belassítja a haladást, mivel Frost Bomb nagyon lassan robban fel. Hacsak már maga a pulzálások nem robbantanak fel kristályokat a Frost Wallból.
Én személy szerint a Frost Wall -> Fireball kombót preferálom.
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Es csoda, h eszrevetted. Egy lootfiltert rakj fel.
-
Har_melin
addikt
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Na, ez érdekes. A leveling egész használhatónak tűnik normál A3 végéig, meg fogom nézni. Én ugyan sorcit csináltam, de A3-ban nagyon nyögvenyelősen haladtam vele, akármit próbáltam. A Spark (amit mindenhol ajnároznak) nekem egyáltalán nem működött.
Chronomancerből meg eleve nagyon kevés van, kíváncsi vagyok, mire jutsz vele.
-
zsirfecske
addikt
na elkezdtem a mapozást level 70 körül, gemling grenadier.
t4 mapon sikerült először meghalni (savannah, beadta azt a pályarészt ami a kampányban a sivatagos kutyás boss, kis dombtetőn 3 főkutya, nyílzáporral, 1hitelt valami amit nem is láttam, szokásos. itt kampányban is insta haltam mindig).
viszont nem panaszkodom, egyből utána esett ez:
jobb mint az első div 
-
_ocsisajt
őstag
-
pomk
őstag
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, elnézést.

Csak egy példa, nem az én buildem, de a lenti kép alapján pl. a piros vonallal jelölt rész vissza tudom teljesen refundolni odáig, ahol a kék és a piros elágazik? Szeretném áthelyezni a piros mezőben lévő pontokat a zöld területre.
Ha igen, melyik gombbal? Az attribute pontokon a háromszögre csak annyi jön elő, hogy másik attributera át tudom rakni. Pl. Int -> Dex, de komplett törlést még nem találtam.
-
pomk
őstag
PS5-ön hogyan kell passive tree-t full refundolni? Az attribute pontokat tartalmazó fő vonalakat nem tudom vissza törölni. Más vonalon szeretnék elindulni, de csak a nem attribute pontokra találtam refund gombot.
-
pomk
őstag
-
Remiel
őstag
Na feltettem a minionos karit a maxrollra, saját build, mindjárt 95-ös, nem tudom játszik e még valaki infernal flame buildet, de én szeretem és tökéletes lehoz mindent a játékban (Arbitert a fázisai miatt nem igazán viselem jól, de ez legyen a legnagyobb baj)
Itt a link ha valaki kíváncsi rá, vélemények, kérdések is jöhetnek
-
prokxy
veterán
310-es T15-ös map, 4 fős party, 3-an a lightning-os wizard után szaladtunk végig. Boss az úgy megjelent és meghalt. Ilyenkor rádöbbenek, hogy az én Monkom egy semmi. Lvl92-es volt, 2 szinttel volt magasabb mint én. Az egész mapot bevillámozta, semmit nem szedett szerintem össze a Div-en kívül. Xp-ben és loot-ban is "jó" körök voltak.
Kár, hogy itt nincs "follow" mód mint a wow-ban 
-
_ocsisajt
őstag
Milyen leveling buildet ajánlotok a tömegből (maxroll, mobal, poe hiv. oldala) ami HC barát és (nem kell 35235 gombot nyomni hozzá
) a végén ha felnő a sorci, akkor fagyasztós mágus lesz? 
Most szépen haladok egy sparkos verzióval*, de mivel lassan jön a trial, akkor már utána váltanék lite-ról... Vagy még ne? Válasszam ki előre ami kő, de még marad spark és utána respec?
Help needed. Ty.

* [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore café
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(cipellő 2 div-ért, 3-ról lealkudva, így vettem)
(amu apróért, pár tucat ex, vaal majd később)
(armor apróért, pár tucat ex, én vaal-oztam, első 3 stat-ot pörgette újra, eredőben jobb lett, csak 199 life volt rajta)
jobb mint az első div