- Google Pixel topik
- Netfone
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Magisk
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jófajta rendereken a Motorola következő kagylója
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Har_melin
üzenetére
Köszi, valóban, az ascendacy többet jelent szerintem is, de tényleg nem kéne rá elkölteni a div-et.
Kipróbáltam, játszottam vele utána. Nem jelentett túl sokat, ezt a loads an additional ammo-t se érzem nagyon, az e nélküli cbow is sokszor tudott kettőt lőni egymás után, van a passiv tree-n pont erre, valamennyi eséllyel csinálja. Dps-ben csak kicsit lett nagyobb.Az ok amiért vettem, hogy nem volt 2. cbow-m. Ez azért fontos, mert az explosive shot-ot hozzá lehet rendelni az egyikhez, a shockburst round-ot meg a másikhoz, és igy felváltva tudom használni a két skillt, reload nélkül, ez bosson nagyon sokat jelent, mert pont ott számit minden tized mp.
Köszi, még igy is megpróbálnám amúgy, ha benne lennél, odaadnám érte az összes ex--em.

A gond, hogy én leginkább éjjel tudok csak játszani, jobb esetben 11 után.Köszi! az a baj, hogy nincs 40exem, csak ~12 jelenleg, meg az az egy div ami esett. De szerintem azt csinálom, hogy gyujtök még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Google Pixel topik
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- OLED monitor topic
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest