Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Har_melin

addikt

válasz prokxy #1947 üzenetére

Én már régóta ajánlgatom mindenkinek Pohx invokerjét, egyrészt mert tényleg nagyon jó, másrészt több lépcsőben, gyakorlatilag az első ascendancytól kezdve követhető endgame-ig. És nem csak játszik, hanem folyamatosan el is magyarázza, mit miért rak be vagy miért cserél másra. A legutolsó felállásban már a HoWA kesztyűt használja, de én anélkül is el vagyok, bár persze szeretnék venni majd.

Most járok vele lvl83 vége felé, egyelőre a T11 mapokat akarom befejezni az atlasz pontokért, de +2 szintes (irradiated+corrupt) rare mapokat minden további nélkül megcsinál, breach-csel együtt., Ja, és nincs még meg a 7-8 ascendancy pontom, egyelőre nem hiányzik.

Invokernél egyébként szerintem olyan 3000 ES fölött a CI szinte kötelező. Eleve a spirit generálás miatt a minél nagyobb ES+EVA alap a body armoron. A fáról összeszedhető módosítókkal nekem kb. ötszörös szorzóval számít be minden egyes flat ES értéket. A Meditate már önmagában lehetővé teszi ennek a duplázását, csak időnként meg kell állni a harcok szünetében, hogy visszatöltsd, de nekem még a Grim Feast is befért, azzal meg állandóan megy a visszatöltés. És a CI-vel nem kell aggódnod se a direkt chaos sebzések, se a poison miatt, sőt, mivel 1HP-d van, a sima bleed sem hat rád.

Új hozzászólás Aktív témák