Hirdetés
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
Én már régóta ajánlgatom mindenkinek Pohx invokerjét, egyrészt mert tényleg nagyon jó, másrészt több lépcsőben, gyakorlatilag az első ascendancytól kezdve követhető endgame-ig. És nem csak játszik, hanem folyamatosan el is magyarázza, mit miért rak be vagy miért cserél másra. A legutolsó felállásban már a HoWA kesztyűt használja, de én anélkül is el vagyok, bár persze szeretnék venni majd.
Most járok vele lvl83 vége felé, egyelőre a T11 mapokat akarom befejezni az atlasz pontokért, de +2 szintes (irradiated+corrupt) rare mapokat minden további nélkül megcsinál, breach-csel együtt., Ja, és nincs még meg a 7-8 ascendancy pontom, egyelőre nem hiányzik.
Invokernél egyébként szerintem olyan 3000 ES fölött a CI szinte kötelező. Eleve a spirit generálás miatt a minél nagyobb ES+EVA alap a body armoron. A fáról összeszedhető módosítókkal nekem kb. ötszörös szorzóval számít be minden egyes flat ES értéket. A Meditate már önmagában lehetővé teszi ennek a duplázását, csak időnként meg kell állni a harcok szünetében, hogy visszatöltsd, de nekem még a Grim Feast is befért, azzal meg állandóan megy a visszatöltés. És a CI-vel nem kell aggódnod se a direkt chaos sebzések, se a poison miatt, sőt, mivel 1HP-d van, a sima bleed sem hat rád.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung kuponkunyeráló
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- További aktív témák...
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest