Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyugyo79

addikt

válasz Win-T #1930 üzenetére

Ha ott meghalsz persze, hogy bukod a berakott kulcsokat mint mindenhol ebben a játékban amikor nem Q-t ...
    De az a Boss amikor még én mentem rá elég sima volt elsőre is.
    Pedig elsőre vakon mentem mindre videó nélkül és elsőre csak a Sekhemas 4-es meg a Burning Monolitba szívtam be nagyon pedig ez utóbbihoz azért elsőre nehezebb össze szedni a kulcsokat egy kicsit (szerencse, hogy 2 esik / citadel ha nem vagyunk nagyon szerencsétlenek) :) .
    Ja és a , citadelekben is bukó a Boss és így a kulcs sem kiszedhető 2. próbára ha meghalunk sőtt minden ami amit nem csináltunk meg a halál előtt is bukó nem lehet visza menni, ezt is saját példán tanultam meg mert elkönnyelműsködtem az egyik iront amikor 6+ kulcsom volt már ...

Ultimatum utolsó boss Trial Master -hez:
    Mivel nem volt egyszer sem gond itt a Bossal nem olvastam utána később sem de szerintem chaos dam -ot toll elsősorban (színéből tippelve). Ennek nézz utána ha gondolod. Nekem 75% megvolt minden resist a chaos is így amit tolt volt, hogy bekaptam de nem ölt meg soha, simán kifutottam belőle úgy hogy volt amikor min. 2mp -t benne voltam mire kiértem. Ezzel azt sem állítom, hogy minden túlélhető! Csak azt, hogy nekem olyanhoz nem volt szerencsém pedig 10 -nél többször ezt is megöltem.

Ez csak így a végére, hogy ez nyilván szerencse kérdése + a mappokon én a citadel keresés miatt elégé végig rohatam és kevés területet pakoltam be tutira tabletekkel de ezek az utolsó Bossok dobták a legtöbb hasznos dolgot és meglepően gyorsan pörgethetőek ha már belejöttünk .

Új hozzászólás Aktív témák