Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
De, pont az a lényege, hogy az egyik WS-re is elhasználhatsz 24 pontot (ha mindet összeszedted) és a másikra is.
A legjellemzőbb példa a sorci/monk környékén lévő curse nodeok. WS1-re kirakod az összes sebzést, WS2-be beraksz egy másik fegyvert, ami nem is kell, hogy akkorát sebezzen és annál a dmg nodeok helyett a curse pontokat szeded fel. A skilleknél pedig beállítod, hogy a dmg skilled csak az egyes, a curse skilled csak a kettes fegyvert használja, az összes többi meg jellemzően mindkettőt. Így a sokszorosára nőhet a curse hatásfoka, miközben a sebzésből semmit sem veszítesz. -
Edge
veterán
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Jól tetted, utánanéztem és nagyon endgameben bizony használják, tankosabb tőle a merc.
-
andrey.
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg valaki tudna segíteni Cruel Ketzuli likvidálásában? -
Hangfalképű
tag
Na ja. Mondjuk mégis kipróbáltam, mivel kellet a harmadik ascendancy és trial of sekhemast csináltam, oda pl pont jó. Nem fogy a honor ha eltalálnak és elemental a sebzés, sokkal egyszerűbb volt így.
Viszont a weapon set pontoknak valaki magyarázza el a lényegét, mert nem bírom megérteni. Miért jó az, hogy ha adott fegyver, csak xy pontokat használ a fáról? Miért baj, ha a teljes fa érvényes mindkét fegyónál, úgy is kiosztom a pontokat, mivel a weapon set pont nem plusz pont? -
Edge
veterán
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Sztem se éri meg. Streamerek se használják.
-
Hangfalképű
tag
Witchhunterrel használja valaki a sorcery wardot? Ér annyit, hogy a pajzs, amit ad, hogy cserébe gyakrabban találjanak el? Mert belegondolva szerintem nem. Elemental ellen véd, de arra ott vannak a resistek, phys ellen nem jó és a kisebb evasion miatt vágnak arcon kalapáccsal.
-
ProEvoFan
nagyúr
Greater jeweller's orb vagy az eggyel nagyobb mikortól fog potyogni?
-
Win-T
őstag
Megvan végre az a nyomorult harmadik ascendancy. De továbbra is tartom, hogy dögöljön meg aki ezt kitalálta, hogy fasza lesz.
Jövök nemsokára picsogni a negyedik miatt.
-
Lokids
addikt
Dehogy. Csak a sparcot nem szeretem.

Most még Arc + lg orb+warp.
És átraktam magam CI-re. De ezt meg kell szoknom, mert mikor hirtelen eltűnik az ES folyton a life potit nyomom a mana helyett.waystonokat meg nem találok. Folyamat 1-eseket kell menni, mert nincs 2-es. Több lvl3-ast találtam már mint 2-t...
-
boogie84
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Witch jó! Bossok könnyűek. Ha egy célpont van és rászabadul az összes minion akk nincs ellenfél. Elkezdtem Gyugyo által javasolt maxroll leveling builddel, 70 körül átálltam Zizaran Early Infernalist Summoner buildjére.
Spark Stormweaver-re IBoilerUp-ot szoktam nézni. Csak pislogok. 1.0-nál valszeg egy ilyen builddel fogok indítani, vagy druidát.
-
ProEvoFan
nagyúr
Maxeollos endgame sparkos buildet használja valaki? Ha igen; vélemény? [link]
Nem találok jobb írasos buildet sorcira.
Lehet inkább kezdeni kellene egy Minion Army Witchet.... -
scyllafren
senior tag
Amikor a jatek sajat mechanikaja segit: Elso ascendancy-nal, boss elotti node egy shop. Shopban volt egy vasarolhato "Kovetkezo map vegeig serthetetlenseg". Megvettem, es facetankoltam a bosst, mert tenyleg nem tudott sebezni

-
gyugyo79
addikt
Neki is vége. Kicsit csalódás lett, mert azt hittem nehéz lesz. Videót nem néztem így meglepi volt amit tolt. De hamarabb kellet volna rámenni mert már túl erős voltam hozzá szerintem.
-
Win-T
őstag
Máskor szoktunk kapni karácsonyra ajándék Mystery Boxot, de most akkora a szegénység, hogy már erre sem telik.

-
Bencus88
nagyúr
Na egy jó időre én is félre teszem a játékot. Warriorral megyek act3 vége mikor átmegyek a kapun. Addig semmi gondom nem volt, bossok 2-3 tryból haltak, onnantól irreálisan az egész, egyszerűen ez egy picit idegesítő, hogy hirtelen ekkorát fordul a játék. Húztam már 3-4 szintet, lecseréltem 4-5 itemet, új build és semmi. Szaros mob vsapatokon meghalok. Semmi esély a tovább jutásra. Eljutottam a mérgezős bosshoz akit katonák vesznek körül fél hpig tudom levernia másik boss a moltenes mire a végére érek 40-50% hpja marad, esélyem nincs. Tényleg gonosz ez a játék, de ez a kaszt tetszik meg a druid.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
duckload
üzenetére
Nem papir csak amig a legtobben a Tempest Bell-el bedaralnk mindent ami csak kicsit is csunyan nez rajuk addig nem foglalkoznak a vedelemmel, te sem, ez ilyen. A passziv fan nem veletlen van tonnanyi evasion a monknak, azt szantak az elsodleges vedelemnek amit pl a wind dancer aura bekapcsolasaval lehet meg fokozni. Ezenkivul a geart lehet hibrid evasion+energy shield szinten stackelni, es a legmeredekebb hogy az ascendancyt a Protect me from Harm fele kirakni ami utan az evasion az physical damage reductiont fog adni. Ez meg lehet fejelni azzal ha felveszed a Bestial Skin nevu node-ot ami egy jofele 1k koruli evasion body armort feltetelez. Akarhogy is a papir monk igy hirtelen nagyon tankossa valik annyira hogy Alkaizer azzal tolja hardcore solo self found-ba. Amikor utoljara lattam mar lvl 70+ volt, tegnap. 70 % folotti evasion ertekkel a karakter statlapjan.
Neked ezekbol lvl 31 kornyeken az evasion +energy shield gear stack es a wind dancer aura ami mar elerheto. a tobbi az tavlat.
A power charge az tobb helyrol johet az egyik univerzalis variacio a combat frenzy aura+ resonance passiv node a skill farol. Sok sikert( az angyaltol meg kerjel plusz 2 tempest bellt
) -
savior
őstag
Fél órán keresztül próbáltam egy tré unique cuccot megevenni, de senki nem jelzett vissza. A végén már nem is vártam az üzenet után, egyből copytam a következőt, de semmi. Nem tudom mi lesz itt, ha még a hozzáértők is letojják a trade üzeneteket.
-
Lokids
addikt
Ez így szívás. Egyik map mechanikát se tudom megcsinálni. Kinyitom a delíriumot, lerusholnak. Ritual bezár egy kis helyre, szintén lerusholnak. Breach szintén...
Nem tudok elcastolni egy darab spellt se. A map megvan, de az extra nem megy.
Arc csak 4-6 enemy ellen jó. Ha márjönnek 20-an nemtudok mit csinálni.
De még nincs 2-3K manám, hogy váltsak Warp-ra.
-
duckload
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Monkozok. Act végén vagyok.
Az normális hogy eléggé papír ez a karakter?
A sebzésem embertelen. De ha beragadok vagy kapok egy burst damaget könnyen halok.
Resistjeim 30-40 % körül csak chaos ami 13.
Hpm 680 energy shield 60, armor 40% evasion szintén a körül.
Lassan mennék trialra lvl 31 vagyok. Main dmg a shock wawe adja és a ice strike , bellel. Olvad minden, de én is.
Illetve charged staff nekem nem működik. Hogyan tudom altiválni? Power chargdok honnan jönnek igazán? Resonance passzí megvan.
-
Trotta
csendes tag
Sziasztok ! vettem egy támogatói pakkot , hogy egy ismerősömet is behívjam a játékba . A pontokat meg is kaptam , de az early kulcsra , azt írták az üzenetben , hogy "visszavonva" . Van rá mód jelenleg ,hogy "behívjak valakit" a játékba ?
-
Sunrider987
aktív tag
Hihetetlen, valaki ezt megprobalhatja elmagyarazni nekem
Feljott a kuldi mondom megnezem mi az es tessek, lathatova valtak a tornyok hatosugarai, gyonyoruen lehet(ne) tervezni hogy melyik node-okra hogyan pakolgassam a prekurzor tabletteket. Kiveve hogy normalisan egyaltalan nem lathatok ezek a korok, csak most jelent meg hogy rakattintottam a questre, ha kilepek belole megint eltunik az egesz es ezt nem ertem, ha ugy gondoltak hogy ne legyen zavaro a sok kor meg hogy metszik egymast satobbi akkor lehetett volna egy gomb amivel ki be kapcsolgatom, ehh, nincs ez meg kesz ha egy ennyire egyszeru dolgot se csinaltak meg rendesen...Najooovan, ez is ujabb bug, hideoutbol nem latszik csak, ha kimegyek refuge-ba ott mutatja.. soot, a hideoutba vendorok arukeszlete se passzol, ott max 14skill lvll fegyot arul kimegyek refuge-ba ugyanaz az arus a Ketzuli lvl 16os skill macet arul, hideoutba Alva nem arulja a gamble fegyokat kint a refuge-ba meg igen, mi a fene ez mar...
-
Remiel
őstag
Ha valaki aggódna, hogy nem lesz elég map
-
boogie84
veterán
Megpróbáltam mindent h csináljak eg jót. Nem jött össze.

-
Sunrider987
aktív tag
Ize, gondolom karacsony van

@Win-T mind a 4bol(amit Alvanal lehet valasztani) lattam tobb peldanyt szanaszet amerre maszkaltam eddig, a nagyok/t15 farmolok meg tudjak erositeni szerintem
-
Win-T
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Na... abból azért már be lehet vásárolni ha nem feltétlen a legjobbat akarja mindjárt az ember.

Sunrider987: Ezekbe egyébként mindenképpen belebotlunk, vagy ha rosszfelé indul esetleg a játékos akkor van amelyikbe sose fog belefutni mert csak egy helyen van vajon?
Eddig a Felled és a Limestone van meg. -
Edge
veterán
Majd atlason lesz hideout map vhol, ikon jelzi, kipucolod a mapot, azzal unlockolod és Alvahoz kell menni elsőnek nála lesz egy travel to hideout opció, utána jelenik meg world mapon a hideout travel ikon. Nekem Limehouse ho-t adta be eddig, ami ilyen barlang cucc, teljesen jó, bejön.
-
Lokids
addikt
Hideoutot itt hogy lehet unlockolni? Elértem mapokig, de még nem találtam hideoutot.
-
Har_melin
addikt
Ha a casual játékosokat valami el fogja riasztani, az nem okvetlenül a nehézség lesz, hanem az irgalmatlan méretű pályák a ruthless folyamatos újraspawnolásával. Most próbáltam kitakarítani Aggoratot normálon(!). Egy fél órát töltöttem vele, és nem találtam meg az oltárt a plusz pontokért, mert kétszer meghaltam és hiába a checkpoint, megint tele volt minden, ahol backtrackelni kellett. Most hív a való élet, és holnap kezdhetem nulláról megint az egészet. Az, hogy egy fél óra játékkal semmit sem haladsz, az gáz.
-
Sunrider987
aktív tag
[Stormweaver Impending Doom Archmage build ez mar kicsit haladobb, az agyondicsert Chaos Inoculation build, szemre is tetszetos, csavo lvl 90 folott csapatja hcssf. Csak egy tipp, tavlatok ilyesmi.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
malacka87
üzenetére
Nalad valoszinuleg az lehet hogy nincs semmi vagy nagyon keves rarity a geareden meg az atlas tree-n. Akiket nezegetek mind azt gyaluljak a gearen, olvastam olyat(messzirol jott ember, nem ismerem) aki 200% rarityvel tolja, fosnak is rendesen hogy az ujevben a nerf patch az ES melett a rarityt fogja meg nagyon megnyirni...
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Anti-Hero
üzenetére
Az alap elgondolas: mesz es egy toronyhoz, aktivalod es raksz bele prekurzor tabletet amit kicsit megtolsz hogy legyen rajta 2 affix, remelhetoleg monster density/+monster level/waystone quantity porogjon ra berakod a towerbe es megnezed melyik mapokra teszi ki az influencet, ha ez mar alapbol irradiated akkor nyertel igy lesz +2 monster level es ha t1 mapot tolsz rajta az t3nak szamit valamint a waystone drop is ugyanigy, eshet rajta t3. En annyit hibaztam hogy megfeledkeztem arrol hogy maradjak az influence zonaban es nekiindultam a szukos mapkeszletbol felfedezni az atlast...
-
Anti-Hero
aktív tag
Mapozáshoz honnan szedjek könnyen waystoneokat?
T3 kellene, de istenért nem esik..most kezdjem el craftolgatni t1 waystoneokból ?Vagy lehet ezeket normálisan farmolni?

-
gyugyo79
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az end game geart nem tudnád felvenni mert a statok is hiányoznának hozzá.
Szerintem nem lehet megúszni csak min 2 lépésből.
1 lépés nálam is az volt, hogy életbe maradjak ezért akár + dex-re váltottam a passzívon, hogy feltudjak venni olyan ruhát ami nem is volt a legjobb de volt rajta rengeteg resist. Miután minden resist maxolva volt jöhetett a 2. lépés ahol cserélgetve javítottam ezeket olyanra ami már a karakternek való. A 20all res-es bünti idején volt, hogy 400 ES -em volt mert full Evasion -os cucokban voltam mert abból esett olyan amivel megvolt a resist ... Most azért könnyebb de egy lépésben nem fogod tudni meglépni az elején leírt oknál fogva.De linkelj egy buildet amit használsz. Ha szerencséd van akad ez az a nem betört cuccok közt. Mert én a 60€ tabokra költöttem így sok mindent csak bevágtam aztán hátra raktam, hogy majd átnézem vagy össze rakom újnak. Így kallódhat olyan ami hasznos neked.
-
Win-T
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ne várj itemekre, mert sokat érő úgysem fog esni egyelőre ha nincs oltári mákod. A nem használt currencyket váltsd be Alvánál exealtedekre. Nézd át a ládád, amit nem használsz csak gyűlik add el. Vaal orb darabja 1-2 ex, Regal 5 db, 1 ex, BS whetstone 9 db, 1 ex,. Iron rune 3 db, 1 ex, stb. Át kell nyálazni mid van, símán össze lehet kaparni némi kezdőtőkét.
-
ProEvoFan
nagyúr
Köszi. Szerintem csak nagyobb res kellene, es mehetne...de ha elköltöm a maradék exa-mat, akkor mire összejön megint a 10+ darabb, az nem kis idő, a drop meg hulladék.... Ezért vágnék bele egyből endgame buildbe, mert arra nem menne el feleslegesen a lóvé. Legalább az exa eshetne jobban, ha már item drop nincs.
Néztem másik karit, a witch minyonos tényleg jó és kezdő mapozáshoz olcsó a gear neki. Aszem boogie84. is ezzel megy. -
Win-T
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Pedig én még mindig azon a frostos leveling starter builden vagyok és T3 mapokat is lazán viszi, tippre olyan T7-8 körül fog kifulladni. 11 exből őssze lehet kukázni használható lowend cuccokat azért.
Ilyenkor lenne jó ha be lehetne már linkelni a karakterlapot, rá tudnánk nézni, segíteni.Játékon belül lehet inspectelni partytagot? Ránézek szívesen valamelyik este.
-
Lmh
őstag
amúgy azt nem lehet megtudni hogy mibe hal bele az ember?
Last Epochban halálkor kiírta hogy milyen tipusu sebzésből mennyi kaptál be, ez tök jó volt, tudtad merre kell fejleszteni, milyen rest kell ott többet felvenni.... -
gyugyo79
addikt
válasz
malacka87
üzenetére
Nekem ami örökre beéget az egy 15-s volt ahol nem esett semmi gold -on meg kék ittem -eken kívül. Még a megszokott "trash" orb -ok sem semmi a végén direkt 0-ra tisztítottam, mindent kinyitottam 3x végig mentem nehogy kihagyjak valamit mert gondoltam csak lesz valami meglepetés... Nem volt

-
ProEvoFan
nagyúr
Totál tanácstalan vagyok. Endgame mapon, t1ben meghalok állandóan. Build építesben elindulni sem tudok, mert nincs mit másolni, ami meg tetszik ott a legendary itemek 50 exatől indulnak. 11 exam van.
Szóval zsákutca. Maxrollos sparkos endgame buildhez az amu aranyáron van, es nincs alternatíva. -
gyugyo79
addikt
válasz
malacka87
üzenetére
Jó de én 226 óránál járok

Amúgy szerintem csak szerencse, hogy betölti e következő térkép négyzetre vagy sem. Ami nem tudok, amíg még 1-et nem találok, de volt mellette volt egy torony ami így látszott :
Ezért az irányába kanyarodtam. Amúgy egy hegyen van az a torony szóval ezért nem tudom, hogy amúgy is így nézne e ki vagy ez miatt rakták így oda. Viszont előtte nem láttam ilyen messze a ködben ilyet. Pedig most megint végignézem a széleit annak amerre eljöttem. Ja és mutatom, hogy amúgy a ködben is kb egyszer csak vége van annak amit mutat a térkép (itt ha várok elég sokat betölti a hiányzó 2 irányt) :
-
gyugyo79
addikt
1 megtalálva. Semmi YT videóban elhangzó tudományos megoldást nem követtem csak haladtam 1 irányba. 2* kell várni hogy betöltsön a térképék kövi része mire a kezdő részhez vissza tudok nézni pedig elég nagy négyzetet (ami sok "kis" négyzet) mutat 1 szerre... -
ProEvoFan
nagyúr
Ezzel tudok menni a 4. Ill .5. passzívokért? [kép]
-
_drk
addikt
Gondolom az arany középút kellene. Ha minden cucc csak Tradeből van az gáz. Persze nagyon nagyon late end game build ami amúgy is kívan facsarva még jogos lenne. Vagy sima end game buildhez is akár, ugye a fullos min-max cuccok.
De mid endgame-ig működjön az ssf, persze ha nagyon akarsz haladni akkor okés.Én amúgy olyasmit várok el, hogy valamilyen szinten class-ra legyen állítva a loot. Most rangerrel annyi pajzs esik, hogy nem hiszem el, dexes cuccok meg alig. Persze nem akarom, hogy csak dexes cucc essen, de olyan 50-50 be jó lenne.
Vagy legalább a fegyver és Body armor ami a legfontosabb, ezek adják a legnagyobb statot dmg-re és def-re. -
Remiel
őstag
Aki nem szeret tradelni, annak ez a játék szerintem annyira nem való. Az összes divine-om tradeből jött és mellé vagy 100 ex is, de lehet több nem számoltam. A játék elején (es most is) jeweleket kraftolok, vagy esik vagy veszek base, nem ritka a több divine érő a végén. Persze idegesítő, hogy a sok pricefixer nem válaszol, de ne akarjon senki 1 exért venni 10, 20, 50 exes cuccot, mert akkor whispelhet egész nap.
Én most mentem át full es cuccokra, mire sikerült ár/érték arányban jó cuccokat venni órákba telt.
-
Sunrider987
aktív tag
Nagyon nem a megszokott modon vezette a passziv fat megprobalt minnel tobb jewel slotot elerni, valami 10-11-et sikerult neki, a statlapon a vegen 86% evasion volt es melee hitre meg 90% folott. Ha elkapom a mukit es hajlando megmutatni akkor megnezem, a merc-et felretette es felhuzott egy deadeyet lvl 91-re aztan most valtott masik jatekra...
-
Edge
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nem az volt hogy ki volt neki rakva az acrobatics node?
"Can evade all hits 70% less evasion rating" -
malacka87
őstag
Hát lassan én is többet vagyok kinnt a honlapon mint a játékban! Van már 155 órám de item nem esik! 15+ mapokon túrom 12 órája egyhuzamban se exa se divine orb! Marketen meg 1 jó cucc 5-30 között mozog!
Ez egy igazi vicc fieszta! -
Sunrider987
aktív tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Hm
En ebbol eloszor azt ertettem hogy a standard defense marad meg es a resiket veszi el, fene megette ezt az idiota megfogalmazast. Az teny hogy csavonak nagyon fekszik a dodge roll ed tenyleg nem igazan talalta el semmi a 2,2k hp-jat.
Igen a b) az pontosan ugy van, neki se elsore sikerult es bukta az akkori relicet kelett farmoljon masikat. Jaigen es elso nekifutaskor amikor elbukta, akkor meg nem volt neki csak resi cap, nem volt meg a 14k evasion akkor meg azt kesobb rakta ossze. -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Nézem, mit kellene? Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy
a) a trial alatt nem lesz defense-ed, semelyik az armor/eva/es trióból és
b) a trial végével (vagy ha elbukod) a relic megsemmisül. -
0karmacoma0
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Igen, a monk oldalán lévő es+evasion nodeok rohadt erősek. Főleg evasiont fejlesztettem, gearen csak éppen-éppen figyeltem ES-re(leginkább a fejesre meg a chest-re két notable miatt) és lassan ugyan annyi es-em van mint életem, úgy hogy mindenemen van 120 élet legalább.
-
0karmacoma0
senior tag
Az egyhez képest megváltozott a konverzió. Csak a végcélhez kapcsolódó increased statok számítanak. Szóval ha manává alakítod az es-t, nem fognak számítani az increased es számok, csak annyit kapsz amit össze tudsz adni flat es-t valamint az increased mana érvényes erre is. Ugyan így sebzésnél is ha cold-á alakítom a fizikális sebzésem csa ka cold %-ok fognak számítani a fizikai módosítókból nem profitál. Szerintem ez egy utálatos változtatás, ami a túlegyszerűsítés jegyében lett nehezebben értelmezhető, és összességében könnyebben benézhető rendszer.
-
Lokids
addikt
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan számol az Eldritch Battery?
Azt rja, hogy minden ES manává lesz. De van 1000 manám és 1000 ES. Ebből miért lesz 1450 mana? Nem 2000-nek kellene lennie? -
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
A relic leírása alapján elvileg a 14k Eva is kuka kellett volna legyen, mert az Eva is a Defenses kategóriába tartozik. Valami más is kellett még ott legyen, amivel meg tudta csinálni.
-
Har_melin
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy az ES átláthatóan és (mint Pohx példája bizonyítja) még SSF módban is fejleszthető, megszerezhető. Az Evasion (ha csak nem változtattak rajta az egyhez képest), mindig véletlenszerű, igazából pont az a biztos, hogy be fogsz kapni egy ütést. A passzív fa bal oldalát nem néztem eddig, nem tudom, az armor mennyire könnyen skálázható, az ES, főleg az Eva+ES a monk szekcióban egyértelműen jól. (Sorcinál meg a mana+ES).
És az sem mindegy, hogy ebben a resist-ínségben a CI buildnál elfelejtheted a chaos resistet, a poison sem fog hatni rád. Egy stattal kevesebb, könnyebb a többi resistet kimaxolni. -
Har_melin
addikt
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Ez, plusz a Grim Feast skill, amivel a max fölé növelheted az ES-t. A összeszedett bónusz úgy látom nem jár le, legfeljebb ha sebződsz, akkor nem is töltődik vissza. Most este pont akkor kapcsoltam a streamjére, amikor nekifutott a top breach bossnak, 5k körüli alap ES-ből a bossfight kezdetére lett 10k. Ebből az overcharge persze elveszett utána menet közben, de azért 5 helyett 10k egy tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
0karmacoma0
üzenetére
Mondanam hogy teljesen igazad van de lattam mas peldat is. Van egy csavo aki merc karival betolta Sanctum 4ik boss(Zarokh the Eternal) challenge mode-ba( ez a relic kell hozza) nulla ES-el viszont volt neki 14k+ evasion. Letesztelte, engedte hogy a mobok teljesen korbefogjak es nem talaltak el. Szoval ugy gondolom hogy lehet hogy az ES a konyebbik ut de lattam mit tud az evasion. A warrioroknal meg ott van Alkaizer aki valami 18ik armort rakott ossze es ugye neki volt meg elsore jopar pinnacle boss, ha nem az osszes.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Ja energy shield lassan mindent visz. Amúgy vicc. Két hete írtam kb:
"Egy sceptre 100 spiritet ad. Hogy ez a cucc érjen valamit nagyjából a régi Es értékekkel kéne számolni. Szóval egy jobb, de nem top tier rare ES chest ad mondjuk 6-700 között. Viszont az új tree tele van 15-60% közötti increased max ES cuccokkal. Eddig abban a hitben éltem, hogy mivel nincs inc life a treen, a flat life köré lesz balanceolva a játék és mondjuk 2-3k life már jónak számít. Főleg mióta a revealban mutatták az 50%os ringet ami felturbózva se mutatta azt, hogy a megnövelt flat life prefixekkel balancolnák vissza a +% life nodeok hiányát. Na már most, ha az itemeken poe 1-hez hasonló es értékek vannak(amire az idézett Invoker cucc utal), akkor ES>>>Life. Szóval ez biztos nem így van, de poe wikin kívül már nem merek sok mindent nézni, nehogy valami leakbe fussak. Szóval a kérdés: Mit hagyok ki?"
Kiderült semmit. Egy monk node alapján egyértelmű volt, hogy elcseszték a balanceot. Lassan mindenki ES-el megy, még a rangerek is. Aki nagyon akarja 10-15k ES-t simán felpakol, vagy átalakítja manává és akkor a Mom miatt halhatatlan. Szegény Titánok meg 3-4k HPval próbálják castolni a tetű lassú skilljeiket. Nem azért mert akkora rohadt nagy zseni lennék(sőt), de kb 5 perc volt észrevenni. Nem értem ez hogy csúszott így el GGG-nél. Azért mégis csak 6 éve hegesztgetik ezt a játékot, mindenre nem lehet ráfogni hogy early access. Kicsit az az érzésem, hogy ad hoc kerültek be hirtelen amúgy jó ötletek, és lényegében semmit nem sikerült rendesen letesztelni. Ettől jó lesz ez persze, de a két évet tartom, mire ez kész lesz. -
Har_melin
addikt
-
Bencus88
nagyúr
Act3 végén elakadtam a 2 kezes mace warimmal. Tudnátok Nekem linkelni egy buildet?
-
Win-T
őstag
Basszus, ha van ellenféltípus amit gyűlölök, azok ezek a River Hag nevű nyomorultak. Ha ilyenek vannak a mapon, akár nyithatom is az újat, mert 95%, hogy valahol nem veszem észre a harc közben azt a tököm örvényt amit alámpakol és mire kiugranék már oneshotolt is.
Szerk.: Nah... megcsíptem 1 exért egy wandot amit mások 30-40-ről indítanak. Néha lehet jó biznicet csinálni.

És még az Ex is jó statot rakott rá hatodiknak.
-
zsirfecske
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
van egy ötletem, ami vsz blaszfémia:
addig ne lehessen trade-elni az első poe2 karival amíg nem tolta le a kampányt!a végleges játékra értem, így mindenki egyszer megtapasztalná a game-et tutira. kvázi endgame-ig ssf. biztos nem örülne a nép, de cserébe megtanulna mindenki játszani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyugyo79
addikt
válasz
tibee77
üzenetére
Nem értettelek félre és nem is feltételeztem elnézést ha félreérthető voltam és ez jött le.

Csak leírtam én miért nem csinálom. Az, hogy én nem tudtam megállni ott ezért inkább meg fogadtam annó, hogy bele sem kezdek többet nem jelenti, hogy azt feltételezem másokról is.
Azt is értem, hogy akik úgy csinálják mint te vagy pld ahogy Win-T írta #1188 -ban annak több a jó loot mivel nekem ami eladható lenne az ki van lőve de ezt reálisan bele is próbálom kalkulálni amikor a véleményem megfogalmazom a játékról. -
0karmacoma0
senior tag
Sőt. Delirált mapon még az sincs.
Mondjuk ad jó rare monster százalékot, de akkor is. Amúgy én elég sok deliriumot futottam, de egyik párlatból van 100 a másikból 60 a harmadikból 40, ezek mellett van egy amiből esett 4, más meg nem jött(Most olvastam, hogy elvileg lehet a bencen összerakosgatni nagyobb tierré). Splinter nekem elég lassan jön, T15-ön is max 4 esett eddig egy mapon. Ez mondjuk meglepett mert 300-ig stackelődik, szóval baromi sok lesz mire eljutok addig, hogy tudjak pontot rárakni. Ezt a grindet tényleg túlzónak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Feljott a kuldi mondom megnezem mi az es tessek, lathatova valtak a tornyok hatosugarai, gyonyoruen lehet(ne) tervezni hogy melyik node-okra hogyan pakolgassam a prekurzor tabletteket. Kiveve hogy normalisan egyaltalan nem lathatok ezek a korok, csak most jelent meg hogy rakattintottam a questre, ha kilepek belole megint eltunik az egesz es ezt nem ertem, ha ugy gondoltak hogy ne legyen zavaro a sok kor meg hogy metszik egymast satobbi akkor lehetett volna egy gomb amivel ki be kapcsolgatom, ehh, nincs ez meg kesz ha egy ennyire egyszeru dolgot se csinaltak meg rendesen...

Ezért az irányába kanyarodtam. Amúgy egy hegyen van az a torony szóval ezért nem tudom, hogy amúgy is így nézne e ki vagy ez miatt rakták így oda. Viszont előtte nem láttam ilyen messze a ködben ilyet. Pedig most megint végignézem a széleit annak amerre eljöttem. Ja és mutatom, hogy amúgy a ködben is kb egyszer csak vége van annak amit mutat a térkép (itt ha várok elég sokat betölti a hiányzó 2 irányt) :
1 megtalálva. Semmi YT videóban elhangzó tudományos megoldást nem követtem csak haladtam 1 irányba. 2* kell várni hogy betöltsön a térképék kövi része mire a kezdő részhez vissza tudok nézni pedig elég nagy négyzetet (ami sok "kis" négyzet) mutat 1 szerre...
En ebbol eloszor azt ertettem hogy a standard defense marad meg es a resiket veszi el, fene megette ezt az idiota megfogalmazast. Az teny hogy csavonak nagyon fekszik a dodge roll ed tenyleg nem igazan talalta el semmi a 2,2k hp-jat.