Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Raxx féle Invoker ice strike monkkal vagyok. Eddig 1x sem raktam be relic-eket, tegnap 3-at, ennyim volt. Nekem a lentiből a 2. vagy 3. szobánál adta be az action speed bone-t, a többiben vmi haszontalant adott. /pl. 20% hp alatt feltölt mindent/.
Sebzéssel nincs probléma, de olyan lehetőségek voltak, hogy vagy minden mapon bukok 40 vizet vagy kuka az összes, meg 40% resist a szörnyeknek, stb. Sebzés növelés 1x sem volt. Biztosan én bénázok vagy nemtom, de nekem ez nehéz. Tegnap találtam egy guide-ot, hogy melyik szoba micsoda, mert eddig kb vakon mentem.
Sokszor a problémám, hogy mit válasszak, mert kb minden rossz.
Első 2 szoba nagyon sima, a 2. boss /asszem ott vannak 2-en/, szívás, mert ütöm az egyiket és a másik leviszi a Honorom. Egyszerre a 2 nem nagyon fagy meg és bazi nagy area sebzésük van. Ez lazán elvitt tegnap nekem 2000+ honort. Utána meg má' mind1. A Cunning-on 1x volt Honor visszatöltés, az elején, utána semmi a bossig.
Szóval nemtom, eléggé szívás ez nekem. Ha lehet ezt partyban tolni, akkor lehet kérek segítséget hozzá, nem akarom az idegeim erre fecsérelni. 
Vicces, de Párom éjjel felébresztett, hogy miért veszem olyan gyorsan a levegőt, hát azt álmondtam, hogy trial-oztam és ment a bossfight.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval nemtom, eléggé szívás ez nekem. Ha lehet ezt partyban tolni, akkor lehet kérek segítséget hozzá, nem akarom az idegeim erre fecsérelni.