- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
horvi0813 #13301 üzenetére
+k-adi
Nézek NA streameket különféle játékokról és nekem ez teljesen egyértelműen lejött, hogy kisebb százalékban toxic-ok ott az emberek. Hol állítottam egy szóval is, hogy ott nincsenek toxic emberek? Ez egy globális probléma.
A magyarokról amit írtam elolvashatnátok mégegyszer, mert úgy látom nem sikerült megérteni.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
horvi0813 #12372 üzenetére
Nem tudom mennyire precíz az MMR felmérése, de engem amíg játszottam, rendszeresen bedobált kb. ilyen vagy hasonló szintkülönbségű meccsekbe. És egyáltalán nem volt balanszolt, égetően érződött hogy akinek már ezüst kerete vagy 5 csillaga van, az sokkal tapasztaltabb bárki másnál. Nagyon sok értelmetlen, otthagyhatatlan szutyok meccset okádik össze a matchmaking.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
horvi0813 #12117 üzenetére
Az a baj, hogy amit én látok legtöbbször, hogy a mercy-k csak healelnek. Néha azt is rosszul, amikor a kis hp-s hősökön csüngnek (100%-on), miközben a tank meg elhullik. Ilyenkor konkrétan 6v5 van, nem csinál semmit, legalább damage boost-ra kapcsolna...
Másik kedvencem, mikor nem érzik, hogy ki hasznos a csapatban és ki nem. Én mindig végigmegyek az összes hősön és ha nem hallom, hogy bárkit ténylegesen sebezne, akkor továbbállok, nem fogom boostolni. Ennek ellenére van, aki rácuppan a pharah-ra. Tök mind1, hogy ha nem talál el senkit a béna segg pharah és lent a bajtársak megdöglenek közben. Auto lose. Aki jó pharával, az mercy nélkül is tud ölni. Aki meg csak mercy-vel tud valamit alkotni, annak inkább nem is kellene kipickelnie akkor.
Harmadik kedvenc, hogy nem látok senkit pisztolyt használni, pedig megmondom őszintén enemy Pharah-t egész könnyű sebezni Mercy-vel is, de akár meg is ölni. Rengetegszer megnyerné a csatákat sokszor, ha heal helyett több lenne a DPS pár másodpercre.Res-t meg én is úgy tolom általában, ha ketten meghalnak, mert elég könnyű visszatölteni. Néha solo rez-t is eltolok, ha fontos tankunk hal meg. De az amikor, valaki arra vár, hogy többet élesszen fel egyszerre és ezért továbbmegy a payload egy pontot, mert egyesével leverték a csapatot 4v6-ban... No comment.
Egyébként én annyit változtatnék az ultin, hogy falon ne menjen keresztül. Gusztustalan, hogy valaki a fal túlsó oldalán elnyom egy betűt és ezzel fordít a csata kimenetelén.
-
Doink
aktív tag
válasz
Abszolút egyetértek hogy az egyik legnehezebb ulti
- nem blokkolható semmivel csak ha megölnek előtte
- nem kell vele célozni
- hangja semmilyen negatív effektel sem jár hiszen instant
- falon át látod hol kell használni
- falon át akár olyan helyről is rezelhetsz aminek köze sincs a csatatérhez
- repülés közben is működik
- nagyon gyorsan töltődikMelyik másik heroról mondhatóak el hasonló paraméterek widow-n kívül?
Azt hogy az ellenfélnél kinek van ultija másnak is tudnia kell, saját csapaton belül meg nem kell tudni elég nyomni egy tab-ot. Ezen kívül szerintem minden heroval tudni kell helyezkedni, ez nem egy ilyen mercy kiváltság.
-
saen
veterán
válasz
horvi0813 #12123 üzenetére
2287-en állok most épp. Vannak olyan pályák ahol nezebb lelőni, de nagyon ritka, hogy probléma van. Két legszarabb pálya ellene talán a görög Ruins és King's row defense, ott szoktak legjobban aratni ellenem. Már második szezon, hogy hitscant játszom (soldier, tracer most még pici Sombra), nem volt különösebb gond. Egy kezemen meg tudom számolni azokat az eseteket ahol a csapat panaszkodott és ott se inkább a Pharah volt a gond, hanem a balfékek gyülekezete.
Persze egy jó Pharah tud érvényesülni, de ez minden DPS-re igaz. Ugyanúgy szívtam már ellenfél Hanzo/Genji/Solder/akármi miatt, ha valaki ügyes, ezen a szinten tud aratni. Szóval én nem látom ezt akkora problémának eddig. -
k-adi
nagyúr
válasz
Igen, a helyezkedés kulcsfontosságú, de ez minden hős esetén így van.
ez amolyan általános igazság
No meg az se mindegy, hogy ki az a 2 halott... pl. ha 2 tank hal meg, azokat érdemes visszahozni rögtön, míg ha elhasal egy khm..hanzo,junk, stb.. akkor már meggondolandó.
-
k-adi
nagyúr
válasz
horvi0813 #11800 üzenetére
Egy privát meccsről volt szó. Én sem tárgyalom ki minden meccsemet a fórumon.
Továbbá semmi taktikai okosítás nem volt hogy esetleg tanulnánk mi is belőle akik nem voltak ott, stb, csak dejó meccs volt tegnap nem? de... oké és ezzel most mit csináljunk?? Erre való a chat a haverjaiddal.
-
brumi1024
veterán
válasz
horvi0813 #11611 üzenetére
Nem rankedoztam a szezonban, mert az elején nem tudtam, a közepén meg nem volt időm. Gondoltam gyorsan lenyomom a besorolókat, legalább a szezonvégi CP bónuszt kapjam meg. 2 meccset játszottam (/pontosabban akartam), az első jól indult, de az első fél percben elváltottak a tankok Reaperre és Junkratre, onnantól pedig az egyik csávó végig dobta a meccset (spawnunknál építi a Torbtornyot stb.). Mondom oké, trollok előfordulnak. Második meccs, Route 66 attack: hármas group benne Hanzo, Widow, Sombra. A negyedik pick egy Bastion volt, az ötödiket már nem vártam meg, itt mondtam, hogy bocs srácok, de ez egy másodpercet sem ér meg, leléptem. Szórakozni nélkülem is tudnak.
Kár, hogy az egységsugarú játékosnak atomfizika az MMR működése, így odáig már nem jut el, hogyha most leviszi magát silverbe, akkor a következő szezonban is ott indít.
-
oxox
addikt
válasz
horvi0813 #11334 üzenetére
köszönöm a segitséget, és türelmet...."szvsz" még mindig fos az a játék...
nekem nem jön be sem a stilus, sem a dinamika, se semmi...jahh egy dolog jó, amit neked mondtam is, maga az elgondolás, hogy egy helyen van az összes blizz hős, de a megvalósitás kevésbé....mekkora flash lenne ezekkel ow-zni
amúgy meg arról, hogy agyhalott kurválkodó játékot-játszok...90k dmg-em volt utolsó körben, mindvégig megpróbáltunk nyerni (és nyertünk is párat), ill. 15perc alatt nem is volt talán meccs...de ettől még egy "fos"
...mondjuk nem is értek hozzá, tehát lehet sok a 90k dmg, de ha hasznosan csinálok feleannyit, az nagyobb segitség lett volna...de azt hiszem nem fogom kiismerni a játékot.
ps
mostmár tudom, hogy mi itt a nicked -
Derrewyn
senior tag
válasz
horvi0813 #11035 üzenetére
Nem is kellene hozzá feltétlenül ölni, hogy végre átjöjjenek a chocke-on. Én D-Va-zok főleg, és ilyen helyeken rendszeresen megyek flankelni, vagy pontot foglalni. Ilyenkor nem ritka, hogy 2-3 ember is rám fordul az ellenféltől, a csapatom meg csak lövöldöz befelé a kapuban, mert pl. Symmetratól vagy Bastiontől fosnak. Koordináció és jó helyzetfelismerés az sajnos nagyon ritka.
Mondjuk, amikor egy Reinhardt becharge-ol 6 ellenbe, azt én sem követem, de azok többnyire el is hullanak, mielőtt falat érnének.A másik, ami felidegesít, amikor ott vagyunk 2v1-be valahol, és a társam miután bekap 50% sebzést, elmenekül. Nem áll bele a szituba, pedig simán megölnénk ketten pl. a Symmetrát, de neki fontosabb, hogy ő életben maradjon, 1v1-ben én már nem tudok elfutni, Symmetra túléli 5 HP-val, és aztán lerakja a teleportot és a 6 sentryt.
-
.LnB
titán
válasz
horvi0813 #7597 üzenetére
Mert köcsög vagyok (elvileg). De egyébként nem gáz ami oda lett írva, csak érdekes mikor más ír rám, hogy "tudtad, hogy valaki odaírta a neved mögé, hogy sziriusz gamer (vagy mi)?" Miért nem írja le privibe az illető? Ennyi, kíváncsi lettem volna, hogy valamelyik "rajongóm" vagy jó ismerősöm volt e.
-
oxox
addikt
válasz
horvi0813 #7054 üzenetére
én tegnap beléptem a friend listán lévő sráchoz, a második kör 30perc volt (neki nem volt sürgős), azt hittem befonom a hajam.. De a gyorsabb körök is eltartöttak 8-9percig...7-en túlvagyunk, aztán feladtam
Annyira-de annyira nem jön be a játék, mintha arra kényszeritenének, hogy minecraft-ozzak kb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest