- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
Topikgazda
Igen és nem.
Mondjuk úgy, hogyha érdekelnek a benne lévő tartalmak, akkor megveheted, de nem kötelező ("meg kell venni"), hisz a játékélményedet nem fogja befolyásolni.
És csak lassan tudod kifarmolni, mert csak új coinból lehet megvenni, az meg a shop-on keresztül tudod megvenni - vagy a heti küldetések teljesítésével, de az nagyon lassan lesz meg. 60 coint tudsz szerezni 1 héten, a BattlePass Premium pedig 2000 coin, gyakorlatilag 33,5 hét összegyűjteni 2000 coint - de ahhoz sokat kell játszanod és 11 küldetést teljesítened minden héten!Én befizettem a BattlePass-ra, plusz néhány másik skinre is a shopból, mert szeretem a játékot, szeretném támogatni a fejlesztőket, illetve egyik-másik tetszik is, de ennyi. Ettől nem vagyok sem több, sem jobb és ügyesebb másokhoz képest.
A régi lootbox-os rendszer nekem is jobban tetszett, de ha ez az újfajta módszer kell ahhoz, hogy a játék fennmaradjon és fenntartható legyen (új cuccok dögivel a live service keretében), akkor felőlem lehet ez is az új irány. Bár igen, régen többet kaptak a játékosok, kevesebbért, viszont a Diablo Immortal-ban lévő BattlePass-hoz képest itt azért jóval többet kapnak a játékosok, ott azért szűkmarkúbb a Blizzard.
-
markknight
veterán
Nálam egy pillanat. Én már bejelentkeztem ugye 1 hónappal korábban kb és az OW 1 alatt már ott volt mint menüpont, hogy account merge. Én akkor arra rányomtam és kiírta, hogy köszönik szépen majd ha jön a 2 akkor kapok több infót. Aztán mikor most megjelent a második rész egyből jött az üzenet, hogy sikeres volt a migrálás. Meg is van mindenem, mert XBOX-on, PS4-en meg PC-n is sokat toltam.
-
wjbhbdux
veterán
nem inkább átnevezni kéne ezt? hiszen ugyanaz a játék, az ow1 meg fog szűnni létezni amikor indul a 2
> Overwatch® will be replaced by Overwatch® 2 when Overwatch® 2 is launched. All Overwatch® elements will either be replaced by Overwatch® 2 equivalents, or shall cease to be accessible. Overwatch® in-game items from Overwatch® Legendary Edition, will be useable in Overwatch® 2
-
-
Raysen623
addikt
Akárhogyan is, de ebből wasteland skin lesz
Zenyata és D.Va buff nagyon örvendetes, mert két kedvenc. A competitive 1 hős az azonosból szintén. Elegem van a 2 widow-ból vagy reaperből. Legyen mindenkiből 1 és tanuljanak meg az emberek csapatban játszani végre. Persze ez a megoldás még nem garancia erre, de talán haladás. Majd meglátjuk, legfeljebb visszarakják.
-
_gabber_
csendes tag
Nagyon, nagyon nem tetszik ez a karakter design (technikailag).
Találgatni bár korai, inkább olyan support kéne a játékba, ami Mercyvel egyenértékű, és nem pedig tunnel visionre ösztönöz. Soldiernek a healthpackjeit fogja pályán keresztül lövöldözni? Alig várom
Szívesebben fogadnék egy Zenyatta buffot:
- +5-10 HP/sec a Harmony Orbra
- +1másodperc a LoS timerre mindkét orbon
- a Discord jelét a teljes csapat látja
- 200hp amiből 100 shield. -
Feketelaszlo
senior tag
Van max szint,
ha jól tudom 2000: 1890-ig mennek a keretek, tehát 1900-ig biztos el lehet menni. Talán december környékére a legkockábbak elérhetik, de szerintem nekünk józanabb 2-3 éves távlatokban gondolkozni.Masteroverwatch-féle toplista, EU-ban level 317-el vezetnek magasan (max. pár tucat fiók van 200 fölött PC-n, konzolokon még annyi se), ha jól tudom törökök viszik azt az accountot 0-24-ben. Meg van az oldalon még egy rakat érdekesség, érdemes bogarászni.
(#3367) Telda: Igen, ez a bevételi oldal. Kiadásin meg a legdrágább amerikai gazdasági környezetben fejlesztett 2007 óta egy csomó 100.000+ USD/év fizetésű szaki 1+1 játékot, meg valószínűleg elment egy csomó pénz szerverekre, PR-ra, thai prostikra is. Muszáj volt most már felmutatniuk valamit, hogy megnyugodjanak a részvényesek, egy ekkora cégóriás nem vegetálhat örökké in-game shop bevételeken.
-
Shadowguard
senior tag
Annyit mindenképpen számít, hogy vélhetően már ismeri a pályát. Még ha nem is tökéletesen, de mindenképpen jobban, mint akár én is a magam kilences szintjével. Például Ilioson még most sem tudok tájékozódni, nyílt béta alatt elmentem lvl18ig, de nem is rémlik ez a pálya onnan. De más pályán is volt már, hogy teljesen váratlan helyről szedtek le, mert addig azt se tudtam, hogy oda fel lehet jutni (legalábbis nem Bastionnal).
Egyébként az mi, hogy Hanzo oneshotolt max HP-ról, mikor Bastionnal tankban voltam? Simán szemből, a Kill Cam szerint is egy lövés voltam csak...
-
törölt tag
Végül XBoxon vagy PC-n játszol a játékkal? Esetleg mindkettőre meglett?
(#2920) pohár
Nem írtam vicceset. Amúgy egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolsz és min nevetsz, de ne a farok csóválja már a kutyát. Ne az legyen a 'rossz/lenézett', aki európai és az európai boltból veszi meg. -
saen
veterán
Ez a hivatalos álláspont, e szerint tudok frissíteni (7a pont):
"Step 1: Download and install the Battle.net desktop app, if you haven't already, and launch it.
Step 2: Create a FREE Battle.net account, or log in with an existing account.
Step 3: Allow the app to download any pending updates (this process should begin automatically).
Step 4a: If you purchased a physical copy of Overwatch, claim your game key in Account Management.
Step 4b: If you purchased Overwatch digitally, no additional steps are necessary!
Step 5: Click the "Overwatch" icon, located on the left-hand side of the Battle.net desktop app.
Step 6: Select your region from the drop-down menu: the Americas, Europe, or Asia.
Step 7a: If you've never played Overwatch before on PC, click "Install" to begin the installation process.
Step 7a: If you played Overwatch before, allow your game client to update to the latest version.
Step 8: Once the game installed and updated, click "Play" to begin!" -
-
torik
senior tag
A játékosok összesen 4,9 milliárd (laza 9000 év) percet töltöttek a programmal és 37 millió meccset játszottak
Ez a nem mindegy, nem hittem volna hogy ekkora lesz az érdeklődés, de ennek csak örülök, minél több annál jobb
persze kizárt hogy ennyien meg is vegyék a gamet, de akkor is.
-
.LnB
titán
Igen oric ez sok ezért a játékért. Még akkor is ha valaki a 18-20ezres konzolos árakhoz van szokva. Ez a játék semmivel nem nyújt többet egy Dirty Bomb-nál. Csak ez Blizzard termék.
Na de egy kicsit magáról a játékról:
9 meccset játszottam le eddig. (8win!
) Leginkább Mercy-vel nyomtam. Az a legjobb tanulásra ha az ember csak figyel. És healerrel lehet. Összességében tetszik a játék, jó móka. De semmi új, semmi olyan "WOW! (nem a World of Warcraft-ra gondolok
) faktor" (vagyis egyszer fogott csak ez az érzés el). Szinte mindig az "ezt is láttam már valahol" gondolat járt a fejemben.
Van sok hős, ügyesen szerepkörre leosztva, ez tök jó. Nincs sprint, nem minden játékban van sprint, de nekem innen marhára hiányzott valamiért. Tracer baromi jó móka, először vele játszottam, az első jump-nál rendesen elmosolyodtam annyira tetszett (WOW faktor
), gyors karakter (TF2 Scout), de nem az első napon fog az ember vele megtanulni jól játszani.
Én nagyon mondtam, hogy ez competitive E-sport-nak lett fejlesztve. Most azt gondolom lehet tévedtem. Elég HotS szindromás egy játék ez. Lehet kétszer követi el ugyan azt a hibát a Blizz?
Competitive játékmódban vannak ultik? Mert ezt nem tudom elképzelni így komoly játékra, hogy két karakternek is legal aim az ultija. Vagy nemtom...
-
JSaN
addikt
Hat igen Bastion eleg op, en Reinhardt-al meg ra szoktam segiteni. Attack modban fel megy kocsi tetejere en be allok eleje pajzsal, az onnantol egy menetben leszokott meni nalunk, a masik 4 jatekos ha csak korulottunk van az mar csak ra adas. Defend modban meg a torpe turetje ele szoktam be allni, nem is nagyon megyek egesz meccs alatt mashova.
-
.LnB
titán
Mennyire látszik a profizmus (és a tapasztalat) a Blizzard-on. Nagyon jól átgondolt rendszer. (A Hearthstone-ban is ezt alkalmazzák)
Az még kérdéses, hogy mi alapján fogják megcsinálni a ranked rendszert, tippre maradnak az Élő Árpád által kitalált (sakkban is alkalmazott) Élő rendszernél (ELO), vagyis annak alapjainál. Ami nem feltétlenül jó a játékokban, de nincs jobb.
Örülnék ha a Blizz e téren is kitalálna valamit. Bár annyi a változó, és olyan korlátozott ilyen téren a szabadságuk, hogy nem véletlenül nincs még egy játékokban jól működő rendszer.Arra gondolok ez alatt, hogy a competitive meccsekben a két összesorsolt csapat erőssége is stimmeljen, ne csak az, hogy ha hárman vannak party-ban akkor az ellenfél csapatba is próbál úgy választani stackeket.
-
F-ECT$
titán
Ha nem fontos a Blizztől történő vásárlás, akkor van 37 euróért is.
-
[Prolixus]
addikt
Állítólag sok dolgot a végül meg nem valósult FPS-ükből hoznak át. Legalábbis anno valami ilyesmi pletyót olvastam.
Amúgy jól csinálják, nyilván nem egy kardinális dolog, de ha már fix karakterek vannak a játékban, névvel meg arccal (már akinek van arca), akkor nem árt mögéjük némi lore.
-
TBT
Topikgazda
Majd a fenekét nézd meg abban a feszülős ruciban, párszor biztosan mutatni fogják (elnézve a Blizzcon-os koncepcióképeket).
Látom megy a rinya mindenhol, de csak viccből.
Nova is milyen szuperül néz már ki a StarCraft 2 (Nova Covert Ops) küldetéscsomagjában:
Blizzard töröld pls, nem láthatok ilyen tartalmat! Anyu nem engedi egy +16-os besorolású játéknál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest