Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
biggamer
veterán
Köszönöm mindenkinek.
Ja, és nincs nyitva vasárnap. -
biggamer
veterán
Srácok.
A három nap gariba beszámít a vasárnap vagy csak a munkanapok ?
Tehát ha pénteken vettem valamit, akkor péntek, szombat és hétfő az a három nap ? -
biggamer
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Azért szerintem jelöld meg olyan helyen, amit csak Te tudsz, mert lehet, hogy visszaadják a régi cuccost azon kijelentéssel, hogy kicserélték.
-
ImI87
őstag
válasz
szicsu.leon
üzenetére
én xp alatt nem néztem, csak vista64-en.
de folyton játék közben kilép, ált. 15-20 perc után.
még megnézem másnál is, mert már jobb ötletem nincs.
-
gr.bence
aktív tag
akinek van gtx 260-asa OC-s (nekem gigabyte van)
üres járásban hány fokos a kari???
előre is köszi
-
Laraxior
titán
Van olyan GTX280 amelyiknek a GPUja 1.19V-nál többet kap performance 3Dben?
XFX XXX editionja talán...
Csak megerősítés kellene... 
-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Az egyik kalandom pont az Ipon-nál volt.De nem variáltam rajt mert csak egy bill-egér combó volt és olcsó volt.Az egér kezdettől fogva nem működött rendesen.Visszaküldtem,megnézték és azt mondták jó.Azóta sem használom mert nem az igazi.
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
én is ezen az lcd tv dolgon gondolkodom egy ideje............
majd jövőhónapban akkor lesz zséé lehet beruházok egy kis lcd tv-re
-
Henk
veterán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Én is gondoltam erre,hogy veszek egy full hd tv-t a monitor helyett,de én azért tv nézésre is használnám.
Viszont így nem mertem belevágni míg valakinél nem láttam személyesen,hogy mit produkál.Próbának azért egy kicsit drága még.
Szerintem 32"-nál kissebb tv nincs is full hd-ben,de lehet csak én nem találkoztam vele.
Sziszifeca:szerintem akkor kötelesek 3 napon belül cserélni ha valami baja van.De ott az ember tesztelni fogja,de az is attól függ hol vetted mert ők lehet nem is foglalkoznak vele hanem visszaküldik a nagykernek és majd ők tesztelik.Ott meg az ember berakja a gépbe elindítja,heh hát ennek semmi baja.Visszakapod,jó esetben nem fizettetik ki veled a vizsgálat díját.
Sajnos jártam egyszer hasonlóképpen,illetve 2x.
De ezt mondjuk boltja válogatja. -
Cyberpunk
félisten
Na holnap lesz a nagy nap akkor veszekm meg a Giga GTX260OC-t
már alig várom biztos jobb lesz a hejzett mint a jelenlegi 8800GTS 320MB-osomal 
Már csak monitoron vakarom a fejem nem igazán tudok döntenni eddig egy LG W2600HP-BF-en törtem a fejem de sajna azt meg lehetetlen beszerezni most az országban
de támadt egy ötletem mi lenne ha vennék egy Full HD-s LCD TV-t elég baráti áron lehet már találni. Meg persze azokban már nem ocska TN panel van. Viszont a legkissebeket amiket láttam és megfelelt az összes kritériumnak az meg már szerintem nagy lenne 32".
Szóval szerintetek meg éri berúházni egy LCD TV-re csak monitornak lenne használva vagy maradjak inkább a monitorok melett? -
szicsu.leon
csendes tag
Én azon gondolkozom, hogy nálam, 2 kariból csak nem sz@r mind a 2.

Most feltelepítem a FC2-töt, és majd meglátjuk.
Azon is agyaltam, hogyha a mag, vagy a memória lenne hibás, akkor annak megvannak a jelei, és már 3d terhelés nélkül is jelentkezne.
Mindig a driverrel jön, mind xp, mind vista alatt.

-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Beballagsz a boltba és azt mondod cseréljék mi mert sipol a kari?

-
ImI87
őstag
válasz
szicsu.leon
üzenetére
nem oldódott meg, továbbra is rejtély...... valszeg a karival lesz gond.

-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
A táptól nem fog változni semmi.
A kari csinálja terhelés alatt és az nem fog változni.Bár olyat is hallottam,hogy valakinek abba hagyta egy idő után. -
Sziszifeca
őstag
válasz
mfranky
üzenetére
Akkor lehet nem szereti a kártya a tápot???
Látom neked is ugyanez a karid van.

Grid alatt nem csinálja. Eddig Crysis Warhead alatt jelentkezett, meg a 3Dmark elején.
Vagy megpróbáljam a másik táppal? Az is Chieftec, csak 500W-os.
Kipróbáltam másik karival: 8800GTS (G92), ez nem sípol.
Tehát csak nem a táp a bűnös nem?? -
mfranky
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Hi!
Komolyan sípol nálad? Itt semmi... egy 600W Thermaltake Toughpower adja neki az adagot, de semmi hangja a kártyának...
Igaz nálam is megfordult már G80 GTS, 8800GT és egyik sem sípolt...

-
_core
aktív tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
En is 550W-os Chiftec tapot hasznalok es siman elbirja a gepem.Max fogyasztas amit mertem 375W volt huzott proc,vga...adatlapomon vagy az alairasomban lathatod a configom.
-
booz
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
mit bir a 12v-os ága

-
Sziszifeca
őstag
Akkor megnyugodhatok a sípolás miatt??
Mondjuk holnap csak visszaviszem, mert a 3 napos visszavásárlás mindenkor él, én úgy tudom, és a másik legalább hátha nem fog ennyire sípolni.
De tegnapelőtt tuti 100 hogy nem sípolt a 3dmark!

Még 1 kérdés: Ugye egy Chieftec 550W-os táp elég a Giga GTX260-nak??
-
booz
senior tag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Jolvanna

-
booz
senior tag
EZT AJÁNLOM MINDENKINEK AKI NEM FÉL ÉS ANNAK AKI NEM ISMERI DEAD SPACE

-
szicsu.leon
csendes tag
Imi87
Érdeklődnék, hogy a kártya problémája, amivel küzdöttél, az megoldódott a freki álítással, vagy még mindíg előjönnek?
-
ImI87
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Jogod van kicseréltetni, aztán veszel egy másikat, és az is ugyanúgy sípolni fog.....
Úgyhogy ha a kari jól működik, akkor fölösleges.
-
DemonDani
addikt
Egy kis segítség kellene!
Van egy kis gondom, nem tudom kinél van még ilyen hiba a Far Cry2 alatt, hogy a képen fekete kocskák jelennek meg... most nem tudom eldönteni, hogy ez szoftver, vagy hardver hiba. Ezért mikor pont bent van a cucc a képen akkor mentettem egyet, így aki tudja esetlegesen kipróbálhatná hogy neki megvan-e. már többen jelezték hogy nekik is előjött ez a képhiba.
Itt a kép róla, és itt a letöltendő save file, amit a Dokumentumokban kell elhelyezni. A kockák a jobb felső sarokban jelentek meg nállam.Akinek van privátban jelezze kérem szépen!
És előre is köszönöm!
-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Emiatt nem fogják kicserélni.
Nem hibája a kártyának azt mondják.Valamelyik tekercs vagy kondi adja ezt a hangot terhelés alatt.Nekem ez már a 3. kártyám ami csinálja de gondja nem lett soha és nagyon sok embertől hallottam,hogy az övé is.De a mostani lényegesen halkabb,nekem a legdurvábban a 88gtx csinálta,akkor meijedtem én is,hogy elromlott a vga. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Nem csak az NV-nél van ilyen sípolás, a referencia 4870-nél is sőtt 4850-nél előfordult ilyesmi. A tápellátó áramkör környéki tekercsek valamelyike adja ki magából ezt a bizonyos hangot. Ezért valószínű ki sem fogják cserélni. Egyébként pedig ahogyan azt fentebb is írták, valószínű a csere példány is ezt csinálná.

-
Henk
veterán
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Nekem is sipol néha,pl crysis menü alatt.Ezt azzal küszöbölöm ki,hogy a cry-al nem játszom.
De nekem halkan hallani nem zavaró.Viszont már a 88gtx-em is csinálta de az sokkal hangosabban,az tényleg idegesített.
Ez ilyen nem tudsz vele mit csinálni,játékhangok elnyomják majd.
Imi87:nekem is bejött a cod,szeretem a 2vh-ús feelinget.Viszont hosszúnak nem mondanám. -
ImI87
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Sok embernek sípol, köztük nekem is. Már a G92 óta csomó kártyával van ilyen. Azon kívül, hogy néha zavaró, nem okoz semmi más gondot. Nem kell vele foglalkozni.
Most lett kész a COD, hát nekem nagyon tetszett. Ném értem sokan miért hőbörögtek, nincs vele semmi gond. Jó hosszú, élvezetes, nem bug-os, jók a pályák, érdekesek a sztorik, és a szokásos WW2 feeling-en felül tele van jó videókkal. Nekem minden szempontból megfelel. Hard-on csináltam, a vége már nagyon nehéz volt. Játékos pályafutásom során már sokszor elfoglaltam a Reichstag-ot, de a mostani volt a legnehezebb. És mág az utsó pillanatban is volt meglepetés.......
"Egyszóval":

-
gr.bence
aktív tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
szia
nekem is olyan vidkarim van és nekem nem volt ilyen problémám......
a vidkarid sipol tuti?
nézz rá hogy a ventivel minden rendbe van -e..........nekem ennyi jutott hirtelen eszembe...ilyen tájt..........
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
nem szünt meg teljesen, de nagyon enyhült a vsync kikapcsolása után. ááá
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
visszaolvasgattam, és a vsync-et ki is kapcsoltam játékban, így megszünt a sípolás.
Mi ez a vsync??
De viszont ha 3d-mark-ot futtatok, akkor is sípol!
Mit csináljak? -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Most raktam össze e jó kis gépet ilyen Giga GTX260 OC videókarival.
Az mért van, hogy ha elindítom a Crysis Warhead-ot, akkor sípol a videókari az elején és a menü közben. Játék alatt nem.
Nagyon idegesítő

SEGÍTSETEK!!

-
Laraxior
titán
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
Nekem ez volt a max:
772/1623/2588MHz
és nem is volt ilyen idő mint most
-
Laraxior
titán
válasz
Cosmic Gate
üzenetére

-
Cosmic Gate
aktív tag
Végre átléptem a kártyával 13-ba

-
Henk
veterán
válasz
mfranky
üzenetére
Persze a proci sokat dob rajt azért kapnak a quad-ok sokkal magasabb pontszámot.De attól még a pontszámnak emelkednie kell akkor is ha a vga-t húzod.Nekem az alap és a húzott érték között 2000 pont különbség van,procim ugyanannyin ment mindkét esetben.
Mondjuk én xp-t használok. -
szicsu.leon
csendes tag
Hasonló cipőben járok én is
, csak annyi különbséggel, hogy nekem gtx280 sli van.Próbáltam már egyenként is ökét, igaz játék alatt nem, csak 3dmark6 alatt.
Itt maximális beállítás, teljes AA, 1680x1050, az összes teszt, egymás után többször, és kb 5.-6. tesztnél, "nv4disp..... indítsam újra"... Ez az üzenet mind2 kártyánál.
Gondolom mind2 kártya nem lehet sz@r.
De a furmark 1-1,2 óra után sem áll le, hanem már én nem bírom azt a szőrős úszógumit nézni
és kikapcsolon. (Lehet, hogy tovább kellene futtatnom???????)Egyébként mi történt, hogy átállítottad a frekit??? Megoldódott a probláma???? Erre nagyon kiváncsi vagyok.
-
mfranky
őstag
válasz
gr.bence
üzenetére
Kiváncsi leszek én is nálad mennyit megy, nekem is pont ilyen van.
Vista32BIT + C2D3312mhz
tuningnál az órajelek még nem a végleges max, ennyit próbáltam 663/1404/1107mhz.3DMARK06
alap: 13383 pont
húzott: 13555 pont3DVANTAGE
alap: 10796 pont (GPU 8914)
tuning: 12179 pont (GPU 10123)üdv

-
_core
aktív tag
Akit erdekel vannak uj driverek: 180.44 ill 180.47 (XP32bit) NO WHQL !
[link] -
gr.bence
aktív tag
köszi megvan...
nem lehet a hőfok lépcsőt átirni?
zsír......
nem azért irtam mert melegedett a kártya csak érdekel majd ha tuning lesz akkor jol jön......
még egyszer köszi
Henk: de jó csak ha tuning lesz akkor majd én szeretném álitgatni...
nagyon jó ez a kártya Gigabyte GTX260OC
-
gr.bence
aktív tag
sziasztok
csupán annyit szeretnék kérdezni hogy a gtx 260 ventijét hol vagy mivel tudom szabálypzni állitani......
köszönöm előre is
-
hitman,
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!

-
hitman,
őstag
Üdv!
Biztos volt már kérdés de nem találtam a választ!
Hány centiméter hosszú a 260-as? -
sohrking
tag
sziasztok
260-as vásárlásán gondolkodom. gigabyte (ep35-ds3r) alaplapba kerülne
melyik gyártó kártyáját javasoljátok, kinek milyen tapasztalata van?
nagyon melegszik? van már nem ref. hűtős?
ami nekem fontos: inkább ne lehessen annyira húzni, csak legyen stabil, megbízható.
várom válaszaitokat
köszi ..
üdv -
keIdor
titán
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Menne benne PhysX kariként (bár lehet PCI-E 1.1 x4 visszafogná...) csak fölösleges szvsz addig, amig nincs eléggé elterjedve a PhysX. Csak zabálna, fűtene fölöslegesen.
Alien Colonial Marines-el kapcsolatban sajnos túl nagy a csend... Alan Wake fillingje van. Lehet csak 2010-ben/után lesz belőle valami.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Hát igen az egy nagyon jó játék én már végigvittem vagy háromszór legalább
Szerintem nem anyira rémisztő mint a Dead Space, de itt legalább FPS nézzetből lehet irányitani. Azért volt egy két alkalom amikor a frászt hozta rám, és még akkoriban a gép igénye sem volt valami gáz én még a 6600GT-mel toltam max grafon
Én amit már nagyon várok az a Alien Colonial Marines na az nem lesz gyenge a kincstári alsó már jó előre fel van kötve
Ja igen és van egy kérdésem is nekem van most egy 8800 GTS-em (G80) ha azt beteném a GTX260-as mellé mint fizikai gyorsitó kártya az működne? Mert nekem egy Gigabyte P35 DS4-es alaplapom van az megy csak CF-et túd. Vagy hagyam a francba mert van ez a kártya olyan erős hogy egy maga is elboldogul. -
Beowulf_78
addikt
válasz
szucsinka
üzenetére
Unalmas?
Hát már jó pár órám benne van, de egy pillanatig se jutott eszembe hogy unalmas. Persze nem könnyű fokozatban tolom
, és így azért nem túl egyszerű egy csődarabbal, vagy lapáttal agyonütni a zombikat, tehát még kellően nagy kihívásnak is érzem. Nyomasztó a hangulat, de ez alap, egy jó horror játéknál. Persze én nagyon szeretem ezt a műfajt, talán ezért is tetszik ennyire.
Aki meg nem tudja/tudta irányítani az ne játszon fps játékokkal
, mert pl. a Dead Space irányítása jóval macerásabb. -
ImI87
őstag
Sorry, hogy ismét megkérdezem, de nem tudna segíteni v.ki BP-en abban, hogy kipróbáljuk a kártyámat?

-
szucsinka
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
egy idö után kibaszott unalmas játék
-
Beowulf_78
addikt
Akinek bejön a Dead Space műfajilag, az vessen egy pillantást a Condemned - Criminal Origins játékra is. Szvsz. jóval horrorisztikusabb, és legalább annyira jó mint a Dead Space.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

már alig várom biztos jobb lesz a hejzett mint a jelenlegi 8800GTS 320MB-osomal 

Bár nem hinném hogy ez túlzottan érvényesűlni fog a hazai piacon pláne igy karácsony közeledtén meg + a válság