Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz
-pooshy-
üzenetére
Nyugodtan kibonthatod. De ez olyan dolog, hogy merlegelsz megeri-e neked a hercehurca erre a rendeletre alapozni. Az, hogy nem mukodik mar jo indok, de lehet pl. egy rosszul tarsitott kep a hirdetett termek mellett vagy barmi mas "megteveszto" dolog (csak tudd bizonyitani). Mint ahogy Te is rendeltel egy BFG OC-t es kaptal simat. Gyakorlatilag ugyanaz a ket termek es megsem.
-
biggamer
veterán
R180, a nagy durranás [link]
" Viszont talán ismerős lehet a Big Bang csomag harmadik újítása, melynek segítségével ezentúl nem csak egyforma kártyák lesznek SLI módba köthetőek. Ez talán egy kicsit lassítja majd a kártyák "öregedését", hiszen egy már elavultnak számító 8800GT is párosítható lesz egy GTX260-al, így nem kell a túlhaladott kártyától a vételár töredékéért megválnunk, hanem használhatjuk a középkategóriás kártya felső kategóriába segítésére. "

-
Drizzt
nagyúr
-
schwartz
addikt
válasz
schwartz
üzenetére
Annyival egeszitenem meg ki, hogy csak akkor van eselyed a vetelarat visszakapni, ha az elado ugymond "megtevesztett" az aru egyik lenyeges tulajdonsagaval. Ha mukodeskeptelen, azert az eleg nyomos ok, hisz VGA-t vettel s nem egy darab vasat...
(bocs, de mar lejart a mod) -
schwartz
addikt
Ha online rendelsz, az aru atveteletol szamitott 8 munkanapon belul, kulon indoklas nelkul, visszakuldheted a termeket. Pl. mert nem tetszik a szine...
Nemhogy gariztatni hetekig meg honapokig egy startbol szar VGA-t...(17/1999 Kormany rendelet) -
boogie84
veterán
válasz
Firestormhun
üzenetére
azt írod elég lenne bőven egy 260as is?
merthogy nem sokkal gyorsabb mint a 260 és jóval drágább...
(ugye az a szőröskarika teszt nem 640ben futott
, mert láttam olyan teszteket amit így futtattak le [utólag kiderült kép alapján], és milyen büszkén írta h neki nem megy 75 fok fölé a 4850e,írtam is neki h terheld le wazze, azé van
) -
Mans20
addikt
válasz
-pooshy-
üzenetére
eh, lehet jobb ha egy 7100GS t veszek,az nem annyira para.
Amúgy szerintem gigabyte ből akarok,most épp az van ólcsóbban,vagy MSI csak abból OC van az meg nemkell.
Amúgy meg ezek a 80-85 fokok terhelésnél ,nemtudom hogy mennyire jó hosszútávon,szerintem nemigazán jó a magnak.
-
-pooshy-
tag
Nekem az extreme digital jött be ,de ott nem kapsz...
Talán ipon,vagy pixmania...
Valahol azt mondják csak bontatlanul veszik vissza,valahol kipróbálhatod...a legjobb rögziteni a telefonrendelést,és direkt rákérdezni erre....úgyis azt mondja hogy kipróbálhatod
,nem ő intézi a garikat... -
Mans20
addikt
Megvan a kess a gtx260 ra,csak az érdekelne hogyha mondjuk én is olyat fogok ki ami rossz akkor rögtön kicserélik egy másikra?vag esetleg ha úgy döntök hogy nem kell másik és elállok a vételtől?ezt gonolom megtehetem,bár gondolom boltja válogatja,
Tud valaki normális boltot ahol normálisak?mert most nemnagyon tudom hol vegyek vga t. -
_core
aktív tag
válasz
Firestormhun
üzenetére
Pontosan!Nalam is tokeletes a RivaTuner 2.09 verzio: [link] (ha mar elkeszitettem a kepet akkor be is rakom)
-
-pooshy-
tag
válasz
Firestormhun
üzenetére
Hmmm,az elég olcsó is most...90k
-
Firestormhun
senior tag
-
-pooshy-
tag
Elég döglött topik...
260/280-asok??Semmi-nulla?
Mindenkinek bekrepált és a garit intézi?
Néznék már pár furmark tesztet meg hasonlókat...
-
boogie84
veterán
új tapasztalatok 260 280 tulajok?? melegedés, akármi??
-
boogie84
veterán
válasz
juliabrilke
üzenetére
7es szériából biztos nem fog gyorsulni semmi..
-
biggamer
veterán
Nagy újításokat hoz a ForceWare 180-as driver [link]
-
_core
aktív tag
válasz
-pooshy-
üzenetére
Nekem BFG GTX 260 OC kartyam van de annak jo a hutese ugylatom.Ime nehany gyors meres (3DMark 06 1680x1050 felbontason):
Pici tuning ventik auto szabalyozason orajelek (~700/1500/1200): [link] (hofok 57 rol indul es 75 ig megy fel)
Nagyobb tuning es venti maxon : [link] (61ig megy fel es 44 ig hul vissza)
Gpu-nak a vege nem tudom hol van de 750nel megaltam
Shadder 1600 nal hibazgat
memoria 1300 ig birja ezt vettem eszre az eddigi hasznalat soran. -
-pooshy-
tag
Csakhogy mikor kicserélték az első kártyát,
nem módositották a szerződést,
számlát se kaptam,
csak gari papirt,
ez pedig a "levásárlás"amit a jogrendszer nem ismer,
igy papir sincs róla.
Egyébként én kértem gariztatás helyett a pénzt,hogy ne kelljen heteket várnom.
Amúgy kicserélték volna,de 3 hét lett volna,és felidegesitett hogy esik az ára és még nem is használom.
Tehát most annyira nem zavar hogy buktam az üzleten,
mert a kártya ára amúgy is lement volna....csak igy még macerás is volt
Tudom hogy lehetne harcolni,felvilágositottak a fogysztóvédelmisek fórumán,de akkor "1 évig" nem lesz kártyám... -
KTTech
veterán
válasz
-pooshy-
üzenetére
Törvény kötelezi az eladót az EREDETI fizetett ár visszaadására (ha a garanciában nem tudták megoldani a javítást, és pénzvisszafizetés lett belőle)... hogyhogy nem annyit kapsz vissza? (nekem is panaszkodtak, amikor a Samsung monitoromról 1 évvel a vásárlás után a szerviz csereigazolást/pénzvisszafizetést határozott meg, én pedig az Eizo miatt a pénzvisszafizetést kértem. Gyakorlatilag az árból még maradt is, mikorra kifizettem az új monitort...)
-
-pooshy-
tag
Ez szimpi ketyere...csak ki tudja mikor lesz.

-
Mans20
addikt
Hát ha ennyi szar GTX 200 van akkor nemtudom hogy merjek venni gtx260 at
van 1általán olyan akinek jó? -
-pooshy-
tag
Üdv!
Van valakinek olyan gtx280-as kártyája,ami nem melegszik túl?(külön ventik nélkül)
Mondjuk furmark alatt....
A BFG-m túlmelegedett.(2 ,5 perc alatt 118 fok és kikapcs,mostanában kapom vissza a pénzt...)
Gyártók érdekelnének...
Köszi.
-
Zeller01
tag
Viszont a gép mellett nem fázom az biztos. Csak a videokártya 80fok terhelés alatt! A ház oldalán meg a venti fújja ki a levegőt ami: nem mondom, hogy hideg

-
Zeller01
tag
Megoldódni látszik a gtx260 büdösítéses esete. Visszavittem szervizbe ahogy mondtátok ott ki is próbáltuk. Persze nem generált hibát ahogy kell
Azt a javaslatot kaptam, hogy cseréljem le az 500Wos tápomat ami nem Codegen de nem is Chieftec mert nem lesz elég neki. Erre kicseréltették velem egy Chieftec 450Wra
hiszen ez ténylegesen 450W a másik meg névlegesen 500 ami lehet 400is. 1 napja próbálom egyenlőre nem jött elő a probléma. Meglátjuk! -
juliabrilke
veterán
válasz
CsendesMark
üzenetére
105°C nagyon gyorsan vidd vissza, ha nem babráltál vele. Ventije megy rendesen?

-
-
Mans20
addikt
válasz
CsendesMark
üzenetére
Szerintem a 105C az rohadt sok,vidd vissza garba,mondjuk nekem már a 60 fok is rengeteg egy vga nál..
-
CsendesMark
aktív tag
Hali!
Egy XFX GeForce GTX 260-ast kell tesztelek
Egész pontosan egy: GeForce® 260 GTX 896MB DDR3 Standard (GX-260N-ADF9)Normálisnak számít a 105C°-os üzemi hőmérséklet, maxi terhelés mellett?
(szvsz kicsit magas, bár nincsenek megjelenítési hibák)A válaszokat előre is köszi!
szerk.: gyári hűtés, 30C°-os helységben
-
Donnie
őstag
Jó estét
Friss driver érkezett egyenesen nVIDIA-tól: -
biggamer
veterán
Palit GTX280 Review [link]
-
biggamer
veterán
válasz
Zeller01
üzenetére
Nézzed meg sötétben, nem látsz-e szikrázást vagy valami jelet, hogy mi lehet a bibi.
Jó lenne, ha tudnád, hogy a kártyád vagy más ami büdösít.Ha a kártya büdösít, akkor gyorsan vissza kell vinni gariba.
A zizegést több ember is írta már, viszont nekik nem büdösített semmi.
DEJVID
Viszont az nem szokott büdösíteni tudtommal. -
Zeller01
tag
Segítséget kérnék. Tegnap vettem egy Asus gtx 260 videokártyát ami windows alatt tökéletesen megy. Amint elindítok egy játékot (hiszen azért van) elég hangosan "zizegni" kezd: mint egy rövidre zárt hangszóró.
Attól függetlenül megy (amit próbáltam Swat4) rendesen órákon át. Viszont amikor elindítom a Crysis-t (dx10xp unlock) ahogy kell jön megint az idegesítő zizegés és néhány perc múlva nagyon hangosan mintha egy kábelt tennél a proci hűtőjébe berreg és ömlik ki a gépből az égett szag! Nagyon büdös lesz az egész szobában. Viszont ami a trükk, ahogy kilépek játék menübe abbamarad!!! Azonnal, abban a pillanatban. Megnéztem venti megy ház oldalát levettem semmi nem ér hozzá. Ez most akkor mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BFG: GTX-200-Rabattaktion auch in Europa

Tényleg, ilyet még én sem láttam...
)
)úgyis cseréled....
)

ezért szeretek én normális helyről vásárolni, papírral...

[/OFF]