Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tommer
tag
Gondolom nem lesz olyan gyorsan 80K az ára igaz?
(Mindegy, azért még meggondolandó! Meglátjuk, majd ha kijön az 4870 X2
)
Na megnézem mit csinálnak a 4870 -ükkel a másik fórumban, mivel itt nem nagy a tolongás, úgy tűnik tényleg csak egy-két tehetősebb engedheti meg magának a GTX 280 -at! jut eszembe, ha lenne egy GTX 280 még tápot is cserélhetnék, ahogy elnézem! A fenne! ) -
Tommer
tag
Szuper! Az ilyet már szeressssük!
Remélem mihamarabb igaz is lesz a dolog!
(Belinkeltem az ATI fórumba is, had örüjenek!
) de úgy látom már mindenki odavan a 4870 -ért, mivel egy-két szerencsés már a gépében izzasztja! Lehet, hogy mégis nVidia GTX 280 -at veszek? H
ümm
Meglátjuk!
Menjenek az árak szépen lefelé!
(Vagyis majd olyan 100.000-Ft bruttó körül -vagy alatta- lenne egy GTX 280 ??
) -
keIdor
titán
-
biggamer
veterán
3DMark Vantage az EVGA GeForce GTX 200-as VGA-khoz [link]
schwartz
Hááát jó kis atomerőmű, az igaz.
biggamer

-
schwartz
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
260W?
Akkor lehet, hogy gyenge hozza a 12V-os ag ami abban a Chieftec-ben van. (18A) De ilyen felallasban a BSII-500 se vinne... -
Ottoka
őstag
Visszakanyarodva a gtx 280x2-re lesz-e nem lesz-e kérdésre. Valahol olvastam nemrég egy házról, amibe 2 tápot lehet betenni, és ügyesen megoldott dolog hogy egyszerre bekapcsol.
Ez csak a saját véleményem, de ha lesz és valszeg lesz 4870x2, és az erősebb lesz mint a 280 gtx, akkor az nvidiát nem fogja érdekelni hogy az atinak 2 magos megoldással lett erősebb karija, és akkor megcsinálja a gtx 280x2-t, és akkor leszarja hogy akár 2 táp kell alá, vagy mittomén csak vízhűtéses megoldás lesz belőle a hő miatt.
mod: írási készségem jelentősen romlott ma reggelre
-
schwartz
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Elvileg egy minosegi(bb) 500as el kene birjon vele. Az a Chieftec nem nagy szam.
Fortron BS-II 500 vigan elboldogult egy Q6600 (1.4V), 4HDD es egy szenne huzott Ultraval. Az a GTX280 epp olyan sokat zabal? -
Crytek
nagyúr
Szeretem ezt a topikot naponta kb 16 új üzi csak.
Atis bezzeg vagy 600 van mit olvasni
-
Acor
aktív tag
É ez a hiba jelenség utalhat arra, hogy a táp kinyiffant? Gondolom kevés áramot kap minden, nem gondoltam volna, hogy ez a táp nem bírja el pedig "márkás"
-
Acor
aktív tag
Most robbantam fel éppen.
Betettem a gépbe a karit fel az új drvier szépen megy..ez volt tegnap. 3dmark szépen lefutott majdnem 18 e pont oké....
Ma bekapcsolom semmi gond internet megint egy 3dmark megint ugyanaz a pontérték...
Felraktam a rivatunert, de semmit nem tudtam vele állítani. újra boot, majd ekkor jött a probléma elindu a gép és mindenféle kirx krax szétesik a kép csikozódások vannak benne, nem tudom mi lehet nem gondolnám hogy a kártya megnyekkent volna.
Ramokat kivettem újra és újra de semmi, a táp már cicergett minden 3dmark képváltás közben azt gondolom az mehetett tönkrekész vagyok pedig az chieftec 550-es
ki mit mond megette a tápot a GTX
?Amúgy 78 fok volt a max hőmérséklete e rövid pályafutás alatt
-
Van valami átfogó teszt a GT200-as karikról Physix driverrel, hogy hol mennyivel gyorsul? 3dmarkokat kivéve.

-
oke, koszi a segitseget

-
COOLERMASTER Real Power RS-700-ASAA-A1 700W tap szerintetek megteszi?

-
Skizz
addikt
ismerem a vx450, én is azt használom (3,8 quad+8800GT)
csak a vx550-nek semmi köze a seasonichoz, nem single rail, mint a vx450 és van belőle ráadásul egy hibás sorozat is, aminek úgy darál a ventije, hogy csak na...
tehát vx450 vs. vx550-et nem túl etikus dolog összehasonlítani (chanell well vs. seasonic s12II) -
mokus1
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
persze ugyis a házban van
bár én egy jó db-ig biztos nem fogok egy ilyen karit nyúzni az ára miatt
Skizz:semmire való a VX 550??Ezt nem hiszem 450em van és hajtottam benne 3,6on egy quadot egy 2900pro 512bites.147W-ot kapott.Huzva volt rendsen és feszemelve.2HDD,4gb ram,1 odd és 1 floppy igaz ezek semmik de simán birta.akkor gondolom a nagytesoja mégtöbbet nyujt -
booz
senior tag
gyerekek most vettem észre van 1 zöld led a kártyán a dvi csatik mellett az mi a szösz

-
Nem tudom, mi ez a furcsa dolog a tápok körül, de nekem a 600W-os Zalman nem vitte el a 9800GX2-t a 6+8pin-es tápcsatival. Laraxior mondta, mert nincsen elég 12V-os ág a tápban. Ezért ódzkodom a 280-as vásárlásától (meg a plusz 40 ezer forint is visszatartó erő) mert azon is 6+8-as tápcsati van... Úgyhogy marad a GT260 mert azt gazdaságosabb vételnek tartom, főleg, hogy nem kell tápot cserélnem...
-
mokus1
addikt
válasz
TomBoy1986
üzenetére
ja de végülis nem lett 236W

-
booz
senior tag
nos akkor ujbol gt200 gogo

-
Racecam
nagyúr
Kérem szépen, Emberek!!
Egy kicsit vissza az időban kitakarítottam a topicot. Senki nem reklamáljon, hogy de az én hozzászólásomban semmi olyan nem volt, mert vagy volt, vagy olyanra volt válasz, amit töröltem.
Vers! Ban terhe mellett, nem szeretném, ha továbbra is ide járnál szítani a feszültséget! Van Neked saját topicod, játszódjál ott!!
KillHates, eXodus: Még néhány ilyen személyeskedő post és ebből is ban lesz.
Mindenkinek: Ez itt a nVidia GT200-as topic, ezért megkérem az "ATI fanokat", hogy ne jöjjenek ide szítani a feszültséget!!(Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy számomra egyszerűen érthetetlen, hogy pl. egy hardverrel kapcsolatos vita, hogy képes kiváltani ilyen indulatokat egyesekből. Persze nem csodálkozom azért nagyon, ebben az országban, minden vita többé-kevésbé így zajlik. Indulattal, érvek nélkül.)
-
booz
senior tag
sött én most rendeltem még 1 db xfx gtx 280 xxx vgát ennyi mert atit arértse veszek

-
leviske
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Mondjuk azért a kis XFX a maga 73k-s árával ott van...
Kíváncsi leszek, hogy akkor már az Inno hol lesz árban... 
(#2806) raziel01: Attól még, hogy 70-esem lesz... én annak a hűtőjétől jobban félek.
Ha olyan hangja lesz, mint a rokonának és e mellett lesz, olyan meleg, mint az 50-es (legtöbb helyen ezt írják)...
[ Módosította: Racecam ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- VR topik
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

ümm
Menjenek az árak szépen lefelé!

Akkor lehet, hogy gyenge hozza a 12V-os ag ami abban a Chieftec-ben van. (18A) De ilyen felallasban a BSII-500 se vinne...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)