- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeller01
tag
Segítséget kérnék valami szaki kollégától, mert teljesen megakadtam. Előzmények a (#18363) és a (#18364) hozzászólás. Vagyis a képernyő játék alatt teljesen szétesik. Képen és a videón is látszik. Azóta egy teljesen új alaplapom és egy teljesen új videokártyám van. A probléma viszont MÉG MINDIG FENNÁLL!
Mi legyen? Milyen irányba induljak el?
Táp? Proci? vagy memória?Gép:
Asus p5ql/epu (új)
Core2 2.66ghz (egy éve 3.0ghzen megy)
Geil ultra 2x2 gb 800mhz. (akkörűl jött a hiba mikor ezt cseréltem kb 1 hónapja)
Asus Gtx260 GL+ (új)
Chieftech 450W (1.5-2 éves)
samsung 500Gb (új)1. 32bites win7-et használtam akkor is volt hiba. Ezt váltottam egy 64bites win7-re.
Így gondolom a driver kérdésekre válaszoltam. Mindet cserélni kellett. -
Zeller01
tag
válasz
TTomax #18365 üzenetére
egyszer csak jött a hiba, teljesen spontán a guitar hero-val. idegesítő volt, mert megállt a kép játék közben a zene meg ment tovább. akkor még win7 32bites volt (rc). azóta van új alaplap és 64bites teljes win7. drivert ugye kellet másikat feltegyek, de próbáltam régivel amivel ment és az sem segített. melegedés hiba nincs néztem olyan 70 körüli nem megy sokkal feljebb kb85ig.
-
Zeller01
tag
válasz
Szipcsi #18360 üzenetére
Szipcsi!! Most kezdte nekem is! Asus GTX260! teljesen spontán szétesik a kép megáll a játék és néhány mp és megy tovább. A legújabb codnál rendszeresen. Nekem már annyira kezd szétesni, hogy egyszer egyszer lefagy és elkezdett csíkozódni! Nem lehet vga memória gond?? én legújabb fejleményemet le is videóztam! kérlek nézzétek meg és értékeljétek, hogy mi lehet a gond! Köszi! Eddig nem voltak ilyen vízszintes csíkok inkább színes háromszögek (codban zöld ablakkeret, piros ajtóval)! meg kettéfeleződött a kép ilyenek...
nem tudom be lehet e linkeli veidót megpróbálom:
http://www.indavideo.hu/video/Megjelenites_hiba_HELP -
Zeller01
tag
Viszont a gép mellett nem fázom az biztos. Csak a videokártya 80fok terhelés alatt! A ház oldalán meg a venti fújja ki a levegőt ami: nem mondom, hogy hideg
-
Zeller01
tag
Megoldódni látszik a gtx260 büdösítéses esete. Visszavittem szervizbe ahogy mondtátok ott ki is próbáltuk. Persze nem generált hibát ahogy kell
Azt a javaslatot kaptam, hogy cseréljem le az 500Wos tápomat ami nem Codegen de nem is Chieftec mert nem lesz elég neki. Erre kicseréltették velem egy Chieftec 450Wrahiszen ez ténylegesen 450W a másik meg névlegesen 500 ami lehet 400is. 1 napja próbálom egyenlőre nem jött elő a probléma. Meglátjuk!
-
Zeller01
tag
Segítséget kérnék. Tegnap vettem egy Asus gtx 260 videokártyát ami windows alatt tökéletesen megy. Amint elindítok egy játékot (hiszen azért van) elég hangosan "zizegni" kezd: mint egy rövidre zárt hangszóró.
Attól függetlenül megy (amit próbáltam Swat4) rendesen órákon át. Viszont amikor elindítom a Crysis-t (dx10xp unlock) ahogy kell jön megint az idegesítő zizegés és néhány perc múlva nagyon hangosan mintha egy kábelt tennél a proci hűtőjébe berreg és ömlik ki a gépből az égett szag! Nagyon büdös lesz az egész szobában. Viszont ami a trükk, ahogy kilépek játék menübe abbamarad!!! Azonnal, abban a pillanatban. Megnéztem venti megy ház oldalát levettem semmi nem ér hozzá. Ez most akkor mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest