- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
-
bozont
veterán
válasz
Brumi˘ #16317 üzenetére
Hát remélem tényleg nem lesz belőle ban, bár azért nem fogok kiugrani az ablakon. Pedig hogy megörültem, az ingyen Porsche-knak a hosszú szünet után, na majd elválik mi lesz.
Amúgy az A kategóriás autók körül jó autó a 911 GT2? Azzal szemezek. Vagy esetleg az Aston Martin DBS vagy V12 Vintage? Ez a három ami tetszik, de nem tudok dönteni.
-
Brumi˘
addikt
-
-
UFO1
senior tag
válasz
Brumi˘ #11316 üzenetére
Szívesen meglesném, hogy miért nem megy a Murci, van egy épített verzió, de az nem az én acc-om és az különben is
, de összekalapáltam egy hasonlót (csak utcai) a főprofilba, aztán mehetünk pár kört.
Mi a neved a játékban?Tutu nekem nem zöld mind (a színsorom
) és ez is jól megy és a titok az 3-as ültetés, ott ahol a 911-el már fékezek vagy elugrál ez még simán siklik.
-
UFO1
senior tag
válasz
Brumi˘ #11310 üzenetére
(#11307) Tyrese618 Neked is!
911 GT4 semmikép, ugyan az mint a GT3 csak a kaszni más, mondjuk nem csúnya, de drága. Az új GT2 az nagyon megy, sokkal stabilabb (nem kell ültetni!), jobban gyorsul mint az előző kettő, a jó forduláshoz meg megfelelő színsor kell. Ami nekem nagyon bejön mostanában az M1 2db IGC-s perfectel szinte mindent lerajtol. Ami még hasonlóan szépen hasit az a nagy kedvencem az RTR-X, de az LP 640 is nagyokat megy!(#11313) noblem1983
Én nem hiszek ebben a Cinque akármibe, multiban rendre lehagyom őket még a Murci-val is.(#11314) Brumi˘
A Murci csalódás, érdekes nálam bevált és nem nagyon előzik meg a full ultra GT2-k sem 50lvl pilótákkal sem. -
noblem1983
senior tag
válasz
Brumi˘ #11310 üzenetére
Azt beszélik, hogy nem igazán van különbség meg amúgy is ez már csak a fejlesztőcsapat idiótaságára utal, hogy beteszik a 4.0-ást mikor a 3.8-ast a boostosok 99%-a megvette aztán jól beárazzák hátha ezt is viszik majd mint a cukrot mert ez már 4.0-ás. Közben meg a Pagani Zonda Cinque szép lassan elkezdi uralni mindenhol a ranglistát amit valószínűleg lenulláznak már megint
-
vakond5
őstag
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
Brumi˘ #10213 üzenetére
nekem is a széles RSR külső van rajta, tényleg mint az eredeti RSR kit, és a 3-as ültetés naná, abszolút nincs gond vele. Egyébként érdekes, hogy a kisebb autókon is érezni, ha van / nincs bodykit rajta. Egyébként ez nálam nem lehet teljesítmény kérdése. Tetszik vagy nem? Ez a kérdés magamhoz mindig
-
tutuhawer
őstag
a camaro ZL1 a második születésnapi ünnepi hét ingyenes autója volt , ajándékként szert tehettünk rá a múlt héten. Ma már pénzbe kerül.
T1? Pont MOST , de tényleg, el se hiszed, mennnyire bizakodóan mondom, hogy amit szeretnél, azt vedd meg. Mindig ezt mondom, már majd' két éve, de most jobban mondom, nem akarok belemerülni, hogy miért. Csak vedd, és tedd, amit akarsz. Ez itt nem egy MMO játék, ez egy autós játék, ami multiplayer . Az autókat szereted. Nem ezt vagy azt, hanem a másikat. Akkor azt vedd meg , mert az szereted, és semmiképp se ezt. A jövő remélem, igazol engem. Ha nem, akkor én is rosszul döntöttem, amikor pálcát törtem a játék mellett. Pár hét és kiderül minden... -
tutuhawer
őstag
Szevasz, munkaidőben vagyok, és ráérek kimerítő választ adni.
-igen, a car slot (garázsbeálló) véges, azokba lehet játékpénzes autót venni. Az autók többsége boostos és játéklóvés is, de van, ami csak boostos.
-nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy kurva jó játékélményt lehet elérni valós pénz (boost befizetése) nélkül is.
-nem titok, hogy bizony meg kell szakadni a komoly dolgokért, azaz a fontos tényezőkért , értsd utlra teljesítménycuccok vagy lowering kit (ültetés)
-az aftermarket (vizuális) alkatrészek többsége nem hat az autódra, de az ültetés igen, a karosszéria igen.
-a teljesítménycuccok megszerzése történhet versenyeken, ehhez segítséget ad a http://www.team-ger.net/gxrdrago/NFSW/parts/us/ , amit én magam hetente frissítek új adatokkal. Ez arra jó, hogy kb tudd, hogy "a picsába, ezen a pályán ilyen fajtát is lehet nyerni?" Nagyon hasznos oldal.
-ingyen tipp tőlem, hogy ne a vereségeket számold multiplayerben, mert úgyis lesz belőle sok, hanem a győzelmeket és a futam darabszám legyen a menő.
-lehet hamar szinteket lépkedni, van ilyen játékmód is, de érdekes... mentem olyan versenyzővel ,aki nem fórumozik, de mégis tudta, mi fán terem a versenyzés és marha jól ment. Nem team escape-típusú játékos, és óriási dolog, hogy fogja magát, és bemegy versenyezni. Tedd ezt te is.
-a világranglistán az időeredményeidet ilyen formában figyelheted:
nfs-s.com/nfsw/JÁTÉKOS NEVE Itt mindenki adatai nyilvánosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest