-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5 #11621 üzenetére
Ja, full-ultra, kékeszöld, meg 3 piros alkatrészekkel éppen átbillen S-be.
Csak nincs értelme, nemigazán S kategóriájú. Egy nagyon jól forduló, gyenge nitrós, átlagos boostos-gyorsulású kocsinak nincs keresnivalója ott.
Ha számítana hogy tökéletesen - falat nem érintve mész, akkor talán. -
-Rolika-
senior tag
válasz
vakond5 #11597 üzenetére
Igazából nem próbáltam, de ilyenért nem is fogom. Amugy csak kárognom kellett, vasárnap este már sikerült mennem párat. Hétközben meg mindig talál US szerveren versenyeket.
Szerinted mi lehet a probléma, ha singleben nem müködnek a PU-ok? Anno ezért tettem ujra a játékot, de azóta akarja, néha-néha beveszi a nitrót, azt is késve.- -
callmeakos
veterán
válasz
vakond5 #11132 üzenetére
Megkérlek titeket, hogy ne éljetek vissza azzal, hogy ezt elmondtam,
Senki nem fog visszaélni ezzel csak azt a kritikát kapod meg ami ilyenkor jár. Ráadásul mindenkinek tetted magad napokon keresztül hogy nem tetted pedig de. Ha így bemered vallani most, mért nem vállottál már akkor amikor előjött ez a dolog?
Arra pedig hogy hacket használtál arra nincs mentség. Még a játék szarságaira sem kenheted. Ha becsületes lennél azt tennéd mint a magyar közösség 95%a. Eltűröd. Ennyi,.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5 #11132 üzenetére
Kösz. Már rossz volt nézni ahogy tagadsz, meg küszködsz. Én ezért raktam be csak most a Th statos cuccot.
(Remélem az lejött, hogy nem a legfrissebbek a képek (igaz Tutu mondta is hogy augusztusi.) - ültünk rajta, mert hát kitérdekel, nemkelltudnia mindenkinek...)Én csak annyit szeretnék kérni, hogy ha lehet te se hozd szóba többször.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5 #11132 üzenetére
látod, a mese nem kell, sokkal jobb a tiszta víz a pohárban. A Skyline a kedvencem, másfél éve vettem meg, azóta vátram, hogy pontosan ilyen lehessen, türelmesen, és hitegettek, én hittem, de elfogyott a hit. ha már gyengén megy, legalább így nézzen ki, mint amilyennek mindig is szerettem volna. 3 hete készítette egy barátom. Látod, én sosem mondtam, hogy ez nem az, aminek látszik, de te azt mondtad korábban, hogy nem tudod, mi az a sok 1 másodperces idő. Mindenki , aki olvassa, az olvassa el, hogy a mese nem kell, kinőttünk már belőle
-
Bekő Tóni
tag
válasz
vakond5 #11126 üzenetére
Én nem vagyok profi, nem két éve tolom, csak fél éve.
De mondok valamit, nyugodtan raktam, rakok be bármit magamról, mert tudom hogy nem nyultam semmi pluszhoz és nincs mitől tartanom, fogást nem talál rajtam senki.. -
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5 #11126 üzenetére
a szorzótáblát, imádom, mégpedig így: ha free roamban megyek, de én közben nem is szedem a köveket, mert éppen nem szedem, akkor belefutok egy gyémántba és összeszedem : számolja azt is. A szorzótábla nem is kell az ilyen TH-trükkökhöz. Minden látható anélkül is. Ténylegesen összeszedtél 168 napot. Az fix, te fizikálisan összeszedted. A sorozatod akkor hogyan lehet több, például annyi vagy több ezer napos? A THunt hack segítségével. A kövek alul látható darabszáma a ténylegesen, fizikálisan összeszedett értéket mutatják, abba nem piszkál a TH progi, amennyire én látom. Az mindenkinél normális, elvégre a progi nem megy összeszedni a pályára, csak a sorozatot basztatja: az a nem valódi értéked, az érdekes, arra én is kíváncsi vagyok. Még érdekesség, hogy nem kell barátnak lennünk, hogy lássuk egymás profilját, neked elfogadnod se kell a bejelölést hozzá. Én már nagyon régen láttam a statot, de azt mondtad, tiszta vagy, így én elhittem. Ha tisztaság van, akkor mik ezek a számok?
-
Tayuya
csendes tag
válasz
vakond5 #11069 üzenetére
"Játék kezdete óta tartogattam az ingyenes Boost-ot, meg csináltam is magamnak egy pár ezret, aztán kártyáztam "
1. 2012-07-26 17:36-kor kezdted a játékot, még két hónapja sem játszol.
2. Ha tényleg vettél pár ezer boostot, miért csak ingyenes autóid vannak?
3 .Különben meg pár ezer boostért, meg azért a kevésért amit eddig kaptunk, nem tudtál volna ennyi autót feltuningolni. Tapasztalatból mondom!
4. Treasure Hunter Hack szagot érzek. Bár inkább ne legyen igazam!"1: mi értelme lenne single-ben bármiféle hack-nek is nem is láttam még ilyet, 2: szerintetek pont ennyi, meg ilyen autóval fogom kockára tenni az accountomat valami hack-eléssel..."
1. Gondolom multiban nem mersz csalni. (vagy csak nem olyan látványosan) Vagy csak próbálgatod a hack-et.
2. Ha jól látom, az összes autód kapható volt ingyen, vagy IGC-ért. (bár a Boxter Spyder 2012-07-26 előtt volt ingyenes 1 napig, így valószínűleg azt az egyet vetted boostért.)A versenystatisztikáidnak sem így kellene kinéznie, ha ekkora spíler lennél.
De ne legyen igazam!
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5 #11046 üzenetére
nem is akartam ma este sejteni semmit, csak bepillantottam a fórumba, és a hétvégi NFL összefoglalókat nézem, később pedig streamet a ma esti meccsekről, asszem 2 is lesz. Aki a neten néz sportot és van stream-je, küldje el nekem az oldal címét legyen szíves, köszönöm
-
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5 #11042 üzenetére
még egy kis kötekedést gondolnék beírni, azaz: az összes Nissan GT-R neve Nissan GT-R. Az összesnek a beceneve Skyline, kivéve az R35-nek. Az R35-ről a Nissan szeretné elhagyni a Skyline-t, már a megjelenés előtt mondták, hogy az már nem Skyline. Amennyire én tudom, így a tuti.
-
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5 #10967 üzenetére
én pl imádok tuningolni, a japán gépeket főleg, és az utcai téma is bejön, nem lenne könnyű döntés visszatérni a pályákra. sokat mentem ott, az is jó és szép, de hát... A szívem a Worldbe húz, és még sokaknak. Utcai tuningolós nincs sok a piacon. Szerintem sincs vége a Worldnek, de sokan jegelik. Jegelik, de rajta tartják a szemüket, ebben biztos vagyok.
Mindamellet Simbin-féle WTCC sorozat több tagjával nyomtam kormánnyal amatőr szinten, és várom azt az ingyenes RaceRoom nevű produkciót. A teasert nem kérem, de a full vagy BETA verziót már lekapom én is. A steam amúgyis megbízható, tiszta játékot kínál, amennyire én tudom, olvasom
Szerk:
C osztályra én a Skyline-t használom, utcai tuninggal, de egy erősen épített Corolla is megállja a helyét. Gondolom, a lebutított kis toyota, a lenullázott El Camino is nagyon erős, főleg a komoly nitró erő miatt. -
Crowent
tag
válasz
vakond5 #10893 üzenetére
Én abbahagytam a játékot. Amikor ki akartam törölni az 1 szintes profilomat a játék valamiért a main profilt törölte ki, ezzel buktam vagy 10 autót...
Szóval mindenkinek jó játékot, én többet nem költök erre a fosra.. :/ Írtam az EAnek hogy szolgáltassa vissza de persze beintett...
-
-
csak IGC
tag
válasz
vakond5 #10508 üzenetére
Az biztos !!!!
Gyilkos gépek.
Szerintem megölnek mindent csak való életbe nagyon kevés van belőlük , de láttam 4 rotoros RX-8 -at is . Való életben nagyon sok pénzben vannak ezek az autók.
Én majd Az RX-9 re leszek kíváncsi 2013-ban 300 LE , Wankel motor (bolygódugattyús)
kis tömeg ,, Szerintem oda fog verni pár gépet az biztos. -
-
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5 #10321 üzenetére
Semmit, csak azt mondom, hogy nem lenne szar az autók teljes átvariálása. Mondom ezt úgy, hogy PRO Sport átlag tuningra megcsináltam egy év alatt az autómat. Aztán 2 darab lengyel import alkatrész fért bele, és már abból maradt egy, mert ment bele 2 darab ultra. Ha ez a végletekig hajszolt, mindent beleadott tuningom elszállna a gépemből , de amúgy egy javított autó lenne, belemennék. Értsd: az összes eddig megtett km-t, befektetett energiámat eldobnám, vagy megfontolnám, ha a Skyline GT-R R34 tulajdonságai megváltoznának valamerre. Ugyanez lenne igaz minden autóra, és akkor mindenki tesztjei a kukába is mehetnének akár, így értem az újrakezdést
-
muratomi1
senior tag
válasz
vakond5 #9852 üzenetére
igaz bocs így is kómás vagyok ne kötözködj..
symbianról meg írni is képtelenség. -.-
legalább ha örökbe adták volna (vagy észre vettem volna előbb hogy van) akkor el adtam volna.. most 2 napig dísznek van
VV touareg az nem rosszén mondjuk egy 6-os golfnak vagy egy touran-nak jobban örülnék. vaagy ladaa xD
-
muratomi1
senior tag
-
tutuhawer
őstag
válasz
vakond5 #9707 üzenetére
nekem az 5 slotba a legtetszetősebb:
perfect start hossza 3 csillagos
nitró hossza 3 csillag
nitró hossza 3 csilag
nitró lehűlése 3 csillag
nitró lehűlése 3 csillagebben hiszek. Fejreállhat bárki, ha én a hosszú nitrómat elnyomom 8X, ellenfelem a szupererős nitróját, ami szerintem annyira nem is erős, elnyomja 4X. Az enyém hosszabb, többször is nyomhatom, szerintem ez az optimum. A McLarenebn már ezek vannak, A porsche 911
G3 TRSpedig alakul ilyenre, csak nincs annyi skillem még -
tutuhawer
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest