-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
JumboJet
csendes tag
válasz
gyuszito #21415 üzenetére
hát... átkategorizálták " Free to Play / F2P " kategóriára, ami full ingyenesen játszható. Idézőjelben..., mert a Bonus Contentért természetesen így is fizetni kell, ÉS még mielőtt valaki sajnálná őket.. azért így több volt a bevételük, és a játékosok száma mint a fizetős résznél. Hát.. minden viszonyítás kérdése.
-
tutuhawer
őstag
-
SylarHUN
senior tag
válasz
gyuszito #11908 üzenetére
Természetesen ismerem. Már elég régi motoros vagyok ott. Csak a grafika annyira gagyi, hogy hanyagolom. Pedig már ott is vettem egy valag autót.
http://prohardver.hu/tema/simraceway/friss.html#msg
Ami nagyon durva és NAGYON ajánlom mindenkinek az az F1 2012 brutálisan nehéz, brutális a grafika. Meg szintén nagyon ajánlom a WRC3, ami szintén picsa nehéz és gyönyörű a grafika.
-
UFO1
senior tag
válasz
gyuszito #11873 üzenetére
Nem csak hétfőn lesz, hanem a jövő héten (H-V-ig), csak menni kell 1 kört Ghostwood-on és sorsolnak sok mindent.
-
UFO1
senior tag
válasz
gyuszito #11763 üzenetére
Nekem az sem csinál olyat (jó színsor kell hozzá ami
) de az RS 4.0 az teljesen más kategória, jelenleg 4 ultra 2 pro-val (és azokból csak 2 tuned) 363 és 395 NOS-al a vége és ezzel simán lehet verni a sima Zondát és a cinegét is. Úgy fordul mint a villamos (nem kell elvenni a gázt) és nagyon stabil, amire a drag frissítés még rátett egy lapáttal. Pont a Halloween pályán (gyilkos, de nagyon tetszik) mentem egy cinege ellen, a baromja eltolt vagy 10 nitrót, de minden sarkon fejre állt nem is lett első a végén meg is kapta a megtisztelő noob jelzőt.
Más: most hogy látszik kinek mi van a járgányában sokszor elcsodálkozok mennyi full ultrás van köztük (nekem 1 olyan gépem sincs pedig szorgalmasan gyémántozok a kezdetektől) biztos sokat költenek a játékra (fenét a legtöbb TH csaló)!
-
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito #11749 üzenetére
Egy kis összehasonlító, ha még nem volt ilyen -hogy ugyanaz más tálalásban:
(3 db. Carbon Limited Edition Corvette)
- 1. legmagasabb overall, legjobb gyorsulás (903), skilleknél 2 db. RAM skill veszi el a helyet a nitrós skillektől, 0 drag-es skill.
- 2. nincs úgy felhúzva mint az első, gyorsulása 901, nitróerő-, időtartam ki van maxolva., 0 drag skill.
- 3. a leggyengébb, gyorsulása 897, skilleknél telepakoltam ilyen boltban kapható piros szárnyas gumikkal (kezdő tapadást / nitró-pukit növeli).A 3-as a legjobb Drag-en, a 2-es majdnem hozza ugyanazokat az időket mint a 3-as, az 1-es meg átlag 1,5 másodperccel rosszabb időket fut.(R.Turnpike)
Szóval, nagyon jól gyorsuló, alapból picsaerősnitrós kocsi, megpakolva drag skillekkel. Ez kő drag-re.
Tippelek egy olyat, hogy kb. egy hét elteltével ezek lesznek a top drag verdák:
1. Cinque
2. Zonda F
3. Porsche 911 GT2 (997) -
callmeakos
veterán
válasz
gyuszito #11684 üzenetére
Én inkább a VGA driver updatere gondolok. Vagy DX. De az nem szokta ezt produkálni. Kipucolás itt nem használ ugyanis ha a VGA túlmelegszik akkor nem ezt produkálja hanem szimplán lefagy. Úgyhogy én is egy driver update-et javaslok ha az nem megy akkor reinstall.
Sok sikert! -
noblem1983
senior tag
válasz
gyuszito #11638 üzenetére
Mentem most a ZR1-el kb 1 órán kersztül és voltak érdekes versenyek. Pl a Condo Row-on(1:04-es 3.köridő semmi nélkül) vagy a Rosewood Central-on(2:40-es idő semmi nélkül ami lehetett volna 2:37 is(az ellenfél GT3 RS-el kilépett konkrétan)) nagyon jól megy. Ehhez hasonló pályákon elemében van. A slingshot-ja meg többet ér mint a nitrója ahogy figyeltem.
-
UFO1
senior tag
válasz
gyuszito #11638 üzenetére
Pedig az egyik legjobb az LP 640, pláne ingyen mikor IGC-s volt, benne van a Top 10-ben. Nekem van egy full utcai meg egy pro 1-2 ultra-val és mindkettővel jókat lehet menni/nyerni kevés PU (0) használattal is. Az utcai annyival különbözik a másiktól hogy kevésbé stabil (nem tapad úgy) pedig ugyanaz a tökéletes színsor van mindkettőben (és igen, mielőtt megkérdeznéd Tutu van ilyen és nem a 3-3 egyforma).
A másik érdekesség jobban, kényelmesebben megy a sima mint a TH verzió az extra széles kasznival. -
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito #11633 üzenetére
Olyankor eldobja a fenekét majd hirtelen betapad -ezalatt persze lemegy az ívről. Ahogy tuningolod felfelé, és megy lefelé a kezelhetőség értéke (ujjé...) csak jobb lesz a helyzet. 3-as ültetéssel mégjobb.
Amiben nagyon jó az az, hogy nemcsak jól tapad és eleve nagy a kanyarsebessége, de arra rá még képes gyorsulni -még akkor is ha végig elfordítva tartod a "kormányt" egy majdnem teljes köríven (pl. reptér előtti hurok).
De az LFA, meg a Murcielago jobb, azt vigyétek, ne ezt -
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito #11516 üzenetére
Kösziköszi
beleszoktam... hát erre azt mondom, amit eddig is: ez érzésre pont olyan szenzációsan betonbiztos Istenkirálycsászár, mint a sima , csak minden jobb, minden gyorsabb. Amihez hozzá kell szokni: ez pont úgy néz ki, mint a garage-ban legelső autóm, és másfél évig néztem a hátsó lámpákat, amik most már jobban mennek. Átültem ugyanabba a gépbe, ami nem ugyanaz, szóval... kilométerek kellenek
-
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito #11479 üzenetére
"Mit értesz az alatt, hogy lassan vége annak a korszaknak"
Hogyl eltűnik az újautókból az ilyen tiszta mechanikus hörgés amit egy ilyen hétliteres szívómotor kiad. A ZR1 már mutatja merre indultak el: kisebb moci, kompresszorral / turbóval...
na közben eszembe jutott - itt - Csikós a második oldalon a keretesben tökéletesen leírja. -
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito #11421 üzenetére
Nem, nem semmi olyasmi, csak annyi hogy egyedül vagyok és mehet magas hangerővel a hangfalra. Máskor ilyenkor az van, hogy jön a drága és lelövi az egészet az on/off gombbal. Majd megy vissza oda ahonan jött és hátrafordulva még megkérdezi "...amúgy milyen kocsi volt?"
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito #11155 üzenetére
én innen nézem, ha valami nem tiszta, de sok tengerentúli sportot nézek, így képben vagyok többnyire. Aki néz még sportot online, az küldjön nekem jól bevált Stream oldalakat, legyen szíves. Látom, a myp2p megy, majd lesek valamit onnan...
http://www.timeanddate.com/worldclock/ -
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito #11155 üzenetére
Én mindig a P-betűst (PDT, PST) figyelem. Ez az ő idejük, ott a Pacific Óceán partján. Mindig megadják ugye, azt tuti nem számolják el, meg azt figyelve legalább kicsit képet kapok arról hogy is van a munkaidő náluk.
Ehhez a P-s idóhöz hozzáadsz +9-et -télen-nyáron.Szóval náluk d.e. 10-kor (gondolom akkorra fogy el mindenkinek a reggeli Starbuck lötty-je) lesznek az Apexen (EU is, US is)
Ez nálunk este 7 óra. 1 órával később Chicane. -
noblem1983
senior tag
válasz
gyuszito #9538 üzenetére
Remélem az 1M coupe-val hasítottál annyira mert akkor mosolyoghatsz ,hogy egy jó autót vettél. Ezért még nem bannolnak ha lecsítereznek mikor valójában tiszta vagy még ha az ellenfélnek jobb is a verdája. Van aki nem tud veszíteni ez ilyen egyszerű és nem magában keresi a hibákat.
-
Crowent
tag
válasz
gyuszito #9425 üzenetére
Szia!
A lényeg hogy volt egy játékos, aki rákos volt, és nagyon szerette ezt a játékot. Készítettek vele egy interjút: Katt ide!
Amúgy meg nagyot nőtt a szemembe a játék készítői, hogy így megemlékeztek a játékosukról, nagyon nagy szó, mert némelyik cég le se szarná. Úgyhogy tényleg... Le a kalappal előttük.
-
Crowent
tag
válasz
gyuszito #9210 üzenetére
DIKK!!! HÁT ILYEN VAN????
Ma reggel versenyeztem egy Mitsubishi 3000 GT elleni autóval. Az én autóm egy Lamborghini Muri (Treasure) autóm volt. Az elején ott hagytam de nem tudtam teljesen lerázni, majd hirtelen azt vettem észre hogy a kis köcsög már előttem van... Végül is a végére úgy ott hagyott mint eb a szarát... A kocsi statjai tudom nem fontosak de a legnagyobb pro játékosok nagyjából tudhatják mi lehetett benne ha leírom:
Végsebesség: 500 körül
Gyorsulás: olyan 458
Irányíthatóság is kb: 400Na most magyarázza el nekem valaki hogy a ****** anyjába hagyott ott amikor megnéztem a végsebessége 308 km/h volt, nekem 364 km/h akinek meg van a Treasure Murci az tudja hogy azért az sem gyorsul lassan! Egy Most Wantedes pályán volt, rengeteg egyenessel... Ezt valaki magyarázza el mert kurvára nem értem most... És úgy hogy a végén 2 mp-t rám vert... Hát azért ez enyhén lol, hogy is van ez?
-
UFO1
senior tag
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito #7885 üzenetére
persze, http://www.youtube.com/tutuhawer
-
odébbb
tag
válasz
gyuszito #7664 üzenetére
Szia !
Ne csináld már , mást is visszhoztam ide , biztattam , megnyugodott , mennyé szabira 3 napra , ha visszjössz ide közzénk , meglátod jobb lesz , de NE ADD FÖL !
higgadt legyél , csak nyugi ----szúzzzááááá-szúzááá !
ADTÓL , HOGY FELFÜGGESZTED A GÉMET 3 NAPRA NEM DÖL ÖSSZE A VILÁG !
képzeld nekem mobil netem van , 16giga havonta , egyszercsak elfogyott a net , vagyis lezabáltuk én meg az asszony : dicsak , vót még hátra 2 hét a hónapból - se net se gém -se semmi na ez asztán a csoda -kész káosz vol a 2 hét anyámnak se kivánom.
Képzeld magadat a hejembe ?várom soraidat kolléga !
-
NFree
addikt
válasz
gyuszito #7656 üzenetére
Szerintem , itt az ideje ujra kezdeni töbre mész vele az elmult 10 napban 1 db t2 vent pro race féket kaptam .0.0.12 , elég siralmas. én arra várok , hogy egyszer elbaszodjon , mert magamtól azé nem merem, mert hülye vook.
#7653) odébbb
Köszönöm ,engem nem engedet be az este végig, na mondom lefekszem , ha holnap is ez a helyzet, irkálhatok a suportnak
-
janihunk
senior tag
-
janihunk
senior tag
válasz
gyuszito #7468 üzenetére
Erre ennyi a válaszom: Visszatérnek a Starter Packok!
-
UFO1
senior tag
válasz
gyuszito #7294 üzenetére
Jó mind a kettő csak a Forza Motorsport X-BOX ra készült elvileg a 3-hoz talán láttam emulátort (ha ez az) a 4 nem tudom megy e PC-n, és itt a tuning fogalma teljes más értelmet nyer mikor alkatrészeket cserélgetsz a motorban, vagy nyomó- húzó- fokozatokat állítgatsz a futóművön esetleg kerékdőlést (meg sok minden mást) a másodpercekért.
Minden esetre a GTR Evolution-t is érdemes kipróbálni és főként kormánnyal ha van (ahogy Tutu is mondta, bár lehet billentyűvel is) és abból sem árt egy force feedback-es a játékélmény kedvéért mondjuk egy Logitech MOMO is megteszi más kérdés a csapágyas piros MOMO sokkal komolyabb de árban is 2x 3x annyi lehet de neten az elsőt ki lehet fogni egy 10-es ért és nem kell egy ilyen csúcskategóriás Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2 Wheel. -
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito #7294 üzenetére
én imádtam, főleg a sok modot, amit hozzá lehet tenni. Éppen meg akartam venni eredetiben, hogy mehessek a magyarok között bajnokságban vagy akár a nemzetközi színtéren, és akkor megadta magát a kormányom
logitech , de alsó árkategóriás. Sok RFactor kilométer is volt benne, jól szolgált. aztán elindult a NFS world, és maradtam ennél anyagi okok miatt
-
UFO1
senior tag
válasz
gyuszito #7284 üzenetére
Azt hittem valami komoly szimulátorra gondoltál mondjuk GTR Evolution vagy a Forza Motorsport 4 (utóbbinak az eleje csak reklám).
Bár az elsőben azt hiszem nincs Lambo csak egyszerűen jó.
Amiket az előző hsz-ban felsoroltam csak alapok a Word-hoz (az első 2-ő).(#7285) LamerGyuri
Hát itt (csak már kivették) és hiányzik róla az összes matrica, neon, festés, ilyesmi és T1-es cucc volt benne tehát egy rakás sz@r állítólag javítják csak mikor. -
tutuhawer
őstag
-
milomi
tag
válasz
gyuszito #6696 üzenetére
Ami az M3 GTS be van és hozzá sem akarok nyúlni igy jó ahogy van
Motor: Veloci 7-13
Turbo: Ventura 4-7
Váltó: Medion 9-6-4 csak SPORT
Futómű: KERSTEL Tuned 3-5-7 2 kulcsos de ezzel kanyarodik fűvön és aszfalton is
Fék: MEdion 0-0-9
Gumi: Ursa 4-6-6 SportSzóval igy nagyon jól kanyarodik kanyargós pályán is , és nitróval is könnyen kezelhető
-
milomi
tag
válasz
gyuszito #6269 üzenetére
Akár miket is töritek a fejetek butaság akármit tesztek a GT 3 RS be akkor is fog egy kicsit csúszni.. Ez a szerencse.. mert különben ilyen jó időket nem lehetne vele menni ! Kanyarba elengeded akár a gázt picit újra gáz és szépen oda megy ahová kell ! Hirtelen kanyar jön jobbra balra elrántom elengedem a gázt és a LITLE ITALIN úgy veszi belefelé a kanyarokat mint a parancsolat !
-
UFO1
senior tag
válasz
gyuszito #6212 üzenetére
Stabilitás szempontjából (szerintem) legkeményebbtől (merev) - legpuhábbig (lágy): P, K, Z, S ugyanez guminál jól tapadótól a csúszósig: S, Z, K, P tehát P+P nagyon csúszós autót eredményezhet bár jobban fordulhat és tényleg kihat milyen motor, turbó, váltóhoz van passzintva.
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito #6212 üzenetére
van kék alkatrészem, tuned rugó és gumi is, talán még fék is... de azokat végső esetre az M3 E92-be gondoltam. ma illene azt is optimalizálni, a piros motortól sokat várok, mellé meg alakul majd... de előbb a mclarent kellene. Azért változtatnék nehéz szívvel az alsó 3-ban, mert már nem lenne visszaút, és elbaszni nem akarom a gépet. Pár időt tegyél fel nitróval a stat tábládra, és majd figyelgetem , nézem, hogy mész. Nekem van fenn pár futam, egyik-másik csak nitrómentes, de van, ahol odatettem a powert is neki.
-
NFree
addikt
válasz
gyuszito #6181 üzenetére
Köszönöm
.
Olvasgattam Sylar miket irkált a boost vétellel kapcsolatban, de én olyan sötét vagyok , nem bírtam kihámozni , hogy is kéne csinálni , vagy csak túl fáradt voltam az este.
De most nagyon jól jönne a boost , akciósak a kasznik a kocsira , vennék tuti páratMás
Néztem lehet venni murcitmost tolhatom az all in-t orvérzésik megint
-
Yeffy
veterán
válasz
gyuszito #6129 üzenetére
Tudom,h nem teszik fel a stats-ra, nem is azért csinálom. Nincs annyi időm/kedvem/erőm, hogy állandóan időket javítgassak. Örülök, ha lassan csak gyémántozni van időm.
Örülök, hogy te csökkenő csíterszámot vélsz felfedezni, én egyre többet...
és miután startnál felken 500x, vagy 500al lekanyarodik, engem már nem nagyon tud érdekelni a multi része...de sok sikert neked, leld örömed a játékban
-
Yeffy
veterán
válasz
gyuszito #6069 üzenetére
egy kis egyéni vélemény következik, bár már lehet, h írtam:
aszongya': "Kicsit fáj, hogy olyan playerek is léteznek, akik profilján ennyi látható...
összes verseny:38 vereség:27 győelem:11 és ami a röhely: Level 42 ..."no, hát én is kb hasonlóan vagyok lev 48-al v mennyi már, asse tudom
de a lényeg, ha néha versenyezhetnékem támad, megbízható privát haverral megyek pár versenyt. majd akkor fogok meginn multizni, ha nem a sok k_csög f_szcibáló ........csíterg_civel lesz tele a játék, akik ellen marha könnyű lenne védekezni, dehát b_sznak rá...
már elnézést a stílusért, de kikívánkozott...noxi: f_sza géppark, grat hozzá!
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito #6069 üzenetére
jól esik, köszönöm. Közben a profilodat is megnézem, és megállapítom, jó sok autót megvettél a lancia után. Remélem, lesz olyan, amelyiket kinevezed kedvencednek és felépíted szépen. Nyilván lesz olyan pálya, ahol nem tudsz multiplayerben menni, sajnos ez tény. Alacsony pályákon biztosan nem, de 20 fölött már a többségen lehet. Ha gondolod, én begurulok veled időket javítgatni pár pályára. Nyomjuk, mint az ökör, és aki hibázik, lehúzódik, ma Mr SG FÓRUM ellen mentem, és láttam, hogy gyorsan jön, félrehúzódtam, az ukrán Elise-t meg a startnál kivettem a versenyből, szóval bátran elvehettem a gázt gray pointon. Szóval mindenkivel elindulok, akárhol multiban.
-
Norwich
tag
válasz
gyuszito #6040 üzenetére
Köszi a választ!
Azttudom h hogy szerezhetek, csak azt nem tudtam biztosra h hol vehetek Boostért, de a Card Packs-re gondoltam énis.
Csak nem tudom h milyen jó bele.. mostis kaptam egy jobb cuccot bele de nem merem belerakni mert olvastam h nem csak a szám a kényeg hanem a színe stb..Na aki tud segíteni Pagani Zonda tuningoláshoz az írjon!
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito #5958 üzenetére
van egy magyar játékos, akinek a világranglistán jegyzett időeredményei vannak a gt2 és gt legends játékokban. Ott ugyebár nincs csalás, és ő ott is letette a névjegyét... meg itt is. Jó barátomnak mondhatom a nfs worldben, és egyszer majdnem megfogtam... 2 perces pályán csak 3 másodpercet vert rám.
Szóval ilyen csávók is gurulnak közöttünk a Worldben
szerk: Olcsva! A nap folyamán elmondom, mit gondolok az E46-os bmw-ről, remélem, addig a többiek is elmondják.
-
Balller
tag
válasz
gyuszito #5918 üzenetére
Exige cup tuningolásban teljesen megeggyezik az elise-el....
Legjobb összeállítás world garage szerint: Ursa motor,Veló turbó,Veló váltó,Ventura felfügg/fék, Medion gumi.Én tapasztalatom: Medion gumi esetén inkább Veló felfügg. Ventura felfüggesztéssel jobban fogja az utat, ami kanyargós pályákon hátrány. Ventura Felfügg. esetén inkább Veló gumi. Ventura gumi a legrosszabb választás Exige/elise-be.
Mindenki másra esküszik... Én erre: Ursa motor,veló turbó/váltó, Ventura felfügg./fék, veló gumi. -
-
milomi
tag
válasz
gyuszito #5897 üzenetére
Rossz pályán teszteled.. ajánlom neked tuning utáni tesztekre a PETERSBURG DAM et .. 35 ös Sprint itt az én GT 3 RS power up ok nélkül futja könnyedén stabilan a 1:19.-1:23 as időket
És nekem is van EXIGE de a tuningoktól ott is javulást vettem észre ..
GT 3 RS Policét vettem meg kb 3 hete vagy több , Skyline Avenue eggyik kedvenc mapom 2 nitróval mentem ahogy volt hozzá nem nyúltam 1:55 ami elég szép idő most hogy Tuningok vannak benne igy már az 1:52.02 is megvan
ezért ez elég jó szerintem és sajna a Váltó PRO Ursás sajna... + a gumim PRO a többi csak 2 kulcsos !
-
SylarHUN
senior tag
válasz
gyuszito #5820 üzenetére
Bevallom férfiasan, nem válogatom az alkatrészeket, vagyis nem olvasom a nagymenők tanácsait, hogy mibe mit és mibe milyet.
Ha az új alkatrész erősebb, akkor beleteszem módon tuningolok.Az éjjel kicsit javítottam az MR2-őn. Meg felhúztam a Fairlady 240ZG-t.
Az MR2 egy iszonyat brutál vadállat. Mindenkinek ajánlom. Ez a kocsi éri meg a leginkább az árát 1500SB.
A Fairlady 240ZG meg egyszerűen gyönyörű. Nem csipázom a régi vasakat, de ez nagyon szép és még versenyre is használható.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
gyuszito #5306 üzenetére
Na az nekem is jol jonne, de valami korokre osztott, vagy lassabb tempoju erdekelne, tudsz valami jot esetleg? Lattam egy korokre osztottat ami most fog kijonni, Wakfu a neve asszem, jol ossze van rakva de olyan dedos az egesz, a csimpomokon manga szeru grafikajaval nem nagyon gyozott meg.
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito #5279 üzenetére
az említett két autó a valóságban közel 10 000-s forduatszámot is tud. Ez és ilyen mutatók alapján sorolják kategóriákba a worldös autókat, és ajánlanak motortuningot. Ez így ebben a formában elfogadhatatlan nekem. Mondom, Mr Pro alkatrész pedig azonnal dobja ki a 13-7-0 motort és barátait
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest