- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
Mike Farrel #20044 üzenetére
Nem lehet másnak adni se autót, se alkatrészt.
-
Brumi˘
addikt
Szerintetek egy i3 2330m (2,2ghz 2mag+ht) + 6470m 1gb párossal játszható lesz a game 1366x768-ba?
-
Brumi˘
addikt
-
Brumi˘
addikt
válasz
tupacamaru #17315 üzenetére
Én tegnap E-s versenyeket toltam, de fél óránál tovább nem tudtam egy lobbyba maradni, mert jött egy két huszár és csak repültem ki a játékból. A 3. után fel is adtam. De ma reggel nem volt ilyen gond hál isten, igaz ma C-be huszárkodtam kisebb nagyobb sikerekkel.
-
Brumi˘
addikt
válasz
tupacamaru #17263 üzenetére
Ha jol emlékszem régen a K-K-K-K/P-P-P sorra esküdtek. Nekem S-K-K-P-P-P van benne és eléggé vadul megy.
-
Brumi˘
addikt
-
Brumi˘
addikt
Nah eddig tartott a free day. Kiváncsi leszek visszaveszik-e a sok sok ajándékot.
Szerk.: most olvasom hivatalos oldalon, hogy azért mert ők balf***ok még perma bannokat akarnak osztogatni...
-
Brumi˘
addikt
RTR-X és M1 PROCAR ér még valamit? Van gt3 rs és 4.0-m is.
-
Brumi˘
addikt
B-be milyen igc-s autot ajánlotok? Mert a free Lancia sajna gyengusnak tűnik.
-
Brumi˘
addikt
válasz
tupacamaru #15147 üzenetére
Alul a kis not started felirat elárulja hogy még az az előtti achi sincs meg neki, szal nem lesz ott olyan sok. 😄
-
Brumi˘
addikt
válasz
callmeakos #14855 üzenetére
Én meg azt hittem a frissen rárakott ultra, piros gumi hozott ennyi pluszt. (előtte csak 3 csillagos szintén piros volt rajta)
-
Brumi˘
addikt
válasz
- = Zk = - #12837 üzenetére
Örökre kaptuk.
-
Brumi˘
addikt
válasz
noblem1983 #12748 üzenetére
Neked is és a többi worldösnek is Boldog Karácsonyt!
-
Brumi˘
addikt
Bejövős ez a drag mód, ha elkapom a rajtot a "csinquéknek" esélyük sincs.
(GT3 RS)
-
Brumi˘
addikt
Multkor pananaszkodtam a murci lomhaságára, mostanra beláttam hogy azt csak beképzelem. Az utóbbi időben kiszakadtam az "only high stakes" módból, és egyre több versenyt toltam. Meglepődésemre a murci majnem a legjobb autóm versenyeken. LFA-t, BOSS '12-t porba alázza. Persze nem ér fel a GT3 szintjére, de nem sokkal marad el.
-
Brumi˘
addikt
válasz
callmeakos #11317 üzenetére
Visszább linkeltem mikor megvettem. (Murcielago LP 640) Holnap dobok majd be screent róla a mostani statjaival.
-
Brumi˘
addikt
Murci csalódás: majdnem full ultra gt3 és boss után vettem meg. Lomha, nagyon lomha ezekhez képest, pedig már komolyabb cucc van benne mint az előbb említett kettőbe. Ettől független szeretek vele menni, mert jó vezetni csak előtte nem szabad a két "rakétával" sokat mennem.
-
Brumi˘
addikt
válasz
noblem1983 #11313 üzenetére
Paganihoz nem volt még szerencsém, de lehet akkor az lesz a kövi amit kipróbálok. Ha már az igc-s murciba "csalódnom" kellett.
-
Brumi˘
addikt
Bodykit-et kaphatok verseny végén arany kártyából? (a szélesített érdekelne)
-
Brumi˘
addikt
Ezt ajánlanám a játék készítőinek figyelmébe, hogy tudják hova tenni az autókat.
-
Brumi˘
addikt
válasz
GrotESC #10599 üzenetére
Én inkább a te-ket favorizálom azok közül is high stakes és underground. Szerintem semmivel se nehezebb egy versenyre kihegyezett kocsival mint egy te-ssel, csak ismerni kell a pályát. Pl mx5-öm közepes tuningal versenyre pakolt skillekkel simán viszem őket no poweruppal, vagy a gt3-al. Persze a "rombolo" mustang boss-al kényelmesebb.
-
-
Brumi˘
addikt
Update óta 2 treasure hunt 2 ultra part. Egy fék és egy váltó, a féket beraktam a gt3 rs-be, mert a gyári 1kulcsos volt még benne.Statok: a gyorsulás és végsebesség nőtt, a kanyar teljesítmény változatlan. Viszont a kocsin érezni, nem is kicsit. Mai termés a váltó, azt még nem raktam bele, bár minden értéke jobb a most a kocsiban lévőnél, de a statokon érdekes módon változtat.
-
Brumi˘
addikt
válasz
noblem1983 #10260 üzenetére
Nem a rendőröst vettem, a szürkét, a statjaik szerint egyformák voltak.
-
Brumi˘
addikt
válasz
MBazsee #10257 üzenetére
Én arra tippelnék hogy elszáll az a pár ember low net/gép miatt, és így megbolondul a szerver, ezért van a végén 0-0.
Más: Megvan végre a gt3 rs, 3as ültetéssel és széles kasztnival, nagyjából még alap cuccokkal, kivéve egy 2 kulcsos motor egy 3-as váltó és egy 2-es felfüggesztés. De már így is nagyon baba a gép.
-
Brumi˘
addikt
Gt3 RS szélesített kasztnival vagy anélkül fordul jobban? Ill ültetésre hogy reagál?
-
Brumi˘
addikt
Evo x-re érdemes 3-as ültetést tenni? Illetve a gt-r (r35) sima mennyire ütőképes t3-as verda?
-
Brumi˘
addikt
Üdv srácok!
Mitől lehet az hogy nem tudok 2 team escapet menni egymás után, mert a másodiknál random leáll a játék. A gépen semmi változás nem volt tegnap óta és tegnap még tudtam viszonylag normálisan játszani. (csak 2-4 óránként dobott ki) Tegnap is ugyan ezt a te-t (t2-es home run) toltam.
-
Brumi˘
addikt
válasz
Lycanon #9906 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam. Mx5-tel (motor, turbo 2 kilcsos, többi alap) porbagyaláztam kb mindenkit az utóbbi pár napban. Volt egy srác pl camaroval mentünk vagy 10 face to face runt és mindig 5-10 seccel rosszabbat ment mint én, pedig egy viszonylag kanyarmentes pályán voltunk.
-
Brumi˘
addikt
Srácok, az mitől van, hogy néha a versenyek végén 0 xp-t és 0 $-t ír ki, de megkapom ami járna, csak utánna nem tudok kártyát választani?
-
Brumi˘
addikt
Üdv all!
Mostanába kezdem játszani a gammel. Olvasgatom is a fórumot egy-két hete. De pár dolgot még nem értek. Hogy lehet ultra szintű alkatrészeket szerezni a kocsikba? Játékba csak limitált számú autót lehet megvenni ingame cashért? Ell lehet érni normális szintet boost vásárlás nélkül, esetleg boostot lehet vásárlás nélkül gyüjteni? A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest