- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #12540 üzenetére
Nem rég értem el. Másodjára.
Mert a hsz pontszám átállításával visszaminősültem félistennek aztán rágyúrtam aszakmai hsz-ekre és újra jómunkásember lettem.
Pedig jó lenne ingyen SB-t...
-
Qru
MODERÁTOR
Karira kapunk megint vajon boost kódót? Van róla már vmi hír?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
F22Reventon #12342 üzenetére
Hogy ne boruljon fel.
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
thunder1991 #10541 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
thunder1991 #10534 üzenetére
Apex és nem látja akkor ott vmi gubanc van. Vagy utolért a banhammer...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
thunder1991 #10527 üzenetére
Rossz szeróhoz csatlakozol. Rám is a szívbaj jött, hogy elveszett a lvl 43-as profilom.
Login előtt a szerver listáról a legalsót válaszd ki és akkor ok lesz. -
Qru
MODERÁTOR
Kipróbáltam este az új NFSW-t. Hát még kicsit szokni kell... de nem lett rosszabb mint volt. Fura, hogy ilyen kevés verseny van és a kedvenceimet kiszedték de ez van. Majd megtanulom az újakat is.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #10378 üzenetére
Nagyon jól néz ki!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
joe007 #10291 üzenetére
Nem csak pénzért lheet SB-t venni. Vagy időnként osztanak ingyenesen is. Sajnos utóbbi ritkán és kevésszer fordul elő.
Nem a garázshely megmarad akkor is ha eladod a kocsikat. Nekem is van most 1 üres helyem mert eladtam a Lotusom. Nekem nem jött be annyira, pedig dícsérték nagyon.
mod:
gamepad-ot nem tudom, nekem nincs olyan.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #10265 üzenetére
Csak nem... A kocka M3-as bmw-k se törlődtek anno mikor kivonták a forgalomból őket.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #10262 üzenetére
De a meglévőket nem törlik, ugye? Mert most pont egy RX-7 BM-el oktatom a népet.
-
Qru
MODERÁTOR
Nyertem egy lighting reflex skill-t. Ez mire jó pontosan?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Micsurin #10107 üzenetére
Attól függ milyen pályákon nyomulsz. Ha kanyargóson, akkor a jobb gyorsuásból profitálsz ha inkább ilyen autópályás sprinteket tolsz akkor meg a jobb végsebesség kell.
De nézd meg összességében, ha a versenyeken rendre eléred a végsebességet pedig tudnál még menni akkor a 8-6-0-t, ha meg nem nagyon akkor a jobb gyorsulást válaszd. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #10105 üzenetére
Érdekesen hangzik. Lehet visszanézek újra az nfsw-be. Diablo 3 miatt jegelve van szegény egy jó ideje...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
sparco1111 #9926 üzenetére
Minden adott autónál kiírja hányasz szinttől vehető meg.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
DeadBullet #8019 üzenetére
Uhh, király.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #7956 üzenetére
Ez kemény cucc. Gratula!
-
Qru
MODERÁTOR
Most párhónap pihenő után elővettem a game-et de az első versenyt se töltötte be kidobott. Azt hiszem hanyagolom a továbbiakban is...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Dictator^ #7426 üzenetére
IGC vagy SB-ért? IGC-ből vagy Lotus Elise vagy Mazda RX7 BM (RX7 RZ a tuti de az nincs IGC-ért). Sztem ezek a jók. Előbbi fodulékonyabb de túl könnyű, TE-re pl nem túl alkalmas, RX7 kicsit nehezebben mozog (de nagyon jól irányítható így is) de cserébe tankosabb.
RX BM előnye még, hogy már felpartolva kapod, a Lotus-t meg full fapadosan. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Dictator^ #7423 üzenetére
Páyla fügő szvsz, egy kanyargós, technikás pályán hiába tudsz 300+-al menni ha legjobb esetben is 280-ig tudsz felgyorsulni de a csávól kigyorsításoknál úgy ott hagynak mint eb a szaharát.
Nekem pl vannak kedvenc pályáim és ahhoz igazítottam az adott kocsi tuningját. Mivel ezek javarészt technikásak (már bocs de a gázt minden hülye tudja nyomni) ezért én inkább a gyorsulásra gyúrtam meg a magas súlyra, hogy ne legyen az, hogy egy véletlen elkapott lámpaoszlop is állóra lassítja a verdát. -
Qru
MODERÁTOR
Multiz, úgy lehet jól versenyző haverokat szerezni. Chatben csak a 12 évesek nyomják a szellemi f@szverést.
Én is így haverkodtam össze egy sráccal, marha jól ment és már napok óta mulitztunk együtt, meg beszélgettünk angolul mire kiderült, hogy ő is magyar. Volt ám meglepődés.
-
Qru
MODERÁTOR
Múltkor mentem HomeRun-on egy csaalóval, az összes rendőrt eltüntette a pályáról, nem tudom hogy csinálta, biztos az is vmi hack. 3 perc alatt körbeértünk az amúgy több mint 4 perces pályán.
Semmi kihívás nincs benne így, sztem aki csal az pont a játék lényegét veszíti szem elől. -
Qru
MODERÁTOR
Azt nem értem, miért nem teszen ellene kvázi semmit az EA-nél. Gondolom azért tejel ez a játék nekik rendesen sokan veszik a boost-ot de ha így folytatják akkor sokan elfognak pártolni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sanchez638 #7142 üzenetére
Gyorsan groupba mentem haverral és akkor már nem tudta dobálni az invelést, de elég idegesítő volt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sanchez638 #7140 üzenetére
Francé' nem banolják vagy tiltják ki? Még jó hogy egy fillért nem öltem ebbe a játékba, mert egy fillért se ér. B@sznak az egészre, de azért vegyed a boostot.
-
Qru
MODERÁTOR
Este állandóan invelt vmi hülye (gondolom vmi zombi bot), eléggé idegesítő volt. Aztán ezt kijátszottam de így meg ha nem versenyeztem kb 5 percenként elteletportált a térkép egy azonos pontjára. WTF?? Na itt kapcsoltam ki a játékot.
Átmászok én is USA szeróra a'szem, hátha...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #7024 üzenetére
Én már rég nem merem kiírni. A Szlovákok meg a Románok folyton lezúztak. Mióta nem írom ki nincs ilyen gondom.
-
Qru
MODERÁTOR
Megvettem végre az M3-as Bömbit, elég faja, van olyan jól kezelhető mint az RX-7 csak persze sokkal gyorsabb.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
nmemlekszem #6877 üzenetére
De úgy sincs meg a 10 NOS, csal ez a fazon.
-
Qru
MODERÁTOR
Gyémántozást hány nap után érdemes újra kezdeni?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Sanchez638 #6586 üzenetére
Mentem 3 kört ebből 2x partot dobott. Egy gumit meg egy turbót.
-
Qru
MODERÁTOR
Tegnap nem tudm mi volt de nálam part essőt tolt a játék. Persze mind gagyi T1-es cuccok voltak de akkor is...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
barack1997 #6513 üzenetére
1500? Nem is drága, lehet beszerzek egyet, mert van 2500 SB-om.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged