- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norwich
tag
Hogy érdemes amúgy skillelni a kocsiaim?
Hülyeség ha versenyre alakítom ki őket. ( egyiket gyorsulásra, másikat sprint&circuit, team escape -re is külön )
Vagy összevissza jobb h egykocsiba mindenfélét bele? -
Norwich
tag
válasz
sunny84 #13285 üzenetére
Köszi a választ!
Hát végülis jobb árban mint a sima
Bár nemtudom h költsek - e rá.
Az APEX szerveren van egy Accom a régi az teli van SB - s kocsikkal.
Szerintem kezdek most egy olyat amit nem SB - s kocsikkal rakok tele.
Bár még maradt egy kis SB - m azt elköltöm valamire
Akinek van kedve vegyen fel:
APEX EU: BURNBOSS
CHICANE EU: FCKINFAMOUSMost perpill a CHICANE Serveren vagyok többet ezt kezdtem most!
-
Norwich
tag
Hali!
Most tértem vissza a játékba kb. fél vagy 1 év kihagyás után.
Régen f*lbaszott mert szörnyen bugos volt azért is hagytam abba de most újra kedvet kaptam és nem is olyan szörnyű mint régen ( vagy lehet csak én látom így)
Azután érdeklődnék h régen volt olcsó lengyel boost és h ilyesmi lehetőség van- e most? -
Norwich
tag
Én pont autóvásárlás előtt állok és a két elképzelésem egy BMW 320 E30 vagy egy Honda Civic
-
Norwich
tag
válasz
noblem1983 #7767 üzenetére
De ha itt változattok akkor minden EA - s játékomnál azt kell majd használni?
Mert van FIFA 12 - őm is Origine - s és csak az NFSW - t akarom más e-mail - re tenni. -
Norwich
tag
E-Mail címet valahogy tudok cserélni am NFSW oldalon?
-
Norwich
tag
válasz
callmeakos #7510 üzenetére
nincs konkrét ára.. nincs szükségem a pénzre és ezzel nem lehúzni akarok bárkit
csak gondoltam kiírom ha vkit érdekel szól.
de ha nemkell senkinek azse baj mert néha felugrom játszok
csak nincs már rá igazán szükségem
am meg már mindjárt LVL44 - es -
Norwich
tag
válasz
LamerGyuri #7494 üzenetére
áh megennék most egy két táblával de nem áll az alku
-
Norwich
tag
Eladó az Accountom!
Ha valakit esetleg érdekel írjon.. -
Norwich
tag
Szerintem aki erre a játékra több ezret költ annak nincs élete.. én az olcsó SB - ből vettem 3x az 3000Ft.. bőven elég volt. Elvagyok így vele. Ennél többet a retkes életbe nemszánnék erre a kalap szar bugos játékra. (Nem akarok senkit megsérteni ezzel)
-
Norwich
tag
Nekem egy ideje minden másnap 3 kulcsos cuccokat dobál
Nekem csak a 20-30 Day között adott powerupokat sorozatba..
Azóta elég jol jönnek a cuccok(ma a 74.Day)
-
Norwich
tag
na végre sikerült egy 51 - es idő az 54 - 55 után.(Waterfront Road) Lehet nem nagy durranás de nekem ez is nagy ugrás
kicsit az irányíthatósága nehézkes a GT3 RS - nek, ha valakinek esetleg van adhatna 1-2 tippet h milyen gumi és fék passzolna bele
-
Norwich
tag
A Nissan GT-R SpecV (R35) - t érdemes megvenni?
-
Norwich
tag
na vettem egy RTR-X - et ha már kiveszik a játékból.. haveromnak is van egy.
Fel van húzva neki: 694 | 660 | 660 -ra, és az alap RTR-X - em odaveri az övét
Nem értem én ezt de szegény idegbajt kapott -
Norwich
tag
én a 56. napnál tartok talán és az elműlt 3 napban csak 3 kulcsos pro cuccokat adott
előtte meg heti 2-szer adott jó és kevésbé jó cuccokat. jó az így én nemkezdem újra
-
Norwich
tag
Én még csak az 53. napnál tartok asszem.. de nemkezdem ujra.. hátha majd erre is lesz vmi "javítás" h sokadik napnál jobb cuccokat ad. jólenne
-
Norwich
tag
tényleg nagyon jó
kanyarodása nem a tökéletes de a gyorsasága korrigálja azt
annyi gond van csak h nemtudom h kell rá Vinyl - t rakni -
Norwich
tag
Na valaki már vett új BMW-t amit most raktak be?
Véleményezhetné h mennyire versenyképes! -
Norwich
tag
válasz
tutuhawer #6485 üzenetére
nekem nem szaggat Fraps-al, bár tegnap behalt tőle az nfs és elment a kép és lerakta magát ablakba és fekete kép semmi Oo néztem egyet.. ma sikerült visszaállítani h full screenen menjen.
ui.: ja tényleg kivéve nekem akkor szaggat Fraps-al ha közbe skypeolok.. de ha egyedül játszom nem haverral akk nem.. gondolom a RAM-ot kevesli úgy nálam.
-
Norwich
tag
Valaki segítsen! Nemtudom hogy de ablakba rakta magát a game
Próbáltam Alt+Enter - el visszaállítani de nem engedi. -
Norwich
tag
Melyik kocsit vegyem szerintetek?
Lotus Evora Cop vs Ford Mustang RTR_X ??? -
Norwich
tag
nekem Waterfronton Road - on legjobb időm 55.48.. és még ezis csak single - be.
lehet énvagyok ilyen szerencsétlen még 1 jó kocsival is.. pedig egy hiba se csúszott be -
Norwich
tag
Elkezdtem csinálgatni egy McLaren-t.
Akinek lenne ötlete/javaslata h mit változtassak az nyugodtan szóljon!
Úgy érzem h egy ideig gyorsul de utána már nem nagyon akar.. -
Norwich
tag
válasz
stoker1993 #6324 üzenetére
nekem folyton ezvan pár napja h nekem nem indul el a verseny haver meg már rég benntvan.. ctr+alt+del.. eléggé idegesítő
stoker1993:
Én már próbáltam 20-as 30-as és 70-es telefonnal is.. de nem engedi.. mindnél kiírja h nem támogatja a szolgáltató az SMS Boost vásárlást.
-
Norwich
tag
válasz
Norwich #6198 üzenetére
Eztírja ki nemengedi csinálni?
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Mi lehet a gond? :S
-
Norwich
tag
"Bevitel után kiírja, hogy 400 HUF-al megterheli a számládat (azért, hogy bebizonyosodjon róla, hogy valójában ez a te bankkártyád).
Ellenőrizd a bankodnál a terhelés tranzakcióját, és keresd meg a tranzakció azonosító 4 jegyű kódot. (Ilyet keress: PP 3740 EXPUSE.) "Ezt írja az oldalon. Nekem a bankártya adatok megadása után valami 1500HUF - ot írt. Oo
"If your bank account information is not accurate, all transaction will fail and the money will be returned to your PayPal account. You will be charged a 1,500 HUF return fee."Ezt hogy csináljam meg? >> "Ellenőrizd a bankodnál a terhelés tranzakcióját"
Bekell menni a bankba? -
Norwich
tag
nab*zdmeg remélem ez nincs így.. lehet vmi vaklárma h ezért.. lehet vmit elkövettek és azt hiszik h a boost miatt.. vagyis remélem
-
Norwich
tag
válasz
tutuhawer #6081 üzenetére
Hát már a mostai szívem akaratát sikerült megvennem: Nissan Skyline 2000GTR
Igazad van!Szerintem T3-ból venni is fogok egy Ford Shelby GT500 Super Snake-t ami a legeslegjobban tetszik!!!
T1-ből is azért nemvettem MR2-t mert nekem nem az esetem az a kocsi.. lehet gyors.. lehet nagyon jó.. de nekem a 2000GTR valami elmondhatatlanul tetszik..És T3-ból a Bentley-met is nagyon szeretem. Mondták h nem valami jó, nem sokan veszik.. de jól jártam vele h megvettem. Nagyon jól megy és mellesleg a kanyarodása is kifogástalan!
Több kocsit is fogok venni.. de mind a T1, T2, T3 - ból lesz egy olyan amire nagyobb hangsúlyt fektetek majd tuningolásban. A kedvencekre! -
Norwich
tag
válasz
callmeakos #6077 üzenetére
Gyönyörű az az autó.
Félek h nagyon tarhatatlan lenne kanyarokban, ezért is T3-ban sem vettem még Mustagot pedig nagyon szeretem őket.Kíváncsi vagyok h T1-be raknak mostanában valami autót.. sajnos kiszedték a Nissan Skyline 2000GTR - t pedig arra pályáztam de csak mostlett Boost-om
(Uhh megtaláltam a Store-bajupí
)
-
Norwich
tag
T2-ből szerintetek melyiket vegyem?
Lotus Exige Cup 260 Adrenaline
Mazda RX7 RZ
Subaru Impreza Hatchback All Terrain
Ford Focus RS -
Norwich
tag
válasz
gyuszito #6040 üzenetére
Köszi a választ!
Azttudom h hogy szerezhetek, csak azt nem tudtam biztosra h hol vehetek Boostért, de a Card Packs-re gondoltam énis.
Csak nem tudom h milyen jó bele.. mostis kaptam egy jobb cuccot bele de nem merem belerakni mert olvastam h nem csak a szám a kényeg hanem a színe stb..Na aki tud segíteni Pagani Zonda tuningoláshoz az írjon!
-
Norwich
tag
Valaki segítsen
Vettem egy Pagani Zonda - t.
Iszonyatosan rosszul kanyarodik.. mit csináljak vele h jó legyen?
Nem értek nagyon ezekhez a motor stb párosításokhoz.
Azt se tudom hol lehet venni jó cuccokat bele a abba is jöhet segítség!
Most az alap tuning van benne. -
Norwich
tag
Nemtudja valaki h miért nem lehet mobilról Boostot venni?
Sajnáljuk, de mobilhálózata nem támogatja a(z) (Összeg) Ft összegű vásárlásokat.
Ezt írja ki bármilyen mobilszolgáltatót írok be.. nemrég még jó volt.
-
Norwich
tag
Mindekttőre gondoltam.
T1 - ből gondoltam a Skyline 2000GTR Cop - ra vagy a Toyota MR2 - re.
T2 - ből meg igazából fogalmam sincs. Most EVO X - em van.. szépre megcsináltam.. nagyon tetszik.. de nagyon sz*rul megy
T3 - ból még egy Murci Treasure Hunt - ot akarok majd, de már van egy Bentley és egy Pagani Zonda
( A tegnapi "ajándék Boost - ból" )
szóval T2 - ből vagyok igazán tanácstalan
-
Norwich
tag
válasz
geentleeman #5970 üzenetére
Azt írták hogy másfél óra a karbantartás.. én 9 óta nemtudok belépni
-
Norwich
tag
válasz
LamerGyuri #5946 üzenetére
Jöhetne mindennap ilyen ajándék
-
Norwich
tag
uhh ezt figyeljétek
belépek a World honlapjára és azt mutatja h van 10 000 Boost - om, miközben nem vettem meg semmi
Azt meg hogy?
Esetleg mindeki kapott volna? -
Norwich
tag
válasz
SylarHUN #5863 üzenetére
Hát legalább egyedi h nincs sok belőle.. nekem pl. meglepő h nagyon jó az irányíthatósága ahhoz képest h mekkora.. T2 - be egy Lancer EVO X - em volt és ahhoz képest megváltás!
Szerintem nagyon jó kis gép, majd úgyis veszek még több kocsit isAki akar rakjon a barátai közé BURNBOSS néven vagyok a játékban!!!
Amúgy T2 - be melyik az a kocsi amit érdemes lenne megvennem?
RX7 Battle Machine? -
Norwich
tag
3 kép a Bentley-ről amit végül megvettem.
Igaz semmi nagy tuning nincs benne csak egy 9-9-0 - ás motort raktam bele, annyi, de így is megy szépen
-
Norwich
tag
Milyen Tier 3-as kocsit vegyek aminek jó az irányítása és gyors is?
Jöhet Boost-os.
A Bentley Continental - ra gondoltam? Valaki tapasztalat? -
Norwich
tag
válasz
SylarHUN #5771 üzenetére
Köszönöm a választ!
Már hallottam a PayPal - ról még amikor ebay-n akartam vásárolni akk akartam csinálni de nem lett belőle végül semmi.
Ugye úgyvan h ha csinálok egy PayPal-t akkor a bankkártyámról tudok ráutalni pénzt?
És a PayPal-nak van valami kezelési költsége vagy bármi ha nemhasználom???
Bocs ha hülyeségeket írtam de nem tudok róla sokat. -
Norwich
tag
Hogy lehet 50 000 Boostot venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest