- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakond5
őstag
Tökéletesen normális. Ha esetleg Facebook-ot vagy NFSW Honlapot nézel, kiderül hogy most van a frissítés.
-
vakond5
őstag
Urak, meg lehet csinálni S Class-ra a ZR1-et?
-
vakond5
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #11600 üzenetére
Istenem, ilyen retek gépeket. Talán, mondom talán, a ZR1 ér valamit. A sima Z06 se rossz, mert hajtottam olyat is, de természetesen nem boostos mivoltából adódóan kanyarodni nem tud
-
vakond5
őstag
válasz
callmeakos #11145 üzenetére
Ne vitázzunk mostmár erről. A kritikával semmi bajom, nem vagyok egy kis gempa aki sírdogál ha tényekkel kell szembesülnie.
-
vakond5
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #11136 üzenetére
A Boost-os body mellett stock szárny van rajta.
@chris1997: mint már mondtam, így láttam korrektnek. A tank mode pedig logikus szerintem TE-n, ha farmolni akarsz haverral.
-
vakond5
őstag
válasz
tutuhawer #11131 üzenetére
Oké, rendben, használtam a treasure hack-et, meg az autofinish singleplayer bot-ot is. Megkérlek titeket, hogy ne éljetek vissza azzal, hogy ezt elmondtam, ugyanis kizárólag a cuccokért csináltam, nem mások kárára. Tehát multis versenyeken semmiféle csalást nem alkalmaztam. Őszintén, azért csináltam, mert nagyon idegesített már hogy egyszerűen nem lehet nyerni ebben a rohadt játékban semmit, mert olyan szarok a rate-ek, így hack-hez folyamodtam, amit, elismétlem, soha nem használtam mások ellen! Például mikor haverral csináltam a 2 személyes TE-t, ott ment a tank mode, mert a cél a cuccok farmolása volt...
Tutu, az R34-eden az artmoney-t kéne észrevennem?
-
vakond5
őstag
Annyit kérdeznék srácok, hogy szerintetek hogy lehetne 1 másodperc alatt végigmenni egy pályán. Nézem a saját profilomat nfs-s.com-on, jókat szoktam mosolyogni azon amit kiír. Ha jól tudom, az összes ilyen időm single player-ben született. 1: mi értelme lenne single-ben bármiféle hack-nek is nem is láttam még ilyet, 2: szerintetek pont ennyi, meg ilyen autóval fogom kockára tenni az accountomat valami hack-eléssel...
-
-
vakond5
őstag
Jelenlegi autóparkom
Az LFA-ban direkt csak bolti cuccok vannak. Photobucket csökkenti le ekkorára a képeket, különben FullHD-n tolom.
Boxter - elöl
Boxter - hátul
Gallardo - elöl
Gallardo - hátul
Murcielago - elöl
Murcielago - hátul
Skyline R34 - elöl
Skyline R34 - hátul
Chevelle - elöl
Chevelle - hátul
M3 GTR - elöl
M3 GTR - hátul
Skyline R35 - elöl
Skyline R35 - hátul
LFA - elöl
LFA - hátul
Impreza - elöl
Impreza - hátul
Silvia S14 - elöl
Silvia S14 - hátul
Focus RS - elöl
Focus RS - hátul
Aston Martin DBS - elöl
Aston Martin DBS - hátul -
vakond5
őstag
válasz
csak IGC #10994 üzenetére
Szerintem olyan nem nagyon lenne hogy legnagyobb végsebességű, mert ezekkel az elcseszett statokkal a Car Class-ok óta, tök mindegy hogy melyik autód van, ugyanannyit megy mind. Ezt úgy értem, hogy ami korábban T1-T2-T3 volt, ott kategórán belül mindnek ugyanannyi a vége...
-
vakond5
őstag
válasz
muratomi1 #10912 üzenetére
Ma lesz. Tegnap volt kint Twitter-en hogy ma lesz. Canadában van ám a "szerkesztőség", ami azt jelenti hogy 9 órával le vannak maradva hozzánk képest. Náluk még csak reggel 8 van. Szerintem holnap ilyenkor már tudjuk csapatni az új update-tel.
@Micsurin: "foglyák": láttam már tőled hasonlókat, de ez kicsapta most a biztosítékot..
-
vakond5
őstag
válasz
callmeakos #10902 üzenetére
"2 hetente 6-8 autót elérhetővé tesznek IGCért"
Ja hogy ez nem fejeződik be az eheti update-tel?Twitteren megerősítve: HOLNAP UPDATE LESZ! Cserélődnek az IGC-s autók!
-
vakond5
őstag
-
vakond5
őstag
-
vakond5
őstag
No urak, akar valaki cuccokat farmolni priviben? Mehetünk felőlem többen is
-
vakond5
őstag
válasz
muratomi1 #10595 üzenetére
Így igaz. Főleg hogy priviben magasabbak a drop rate-ek. Na de mennyivel, könyörgöm? Jó hogy mondják, de legalább írják le! Mondjuk, mentségére szóljon a játéknak, hogy tegnap Tomival csaptam, kb 10-12 versenyből jött egy neon, egy ültetés, egy felni (persze 21"-es, így feltettem az M3 E46-ra, de még arra is túlzás) meg pár retek skill mod.
Srácok, én azt mondom hogy arra van itt ez a PH-s NFSW csapat, hogy írjunk egymásnak, és csapassuk együtt!
Tominak megcsinálom a TH-t, mert ma nem tudja megcsinálni, aztán, ha valaki akar nyomatni priviben néhány HS-t (High Stakes), írjon PH-n privit! Kb 30 perc múlva "leszek elérhető".
-
vakond5
őstag
válasz
xenon2 #10571 üzenetére
"Nem a menüvel,meg az autókkal kéne variálni,hanem jöhetnének az új város részek és verseny módok."
Nagyon igaz!!! Drag is szerintem majd május-június körül lesz bent...
Nem nagyon láttam még profi játékkészítést, de kajak olyan mintha tiszta hülyék ülnének az NFSW-nél... ők nem gondolnak olyanokra mint például te?
-
vakond5
őstag
válasz
thunder1991 #10534 üzenetére
Ha nem lát a listáján, akkor igen, valószínű hogy a Driver már nem létezik. Fogalmam nincs mi ez. Esetleg Support-ra írhatnál, hátha segít az EA..
-
vakond5
őstag
válasz
thunder1991 #10532 üzenetére
Érdekes. Nem hallottam még olyanról hogy egyszercsak törlődnek a Driver-ek, ha maga az account megmarad..
-
vakond5
őstag
válasz
thunder1991 #10530 üzenetére
Qru előtted leírta hogy mi a lényeg: a Launcher-ben válaszd az Apex - EU-t és jó lesz. Ha EU-val nem jó, akkor US. Attól függ hogy min voltál mikor betették az új szerókat, US-en vagy EU-n.
Én US-en toltam, és a Driver-em most US-en is van.
-
vakond5
őstag
válasz
thunder1991 #10527 üzenetére
Honlapon be tudsz lépni?
-
vakond5
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10521 üzenetére
Így van. Pont mondták hogy belőtték az autók árát, és a pénznyereményt is ehhez igazították
-
vakond5
őstag
Másik furcsaság még, amit elfelejtettem fentebb leírni, hogy a car dealer-nél 6db skill slot van. Van is olyan autó aminek mind a 6 "meg van töltve". Kérdés: ez most hogy is van, hogy pár autónak 6 slot-ja van?
Hogy válaszoljak a saját kérdésemre: lehetséges, hogy némelyiknek azért van bent 6db skill, mert amelyik teszem azt Juggernaut autó, annak alapból bent is volt egy skill, és, hogy emellé lehessen tenni az alap 5db-ot...
-
vakond5
őstag
válasz
MBazsee #10509 üzenetére
"családi Porsche"
Ez tetszikKülönben Panamera
GT3 RS. Használd egészséggel! Álmom egy olyan NFSW-ben....
Viszont! Láttam, hogy vannak megint új autók/még nem játékba rakottak:
Porsche RS40 - eleje
Porsche RS40 - hátulja
Pagani Zonda Cinque - eleje
Pagani Zonda Cinque - hátulja
Murcielago SV - eleje
Murcielago SV - hátulja
Carrera GT - eleje
Carrera GT - hátuljaSzerintem az RS40 berakásával valamelyik komoly Porsche IGC-s lesz.
-
vakond5
őstag
Nekem eddig két nagyon furcsa dolog tűnt fel:
1: Tuningolatlan (stock) autóba akár 17-9-es, akár 9-17-es, vagy akár 13-13-as motort teszek, max 3-at változik a gyorsulás és/vagy végsebesség.
2: Az oké, hogy lehetséges, hogy a fizika szemléltetése miatt van az hogy csökken a kezelhetőség az erősebb cuccok "beszerelésével", viszont ami abszolút kicsapja a biztosítékot, az az, hogy alapvetően a felfüggesztésnek, a féknek és a gumiknak nagy adag kezelhetőséget kéne adni, erre ehelyett azoktól is csökken! Felfüggesztésem 17%-ot, fékem ugyanúgy 17%-ot, gumim meg 13%-ot ad, ami összesen +47%, és akkor a váltónak a 4%-át nem számoltam.
Hogy is van ez, heló?
-
vakond5
őstag
válasz
barack1997 #10422 üzenetére
Így van.... néha nagyon szerettem volna venni pár ezer Boost-ot, de most rájöttem hogy nagyon jó ötlet volt hogy nem tettem..
-
vakond5
őstag
Nah Urak! Lássuk milyen klassz lett a Car Class!
Mellesleg azt írták a honlapon, ahol kint vannak az IGC-re változtatott autók, hogy két hét ideje alatt ezek változni fognak, ami annyit takar, hogy most egy darabig ez a 6db lesz IGC-s, aztán majd másikak és így tovább.
-
vakond5
őstag
válasz
DeadBullet #10393 üzenetére
Akkor ez azt jelenti, versenyző társaim, hogy lesz ma 4 új autóm
@muratomi1: mostmár hivatalos - holnap versenyzünk párat
-
vakond5
őstag
válasz
callmeakos #10382 üzenetére
Csak remélni tudom hogy beteszik a Car Class-okat
.
BÁR! Twitteren írta NFSW, valakinek a kérdésére, hogy még nem tudják, de vagy kedden, vagy szerdán lesz egy karbantartás/patch.
90% hogy Car Class jön!
-
vakond5
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #10388 üzenetére
Így igaz! Olvadok ha egy LP670-4 SV-t vagy egy LP570-4 ST-t látok *-*
-
vakond5
őstag
válasz
thunder1991 #10342 üzenetére
Nem fog elveszni semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hegesztés topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest