- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
Beeerka #21204 üzenetére
Az kemény hogy majdnem azt elmondtad amit gondolok
Na igen nekem is hiányozni fog játék, annak ellenére hogy egy jóideje nem játszok vele. Isten tudja mióta taposom ezt a játékot, talán a bétától. Kissebb nagyobb kihagyásokkal. Mint versenyjáték nem sokáig szórakoztatott volna el, mert elég hamar ellaposodott az egész, plusz jöttek a csíterek. Elég sok ragequit-et elkönyvetltem e miatt. És pont mikor kukáztam volna a játekot, akkor jött a közösség. Az arcok, akiket ezáltal megismertem virtuálisan és személyesen is. Ez pedig nagyon nagyon sokat dobott a játék időtartamán. És bizony hiányozni fognak azok az idők, amikor hajnalig ment az ökörködés a sípályán.
Nem lenne ez rossz játék, ha Devellisék, mindvégig kézben tartják a dolgokat.Ebből a listámból is jól látszik, hogy voltunk jópáran akik tolták a jatekot. [link]
És ez csak a PH! része. -
Bannani
tag
-
-
tatabike
őstag
válasz
Beeerka #14509 üzenetére
Egy szóval sem írtam, hogy a Te szöveged nem érthető. Értem, és tudom most már, hogyan kell érteni, csak nem tudom,miért nem lehetett az SG-ben egyértelműen leírni, pl úgy, ahogyan Te leírtad.
Na nem baj, következő kérdés, ha már a témánál vagyunk.
Ugyan árulja már el valaki, hogy a jó életbe teljesítsek pl. egy Renault Collectort, ha csak IGC-t használok? És ez igaz a többi "bármilyen" collector teljesítésére is, feltéve, ha van a típusból IGC-ért megvehető példány.
Remélem értitek, hol a hiba. Kicsit Ti is gondolkozzatok... -
tatabike
őstag
-
-
UFO1
senior tag
válasz
Beeerka #14307 üzenetére
Nem rossz gyerek ő és így ír, valakinek furcsa, nekem tetszik. A káromkodás nem volt szép, de azért nem kell feltolni a modkerbe, kicsit elgurult a gyógyszere, mert bukta a 200 akárhányadik gyémántot.
(#14299) odébbb
Mondjuk így hétfő-kedd környékén nem ártana, ha felnéznél a NFSW honlapjára vagy az SG-re (ott már napok óta erről van szó) és akkor tudnád hogy mikor lesz leállás, általában 2 hetente van. Én pont ezek miatt szedem hajnalban vagy reggel a köveket, ha épp ráérek! -
tatabike
őstag
válasz
Beeerka #13696 üzenetére
Én még az eleje felé kezdtem anno, aztán kihagytam másfél-két évet. Akkoriban nem voltak ilyenek, meg ahogy UFO írta, ezek szerint még egy évvel ezelőtt is normális volt a helyzet.
Naná, hogy ki vagyok akadva, hiszen én pl. nem folyamatosan merültem bele ebbe a fosba, hanem régen még tök király volt, most meg (nekem) hirtelen szar lett. Mintha egy kisgyerek lennék, aki eltörte a lábát, és több hónap kényszerpihenő után lemegy a kedvenc játszóterére, ahol a vandálok minden játékot hazavágtak, amivel még a lábtörés előtt gond nélkül lehetett játszani. Remélem érted a problémámat.
Másik oldalról meg, ha összeveted a játékban történt változásokat, és az IT iparágban azóta végbement fejlődést, ég és föld. Mert ha teszem fel annyira brutális fejlesztések történtek volna a játékban, hogy a hardver nem lenne képes követni, azt mondom, oké, van ilyen. De pont az ellenkezője történt, fejlesztés lófing, a hardver meg már fényévekkel előrébb jár, mint amilyen akkor volt, mikor indult a World. Remélem ebből a szemszögből is érted a problémát.
Megpróbálom logikusan megmagyarázni, miért szar ez a szar, de mint a fenti példa is mutatja, csak arra jutok, hogy tesznek rá nagy ívben, így is hoz egy zsák lóvét, minek birizgálják, minek fizessenek a kódolóknak egy raklap lóvét, hogy átírjanak néhány blokkot a stabilabb futás érdekében? Amíg lehet, feszítik a húrt, tudom én jól. Csak ez a húr sosem fog elpattanni, mert a régi, csalódott játékosok helyett jönnek majd újak, akiknek az lesz a természetes, ami most van, akik olyan telefonokon szocializálódtak, amik naponta lefagynak, akik nem foglalkoznak vele, hogy szar, mert nem az Övéké, stb., stb. Az NFS-nek meg rohadt mindegy, hogy egy két napos játékos vesz boost-ot, a pénznek nincs szaga.Out of memory problémára annyit tudok mondani, hogy nálam ezt akkor csinálja, ha Free Roamban van, és nem nyúlok hozzá 10 percig kb. Tehát ha fel kell állnom a géptől, akkor Safehouse, ott még sosem fagyott le.
-
thunder1991
tag
válasz
Beeerka #10244 üzenetére
Értem köszike! Hát a Murcielago az tetszik még...mire LV50-es leszek meglesz a 2.5Misi.
De,akkor Skyline-vel kell végig nyomnom xD T3-as cuccom van nem is 1db lenne minden a T3-as kocsimra mert kaptam versenyekből stb...Én az M3-as BMW mellett vagyok nagyon.
És a Corvette mellett,mindjárt 40-es leszek (1 és fél szint) pénz meg is van 1.450Misi.
De,akkor gyűjthetnék az Evorára is 40-től 42-ig felmegyek 1-2 nap alatt.
Ha kb ugyan olyan szinten vannak akkor BMW....
Kemény....3-4 szint óta gyűjtögetek mire 50-as leszek ha veszek egy kocsit akkor is meglesz a Murcielagonak az ára,köszi szépen a segítséget! -
Tayuya
csendes tag
válasz
Beeerka #9282 üzenetére
Érdekes frissítés lesz ez, csak nehogy megint lehúzás legyen belőle. Eddig 1:3-hoz esély volt rá hogy a kívánt Tierbe dobja az alkatrészeket. Ez most 1:9-hez lesz! Hogy fogjuk úgy összeszedni a megfelelő színsort???
Ezt úgy lehetne kiküszöbölni, hogy minden verseny be lenne sorolva egy Classba, és ott csak az abba a classba tartozó autók indulhatnának el, és a nyeremény alkatrész is csak abból a classból kerülhetne ki.
Ezt a pálya/class/autó/alkatrész megoldást lehetne még ragozni, több jó megoldás is van. -
tutuhawer
őstag
válasz
Beeerka #8104 üzenetére
a toyota suprámmal mindenképpen versenyeznünk kell majd a napokban... Szervezkedek pár pro tuningolt skyline-futamot, és én nem jövök az R34-gyel, mindenki más igen. Bennem lehet a hiba, de ez kutyafasza, minimálisan hozzányúltak,de a többi nissan jobb. 350z, r32, a toyota supra is, impreza hatchback , rx7, rx7 rz, nem sorolom tovább. Én el vagyok keseredve
-
tutuhawer
őstag
válasz
Beeerka #7532 üzenetére
Az auto club revolutiont játszom. Nagyon sok NFS Wolrdből érkezett barátom van ott, és a nyílt bétában játszunk. Nem rosszabb, mint a World, sőt: elképesztő módon örülök, hogy SylarHUN barátom belinkelte ide a hírt, hogy megy a játék. Már 30 barátom van, mind magyar és jó a játék. nagyon tetszik nekem. Semmi kedvem visszalépni most a Worldbe. lengyel boost vagy új autók meg mittudomén: kösz nem. Az ACR-ben állítólag hangyafasznyi különbségek vannak kategóriákon belül a fizetős és ingyenes autók közt. Ha meg feltuningolok egy autót, akkor az kész. Neked is ugyanaz van, és annyi. nincs civil, ütközés elvétve van, pár hiba még van, de a játékélmény nekem megéri, nagyon jó. Az nfs-s.com nálatok meghalt, óriási botrány van, így a Worldnek sok értelme nincs - nekem biztosan nem.
-
Yeffy
veterán
válasz
Beeerka #5543 üzenetére
ponnntosan Beerka mester jól mondja. legutóbbi tapasz óta elég sokszor előfordul, marhára idegesítő tud leni. sőt, olyat is szokott ez a f_sz gém csinálni, hogyha groupban vagyok, beszélek, és X időnként elhallgat a mikrofonom, és nem hallanak. rá kell nyomni a group tetején levő MIC enabled/disabled-re 2x, h jó legyen. hát gratulálok ea... -.-"
a gemezéshez: asszem 73-4. napnál járok, és mostanság többször ad partokat. ma pl végre az első igazi értelmes partot kaptam, 4-4-12es t3as gumit. legalább valami pozitívum. a drift meg a kanyon jöhetne, dehát b_szik...
-
NFree
addikt
válasz
Beeerka #4574 üzenetére
Ok kössz .
nyomhatnák icg-ért is nyugodtan lassan , sima pénzes kocsik kevesen vannak s mind a tápláléklánc alján foglalnak helyet.
(#4575) 1NST1G8R
gratttessék eröltetni , tutu ha minden igaz 300 környékén jár sosem érem utol , igaz ostanába , nem nagyon javítgattam az időket.
-
válasz
Beeerka #3922 üzenetére
Ezzel csak az a baj, h hosszú napom volt, este 10-kor aludni akartam már, erre akkor derült ki, h ezen a gépen ami előtt ülök, nincs fent ez a játék.
Mert most hazajöttem szüleimhez a Balatonhoz.
Na mondom, nem gond, gyorsan felteszem.
Igen ám, de ez egy régebbi notebook Pentium M 770-es procival, amikor írtam, addigra sikerült feltelepülnie az egésznek, de addiga meg nem tudtam már belépni.
Szóval fentmaradtam csak ezért plusz két órát a nagy semmiért, ráadásul még jól fel is húztam magam.
Na mindegy, végülis örüljünk, h van ez a játék. -
tutuhawer
őstag
válasz
Beeerka #3790 üzenetére
aaaaaaaaaaaaz igen. Elvileg Jól jár, aki eddig a fejlődés miatt összeszedegette. Nekem 2 napos sorozatom van.
Köszönöm az infót
szerk: az üldözést is köszi, ez még pontosítást igényel, időhatárokat kell nézni, mi után nem érdemes tovább menni, mi a max, ami után több pénzt/jobb kártyát/ nagyobb semmit nem kapunk. -
1NST1G8R
senior tag
válasz
Beeerka #3386 üzenetére
Enis a karancsonyt varom, ha haloween-re igy akcioztak (leertekelt kartyapakkok, bonusz kocsik boost melle, stb.) akkor a karacsony meg durvabb kell hogy legyen, ezert is halasztottam el a boost vasarlast. Remelem addig meg dobjak a Skyline-t a ket legdragabb boost pakkhoz.
-
werevolf593
tag
válasz
Beeerka #3207 üzenetére
Hogyne tudnád, mielőtt elindítanád a játékot, elindítod a feladatkezelőt..., jól a képernyő közepébe rakod, a Teljesítmény fület....
És ha fut a Feladatkezelő és játék közben kilépsz, vagy leteszed Alt+Tab-bal, akkor látszik gyorsan, mennyire terhelte a procit visszamenőleg...
UI.A tied bőven elég ehhez....
-
NFree
addikt
válasz
Beeerka #3207 üzenetére
dehogy nem van rá progi , csak mátr nem vook képben , meik de a legegyszerűbb, mondjuk everst vagy aida elinditod , rendszer stabilitás teszt nem inditod el csak ugye fut egy ablak ott szépen irkálja vagy huzza a görbét hány százalékos a proci terhelés , játszol kicsit alt tabb-al kilépsz s megnézed mennyi volt s a százalékból ki lehet következtetni mennyire használja.
Vagy feladatkezelő s megnézed ott menyire akad ki
. remélem érthető volt , az a baj már 1.5 csak játszom s semmi iesmi nem csinálok , pedig volt idő amikor csak a tesztek futottak éjjel nappal.Qru
Az nfs ben mi a nick ed? -
tutuhawer
őstag
válasz
Beeerka #2892 üzenetére
szép hozzászólás egyben, köszi
A kézikönyvben is benne vannak ezek a dolgok. Ha valaki tud pl atw.hu-ra vagy a faszom tudja hova oldalt készíteni nekünk, ilyen lapunk.hu vagy mindenkilapja.hu stílusban, csak nagyon kicsit szebben, az írjon nekem privátban. Reggel 6-ig itt leszek, de meccset nézek, majd közben frissítek. -
Qru
MODERÁTOR
-
tutuhawer
őstag
válasz
Beeerka #2675 üzenetére
MEGIIIIINT??? másodszorra?
Most add el még, és vedd meg 2-szer, akkor kvittek vagyunk
Holnap tervezem, igen. Hasítok pár szinglit majd shielddel, csak azt akarok használni... Vagy nyomulhatunk privátban is, és meglessük, mi a tuti. Majd ahogy online leszünk, kitaláljuk. Az biztos még, hogy a bmw annyira tetszetős lett a medion tuned aljas szemétláda motorral, hogy abba is jó lenne pár fejlesztés még. Tetű játék nem sokat adott, pedig mentem multit gazdagon, itt-ott, erre-arra... Szóval beszáguldunk a nagy pályákra majd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged