- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beeerka
aktív tag
válasz
StrixAurum #20298 üzenetére
Magát a játékot. 9000 pezóért dobálják 576-ban, majd utána pedig biztos ami biztos alapon lehet belepumpálni a pénzt plusz cumókért (persze ez nem biztos, viszont beta alatt látszott hogy van itt is olyan fizetőezköz mint a boost)
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20296 üzenetére
Jó, mondjuk hogy jó lesz, de nem lesz.
Szerinted aki itt nem ölt bele pénzt az majd megveszi?
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20293 üzenetére
A World of Speed mindenképpen mert ingyenes, a sok játékos aki itt sem vett pénzért autót az majd átmegy oda. A másik meg egy fostalicska, így a bétát játszva, a sávszélességet se pazarolom majd rá.
-
Simi37
őstag
válasz
StrixAurum #20293 üzenetére
.
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20290 üzenetére
Fikció? Egy hetet adok neki.
eLit-MiLan Szomorú!
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20288 üzenetére
Nem hiszem hogy külömbek lesznek, a csalók ott is meg jellenek idővel... Akkor meg nem mindegy? Az autók nem érdekelnek, nem vagyok gyüjtő. Csak egy pár kell amivel lehet nyeregetni.
Nem volt még ingyenes TH?
-
tatabike
őstag
válasz
StrixAurum #20285 üzenetére
Talán már a WOT-ot többen játsszák, mint az NFS Worldot. Legalábbis én már egy ideje sokkal több olyan emberrel találkozom, aki azt ismeri, nagy részük játssza is, de a World-del már nem nagyon dicsekszik senki.
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20285 üzenetére
Neked, de ki költ rá? Való igaz, valamennyit már én is nyomtam bele, de nem hiszem hogy még egyszer áldoznék rá.
-
Tomyyy93
tag
válasz
StrixAurum #20279 üzenetére
én lemondok erről a játékról inkább mert sajnos nincs jogsim
de akkor 'lődözősökkel' se játszok mert nem vagyok katona.. mit is tudhatok én a háborúkról 21 éves fejjel
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20276 üzenetére
T'án csak nem csíp a pisi?
-
tupacamaru
veterán
válasz
StrixAurum #20273 üzenetére
Erről a rejtélyről megkérdezzük a modikat is?
-
Bekő Tóni
tag
válasz
StrixAurum #20270 üzenetére
jaj, bocsi, a Csimpilóta az a Desmond volt, nem te.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
StrixAurum #20266 üzenetére
Szasz Csimpi, hiányzik azért a chat a játékban nem? Nem tudod már a kiskamaszokról leimádkozni a pizsit a borgőzös estéken. Pince megvan még? Vagy beomlott az esős nyár végére?
-
tutuhawer
őstag
válasz
StrixAurum #20266 üzenetére
Szasz, Cs
új munkahely, tavaszra biztosan meglesz a pénzem. És most kerékpárom sincs. Nem is játszom, elég szar az időbeosztásom, sok a munka, írom lelkesen a túlórákat -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
StrixAurum #20245 üzenetére
Full Ultra Bugatti nálam is van,de azért nem mondanám szarnak mivel szoktam nyerni,persze mikor nincs autofinisher
870-es OverallEz az én tuningom a Bugattin
Innen lehet nézni milyen van. [link]
-
alfa20
senior tag
válasz
StrixAurum #20240 üzenetére
Hát nem tudom, bevallom kaptam béta kulcsot a The Crew-hez, de nem használat fel, megnéztem sok gameplay-t, de nekem ez a hegyen, völgyön, mezőn át annyira nem jön be, meg nekem olyan GTA-nak tűnik a játék, mintha abban autóznánk, csak itt autóverseny van.
Igazából a World of speed-től sem várok sokat. Szerintem a maga nemében nagyon jó játék az NFSW, csak helyre kellene rakni, rendesen optimizálni a kocsik valós teljesítményéhez, és persze kizárni a sok csalót, nem hiszem el, hogy erre nincs megoldás amit mások ne használnának... (pl:hackshield vagy a többi)
Ettől függetlenül sajna én is csak a napi gyémántot szedem össze mivel 10-ből csak 1 normális futamot tudok menni a sok csaló miatt. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
StrixAurum #20243 üzenetére
Nem vertem erre a pénzem eddig se, és ezután se fogom...de arra se...
-
UFO1
senior tag
válasz
StrixAurum #20240 üzenetére
Ez a játék nagyon jó, vagyis jó lehetne, ha lenne gazdája és fojtatnák a fejlesztését a lehetőségek végtelek lennének. A World of Speed a Shift, Grid és a ProStreet ötvözete, bár talán a legkevésbé az utóbbié és zárt pályás. A The Crew teljesen más tészta, óriási bejárható terület rengeteg verseny ilyen olyan pályatípusok. Ugyanez megvalósítható lenne itt is csak ilyenkor lép életbe az első mondat.
NFSW lehetőségek: 1, 2, 3, 4 (nem saját videók)
Bayview, Canyons, Olympic City and Tri City in NFS World -
ETOM
addikt
válasz
StrixAurum #20243 üzenetére
nem nagyon veszünk boostot..
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
StrixAurum #20241 üzenetére
The Crew addig volt jó, amig ki nem próbáltam.... köszönöm nem kérek belőle
-
CJ4567
nagyúr
válasz
StrixAurum #20146 üzenetére
Mindkettőt eladtam, és vettem egy M3 Sport Evolutiont, és B 567 kategóriába felhoztam, kapott egy kis külső tuningot, és skill modokat
-
tatabike
őstag
válasz
StrixAurum #20146 üzenetére
Nekem nem jön be. Az M1 Procar, az már valami, azt is úgy nyertem a random-autó osztáson...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
StrixAurum #20127 üzenetére
Vagy eladhatod egyiket 400 ezer dollárért
-
tatabike
őstag
válasz
StrixAurum #20124 üzenetére
De jó, mostanában csak ilyen bevásárlókocsikat adnak...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
StrixAurum #20124 üzenetére
Akkor lesz mégegy Flexorom
-
sunny84
senior tag
válasz
StrixAurum #20109 üzenetére
c classban jó team escapre , lehet vele privátozni , a waterfront pályán d classban rs4 szintű autó
, máshol hobbi autó csak
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Philips LCD és LED TV-k
- Dying Light
- Óra topik
- Home server / házi szerver építése
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest