-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putyin90
senior tag
Itt van még egy.
-
Putyin90
senior tag
Hali!
Csináltam egy videót ma, általában így nyomom.
Szerintetek jó vagy rossz? Lehettem volna első is, de sajnos belém szált az a szemét SUV és a Lexus LFA-es lenyomott.
-
Putyin90
senior tag
Már megint mi van ezzel a lámasággal? Frissített valamit, azóta 5x olyan lassan tölt be, mint kellene és a gyémántokat sem szedi fel. -.-
Komolyan mondom, hogy nagyon szánalmas már amit az EA leművel ezzel a játékkal... -
Putyin90
senior tag
BMW Z4-et megéri erre cserélni?
-
Putyin90
senior tag
Megmondom őszintén, hogy amint megvettem egyből tuningoltam, ki sem próbáltam stock-ként.
Így az irányíthatóságról csak annyit tudok, hogy nem rossz, de szerintem nem is a legjobb. A karácsonyi ajándék 959-es szerintem jobban viselkedett kanyarokban, bár nekem ezzel sincs különösebb problémám, de én azt tapasztalom, hogy kicsit nehezebben veszi a kanyarokat, mint a 959-es. A felni 20"-os.
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok!
Végre elértem a 40. szintet és megvehettem ezt.
aftermarket
A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e venni hozzá Tier3 Golden Pack-ot vagy Tier3 Engine Pack-ot? A motor ugyanis egy 4 - 2 - 0 tulajdonságú benne. A Golden Packban mi található egyáltalán? Az Engine Packban milyen tulajdonságú motorra számíthatok? Valaki segítene nekem ajánlani hozzá vinyleket? Valahogy nem igazán az erősségem a designolás.
-
Putyin90
senior tag
Hali!
Tegnap nyertem egy ilyet. Ettől jobb lesz valami, ha bepakolom?
-
Putyin90
senior tag
Melyiket érdemesebb megvenni?
BMW M3 GTR E46 (600 - 575 - 550) vagy Porsche 959 (615 - 590 - 550)
-
Putyin90
senior tag
Nem hittem volna, hogy ez valaha is sikerül majd ezzel a verdával, de mégis!
-
Putyin90
senior tag
válasz
callmeakos #4637 üzenetére
Köszi a biztatást! Én minden nap gyűjtöm a gyémántokat kb. egy hónapja lassan, de e hét keddtől csak powerup-okat ad, semmi alkatrészt. :S Ha meg esetleg alkatrészt ad, akkor vagy T1-est vagy T2-est. Mikortól van a kellő sorozat?
-
Putyin90
senior tag
válasz
tutuhawer #4635 üzenetére
Még nem adtam el, de el fogom. Előbb még össze kell gyűjtenem 800.000 $-t és akkor eladom. Mire az összegyűlik simán leszek 40-es szintű és akkor veszek majd egy M3-ast vagy egy McLarent. 175.000 $-ért tudom eladni az R8-at, most van 210.000 $-om. Csak azt bánom, hogy beleraktam egy 8-8-0 %-os motort. Olyat nem igen nyerek még egyszer, az tuti.
-
Putyin90
senior tag
Hahó!
Jelentem megvettem az Audi R8-at, mert nem bírtam ki...
Már bánom, hogy megvettem. Nem tudom tuningolni, mert csak 30. szinten vagyok és a jobb alkatrészeket csak 34-35. szinten engedi csak megvenni.
Ha ezt tudom biztos nem dobok ki rá 700.000 $-t. Na mindegy, magamnak csináltam. Mire összeszedek 1.2 millát már eljutok talán arra a szintre, hogy megvehessem a McLaren Mercit, addig meg használom a Z4-est.
-
Putyin90
senior tag
Nehogy majd ígyjárjanak azok a burzsujok a CCX-ükkel:
-
Putyin90
senior tag
Sziasztok!
Ma értem el a 30. szintet és már nagyon szeretnék egy T3-as verdát. Ezt szeretném megvenni. Nyertem már hozzá egy T3-as motort, melynek ezek a tulajdonságai: 8-6-0. Kiszámoltam, hogy ha feltuningolom, akkor ezek lesznek az értékei: Végsbesség: 607, Gyorsulás: 629, Irányítás: 588.
-
Putyin90
senior tag
válasz
callmeakos #4310 üzenetére
És te mit csináltál?
-
Putyin90
senior tag
Hali!
Ma elindítottam a World-öt és vmit updatelt. Aztán a szokásos initializálás és utána kattoltam a playre, elindult szépen a játék, beléptem a world-be, elkezdtem a gyémántvadászatot és 1x csak lefagy a játék. Még egyszer elindítottam ugyan ez történt. Másnak is ez van?
-
Putyin90
senior tag
válasz
callmeakos #3287 üzenetére
A Porsche (38-as szinttől, 1,000,000 $) is és az M3 (40-es szinttől 1,200,000 $) is nagyon drágák.
-
Putyin90
senior tag
válasz
callmeakos #3283 üzenetére
Akkor mit ajánlasz helyette?
-
Putyin90
senior tag
BMW Z4 után melyik verdát érdemes megvenni?
-
Putyin90
senior tag
Végre megvan a Z4-es!!!
-
Putyin90
senior tag
válasz
callmeakos #2878 üzenetére
Nem azt fogom mondani, nyílván.
Egyébként 3 napon belül indoklás nélkül elállhatok a terméktől, amennyire tudom. -
Putyin90
senior tag
Hali
Vettem egy kormányt, de nem találok a játékban beállításokat. Ha van egyáltalán, akkor merre?
-
Putyin90
senior tag
-
Putyin90
senior tag
Hali!
Szeretném megvenni ezt a verdát: [link]
Jelenleg egy Eclipse-m van, 13-as szinten vagyok és van 112.000 $-om. Szerintetek megéri megvenni azt az Evo-t?
Van még egy Sport motorom 4-2-0 tulajdonságú, sport fékem, ami 0-0-4 tulajdonságú és egy tuned fékem, ami 0-0-4 tulajdonságú. Ezeket tudom belerakni az új verdába + még amit veszek bele.
-
Putyin90
senior tag
válasz
werevolf593 #2798 üzenetére
Ment a pü.
-
Putyin90
senior tag
válasz
werevolf593 #2796 üzenetére
Te hogy tudtad T1-es ként eddig feltuningolni?
Nekem ennyire engedi: -
Putyin90
senior tag
válasz
werevolf593 #2794 üzenetére
Az Eclipse-t már felturbóztam, amíg lehetett, de már nem tudok új tuning alkatrészeket venni. A Silva is Tier 1-es, ha jól tudom, olyat nem akarok meg nem is tetszik.
-
Putyin90
senior tag
Milyen autót ajánlanátok nekem? 12-es szintű vagyok, van 80.000$-om és eddig egy Eclipse GT-m. Tier 2-es verdát vennék (esetleg Tier 3-ast). Melyiket vegyem?
-
Putyin90
senior tag
Hogy lehet, hogy 3-as szintű és porsche-ja van?
-
Putyin90
senior tag
Ez mi akar lenni?
Rámegyek a login-ra és egy idő után ez fogad. És maga a kliens is vár egy kicsit, mire elindul.
-
Putyin90
senior tag
Hali!
Leszedtem a hivatalos oldalról a játékot, de gondolom az csak az ingyenes és abban úgy tudom, hogy csak a 10. szintig lehet fejlődni. Aztán mi lesz?
Nem lehet valahonnan lemezen megrendelni a játékot, amivel fejlődhetek tovább is a 10. szinttől?
Másik meg, hogy most van egy Tier1-es Eclipse-m, akarnék venni Tier2-es vagy Tier3-as kocsikat, de csak 500 Speedboost-om van. Speedboostot hogy tudok szerezni? Csak pénzért gondolom. Ha megveszem korongon, akkor is csak speedboostért vehetek kocsit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest