- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #20767 üzenetére
Hogyhogy ez neked még nem volt meg?
(#20789) Bannani
Ha az ellenfél az alap max. sebességgel megy (class full. ov. 499), akkor téged a sling nem fog jobban felgyorsítani, csak ugyanannyira az 1*-os cuccok meg szinte semmire sem jók. + lehet speed bug-ja van, vagy valamiféle csalást tol (gyorsulás, autócserélő, stb.) Utóbbit könnyű kiszúrni, mert általában gyorsabban megy NOS nélkül, mint az a típus tudna, persze ha van esze rátol egy lassú szakaszon egy kamu nitrót és máris nem bukik le. -
UFO1
senior tag
válasz
SylarHUN #20667 üzenetére
Csak úgy mellékesen kérdezem – mivel a festéseid jórészt mindig fantasztikusak – ezzel a játékkal még nem tolod. Igaz saját festés nincs benne, de baromi nagy bejárható terület az igen.
-
válasz
SylarHUN #20060 üzenetére
1. Keress egy régi screenshotot, amin látszik a neved is.
2. Indítsd el a játékot ugyanazzal a névvel és próbáld meg reprodukálni a régi screenshotot.
3. Töltsd fel a netre
4. Posztold ki a fórumra, úgy ahogy a példában van.
5. Írd bele még: neved - autó típusa - régi kép dátuma - új kép dátuma
6. Írj valamit a játékról, pl. mi változott a két kép közötti eltelt időben -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
SylarHUN #14059 üzenetére
ohh hogy kapják be a bránert.....pedig meg akartam volna csinálni normálisan a Fast and Furious 2-ból a Brian Nissan Skyline-ját!
Meg ki vették a szerelmemet (Nissan GT-R35) meg a Subaru-t is sajnálom,és beraktak helyette ilyen fosokat.
Mondjuk a Nissan Skyline GT-R32 nem fos,de a másik 2.......kocsibontóba való. -
Desmond74
tag
válasz
SylarHUN #13751 üzenetére
Jól teszed, ha mellőzöd, itt van a World Of Tanks, az is ingyenes elvileg, még a Tv-ben is orrba szájaba hírdették, elárulom, egy komolyabb tankhoz, még egy löveg is pénzbe kerül!
Ráadásul Commodore 64 grafikája van.Jól véssétek az eszetekbe, mindig az a legdrágább (hosszútávon tuti), amit ingyenesnek hírdetnek!
-
PR0JECTNR56
addikt
-
tatabike
őstag
válasz
SylarHUN #13297 üzenetére
Lejárt az időlimit, de esetleg érdekes lehet ez, amit találtam:
"Az ingyenesen hozzáférhető garázshelyek száma is változik, mégpedig eléggé pozitív irányba, ugyanis a mostani 3 hely helyett, 50-es szinten összesen 7 garázs hellyel fogunk rendelkezni! Ezek szinthez lesznek kötve, a következő képpen:
- Két helyet kapunk kezdés képpen
- Egyet 12-es szinten (új)
- Egyet 20-es szinten (új)
- Egyet 30-es szinten (új)
- Egyet 40-es szinten (új)
- Egyet 50-es szinten (új)"Ez tavaly 2012 augusztusi info.
-
tatabike
őstag
válasz
SylarHUN #13297 üzenetére
Kösz. És amit korábban írt valaki, hogy minden 10. lvl ugrásnál kapott egy plusz helyet, az már nem játszik? Mert őszintén szólva, én nem figyeltem, de ha alapból kettő hely jár, és minden 10-nél plusz egy, akkor nekem most azért van 5 hely, mert kaptam 10-nél, 20-nál és 30-nál is egyet. Akkor elvileg még 40-nél és 50-nél is jár majd, 60-at nem tudom, volt aki akkor is kapott.
Vagy még az lehet, hogy csinálok egy új profilt, és úgy gyűjtöm tovább a verdákat... -
sunny84
senior tag
válasz
SylarHUN #13266 üzenetére
a nagy lóf...t , van 1 teljesen igc accom a többi mellett csak earn boost lett benne meg a free kódok ennyi , és minden autóm full és nem toltam napi 1-2 óránál többet ennyi .. , én is kivi voltam a dropra és szépen adott a játék , már azt az accot nem használom csak úgy van ...
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #13239 üzenetére
Szép képek és hát Lambok vannak rajta attól még szebb. Én is toltam korábban de eladtam a PS3-at mert meguntam pont a World miatt. Igaz nekem az első kiadás volt meg de nem tudtam jobb időket menni a béna 180 fokos kormányommal ez is volt az egyik ok. Volt nekem is rengeteg autóm és tényleg jók voltak a tréningek is de annak a verziónak nem volt még olyan ütős a graf-ja, voltak számos helyen lebutított textúrák és az 1000 kocsiból kb 300 a prémium kidolgozású a többi csak portolt fekete séma belső nézettel. Ha nem így van már javíts ki
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #13072 üzenetére
Köszönöm .
Ja a Grand turismo az nagyon fain, anno csak azért kértem én is kölcsön ps2 őt
(#13073) tatabike
Nem adok el ojan kocsit amit már 1x megvettem boost-ért esetleg igcért
Kell , miden darab igaz , talán 3-4 a használható, de soha nem lehet tudni meik frissítés után mi lessz az állapot , lásd zonda f. -
szab.tam
nagyúr
válasz
SylarHUN #12972 üzenetére
a jó fejséget magamra írtam, hogy jó fej vagyok, hogy nem írok a modkerbe, hanem figyelmeztettelek valamire, ami láthatóan elkerülte a figyelmedet. más nem mindig ilyen. egyből rohangásznak jelentgetni a modkerbe...
egy köszönöm is megtette volna, hogy előbb szóltam, mielőtt valaki jelent, és kapsz 1 nap bant egy moditól.
na, mind1... -
-
[BB]
csendes tag
válasz
SylarHUN #12199 üzenetére
Kösz szépen, de azért ez messze volt a hibátlantól. A második körben rengeteget bénáztam, kicsit elizgultam, mert annyira jól sikerült az első
Az kéne, hogy ebből az első, a Zondás próbálkozásból pedig a második kört egybegyúrni, és mindjárt javítanék több, mint 1 másodpercet
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #11902 üzenetére
Igen xenon hsz-e után beugrott, hogy te kaptál roadster vip zondát.
Más .
srácok ha valaki anno vett, f-s zondát ne dobja ki , nagyon erős a kategoriás versenygépet lehet belőlle fabrikálni, az utóbbi 3 napban elég sokat kocsiztam vele , és űberbrutál. Szóval ha valakinek van kedve hozzá nekifoghat bátran,Tutu
egy élmény volt , kár hogy havonta csak 1x gurulunk, biztos vagyok benne jót tenne mindketőnken a közös küzdelemJövök megint felfele a listán, mint a talajvíz, de mire megint ithon leszek, biztos visszabukom az eredményeket. Találkoztam tegnap olyan fél 3 fele az atyaistennel akiről meséltél. Udvariasan megkértem menjünk 1 versenyt, mivel abból én csak tanulhatok szöveggel , de azt mondta partol (drag) mert nagyon adja a partot a dolog, s nem akarja megszakítani. ugyhogy majd leközelebb, lessz nagy pislogás s remélem nem én fogok pislogni, habár erős a gyanúm
-
Beeerka
aktív tag
válasz
SylarHUN #11699 üzenetére
Viszont ez sem egy örök megoldás, nagyon kell ügyelni a rendes kitakarásra is. Ha egy GPU alatt a forrasztás megtörik hő hatására, azt nem lehet 100%-ra megjavítani a sütős megoldással... Rövid időn belül elő fog jönni a hiba ugyanúgy. Egy módszer van ennek a rendes megjavítására, a reball.
-
NFree
addikt
válasz
SylarHUN #11587 üzenetére
Hát igen , nem ecsetelem, szép gratt
(#11586) csako
Az 560 ról csak annyit, hogy rossz emlékeim vannak eléggé, 1 hétig szenvettem , kínlódtam század mp-ekért, erre semmibe vettek, ráadásul , vagy 60-70 boost ba került a kocsi, mire összeált benne a tuning.
De ennek ellenére a legszebb autó szerintem a játékban , nekem nagyon bejön , csak ugye vezethetetlen. -
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN #11381 üzenetére
Az elején az a kerek lámpa nem oda való. Nagyon nem a Bentley suvnál is csak elcsúfította az orrát. Oldal nézetből még tűrhető de hátulról megint nem nyerő. Úgy néz ki mint a Tatu és mintha a hátsó traktusa be akarná kebelezni az elejét. Az is lehet hogy ez már ketté tud válni és a két darab külön-külön is tudja folytatni az útját
-
F22Reventon
tag
válasz
SylarHUN #10947 üzenetére
Ebben a játékban ki kell szolgálni a futottak még kategóriát, (=igc-s versenyzők) is. Ők sosem kapják meg a leggyorsabb kocsikat. Én személy szerint nagyon örülök az aston dbs-nek, de versenyezni inkább a carrera-t v lp650-t viszem ki. Amivel bármelyik igc-s autó verhető.
-
falco1
tag
válasz
SylarHUN #10762 üzenetére
Ez mindig is így ment, korábbi őrület ez a QuickLime-nál...
http://prohardver.hu/tema/need_for_speed_world_online/hsz_10480-10480.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest