- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
válasz
Bannani #21195 üzenetére
Engem nem izgat, ha az ingyeneseket bezárják, mint a world, ugyanis kutyát nem érdekli a world, játszottam vele, totál nem egyértelmű dolgok vannak benne, oda join vagy teleportálok egy meccsre, és semmit nem lehet versenyt indítani az adott képernyőn csak ott van a kocsi meg felette a jel, amit semmivel nem lehet elfogadtatni mondjuk, de mondhatnék mást is, van egy rakás pénzed, és mondod veszel valamit az autódra, megveszed, ha kérdés párbeszéd ablakon a bal oldalira mész hogy megveszed igen semmi nem történik, visszamegy az alap vásárlási képernyőre, ha a jobb oldalira nyomsz, kimegy windowsba a játék az ea weblapjára, káosz az egész, egy normális NFS-t akarok még ebben az évben PC-re, de hogy rohadjanak meg, tavaly se adtak ki, most se fognak, és ahogy írtam, bezzeg a totál felesleges mobil játékot megcsinálják, mikor már van mobilra nfs évek óta a play marketben, meg konzolra kiadtak tavaly is nfs részt, de PC-re csesznek, és nem érdekel a projekt cars meg a többi, mert az nem arcade mint az NFS, amiben tuningolhatsz meg sajátos pályák vannak, a többi autós játék teljesen más, jellegét veszti nálam, úgyhogy most én is kardomba dőlök kb. és mérges vagyok.
-
-
tutuhawer
őstag
válasz
Bannani #20585 üzenetére
Azért még egy targa tetőt rá tudsz tenni matricákból, nekem is az van, szerintem tök egyedi. Értsd: sok versenyt mentem, egyetlen targa tetős suprát se láttam, egy napfénytetős M3 E30-at se láttam.
szerk: videón így néz ki: http://www.youtube.com/watch?v=OpeUklpNGzw
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest