-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
Shokkolo #15665 üzenetére
Tehát a lényeg mind a 2 szeron rajta lesz a boost, csak a magyarok nagy része különösen a régiek APEX-en vannak, mert akkor még nem volt másik, ezért boost-os járgány érdemes ide venni, ha ez szempont.
Meg.: most sem értem minek van az a csicsán!(#15668) Shokkolo
Az EU=europai, US=amerikai az mindegy, a lényeg a szerver neve. -
knoz91
tag
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Shokkolo #15642 üzenetére
Korábban volt IGC-ért bodykit, a két legegyszerűbb darab és a "jobbak" boost-osok voltak. Most sajnos mind boost-os, beleértve a szárnyat és a motorháztetőt is. Szerintem nem lesznek IGC-ért bodykit-ek.
(#15641) eLit-MiLan: Az a jó egyébként, hogy sok autóra még mindig nem lehet szárnyat vagy motorháztetőt vagy semmit sem tenni, hanem csak az alap gép van. Igazából még ezt is megoldhatnák elsőként, mert kicsit furcsa, hogy a Supra-ra nincs egy darab szárny sem.
(#15643) ETOM: Lassan én is elteszem magam holnapra (vagy inkább mára
) elegem lett a térképészeti vektorizálásból, de sebaj amint felkelek megint folytathatom NFSW helyett.
(#15644) noxwill: Nagyon csinos lett, de hogy legyen egy kis szőrszálhasogatás is, az elején lévő vonószemburkolatra mutató nyilat kisebbre venném.
-
-
knoz91
tag
válasz
Shokkolo #15575 üzenetére
Nézz jobban körbe, nem tudom mikor játszottál utoljára, én nekem ment az open beta is már, rá egy évre, és most. Jóval megváltozott időközbe a kezelőfelület is, illetve mindig dobálják ki az újabb autókat / IGC-s autók is forognak mindig (tehát hogy melyiket árulják in-game cash-ért, melyiket boost-ért.) Most a Supra sajnos csak boost-ért vásárolható, de egyébként van jó pár autó IGC-ért ami meg is éri a gyűjtés idejét garantáltan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest