Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
Shokkolo
üzenetére
Tehát a lényeg mind a 2 szeron rajta lesz a boost, csak a magyarok nagy része különösen a régiek APEX-en vannak, mert akkor még nem volt másik, ezért boost-os járgány érdemes ide venni, ha ez szempont.

Meg.: most sem értem minek van az a csicsán!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#15668) Shokkolo
Az EU=europai, US=amerikai az mindegy, a lényeg a szerver neve. -
knoz91
tag
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Shokkolo
üzenetére
Korábban volt IGC-ért bodykit, a két legegyszerűbb darab és a "jobbak" boost-osok voltak. Most sajnos mind boost-os, beleértve a szárnyat és a motorháztetőt is. Szerintem nem lesznek IGC-ért bodykit-ek.
(#15641) eLit-MiLan: Az a jó egyébként, hogy sok autóra még mindig nem lehet szárnyat vagy motorháztetőt vagy semmit sem tenni, hanem csak az alap gép van. Igazából még ezt is megoldhatnák elsőként, mert kicsit furcsa, hogy a Supra-ra nincs egy darab szárny sem.
(#15643) ETOM: Lassan én is elteszem magam holnapra (vagy inkább mára
) elegem lett a térképészeti vektorizálásból, de sebaj amint felkelek megint folytathatom NFSW helyett. 
(#15644) noxwill: Nagyon csinos lett, de hogy legyen egy kis szőrszálhasogatás is, az elején lévő vonószemburkolatra mutató nyilat kisebbre venném.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
knoz91
tag
válasz
Shokkolo
üzenetére
Nézz jobban körbe, nem tudom mikor játszottál utoljára, én nekem ment az open beta is már, rá egy évre, és most. Jóval megváltozott időközbe a kezelőfelület is, illetve mindig dobálják ki az újabb autókat / IGC-s autók is forognak mindig (tehát hogy melyiket árulják in-game cash-ért, melyiket boost-ért.) Most a Supra sajnos csak boost-ért vásárolható, de egyébként van jó pár autó IGC-ért ami meg is éri a gyűjtés idejét garantáltan.

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen alaplapot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

én nemrég kaptam a tippet, és bejött...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, egyébként boost vásárlást nem befolyásolja, a játékon belül költöd mindenképp, ha pedig honlapon vásárolsz, jelölni tudod melyik szerverre kéred. Amelyiken van profil, csak oda engedi.