- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rockstone
tag
-
Rockstone
tag
Erre voltam kíváncsi, hogy kb. mihez képest jó.
-
Rockstone
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21026 üzenetére
honnan tudjam ha nem próbáltam?
-
Rockstone
tag
McLaren MP4-12C megéri kifarmolni ?
-
Rockstone
tag
Miért van kisbetűs neve néhány játékosnak ?
-
Rockstone
tag
válasz
LamerGyuri #20805 üzenetére
Megkaptam én is 2 féle rendszámot, és 500SB-t. Ha nem akarom most azonnal felrakni vmelyik kocsimra, akkor gondolom végig ottmarad a gifteknél nem ? Arra gondolok, hogy nem fog eltűnni ugye ?
-
Rockstone
tag
Hogyan lehet a leggyorsabban szintet húzni ?
-
Rockstone
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20783 üzenetére
Azt szerettem volna oda használni, csak nincs IGC-ért. Mazdával 1.36.XXX alatt megyek ha minden passzol powerup nélkül, viszont bömössel alig volt meg az 1.38 2 nitroval.
No de mind1 marad akkor az RX8 még kell kb 70 Win
-
Rockstone
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20781 üzenetére
Probáltam, nyomtam 2 nitrot, beraktam a start nitrobol 5mp-et.
Milyen időd volt a CSL-el ? Eagle Driven probáltad ?
-
Rockstone
tag
Kiprobáltam ezt a CSL-t, bár ne tettem volna, kissé instabilnak érzem és vagy 3mp-cel lassabb mint az RX8, Eagle Drive-on nem válik be.
-
-
Rockstone
tag
válasz
noblem1983 #20773 üzenetére
Jó a Mazda, 130 win összejött vele tegnap óta, csak már a nitro spam ellen kevés és elfogyott a slingshotom.
Sztem veszek majd egy CSL-t jónak tünik
-
Rockstone
tag
Lamborghini Countach feltudja venni a versenyt az MR, eclipse, solstice kocsikkal ? (nitro spamra értve)
-
Rockstone
tag
C osztályos sprinten 10 meccs alatt 2 ultra WTF ?
-
Rockstone
tag
Szerintetek C osztályra IGC-ből melyek a legjobb autók ? Én az RX8-ra gondoltam, mert nem igazán akarom pocsékolni a powerupokat.
-
Rockstone
tag
-
Rockstone
tag
válasz
eLit-MiLan #20739 üzenetére
Aham, azért érdekelt, mert ha lényegesen rosszabb mint az RS akkor nem rakom bele a legjobb alkatrészeim.
-
Rockstone
tag
Carrera S-nek van értelme S osztályba ? Gondolom a GT3 RS most egy jó ideig nem lesz IGC-ért.
-
Rockstone
tag
Éppen azzal próbálkozom, hogy annak az emailemnek megfejtsem a jelszavát,a biztonsági kérdés pedig portugálul anyám születési helyét kérdezi.
Igazából semmi probléma nem lenne tényleg, ha tudnám ennek a mailnek a jelszavát. Lenne account meg minden, fene se gondolta akkoriban, hogy arra az accountra lesz majd egyszer szükségem.
-
Rockstone
tag
válasz
tutuhawer #20713 üzenetére
Nyilván nem olyan acc-ot kell elcserélni amire egy millió játékot regisztrált, hanem olyat amin, csak a béta van. Nekem is van egy béta acc-om lv3-as driverrel, de a jelszavára már nem emlékszem, mert akkor használtam utoljára amikor megcsináltam. Ugyanígy rámaradhatott másra is (azzal a különbséggel hogy ő a jelszavát is tudja) ezért kérdeztem mindenféle hátsó szándék nélkül.
-
Rockstone
tag
Nincs vkinek "véletlen" elfekvőben béta acc-ja, amin megvannak a bétás rendszámok ? Cserébe tudnék adni acc-ot amiket nem használok e-maillel együtt. Még a car prize pack-os időszakból maradtak meg. Gallardo Balboni Police, Nissan GTR Dragzilla *2, MR2, M1 Procar, Scion Charger Viper team escape edition, m3 e30 octorberfest (mindegyik autó külön acc-on)
-
Rockstone
tag
válasz
eLit-MiLan #20701 üzenetére
Köszi, már egy ideje nem játszottam, aztán most újra kezdtem, gondoltam gyorsba kiszedem a csillagokat a D osztályból, ha még nem késő.
-
Rockstone
tag
melyik nap cserélik ki a mapokat a héten ?
-
Rockstone
tag
válasz
noblem1983 #18427 üzenetére
Legalább hoztak be vmi "újat" is végre.
-
Rockstone
tag
IGC Car Rotation Thursday October 17th
following cars for your hard earned cash:
- Lotus Evora
- Subaru Impreza WRX STI (Hatchback)
- Chevrolet Cobalt SS -
Rockstone
tag
Basszus bepirosodtam, irjátok már légyszives ki ha esetleg free a revive treasure hunthoz
Köszi!
-
Rockstone
tag
Na mi lesz már az IGC-vel, "mindenki" tűkön ülve várja...
-
Rockstone
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18054 üzenetére
TE-re oké.
-
Rockstone
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18052 üzenetére
Mire ?
-
Rockstone
tag
válasz
noblem1983 #17974 üzenetére
Az igen... 2 ultra és 2 pro ? Az milyen pack volt?
-
Rockstone
tag
Ha már épp a Balboninál tartunk, ellehet érni vele az S osztályt ?
-
Rockstone
tag
válasz
Micsurin #17951 üzenetére
Hát full Ultra, de gondolhatod azok milyen ultrák ha nem éri el
Nitro miatt akarom, csak kiprobálni S-n, mert kb arról szól az egész játék. Ha nincs cosmic nitrod mehetsz a fenébe. Ilyen LFA-kal, meg Mustangokkal max várost nézni lehet.Bár most megint más pálya van, az lehet változatosabb, nem csak a: mész egyenesen és nitro, mint múlt héten.
-
Rockstone
tag
Ne már, csak 749-es a roadsterem pedig, már bele éltem magam
-
Rockstone
tag
Tapad mindaddig míg rá nem megyek egy járdára
-
Rockstone
tag
Nem rossz a járgány, kicsit csúszkál, de nem rossz
-
Rockstone
tag
Free Car Slot máris jobban indul a nap!
-
Rockstone
tag
"Új" IGC-s kocsik:
Jönnek: Lexus LFA, Ford GT40 Mk.I, Ford Focus RS
Mennek: Porsche 959, Lancia Delta HF Integrale Evoluzione, Chevrolet El Camino SS
Nah, csak megelőztél
Talán másfél hónapja vették ki az LFA-t, hát itt van megint
-
Rockstone
tag
Ha jól tudom most lett még egy community manager Cain mellett, talán hozz némi változást magával.
-
Rockstone
tag
Engem az érdekelne, hogy elmúlt években, karácsonyra való tekintettel milyen akciókat esetleg ajándékokat adott az EA már ha volt ilyen?!
-
Rockstone
tag
válasz
noblem1983 #17698 üzenetére
Rajtnál szokott szellemautó lenni pár másodpercig. Amikor 2 játékost ugyanoda rak.
Tegnap láttam egy "figurát", olyan csalása volt, hogy egyből indult a játék, nem telt le a várakozási idö a kb 1.09mp hanem kapásból índult a következő verseny
-
Rockstone
tag
Megint használhatatlan a server... 2perces töltések a garázsba menet...
Amúgy nálam nem megy át az auto a másikon. -
Rockstone
tag
Az EA Support megmondta, hogy azért vág ki engem a server 5 perc játék után másfél órákra, mert maintenance!!! van. Kérdem én már 3 napja éjjel-nappal és ezért kell kapjak gyakorlatilag 1-2 óra "bannt" is?
-
Rockstone
tag
Na ideje előkapni az RS4-et
-
Rockstone
tag
Disconnected from server. Game will shutdown. 2 napja, csak ezt csinálja... ha vki beír event chatbe kidob a játék...4szer lobbyba, egyszer versenyen és órákig be se tudok lépni... faxa így csináljak 10 óra alatt 50 win-t...
-
Rockstone
tag
Szerencsém van ma, jól dobál a játék, 5 pro 1 ultra
-
Rockstone
tag
válasz
noblem1983 #17616 üzenetére
oks kiprobálom, köszi
-
Rockstone
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17611 üzenetére
és tényleg megadta a 32SB-t...komoly mert múltkor erre se kaptam meg...
-
Rockstone
tag
E30-al faltól falig megyek ha rámegyek a járdára, erre van vmi megoldás ?
-
Rockstone
tag
válasz
sarkanyolo2 #17586 üzenetére
Majd most fog kiderülni, megint kivonnak egy márkát akkor jobb lesz bevásárolni
Remélem ma bejelentik az új IGC-s kocsikat és remélhetőleg hoznak vissza új márkát.
-
Rockstone
tag
1.30.95 -öt csináltam, de akkora mázli kell hozzá, hogy minden perfect legyen, a másik meg nem voltak rendes alkatrészeim, csak simán beledobáltam h 599-es legyen
-
Rockstone
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17477 üzenetére
leírnád részletesen, mit csinálsz ? mert a world facebookos oldalán is irták már páran h nem adja meg nekik.
-
Rockstone
tag
Earn speedboostnál nektek is, csak ez a Keek-es ajánlat van ? Mert azzal még megbarátkozok, hogy 10-15SB-t ad, de az hogy miután teljesítem meg se adja az már inkább probléma. Van itt olyan akinek megadja erre a SB-t ?
-
Rockstone
tag
válasz
noblem1983 #17469 üzenetére
Én már annak is örülök, hogy nem crashel, ha csaló van a lobbyba, csak ritkán. Még mindig jobb új lobbyt keresni, mint folyton újra indítani a játékot.
Sunny: lehet, bár amennyire próbálja az új vezetőség olyan irányba terelni a játékot, hogy minél több boost-ot vegyünk. Kinézem azt is belőlük, hogy nem fognak adni, pedig tegnap már fáradt voltam, azon gondolkodtam, hogy nem csinálom meg majd csak holnap (illetve mikor felkeltem) a gyémántokat...na még jó, hogy megcsináltam.
-
Rockstone
tag
Na lesz megint sírás, mert nem tudják összegyűjteni a gyémántokat.
Mondjuk 7 órás karbantartás vicc kategória.
-
Rockstone
tag
A Collision Force -nak a tulajdonsága azaz: Increase the weight of your car in collisions by 25%, ezt csak akkor kapom meg, ha a ram powerup aktíválva van, vagy használható amolyan passzív skillként is?
-
Rockstone
tag
SG oldalán ez az RX8 kihívás nem aktív már mi ?
Köszi, hát akkor lehet megpróbálok alkotni vmit
tupacamaru: sztem azok csalok amikor így dob ki, leszoktam 1v1-nél ellenőrizni a másik embert, ha kidob ilyen hibával és van amikor egyértelműen látom az időiből, hogy autofinisher...
-
Rockstone
tag
Úristen megvan a 2. győzelmem S osztályban a Mustanggal
-
Rockstone
tag
válasz
noblem1983 #17412 üzenetére
Arra nem képesek megnézzék milyen skilljeink vannak, van 5100DPje, meg 150 kocsija és nem tudom, talán azt hiszi ettől ő legyőzhetetlen. Ráadásul vagy 5mp-re vagyok a rekord időtől.
Az a kedvencem mikor begtolnak hátulról a célba és vesztek
-
Rockstone
tag
Mennyi nudli van ebben a játékban, mki csalózik másfél perces versenyen elnyomok 6 nitrot 2 slingshotot 1 powerupt 3 ramot.
ezek a skilljeim:
50% nitro cd
44% nitro duraiton
31% nitro power
4 sec perfect startA pálya amúgy Chancellor and Campus
-
Rockstone
tag
Elég szerencsétlen téma S osztályba versenyezni ezzel a Mustanggal, durván 25-30 versenyből 1 győzelem
-
Rockstone
tag
Hmm engem az új IGC kocsik érdekelnének, ha már amúgy is updatelnek berakhatták volna azokat is, jó lenne egy Mustang, hogy legyen mivel játszani S-Classba
-
Rockstone
tag
válasz
hattrickuser #17352 üzenetére
Az sztem mkinél előfordul a free roamban én is kikapcsoltam, hogy ne lássam mások autóját máris nem laggol. Voltam ismerősömnél is mikor még játszott az ő gépén is diavetítés volt mikor elindította és elkezdte gyűjteni a gyémántokat.
-
Rockstone
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17350 üzenetére
semmi, kiiktatnak néhány cheatet, amit 5perc alatt updatel a készitője és megy minden előről
olyan bugok vannak még a játékba amik még a most wantedben(régiben) voltak
-
Rockstone
tag
baszus, A osztályos sprinten már 2 ultrát és 3 prot kaptam
-
Rockstone
tag
válasz
hattrickuser #17345 üzenetére
Mivel azt írtad fentebb, hogy akármilyenre állítod a grafikát, semmit nem változik, akkor lehet, hogy proci limit, mert nekem jelenleg is proci limitem van a vga-m miatt és nálam nem is változik az fps semmilyen játékban, akárhova állítgatom a grafikát, TE-ben főleg sztem procira lesz szükség, főleg egy B Class Compromised pályán ahol rengeteg rendőr útzár stb. nekem 45-60fps-em van a játékba, de azon a pályán néhány részen le esik 25-35 fps-ig is
-
Rockstone
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17332 üzenetére
Igen azokat is meg kell csinálni, csak ha vki megcsinálni 5000 versenyt vagy 1000et illene többet adniuk érte
Most tartok még csak 3380DP-nál, de most se találok szinte semmit amit meglehetne csinálni, kellene egy csomó márka, amiket kivettek.
-
Rockstone
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17330 üzenetére
vicc, mert ha jól emléxem akkor 10pontok járnak értük
Ez a sok hacker A Class-on nem igaz...egyfolytába crashelek miattuk.
-
Rockstone
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17328 üzenetére
Neked abból mennyi kéne? Hány verseny?
Ja bocsi másik szerver
-
Rockstone
tag
Mikor lesz a következő IGC csere?
-
Rockstone
tag
válasz
noblem1983 #17277 üzenetére
Az SLR is volt már vmikor IGC ? o.O
Ideje lenne betenniük megint, még ha versenyre sokat nem is érMustangot is szívesen látnám megint IGC-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest