-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
LamerGyuri #21559 üzenetére
SZia Nightriderz hál istennek ide .
tupacamaru
[link] szerintem itt minden megvan .
Bekő Tóni
rengeteget tolom mostanába szinte csak sp . de várom hogy összejöjjön egy jó kis csapat s akkor mehetnénk együtt . -
Bekő Tóni
tag
válasz
LamerGyuri #21559 üzenetére
Kémeink a Nightriderzen jelentették NFree felbukkanását.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
LamerGyuri #21553 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Nem volt egyszerű de sikerült. Kicsit meg van bonyolítva.
Csatlakoztam a csapathoz is! -
Lokii
aktív tag
válasz
LamerGyuri #21542 üzenetére
Tök jó összegzés, én is egy ideig ki estem a pixisből így jó tudni
-
Redcaster
őstag
válasz
Lehet coopban is játszani?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
váááá, köszönöm
engem max PvE szinten érdekel a gém... krúzolgatás, autó fejlesztgetés.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
LamerGyuri #21530 üzenetére
Valaki 1 linket küldene hogy tudom a játékot letölteni+regisztrálni?
-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri #21526 üzenetére
Köszi. Találkozunk discordon.
-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri #21524 üzenetére
Szia. Offline akarnék nyomulni, feltettem megint a játékot, de server error fatal_error code 5 hibaüzenet van. Mi is volt erre a megoldás?
-
Karibaba
aktív tag
válasz
LamerGyuri #21514 üzenetére
-
válasz
LamerGyuri #21511 üzenetére
Én már láttam 118-ast is.
Igen,a PL szerver.
-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri #21507 üzenetére
Nekem olyan van fent, hogy mikor elindítom, választhatok, hogy online vagy offline játékkal akarok-e játszani.
-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri #21503 üzenetére
Értem. Nem lett lementve a régi profilom. Viszont mindent át tudok írkálni benne, pénzt, szinteket, boost-ot. Azt nem tudod véletlenül, hogy olyan autókat lehet-e letölteni/szerkeszteni, amik eredetileg nem voltak a játékban?
-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri #21500 üzenetére
Úgy sem. Valami hiba miatt leáll.
-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri #21498 üzenetére
Na, ezt szedtem le elsőre, de nekem nem indul el, nem kezdi el letölteni a játékot.
-
tatabike
őstag
válasz
LamerGyuri #21496 üzenetére
Szia. Valahonnan eszembe jutott, hogy anno éjjel-nappal toltam online ezt a játékot, gondoltam utána nézek, hogy mi a pálya vele. Nem tudtam, hogy újra indult online is, azt tudtam, hogy van egy offline változat, azt sikerült is beizzítani. Innen töltöttem le az 1.3-at, az online részét még nem próbáltam, offline hibátlan. Ez más mint amit előszőr próbáltam, csak azt írja ki, hogy az online béta zárva.
-
callmeakos
veterán
válasz
LamerGyuri #21466 üzenetére
Na ja
Azt esetleg tudjátok hogy célzottan barátokkal lehet e együtt tolni vagy csak a random szerveren lévőkkel.
Mert azt olvastam hogy a friend list még bugos. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
LamerGyuri #21365 üzenetére
Adjad neki
-
Crowent
tag
válasz
LamerGyuri #21321 üzenetére
még nem fuccsolt be a game?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
LamerGyuri #21302 üzenetére
Az aláírásában persze nincs elírás...........
-
sunny84
senior tag
válasz
LamerGyuri #21224 üzenetére
na akkor adom , privibe kapod ennyi oks
, vannak benne jó és egyedi dögök
... nehogy már uccsó 2 nap autokáz csak
-
sunny84
senior tag
válasz
LamerGyuri #21224 üzenetére
persze sima ügy , írj privit mikor kell és adom
, ha kivágják ez van , nem izgat van még 6 , akkor adok másikat
-
sunny84
senior tag
válasz
LamerGyuri #21221 üzenetére
figyelj kolléga adjak egy accot ? és autozhatsz... hmmmm ?
ez megfelel [link]
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri #21192 üzenetére
Nem baj, GTAV online részében jó versenyek vannak
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri #21185 üzenetére
Téged is bannoltak?
Én csak azért jöttem ide, hogy megnézzem, más is kapott-e levelet tőlük... de úgy látom a sors igen irónikus, mert nem sokkal azután, hogy jogtalanul bannoltak a játékból, lehúzzák a rolót...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Mit vársz az EA-tól? Mást nem tudnak........... nyomorékok!
-
Balathruin
veterán
válasz
Melyik lenne? High Stakes és Porsche Unleashed.
-
ETOM
addikt
válasz
LamerGyuri #21078 üzenetére
Nem lökött meg egy csiter vagy vágott ki a játék hülye üzenetekkel?
-
tupacamaru
veterán
válasz
LamerGyuri #21078 üzenetére
Oszt azt hogy?
-
deadmaau5
tag
válasz
LamerGyuri #21063 üzenetére
mitagadás jobban elfogadnék egy M3 Sport Evo - t mint az Audit de nincs SB-m így ünneplek a meglévő 3.0 CSL Gr.5 - el
bár ha valaki tud viszonylag olcsó SB-t meghallgatom
-
válasz
LamerGyuri #21051 üzenetére
-
BRIKLY
veterán
válasz
LamerGyuri #21009 üzenetére
-
Balathruin
veterán
válasz
LamerGyuri #21009 üzenetére
Te nem kaptál kettőt?
-
tupacamaru
veterán
válasz
LamerGyuri #21002 üzenetére
Biztos hogy csak az fog kapni aki ment 8 futamot.
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
LamerGyuri #20999 üzenetére
minimum 8at kellett menni nem?
-
tupacamaru
veterán
válasz
LamerGyuri #20987 üzenetére
Nekem nagy nehezen sikerült rubelért venni 8000 boost-ot. 2500 forint körül volt, de megszenvedtem vele rendesen.
-
cuebler
senior tag
válasz
LamerGyuri #20965 üzenetére
a lengyel 50k-s csomag kb 15e, az orosz 13e (egy hete még csak 8-9e volt), az ukrán pedig 10-11e. az orosz elfogadja a paypal-t is, ami számomra külön pozitívum...
az ukrán sajnos csak hitelkártyával megy -
tupacamaru
veterán
válasz
LamerGyuri #20969 üzenetére
Már el is felejtettem.
-
UFO1
senior tag
válasz
LamerGyuri #20951 üzenetére
Régebben a 3Z+3P volt a menő, mert dragon elvileg a sebesség számít az meg a nagyobb ov.-ból jön, de mivel betiltották a multi shift-et különösen alacsonyabb osztályban lehet egy K, K elejűvel jobb időt mész.
Megj.: Mondjuk én a cinkét meghagynám versenyre a drag kicsit uncsi (nekem) + az F1-et (pár járgány kivételével) csak ezzel lehet elkalapálni.
Egyébként nagyon kíváncsi vagyok a múlt heti IGC-s murci SV-re hogy megy, mert az is 400 körül poroszkál jól megtépve. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
LamerGyuri #20951 üzenetére
Elhiszem
Én se tudok már semmi szinsort draghoz...
Jah, olyat nem fognak sajna... -
eLit-MiLan
őstag
válasz
LamerGyuri #20948 üzenetére
Hát én meg sokat játszok, és nem kaptam meg a cinkét, amire már régóta fáj a fogam...fura, hogy olyan kapja meg aki kb csak gemezik
(igen, irigy vagyok
)
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
LamerGyuri #20857 üzenetére
Gratula
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Hát nagyon irigy vagyok, mióta akarok ilyet
Grat hozzá
-
ETOM
addikt
válasz
LamerGyuri #20861 üzenetére
Gift-be még nem láttam dragos cinegét, hát most végre igen..
grat hozzá
Profilod neve?
Ha erre kaptad: [link] akkor ennyi bizonyítva van 75 verdád van és ez látszik a képen is -
ETOM
addikt
válasz
LamerGyuri #20859 üzenetére
Egy képet kaphatunk a gift részlegről azért?
-
Balathruin
veterán
válasz
Tízből egy megvan. Kezdhetsz félni.
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri #20815 üzenetére
Jah nem, bocs, engem osztottak, mert neki mertem menni az egyiknek a kanyarban
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri #20805 üzenetére
hmmm én eddig semmit nem kaptam meg...
-
Rockstone
tag
válasz
LamerGyuri #20805 üzenetére
Megkaptam én is 2 féle rendszámot, és 500SB-t. Ha nem akarom most azonnal felrakni vmelyik kocsimra, akkor gondolom végig ottmarad a gifteknél nem ? Arra gondolok, hogy nem fog eltűnni ugye ?
-
Balathruin
veterán
válasz
LamerGyuri #20793 üzenetére
Gyémántgyűjtés elé mehet a hack.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
LamerGyuri #20697 üzenetére
Az ünnepek közelednek, ezért a Need for Speed World előáll egy két hétig tartó eseménysorozattal - 14 karácsonyi nap. Csak annyit kell tegyél, hogy játszd a játékot és sok nyereményhez, Speed Boost-hoz juthatsz hozzá és 10 Pagani Zonda Cinque Sleigh Runner közül az egyik a tied lehet.
Első esemény, Időtartam: December 12 – 25
Csinálj meg 14-et mindegyikből: Gyorsulási verseny (Drag Racing), Gyémántgyűjtés (Treasure Hunt), Pursuit Outrun, Körverseny (Circuit) és Sprintverseny
Nyeremények: Scion tC, Winter matrica, Complete rendszám, Fehér csík neonMásodik esemény, Időtartam: December 12 – 14
Menj 90 vagy több gyorsulási versenyt. (Csak a multiplayer mód számít bele a versenybe)
Nyeremények: Ha nyersz több mint 10 versenyt akkor kapsz egy Super Power rendszámot, ha nem akkor a Prestige rendszámra van esélyed.Harmadik esemény, Időtartam: December 15 – 18
Menj 30 Home for the Holidays Sprint versenyt
Nyeremény: 500 SpeedBoost (Accounthoz kötődő nyeremény)Negyedik esemény, Időtartam: December 15 – 21
Gyűjtsd össze a gyémántokat 5 egymás utáni napon.
Nyeremény: Fehér Gyémánt neonÖtödik esemény, Időtartam: December 19 – 21
Maradj több mint 30 percet egy Pursuit Outrun-ba.
Nyeremények: 50 szerencsés győztes egy Most Wanted rendszámot és egy BMW M3 GTR E46-ot fog kapniHatodik esemény, Időtartam: December 22 – 25
Menj 60 Körversenyt.
Nyeremény: 7 napos cash növelő (25%)Utolsó esemény: Teljesítsd mind a 6 eseményt hogy te is bekerülj a sorsolásba.
Nyeremény: Ha szerencsés vagy akkor 10 Pagani Zonda Sleigh Runner közül az egyik a tied lesz.Szabályok:
- A sofőrök nyomon kell kövessék a versenyek számát
- Ez a verseny minden Origin accra érvényes - Minden eseményt csak egy sofőrprofillal hajts végre. Tehát ha te egy accon mind a 3 profillal mész 30 kört akkor az még mindig 30-nak fog számítani tehát nem lesz érvényes a 2. Eseményen ahol 90 kör kell
- A győztesek minimum 3 nappal lesznek kijelentve minden esemény után
- A 2. Esemény és a 3. Esemény győztesei hétfőn, december 22.-én lesznek kijelentve
- Az 1., 4., 5. és 6. Esemény és a főnyeremény nyertesei pénteken, Január 2-án vagy hétfőn, Január 5-én lesznek kitéve
- A nyerteseket a hivatalos fórumon fogják kijelenteni. Facebook-on és Twitter-en a user-t fogják értesíteni a nyereménnyel kapcsolatosan
- A nyereményeket az Originen megadott emailcímre küldik kódként kivéve a 3. Eseményt
- A 2. Eseménybeli nyereményeket hétfőtől, December 22-től fogják átadni
- A 3. Esemény nyertesei egyenesen az profilra kapják meg a Speed Boostot
- Az 1., 4., 5., 6. és a főnyeremény Hétfőtől, 2015 Január 5.-étől lesznek átadvaForrás: NFS Hun fb oldal
-
Bannani
tag
válasz
LamerGyuri #20650 üzenetére
Januárig átváltok én is freeroam only üzemmódba.
-
Bannani
tag
válasz
LamerGyuri #20607 üzenetére
Sajnos nekem is feltűnt.
Csak nem értem mi az élvezet benne...
-
deadmaau5
tag
válasz
LamerGyuri #20461 üzenetére
Óó, ezt sajnálattal hallom
Már toltam vagy 5 multit ma csodálkoztam hogy nem találkoztam csalóval.. pedig anno azért hagytam abba mert kb. minden 2. versenyembe csalóval akadtam össze..
Mindegy aki akar az vegyen fel BURNBOSS néven játszok APEX EU - n, én nem csalok -
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #20235 üzenetére
ő kedvenc, ott a neve alatt is
Én is kaptam a múltkor, és örülnék megint egy kis boostnak, habár nem játszom, mégis adna boostot, hogy belépjek és fessek egyet. Nissan 370Z-t szeretnék venni, szóljatok, ha játékpénzért a boltban lesz megint, előre is köszönöm -
törölt tag
válasz
LamerGyuri #20036 üzenetére
Kibontottad az "autós kártyát" ?
-
noblem1983
senior tag
válasz
LamerGyuri #20006 üzenetére
F6VN-J2FV-JHXY-JZNW ezt a kódot ha még nem aktiváltad akkor rajta. Biztos az ajándék miatt "sokan" vannak fent és ezért kapod ezt az üzenetet
-
Patrick
addikt
válasz
LamerGyuri #11805 üzenetére
Akkor jó, mert tudom, hogy tegnap megcsináltam és ma nem. Remélem javítják, igaz még csak 31 napom lenne, de nem akarom elbukni.
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #11788 üzenetére
pedig valamelyik kategóriában top istenkirály az elite camaro. A lenullázott elite koenigsegg B-ben sztár, 20000 boostért rekorder és versenyképes autó. Lenullázva nem sok gép ütős, de az elite koenigsegg igen. Az elite camaro pedig alacsonyabb statról tuningolható, és bizony tényleg topkategória valamelyik osztályba, hadd ne tudjam, melyikben.
-
sunny84
senior tag
válasz
LamerGyuri #11790 üzenetére
elithez nem értek
, ezért írtam hogy gondolom a simára céloztál
, szerintem az is hasonló lehet mert igazából ua az autó csak más test van hozzá
-
sunny84
senior tag
válasz
LamerGyuri #11788 üzenetére
gondolom nem az elit érdekel én 1 profilomban megépítette a sima zl1 et kék - kék - zöld - piros - piros - sárga és megállja a helyét dragron , persze ne várj tőle cinke , mp4 , 911 stb csúcs verő autóteljesítményt
-
Robokutya
senior tag
válasz
LamerGyuri #11682 üzenetére
nekem is vga hibára utal a dolog.
less bele a gépbe mennyire van esetleg tele porcicákkal lehet nem kap levegőt -
Robokutya
senior tag
válasz
LamerGyuri #11662 üzenetére
most világosított fel valaki hogy ha belépek az ea oldalán és a nemzetiségem átállítom a kívánt országra csak akkor tudok lengyel cuccott venni
így kicsit nehezebb.
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #11649 üzenetére
-
Beeerka
aktív tag
válasz
LamerGyuri #11615 üzenetére
5 órás lesz, szóval ugrik. ( 22:00-03:00 )
-
Dzsimmi
csendes tag
válasz
LamerGyuri #11530 üzenetére
Ha visszaolvasol,akkor írta az illető,hogy az nem én voltam,csak ő is hasonló dolgot tapasztalt.
Vannak türhető autóim,de vezetni azt sajna még nem nagyon tudom őket. -
válasz
LamerGyuri #11530 üzenetére
Azt nem tudom honnan szedted, hogy többször is megfordult, én egyszer az utolsó kör végén ütköztem vele, Tyrese618 pedig már leírta, hogy nem ő volt, hanem valaki más.
Dzsimmi: Már nem haragszom, fátylat rá
-
rabert15
csendes tag
válasz
LamerGyuri #11209 üzenetére
Nem épp pénzre gondoltam, hanem valami másra ami ér is valamit (ez alatt nem imádásokra gondolok). Felajánlod hogy mit adnál érte cserébe és megbeszéljük.
-
chris1997
aktív tag
válasz
LamerGyuri #11209 üzenetére
-
rabert15
csendes tag
válasz
LamerGyuri #11204 üzenetére
Mihez kezdek én 4 imádással?
-
Csucsu88
tag
válasz
LamerGyuri #10294 üzenetére
Köszi a gyors választ!
-
albert8
veterán
válasz
LamerGyuri #9828 üzenetére
Pontosan, hogyan is kellene ezt tenni?
-
Bekő Tóni
tag
válasz
LamerGyuri #9787 üzenetére
Jé tényleg ... lehet hogy kiment verseny közben az egyik bugos pályáról, aztán úgy kolbászol civil forgalom nélkül.
-
vakond5
őstag
válasz
LamerGyuri #9554 üzenetére
Honlap. Ott vannak középütt az újdonságok, szerintem a GMT-s időhöz hozzá tudsz adni 2-t (mivel nyár van, és a GMT+1-es időnkből +2 lesz). ....és Google Fordító segít ám.
-
UFO1
senior tag
válasz
LamerGyuri #9554 üzenetére
Én ezt használom mindent fordít, minden nyelvről, hogy a Crome-on (figyelem előbbit is letölti ha a pipa bent marad) hogy működik alapból azt nem tudom.
(#9556) tutuhawer
Nekem jól sikerültek a képek csak én nem töltögetek (talán majd egyszer), bár sajna benne maradt a menü. Tutu te meg más rétegben voltál senki sem látott, ez van különben hívtalak groupba (7-en voltunk befértél volna), de nem jöttél. -
SylarHUN
senior tag
válasz
LamerGyuri #9426 üzenetére
Rákban meghalt egy 17 éves World játékos, egy nagyon szép lány.
Az ő emlékére került be a játékba ez a szív alakú matrica az ő játékbeli nevével.
(Stacecakex)A kedvenc autója a havazós Porsche volt.
-
Crowent
tag
válasz
LamerGyuri #9353 üzenetére
A játék nem jó... Nem ad se pénzt, se tapasztalati pontot...
-
SylarHUN
senior tag
válasz
LamerGyuri #9343 üzenetére
Most ami nagyon durva az a Crysis összes az egyben 13 EUro!
-
Lycanon
csendes tag
válasz
LamerGyuri #9138 üzenetére
Értem. köszi.
Akkor ott keresgéljek?
A nagy gyémánt körül?
Vagy majd csak holnap fogok tudni day2-re menni? -
SylarHUN
senior tag
válasz
LamerGyuri #8993 üzenetére
Sajnos jót nem.
Ugyan az mint a sima vagy az Underground-os, csak más a festése. -
chris1997
aktív tag
válasz
LamerGyuri #8892 üzenetére
Egyenlőre az egész bagázs az Apex EU-NA-n van. Aztán, hogy milyen shardok jönnek majd... passz.
-
callmeakos
veterán
válasz
LamerGyuri #8626 üzenetére
Ez csak a nitró "füstje"
-
callmeakos
veterán
válasz
LamerGyuri #8594 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Többiektől is várom.
SHiZUOKA
Köszönet. -
SylarHUN
senior tag
válasz
LamerGyuri #8435 üzenetére
Megvan a megoldás.
Ha új accountot indítasz, akkor kapsz ingyen egy T3-as verdát (Gallardó, Ford GT, Nissan R35)
-
NFree
addikt
válasz
LamerGyuri #8289 üzenetére
Hát engem is teljesen elszomorí az egész , én egy újjab pénz lehuzást látok az egészben , hogy vedd azt a rohadt boost ot , szerintem itt a vége fuss el véle
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #8289 üzenetére
éppenhogy jól jársz... nitrót adhatsz a kocsidnak. pl én így indítom a nagy nickemben. T1 Charger, T2 R34 V-spec, T3 R35 V-spec. Olyan nitrójuk lesz, hogy ajha... Ez egy kiváló újítás egyelőre látatlanban.
szerk: ácsi ácsi! mekkora is a nitróm erőssége? mekkora is a végsebességem? Tudok megint a világranglistán menni? Nem? Akkor a világranglistát nullázni kell , mindenki tiszta lappal indul. Szerintem ez így tuttifrutti, de holnap este többet tudunk majd
-
UFO1
senior tag
válasz
LamerGyuri #8178 üzenetére
És akkor ezt még nem is láttad!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
LamerGyuri #8163 üzenetére
Az Orosz olcsóbb boost-ot, csak új játékosok vehetik. Új profilt kell miatta indítani.
-
UFO1
senior tag
válasz
LamerGyuri #8154 üzenetére
Hát ott a linkben 533 rubel 50 000 boost ami kb. 3800 jó magyar forint és valószínű ez a legolcsóbb manapság. De én megvárom a szakértönk (SylarHUN
) mit mond rá és utána türközök csak.
(#8157) Mr.Skynet
Nem ez teljesen természetes mivel gondolom sokszor összepakol 50 lvl-es vagy bivaly ultra ellenféllel mindenesetre az látszik nem trükközöl az alt+F4-el (vagy egyéb kilépéssel) és végigmész a versenyeken és ez mindenképp becsülendő. A győzelmek meg majd jönnek próbálj találni jól menő sofőröket (itt is van néhány) és groupban elég sok trükk elleshető tőlük. -
Mr.Skynet
senior tag
válasz
LamerGyuri #8155 üzenetére
Nálam is ez volt, indítsd újra a játékot és elvileg megjavul.
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #8102 üzenetére
hát épp ez az... holnaptól más világ lesz.
-
UFO1
senior tag
válasz
LamerGyuri #7986 üzenetére
Akkor az lehet 500 körül van cucc, direkt nem tuningolok némely járgányt mert úgy tetszik, de akkor valamit kezdek velük. Így gyémántozni is tök felesleges pedig ezt az ultrát az RTR-X-be szántam volna.
Köszi.
-
NFree
addikt
válasz
LamerGyuri #7935 üzenetére
Pl egy darabig büszkén benne volt az aláírásomban valamien formában , hogy magyar, de mostmár a rublika üres , szégyellem magam
-
UFO1
senior tag
válasz
LamerGyuri #7832 üzenetére
Nem ez az autó gyártás csúcsa őszkerék hajtás és kormányzás, ikerturbó stb. 1990-ből. Wikipédia.
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #7537 üzenetére
te csinálsz rosszul valamit. A teljes képernyő is megy. gamepad jó, minden ok vele. futamjaim nem mind fagy le.
-
Norwich
tag
válasz
LamerGyuri #7494 üzenetére
áh megennék most egy két táblával de nem áll az alku
-
tutuhawer
őstag
válasz
LamerGyuri #7482 üzenetére
hát,ennyire nem mennék bele, mert a másik irodában is lehet, hogy kéne kombinálnom, és nem kell a balhé, de köszönöm a segítséget, a laptopon nem lesz youtube inkább.
Mindent megnyit, kivéve a youtube-ot. Az asztali gépen jó, erőltetem azt egér nélkül, megoldom ügyesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Asztalos klub
- PlayStation 3
- Eredeti játékok OFF topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Goddess of Victory:Nikke
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest