- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
válasz
Balathruin #21486 üzenetére
köcce
-
cuebler
senior tag
ma este kipróbáltam EU szerveren. sikerült egy all-in team escape-t is nyomnom két német gyerekkel... a régi szép idők... sajna, kevesen vannak team escape-re, a private escape meg valamiért nem működött nekem
-
cuebler
senior tag
válasz
tupacamaru #20988 üzenetére
de megérte a lengyelhez/magyarhoz képest, nem?
-
cuebler
senior tag
válasz
LamerGyuri #20965 üzenetére
a lengyel 50k-s csomag kb 15e, az orosz 13e (egy hete még csak 8-9e volt), az ukrán pedig 10-11e. az orosz elfogadja a paypal-t is, ami számomra külön pozitívum...
az ukrán sajnos csak hitelkártyával megy -
cuebler
senior tag
válasz
tupacamaru #18457 üzenetére
egy hete még működött paypal-lel. annyiban tértem el az sg-s leírástól, hogy máshonnét szereztem proxy címeket és portokat és "manuále" állítgattam be őket...
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18451 üzenetére
**szódjanak meg, 200 pln-ért (napi árfolyamon 14.000 huf-ért) dobálnák lengyel elvtársainknak. "challenge everything...?"
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #18430 üzenetére
meg a nyavalyás igc-t sem tudjuk már hová tenni...
-
cuebler
senior tag
válasz
kutyuska007 #18418 üzenetére
nincs 5000 és nem számolja. nyomtam pár sikertelen mp versenyt a reverse 03-on, de nem számolta azt sem.
-
cuebler
senior tag
válasz
kutyuska007 #18414 üzenetére
lesz még... a felső ikonsoron keresd meg az "achievement log" ikont az nfs emblémától jobbra ("D" billentyű, talán...) és máris ellenőrizhető, mit kell még elérned.
sok sikert -
cuebler
senior tag
engem meg már csak 18 nap választ el az achi-s e92-től
már nem hibázhatok
-
cuebler
senior tag
besz**ás...
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #18319 üzenetére
én legalább elismerem, hogy béna vagyok. aki ilyen "segédeszközökhöz" nyúl, az valószínűleg olyan elvetemültségekre is képes, mint az alkoholmentes sör ivása vagy éppen a guminő...
-
cuebler
senior tag
válasz
westcoastog #18289 üzenetére
itt tájékozódhatsz: NFS Wiki Cars
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18286 üzenetére
t'om, de hátha
-
cuebler
senior tag
válasz
eLit-MiLan #18276 üzenetére
mélységesen egyetértek
ha bal**sz mint én, vállalja is fel
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18268 üzenetére
biztos volt már: Virustotal
-
cuebler
senior tag
válasz
eLit-MiLan #18253 üzenetére
hozzám képest biztosan :-)
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18249 üzenetére
szerintem azóta is ezen gondolkodik...
ez a carrera gt ultra van valakinek? milyen kocsi...? bár a f*** kivan az egésszel, lassú is vagyok, unom ezt a sok powerup-huszárt meg cheat-lovagot minden egyes versenynél :-( lehet, hamarosan koccolok inkább valami más online verseny felé...
-
cuebler
senior tag
válasz
callmeakos #18236 üzenetére
attól még lehet imádkozni
jót tesz a lelki békéteknek, a bennetek lakozó szellemnek
-
cuebler
senior tag
válasz
F22Reventon #18209 üzenetére
wazze, nem is figyeltem, hogy nő...
akkor egy l200-as mitsubishi, körbe gallytörővel
meg egy írásbeli ígéret, hogy nem jön vele a dombóvár-kaposvár-pécs háromszögbe
vagy legalábbis felhív előtte, hogy beálljak a garázsba...
-
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #18207 üzenetére
mazda 3 mps-ben nem gondolkodott? mert tudja azt (bőven...) mint a másik három és ez itt fele annyi km-rel, némi alkudozással bele is férne: MPS azért az ilyen autókat (gti, cooper s) általában olyan veszi, aki "használja" is, és azért 147k meg 170k "még palacsintából is sok". a cooper talán a bmw rokonság okán, az audi pedig talán a pedigré miatt alu futóműves, ami azért elég drága mulatság. az ötös "dzsitti" turbós, aminél a gazdit is jó lenne ismerni, hogy hogy-é bánt a feltöltős motorral. ezeket mindenképpen ellenőrizném.
szavazás: ha mindenképpen ragaszkodik az előző háromból valamelyikhez, akkor egyedülállóként/barátnővel a mini, kis családdal pedig az a3 (ami ugye egy prémium golf).
egyébként a fenti mazda
-
cuebler
senior tag
ha esetleg még nem hallottatok róla...
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18126 üzenetére
gratula és egyetértek
-
cuebler
senior tag
akkor rossz helyen lenne.
eleve egy skill-ről beszélünk, aminek ott kellene lennie a többi között, narancs színben (fidióták, ül!, nem politika- remélem, senkit nem sértettem meg... ) a neve alatti "érzék" csak utal arra, hogy jugger a drága.
közben találtam egy skill-ezett kocsiról képet:
-
cuebler
senior tag
válasz
Micsurin #18120 üzenetére
aham, én is furcsállottam. a gép olyan, mintha benne lenne a "hatodik érzék", mégha a mellékelt ábra szerint nincsen.
amúgy nem team escape-s, hanem villogós (villog is), ezért is különös. asszem, sesto-ból nincs is jugger verzió, csak a "sima" carbon fiber és a zsaru intercept. -
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18118 üzenetére
"Animus meminisse horret." (Vergilius)
Nem vagyok még 40 éves se, de már megtanultam, hogy a pénzhez való legjobb hozzáállás, ha "lesz**om". Annyim "valahogy" mindig van, hogy megéljünk (jól) és félre is tegyünk a srácoknak. Pedig a közös nagybetűs életnek csak 400.000 Ft-tal futottunk neki 13 éve...
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18115 üzenetére
már én is??? szegény öregapám, ha ezt megélte volna
Micsurin: nem hekkelek én, időm és lassan már kedvem sincsen hozzá. a sesto két-három-négy fordulóval előtti top-up ajándék, treasure hunt-on gyorsabb, mint a jugg-os nismo. hol lehetne ezt objektíven is lemérni...?
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18109 üzenetére
-
cuebler
senior tag
válasz
tupacamaru #18102 üzenetére
már körbe is néztem, de ez szerintem inkább jugg-ra való... meg 5900sb? "hülye azért nem vagyok..."
bár a csúcs számomra mind a mai napig az a3-as 5100 sb-ért. kíváncsi lennék, mire gondolt, aki megvette... öcsém posztolta fb-n a minap: "az űr veszélyes hely. főleg, ha a két füled között van."
-
cuebler
senior tag
válasz
tupacamaru #18100 üzenetére
jó kis gép, igazi "tökös" v8-as motorhanggal.
lesz a world-ben?wazze, lesz
-
cuebler
senior tag
válasz
chris1997 #18098 üzenetére
belőlem is így lett önálló, felnőtt ember
gyakorlatilag érettségi után bevonultam-leszereltem és már hipp-hopp dolgoztam is. először a karrieremen, aztán egy-két-három fiúgyermeken
a legnagyobb fiam pont ma jegyezte meg: "tudom apa, ha azt akarom csinálni az életben, amit szeretnék, sokat kell tanulnom..." tehát már tanult -
cuebler
senior tag
válasz
F22Reventon #18095 üzenetére
40+ a legnagyobb, de a középső is 30-40 kg közé esik
tata, köszi a biztató szavakat, már csak 5-6 év és "kirúghatom" a legnagyobbat a családi fészekből. tanuljon csak meg "repülni"
-
cuebler
senior tag
válasz
tatabike #18089 üzenetére
az én autóm meg villanyossággal (is). egyetlen dízel autóm volt rövidke életemben; amikor pedig végre eladtam, szent fogadalmat tettem, hogy soha többé európai, soha többé dízel.
a "cégnél" van pár extrább dízelmotoros kocsi (35d, 40d), de kerülöm őket, mint a tripperes ribancot.chris: van belőle benzines is, bár a wikia szerint a játékban speciel dízel van, szóval ott a pont
-
cuebler
senior tag
válasz
tatabike #18086 üzenetére
az se százas, aki traktormotorral vesz autót. vicc, hogy olyan márkák, mint a porsche és a maserati is behódoltak. már csak ezért sem veszem meg egyiket sem
nézzük csak, hány gázolajos is van a need for speed-ben...?
köszönöm...amúgy vtec = Variable valve Timing and lift Electronic Control. sehol egy "H" betű.[link]
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18023 üzenetére
nekem még sb-ért is jöhetne... arra tartalékolok már csak meg még egy porcsára.
-
cuebler
senior tag
válasz
eLit-MiLan #17903 üzenetére
csupa ultra alkatrésszel (gyorsulásra kihegyezve) asszem 863as acc és 795-800 közötti overall-t sikerült a nem dragos szuperkígyómra kihozni...
-
cuebler
senior tag
ez meg biztos komolyan gondolta: [link]
addig "húztok" veszek még egy "poni"-t :-)
-
cuebler
senior tag
ez meg mi???
"Dear Cuebler,
we are really-really sorry for the "servers are currently down" message. As a compensation to our estimated player, we are hereby to offer you an exclusive code for the "mclaren f1 elite edition"..." -
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #17867 üzenetére
fa$za. most vettem kb 6-7 helyet
ja és a cyba-baxott szerverük is leállt, pont amikor birtokba vettem volna az a1-t...
asszem inkább ellátogatok pripyat-ba
-
cuebler
senior tag
grid és grid 2 akciós a steam-en. aki kapja, marja
-
cuebler
senior tag
válasz
tatabike #17768 üzenetére
a telóm hátlapja is karbon. én nem is tudtam róla, egy haver kapta le, és mutatta meg erős ellenfényben az általad is említett egyenetlen szálakat.
állítólag a nissan birtokában van egy szabadalom a karbon gyorsabb és olcsóbb előállítására. ha ezt összeteszem azzal a minapi hírrel, hogy a következő gt-r "keményebb" sportkocsi lesz... nos akkor nagyon várom az új r36-ot. -
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #17764 üzenetére
az én aktuális civic-em egy szigorúan családi darab. egy 2. civic (5.gen, 3dr szinte biztosan importból) az a-terv. a karbonmintást a valódi karbon tető árának ismeretében én annyira nem tartom gagyinak, inkább realista megoldásnak
tata: szerintem a laferrari és a veneno is rondább. szuper-sportkocsiból a legszebb az általam nagyon várt 918as.
-
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #17760 üzenetére
nice! szerintem azért csesztettek, mert nincs a gép "hozzáfóliázva" a belbecshez és így olyan félbehagyottnak néz ki. ehhez legalább egy 50-es fólia a hátsó szélvédőn, és egy karbonmintás tető dukálna. a felnik honnajt? type-r-nek nézném, de az hétküllős...
tegnap voltam éves szervizen a sajátommal és majdnem rábeszéltek egy ms-x 125-re, ami vezethető a1 jogsival is... vagy egy ilyesféle "játszós" civic vagy egy olyan "moci" van benne az ötéves tervben...
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17715 üzenetére
majd ha lesz 150 kocsim, akkor fogok venni body kit-et
-
cuebler
senior tag
válasz
tupacamaru #17687 üzenetére
húúú, akkor meg is van a következő... köszönöm a gyors válaszokat
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17677 üzenetére
-
cuebler
senior tag
top-up-oltam egy vesper-ért. kaptam mellé 26300 sb-t megin' 80 pln-ért. a fene sem érti...
-
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #17630 üzenetére
korábbiakban párszor "rácsodálkoztam" a gyakori fagyásokra, hibákra és egyéb anomáliákra, amikre többen panaszkodtak. nekem az egyetlen problémám a játékkal a csalók jelenléte.
amúgy a crew és az egyéb versenyképes online versenyjátékoknak tényleg nagy előnye, hogy a magukat biztos "piacvezetőnek" tartó dinoszauruszokat is mozgásra sarkallja.
-
cuebler
senior tag
válasz
xenon2 #17627 üzenetére
én ezt olvastam róla tegnap [crew-cikk]
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17593 üzenetére
autóbolond vagyok. ha elvinném a 2.4mrd-ot, valószínűleg azt is nagyrészt ritka (és drága) autókra verném el...
az mw2012 viszont kimaradt. rögtön az elején vmelyik kalózverziót próbáltam ki, a harmadik fagyás után pedig elszidtam és hagytam a 'csába.
és még mindig 26300/80pln-es sb ajánlatom van. addig kísértenek, amíg engedek a végén
-
cuebler
senior tag
válasz
noblem1983 #17591 üzenetére
aham. mint gyerek az édességboltban, összevásároltam mindenfélét: estoque, diablo, countach, lp670sv, agera, ccx-r, cinque, marussia... és még maradt is némi sb-m
-
cuebler
senior tag
válasz
eLit-MiLan #17578 üzenetére
csak ez a 800000 sb, kicsit sokallom érte
-
cuebler
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #17546 üzenetére
you're right, sir! az új lambo neve tényleg veneno...
szerintem humbug, jobban örülnék egy tényleges 918 concept-nek.
-
cuebler
senior tag
amúgy ezt még mindig nem értem. "forda" volt a top-up kocsik között (sesto helyett z-tune jugg) és még mindig áll a 26.300 sb 80 pln-ért akció... lehet, hogy lengyel "elvtársaink" jobb bánásmódban részesülnek?
-
cuebler
senior tag
én meg ezt: [link] (lassan kezdhet rászokni a zsíroskenyérre)
egyébként a mostani top-up-os sesto furcsa jószág. "intercept"-ként adja szirénával, mindenféle super boost skill-el, de ahol police embléma lenne, ott egy juggernaut figyel, a 999 kg ellenére pedig nagyon erős team escape-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire RX 470 Platinum Edition videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest