Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Apple Watch
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
Beeerka
üzenetére
Az kemény hogy majdnem azt elmondtad amit gondolok

Na igen nekem is hiányozni fog játék, annak ellenére hogy egy jóideje nem játszok vele. Isten tudja mióta taposom ezt a játékot, talán a bétától. Kissebb nagyobb kihagyásokkal. Mint versenyjáték nem sokáig szórakoztatott volna el, mert elég hamar ellaposodott az egész, plusz jöttek a csíterek. Elég sok ragequit-et elkönyvetltem e miatt. És pont mikor kukáztam volna a játekot, akkor jött a közösség. Az arcok, akiket ezáltal megismertem virtuálisan és személyesen is. Ez pedig nagyon nagyon sokat dobott a játék időtartamán. És bizony hiányozni fognak azok az idők, amikor hajnalig ment az ökörködés a sípályán.
Nem lenne ez rossz játék, ha Devellisék, mindvégig kézben tartják a dolgokat.Ebből a listámból is jól látszik, hogy voltunk jópáran akik tolták a jatekot. [link]
És ez csak a PH! része.
Új hozzászólás Aktív témák

- matrix2012 károsultjainak megbeszélő topikja
- Robogó, kismotor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi