Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
StrixAurum
csendes tag
válasz tupacamaru #20297 üzenetére
Mit is kell megvenni? AZ elején majd megy az ingyen kampány...., aztán jön majd finoman a cumi....
-
StrixAurum
csendes tag
válasz tupacamaru #20295 üzenetére
Honnan tudod, hogy unfrankó lesz, lehet a béta után még megfoltozzák....
[ Szerkesztve ]
-
StrixAurum
csendes tag
válasz tupacamaru #20289 üzenetére
Jaja, lehet igazad van, de ez a játék most ott tart, hogy max a megbízható haverokkal tudsz menni, idegenekkel rajtolni tök felesleges Szerintem.
És nem hiszem, hogy az EA jótündér szinten üzemeltetné tovább a szervereket.
Ki van ez találva millimémerre..., amikor már reménytelen, akkor redőny leó lesz!Ja..., azt mondod.., a következő multis autós játékokat is feltörik majd...., nos ez egyenlőre csak fikció.., de ez viszont már most szanaszét van hekkelve, tehát ez meg realitás.
[ Szerkesztve ]
-
StrixAurum
csendes tag
válasz tupacamaru #20286 üzenetére
Nagyon kevés időt adok már ennek a játéknak, évvége felé jönnek az új autós hókamókák, aztán azok mellett le is húzzák itt lassan a redőnyt szerintem.
Mióta nem tettek be új autót, de ami a legszebb virágkorában is annyiba került itt egy csúcsverda, mint egy komplett PC-s játék....., hogy is volt ez?
-
StrixAurum
csendes tag
válasz tupacamaru #20284 üzenetére
És kinek lesz igaza abban, hogy erre egy fillért nem szabad költeni?
Más..., lövöldözős játékokban a műanyag pisztolyos pistike a legritkább esetben szokta megmagyarázni molekuláris szinten, hogy a csőben a huzagolás melyik részen kopik leginkább..., itt meg megtörtént...átültetve autós keretek közé..., olvassatok vissza...!
Olyan túlzott komolysággal futott ez a "toldd előre a szappant a csőben" játék..., hogy még az is elhitte, aki mondta...sőt..., költött is rá.... (lengyel búsztot...)
Igaz tizedébe sem került, mint a valódi.., de ők most mossák kezeiket, mert ez nem csalás...,
Megsúgom, annyi szoftveres munka lenne a játékkal, hogy az EA nemhiába hagyja a süllyesztőbe menni.
De sebaj, jönnek az újabb pénzlopoldák, lehet hamarosan költeni....![ Szerkesztve ]
-
StrixAurum
csendes tag
Nálam Bugac Full Ultrával: zöld-kék-zöld-piros-piros-piros, és az overallja : 872 így.......
Tutu..letettted már a jogsit, vagy még mindig a bringádról osztod itt az észt?
[ Szerkesztve ]
-
StrixAurum
csendes tag
válasz noblem1983 #20247 üzenetére
Jól teszed!
-
StrixAurum
csendes tag
Bocsánat, de azt hiszem, ennek már lőttek!
Nekem van egy full Ultra Bugacom,..., nem ér sz@rt sem!
[ Szerkesztve ]
-
StrixAurum
csendes tag
válasz eLit-MiLan #20242 üzenetére
Akkor ezekszerint erre vered a pénzed továbbra is...?
-
StrixAurum
csendes tag
Nemsokára kijön a Crew, meg a World of speed...aztán ennek reszeltek. Annyira szét van már hekkelve, hogy csak arra jó, hogy megbízható haverokkal menjünk pár kört...
Szerintem szerverLeó lesz nemsoká.
[ Szerkesztve ]
-
StrixAurum
csendes tag
Úgy hallottam a piros motorok jók a Bömbölőkhöz..., ezen kívül valaki írna egy jó színsort ami bejött....(megy is, kanyarodik is)
-
StrixAurum
csendes tag
Újra él a szülinapi kód: 7TJ8-XUAD-YFEC-6UD9
Bővebben itt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
StrixAurum
csendes tag
Ezzel az új ajándék Bömössel lehet valamit kezdeni? Esetleg egy jó színsor hozzá?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest