- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
szakalistvan #6538 üzenetére
jajaja...
D1Rect: egybk vmi akció lengyeleknek, állítólag az összes országnak lesz hasonló. ha jól tudom, még angoloknál van ilyen, bár ott picit drágább, de ott is jó ára van a csomagoknak. szóval amíg van, addig érdemes raktározni belőle.
-
Yeffy
veterán
válasz
gyuszito #6129 üzenetére
Tudom,h nem teszik fel a stats-ra, nem is azért csinálom. Nincs annyi időm/kedvem/erőm, hogy állandóan időket javítgassak. Örülök, ha lassan csak gyémántozni van időm.
Örülök, hogy te csökkenő csíterszámot vélsz felfedezni, én egyre többet...
és miután startnál felken 500x, vagy 500al lekanyarodik, engem már nem nagyon tud érdekelni a multi része...de sok sikert neked, leld örömed a játékban
-
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #6105 üzenetére
már nem azért, noxi, de szerintem nem ártott volna a neveket/képeket kitakarni, mivel gondolom nem járultak hozzá,h így leközöld az fb-"részletet"... engem nem zavar, csak nehogy bajod legyen belőle...
nekem megy rendesen, boost store is müxik, szóval én is arra tippelek, h vagy csaltak valamit, vagy esetleg ez az ip-s mókolás lehet az oka, bár erről még nem hallottam...
-
Yeffy
veterán
válasz
gyuszito #6069 üzenetére
egy kis egyéni vélemény következik, bár már lehet, h írtam:
aszongya': "Kicsit fáj, hogy olyan playerek is léteznek, akik profilján ennyi látható...
összes verseny:38 vereség:27 győelem:11 és ami a röhely: Level 42 ..."no, hát én is kb hasonlóan vagyok lev 48-al v mennyi már, asse tudom
de a lényeg, ha néha versenyezhetnékem támad, megbízható privát haverral megyek pár versenyt. majd akkor fogok meginn multizni, ha nem a sok k_csög f_szcibáló ........csíterg_civel lesz tele a játék, akik ellen marha könnyű lenne védekezni, dehát b_sznak rá...
már elnézést a stílusért, de kikívánkozott...noxi: f_sza géppark, grat hozzá!
-
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #5996 üzenetére
ehh, köszi, azért ott még nem tartok...
egyébk én sem tudom, miért csinálta/ja, szerintem is mindenkinek egyéni magánügye, h mire b_ssza el a boostot, igc-t, partokat, akkkármit... szóval érdekes ez a feketepontozás, pláne ilyen miatt... na mindegy... -
-
Yeffy
veterán
válasz
OctoCore #5688 üzenetére
igen, így van. nekem is már szerepel kemény 400 pénz az acc-omon, meg utaltam rá egy csöppet. az gondolom holnap fog megérkezni.
addigis egy gondolom hülye kérdés: kisebb "címletű" boostot, tehát ami belefér ebe a 400 pénzbe, vehetek ugyanígy? aztán holnap meg vennék 50ezreset. gondolom megoldható, nem? -
Yeffy
veterán
válasz
Beeerka #5543 üzenetére
ponnntosan Beerka mester jól mondja. legutóbbi tapasz óta elég sokszor előfordul, marhára idegesítő tud leni. sőt, olyat is szokott ez a f_sz gém csinálni, hogyha groupban vagyok, beszélek, és X időnként elhallgat a mikrofonom, és nem hallanak. rá kell nyomni a group tetején levő MIC enabled/disabled-re 2x, h jó legyen. hát gratulálok ea... -.-"
a gemezéshez: asszem 73-4. napnál járok, és mostanság többször ad partokat. ma pl végre az első igazi értelmes partot kaptam, 4-4-12es t3as gumit. legalább valami pozitívum. a drift meg a kanyon jöhetne, dehát b_szik...
-
Yeffy
veterán
neeem, nem, köszi... nem azért mondtam
amúgy is gondban vagyok, mert az életben is nagy szerelmem ez a gép, de ahogy legjobban bejön, az a fehér alap fekete kazán/tető/esetleg csomagtartó.
na már most erre ugye matricázni nem nagyon lehet, legalábbis én még nem láttam jót rá. ez az M-színezés sem biztos, h a legjobb lenne. mondjuk még agyalok rajta... :\ na majd...
de faja lett -
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #5499 üzenetére
neem, nem fogom, úgy látom NFree-é is olyan, amilyet akartam, majd kitalálok vmit... -
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #5490 üzenetére
mmmm baszdki, én is ilyesmire akartam...
pedig ezt is nagynehezen találtam...de mindegy, faja lett
-
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #5408 üzenetére
várjuk, várjuk...
-
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #5398 üzenetére
én asszem szárnyat veszek a bömbölőmre...
-
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #5384 üzenetére
úúú Nox hatalmas kösziii!!
-
Yeffy
veterán
válasz
tutuhawer #5161 üzenetére
Ez mind szép és jó, csak én meg pl úgy vagyok vele, h oké, h azt veszem meg pénzért, ami tetszik, de ha úgy el van kúrva mondjuk egy t3-as kedvenc, hogy egy t2es vagy akár jobb t1-es gép leveri a picsbe, akkor kicsit morcos leszek... egyrészt nincs több 10 starterra keretem, másrészt meg nem ülök egész nap a gépem előtt, hogy küszködjek a vassal. De hát különbözünk, ugye.
(no offense)Jééé, itt a Beeeerrkaaa...
Boldog új esztendőt mindenkinek! Ne kockuljatok sokat, megárt!
Jéé, most nézem, van itt egy szintén helyi zenész. komoly
-
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #4256 üzenetére
nekem is marhára bejön, főleg, mikor éjszaka van. issteni ötlet volt.
meg a városban is vannak elszórtan karis díszek... nagyon tetszik.megyek is ugratgatni
-
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #3852 üzenetére
szép, széép...
én most rx 7 Bm és eközött vacilálok...
-
Yeffy
veterán
válasz
nmemlekszem #3733 üzenetére
attyaéééééég....
úúú most úgy felröhögtem... XD ott vagyok a chaten!emlékszem rá, épp zsaruztam, csak vmivel felb_sztak, aztán beírtam. de hogy pont ezt mentsd ki? áááá nagyon naaagy...
egyébként most találtam rá erre a topicra, örülök, hogy magyarok si vannak sokan. én kb 1 hónapja tolom, most lev 21-es vagyok. engem is idegesítenek a random trafik"megfordulások", illetve mikor vmelyik tetű kilök, v sokkal rosszabb autóval lenyom... -.-"
de olvasgatok még, aztán ha nem gond, pár emberhez majd betársulnék fejlődgetni. jó lenne már.
most egy chargerrel nyomom, de már a halálom sokszor. elvileg fulltuningon van, de mmmmm... hagyjuk inkábbnemsokára elérem a Battle Machine-os RX-7-et. szerintetek érdemes rá gyűjteni? vagy mit ajánlotok T2es autónak? még egyet veszek, húzogatom felfelé, ahogy unlockolom a megfelelő cuccokat hozzá, aztán hajtok az életbeni nagy kedvencemre, az E46-ra.
köszönöm a tanácsot, illetve remélem nem pofátlankodtam be nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest