- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
- = Zk = - #21541 üzenetére
Nem szemetelsz, ez itt a World fóruma
[Itt] van a legfrissebb launcher,
[Bekő Tóni] egész jól összefoglaltaamit én hozzáfűznék (szubjektív vélemény), hogy
- WorldUnited.gg a profiknak vagy sokat játszóknak való. Szűkmarkú jutalmazás, lassú fejlődés, kőkemény multi versenyek
- NightRiderz Horizon kényelmes középút: nem kapsz ingyen semmit, de kevés heti játékóraszámmal is fejlődsz, rövid idő alatt bele tudsz kóstolni a legjobb cuccokba, verdákba. Itt vagyunk a legtöbben magyarok.
- Sparkserver habzsi - dőzsi: dől a lé, gyorsan fejlődsz, rookie nehézségű autó írányításCélszerű ugyanazt a nevet használni, ha beregisztrálsz több szerverre is. Könnyebben megtalálunk
Discordon itt vagyunk: [link] -
LamerGyuri
senior tag
válasz
tatabike #21525 üzenetére
Megkérdeztem, Severinus válaszát láthatod:
"Elméletileg igen, de kinek, hogy :/
@ZedChrisszel anno használgattuk, összehasonlításokhoz. Nekünk úgy féléve megadta magát, és semmilyen haxolás nem oldotta meg.
Tippem szerint akkoriban érkezett egy Java frissítés, és azóta inkább el sem indul
ERROR 5 - "Nem tud csatlakozni a szerver HTTP részéhez." /Can't connect to the HTTP-part of the server./
Megoldás: csatlakozz újra. Ha továbbra sem működik, ellenőrizd, hogy a szerver online/offline, majd eztán csatlakozz újra.
(⚠-szerver-hibák)
Az Offline-nál többször körbe kell járni a lépéseket, hogy egyáltalán felépítse magát.
Tavasszal feladtam, annyiszor futottam neki hiába. (akartam külön csatornát csinálni rá, de működésképtelenség mellett esélytelen)" -
LamerGyuri
senior tag
válasz
tatabike #21523 üzenetére
Csatlakozz hozzánk, az élet (nálunk-velünk) itt megy tovább
: [https://discord.gg/ESMXTMv]
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
xenon2 #21513 üzenetére
Persze, volt ilyen nekem is pár darab.
Apex-en közel kifulloztam a profilt, ott kísérleteztem ezekkel. Aztán a reset óta be se tudok oda lépni, odalett minden.
PL szerver jobb összességében, de pont emiatt, hogy bármikor kuka lehet, már csak tötymörgök: gyémántozok, néha megyek egy-egy futamot, megveszem a tetszős vagy limited time autókat, aztán ennyi. -
LamerGyuri
senior tag
-
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tatabike #21497 üzenetére
Ez az első, valóban teljes értékűen működő offline és online telepítő letöltési oldala. Innen indultam én is.
Aztán történt pár dolog.......és most ITT a mindig legfrissebb launcher (telepítővel kombinált).
Elméletileg megy a régi offline és ez egymás mellett.
Apex szerveren, de mostanában már inkább a lengyelen van fent sok magyar. Van Discord csatorna is, bár én azt nem követem; a legnaprakészebb infók ott olvashatók. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
callmeakos #21465 üzenetére
Láttad volna a barátnőm szemeit-arcát (anno aktívan toltuk mindketten, még a kapcsolat előtt), amikor vagy 6 hónapja egy tv-s filmnézés közben suttyomban feltoltam a laptopjára, és meghallotta a töltőképernyő "zenéjét"...
kitépte a kezemből a gépet, és mint egy kisgyerek, mikor a fa alatt megtalálja álmai játékát
Kb 2 hétig arról szóltak a napok, hogy meló, haza, kaja, World -
LamerGyuri
senior tag
Szívás. A bannolt profilomat nem tudom leszedni
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Tomcsi2012 #21300 üzenetére
Rossz topikot választottál; a kisgyermek homokozó nem itt van.
Ezen a fórumon nem jön be senkinek az erőltetett hülyegyerek stílus.Erre válaszolnod felesleges, nem fogom a trollt etetni.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
#21346560 #21190 üzenetére
Persze. Kb. olyan értetlenül álltam előtte, mint nem sokkal korábban te, hogy mi a fákk volt most ez? Váltottam levelet velük, de annak is annyi volt csak az eredménye, hogy ÉN bizonyítsam be, hogy nem csaltam, mert valaki jelentette, hogy igen. Aha, ja. Annyiban is hagytam a dolgot ezek után, pedig havonta-kéthavonta még költöttem is rá. Nyaljanak sót.
-
LamerGyuri
senior tag
Bazz, a bannolásom után még volt pofájuk e-mailt küldeni, hogy hát véget ér ám a játék
bunkókBalathruin: neked melyik a 4 és 5? mert valamivel folytatnom kéne az autókázást.
-
LamerGyuri
senior tag
Ennyi volt uraim.
Jött egy e-mail, "NFS Banned account" fejléccel. Az eddigi tapasztalatok alapján mondhatok én akármit,a fiókot sosem kapom már vissza.
Sok játékóra, sok elköltött pénz...Nem voltam valami nagymenő, de szerettem jó, tiszta futamokat menni, még ha legtöbbször nem is én nyertem; voltak-vannak nagyon jó arcok.További jó játékot mindenkinek!
-
LamerGyuri
senior tag
Most már kíváncsi vagyok én is; hoztam egy kis rágcsálnivalót.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tgbzhnujm555 #21000 üzenetére
A "menni kellett ezerrel" kifejezés irónikus szleng.
Itt kb. azt jelenti, hogy teljesíteni kellett nem kevés kötelező számú futamot, hogy megkapd az egyéni ajándékokat. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
theementalis #20986 üzenetére
Nem elmondtuk, hogyan tudsz olcsóbban venni? Erre te kiválasztod a magyar viszonylatban létező legdrágább megoldást...
Ugye nem sértődsz meg, ha azt mondom: "No comment..." -
LamerGyuri
senior tag
válasz
tupacamaru #20982 üzenetére
Az-az. Ha meglesz a 888,888, akkor Pack. Ha nem, akkor Pontiac mindenkinek, aki megcsinálta. Facén lehet követni, hogy áll éppen. Ezt valaki nézhetné, mert nekem nincs.
Rajtam ne múljon, megyek mindegyikből 8-at egymás után, hogy biztosan meglegyen (nekem) -
LamerGyuri
senior tag
Működik a lengyel, kb. fele annyiba kerül, mintha forintért, euroért vennéd meg. A hétvégén ráadásul 20%-al több boost-ot adnak minden csomaghoz.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
eLit-MiLan #20949 üzenetére
Jóvannaaa...
Elhiszed, hogy odaadnám, ha lehetne? Nem nagyon tudom a belevaló színsort draghoz, így kezdeni sem tudok vele igazán mit. Megy meg jó hangja van, de elvernek mindig, mint a szőnyeget a porolón. Hozzányúlni meg nem merek az értés hiánya miatt.Mit nem adnék, ha a 3 profilomban levő autókat összerakhatnám egyszer egybe, akár a másik kettő elvesztése árán is. Ilyen funkciót nem tesznek be sosem?
-
LamerGyuri
senior tag
Én is rátettem még egy-két + futamot karácsonykor, mert nem voltam biztos benne
és megkaptam mindent. Sőt, ha visszaolvastok ide...
Egy szavam sem lehet.
Még azt sem mondhatom, hogy sokat játszom, mert az utóbbi hónapokban a napi gyémánton kívül ez volt a legnagyobb futott versenyeim sorozata. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
Balathruin #20858 üzenetére
Basszus. Ez eszembe sem jutott eddig, hogy üldözött vad is lehetek ezért.
-
LamerGyuri
senior tag
Mondom, körülnézek a profilban, mit kaptam meg a nagy ünnepi ajándékvadászatból.
Emlékszik még erre valaki?Utolsó esemény: Teljesítsd mind a 6 eseményt hogy te is bekerülj a sorsolásba.
Nyeremény: Ha szerencsés vagy akkor 10 Pagani Zonda Sleigh Runner közül az egyik a tied lesz....ZMEG!!! És ott van a Gift-ben! Kaptam egyet!
Gondolhatjátok; vigyorogtam itt a monitor előtt, mint egy óvodás a karácsonyfánál
Ugye nem fogjátok azt mondani kis tudatlan fejemnek, hogy újév alkalmából még kaptak vagy 100ezren...
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tgbzhnujm555 #20830 üzenetére
jaja, megnyírbálták rendesen.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
eLit-MiLan #20825 üzenetére
Nekem is volt ilyen hibaüzenetem kb. egy hete, de 2-szeri próbálkozás után azt gondoltam, hogy a launcher szarakszik. Pár óra és egy újraindítás után simán beengedett; paráztam, mert megszakadt volna a gyémántozásom
Én nem használtam sose "cuccot", a legtöbbről, amit emlegettek, azt sem tudom, micsoda. -
LamerGyuri
senior tag
Az Event 6-ot meg lehet csinálni szinglibe? Multiba vagy 5 perc keresés után is egyedül, nem induló futamokba rak be; így sosem lesz meg.
Runo: azt kéne látni, hogy két csaló osztja egymást?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tgbzhnujm555 #20803 üzenetére
Ehh, lejárt...az Inventory-ban kerestem; a Store-ban van a nyeremény rendszám.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tgbzhnujm555 #20803 üzenetére
A boost-ot megkaptam, a rendszámot nem találom egyelőre. Külön értesítést nem kaptam semmiről sehova.
-
LamerGyuri
senior tag
Valaki igazán lefordíthatná normálisan; attól, hogy kopipasztával beillesztitek ide, ugyanúgy nem értem a felét se.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
eLit-MiLan #20645 üzenetére
Végre, királyság
megyek csapatni valamelyik izomautóval
-
LamerGyuri
senior tag
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tupacamaru #20234 üzenetére
Akkor te valami elit elbánásban részesülsz
én több, mint egy évig nem is néztem rá a játékra, de még hírlevélre sem méltattak, nem hogy ingyen boostra.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
eLit-MiLan #20089 üzenetére
tiszta emlékeim nekem is vannak...kökénypálinkának hívták...
-
LamerGyuri
senior tag
Szevasztok pilóták!
Közel másfél év után be akarok lépni játszani, aztán ez fogad:
semmi nem változott, úgy látom...A régi arcok tolják még?
-
LamerGyuri
senior tag
Camaro ZL1-be milyen színsor való? Zöld motor + többi sárga nálam, de mintha még jóval több lenne az autóban érzésem van. Dragra akarom csak használni.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
F22Reventon #11681 üzenetére
A két legfelső kép engem inkább videókártya elhalálozásra emlékeztet...
-
LamerGyuri
senior tag
Na mostmár döntsétek el, mit hova, kék-piros, zöld-sárga, mert ennyi cuccom nincs a Nissanba
-
LamerGyuri
senior tag
Eladhatod, de: az e-mail címed a nicknevedhez van kötve, a nicked pedig az Origin fiókodhoz. Az e-mail cím változtatható, de akkor át kell adnod az Origin fiókod is; ha más EA játékod nincs, akkor hajrá. Ha van, akkor utána kell nézni, hogy lehet-e törölni a kapcsolatot a fiók és a játék/ok/ között: egy serial csak egy fiókhoz tartozhat.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Micsurin #9786 üzenetére
Most mit hisztizel? Hosszú hónapok szisztematikus skillpakolgatását-fejlesztgetését kukázták a múltkor, a jelenlegi, közel sem ideális rendszerre áttérve. Mégsem vonyítottunk ennyit; elfogadtuk, hogy most már ez lesz. Nekem is van rx8, akkor még ütőképesebb volt, most meg elég gyakran elkenik a szám. De akkor is rányomok a következő futamra, mert a hangja zene a fülemnek, és nagyon frankón lehet vele fordulni.
szerk.: voltak zsaruk, de "közkívánatra" kivették azt a módot; helyette lettek a TE-kBekő Tóni: akit linkeltél, valami csalez-lopez? Megnéztem egypár videóját, és egyikben sincs traffic...
Ha jól tudom, hivatalosan ilyen nincsen a játékban...
-
LamerGyuri
senior tag
Most mi ez az egész? Hello Kitty autó a menő vagy mi? Valaki mondjon valamit, mert sajnos buta vagyok és angolul sem tudok.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
callmeakos #9401 üzenetére
Jó segge van, mi?
Na meg amikor felhördül a hangja
A szülinapi fényképhez: mekkora lenne már, ha össze tudnánk állni egy kép erejéig, mindenki egy Chevy-vel
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
callmeakos #9352 üzenetére
Mármint hogy máséban szórakozol a skillekkel?
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Crowent #9348 üzenetére
Ilyenkor gép újraindít, és újra be kell lépni a játékba.
Egyébként bármilyen idiótaság fogad belépéskor, arra mindre érvényes, hogy játékból kilép, aztán újra belép, mert különben valami nem lesz frankó.
A gemezésed nem szakadt meg, de a mai ajándékot buktad...én is jártam így. -
LamerGyuri
senior tag
válasz
Lycanon #9135 üzenetére
Gyémántot egy nap egyszer tudsz összeszedni, (nyári időszámításkor éjjel 2-kor fordul a nap). 15 van, a nagy térképen a nagy gyémánt körül levő területen belül. A kis térképen, ha már a közeledben van, akkor látszik is. Ha egy napot kihagysz, akkor bukod a folyamatosságot: vagy reseteled és kezded az első naptól, vagy 500 Boost-ért folytathatod.
A gem-es autót csak boost-ért tudod megvenni; láthatóvá teszi a nagy térképen is a gyémántok pontos helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Medence topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest