-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beeerka
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21233 üzenetére
Egy Z-tune megy is be garázsba, végső karikára tökéletes lesz.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
Balathruin #21216 üzenetére
Öreg, gyenge gép? Dehogy is... Mindenki tiptop géppel zúz, én is éppen egy bootolható pendrive-ot gyártok, hogy feltelepíthessem holnapi nap folyamán a legújabb Windows operációs rendszert, hogy minden mai játék flottul menjen, és élvezni tudjam az összes friss feature-t. Nevén nevezve a legújabb Win egy jó kis Win 95
(remélem YUMI patentra megcsinálja a telepítőt)
Amúgy Core2 tök vicces platform, régen milyen űber volt, ma meg... Nemrég megdeglett a lapom, így gyorsba egy majdnem elfeledett alaplappal összedobtam egy vészgépet. G31 chipset, 2x2 ddr2, E7300. Win élményindex szerint a leggyengébb hardverelem az SSD-m volt
2 hetet töltöttem el ezzel a szélvésszel, hát hajam téptem... Most a kis i3 még a régi phenomomhoz képest is rakéta, nemhogy a core2-höz képest
Megszokja az ember a jót gyorsan... de amikor összeraktam ezt a csoda C2D-t és konstatáltam első körben, hogy több VRAM van a gépben mint ram... igen gyorsan szereztem 4 giga ramot -
Beeerka
aktív tag
Nagy kár a játékért. Soha nem lett kész, Mi mégis minden nyűgjével és hibájával szerettük. Rengeteg versenyóra, rengeteg ember, rengeteg barátság, a sok baromkodás, a sok össznépi találkozó, verseny, krúz... Most ennek vége lesz. Ebben a játékban maga a játék másodrangú volt, mindig előtte járt a közösség. És ez az, amit jelen pillanatban egy játék sem ad vissza. Mondhatjuk hogy egy korszak vége jött el. Valahol mindenki tudta hogy kaszálva lesz, mégis mindenkit elkent a bejelentés. A rengeteg hajtépés, a rengeteg bug, instabil szerver, kretén fejlesztés, sok cheater, és egyéb idegesítő dolgok ellenére is, én köszönöm hogy volt world, köszönöm hogy voltatok Ti, és visszagondolva az elmúlt évekre, szívesen visszamennék az elejére hogy ismét mindent átélhessek amit a world adott nekem.
Na most kell elverni Devellis-t, hogy kiadta a keze közül a mókát! -
Beeerka
aktív tag
válasz
StrixAurum #20298 üzenetére
Magát a játékot. 9000 pezóért dobálják 576-ban, majd utána pedig biztos ami biztos alapon lehet belepumpálni a pénzt plusz cumókért (persze ez nem biztos, viszont beta alatt látszott hogy van itt is olyan fizetőezköz mint a boost)
-
Beeerka
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #20253 üzenetére
Nemsemmi bakker, 130-as táblánál ez milyen büntetést ér?
RIVERFRONT & GREEN | SPRINT | Class S12.83 km2 - 6 Opponents | Min. level: 2- | FORD MUSTANG BOSS 302 '12 | MP-00:00.001 | 46188000 km/h | 1 year ago
46 millió km/h
Olyan tempót nyomtál, belegörbülhetett a monitorod is.
Meg sem említem a jó kis Hastings ( 108432000 ) 108 millió km/h-ás csapatásod
-
Beeerka
aktív tag
válasz
callmeakos #19063 üzenetére
Hát
Szerencsétlen Viki meg sem tudott szólalni, terrorban tartottad
-
Beeerka
aktív tag
válasz
callmeakos #19058 üzenetére
Már megint csak üvöltöznél, mi?
-
Beeerka
aktív tag
válasz
Bekő Tóni #18782 üzenetére
Dehogyis, nem a gaz EA miatt, hanem csak bekapcsolva maradt a gép, és a kisöcsi iskolatársának az apjának a nagybátjának a szomszédjába családlátogatásra érkező messzi rokonok adoptált féltestvérének a legjobb barátjának a kiskutyája töltötte le a cuccot és ment pár versenyt...
-
Beeerka
aktív tag
Mert Ő tisztességesen, csalás nélkül játszik. Hát nem látod? Vért izzadva tolja a versenyeket, olyan sebességgel kattint a race again gombra hogy már füstöl az egere! Nincs mese, mi vagyunk a bénák, mert nekünk 1-1 szint teljesítése súlyos órákba kerül... Valamit nagyon benéztünk... Kérlek, taníts Mester! (és ilyenek után van felháborodva ha valaki ráaggatja a bizonyos jelzőt...)
-
Beeerka
aktív tag
Mindenki nyugodjon meg, nem kell se TDI, se Honda, csak 6 liter egy V8-as köntösben és megvan a mosoly az arcon
Mercedes E60 AMG(mellesleg, M119-es blokk, amit 1989-től gyártott az AMG... szóval, egy cirka 24 éves koncepció, ami a mai napig ezt műveli... nem akarok senkinek sem beszólni, de egy halálra hegyezett blokk nem fog megélni ekkora életkort, ha meg is él, a max lóerőszám nem fogja átlépni a 100-at sem. Mindenki mást szeret, se a Hondát, se a TDI-t nem kell lebecsülni, és persze az örök szabály: mindenkinek az a kedvence, amit vezet, amivel tapasztalata van. Ha majd a kedves TDI-s kollega összefut egy picit harapós kedvében lévő Mugennel, lelankad a mosolya, és ugyanígy amikor a 200-250 pacis VTI összefut mondjuk EZZEL (3L, sor6, scania turbo, E55 váltó) vagy EZZEL (3L, 700Le) mindjárt más véleményen lesz a koromfelhőről... De a nagy igazság az, hogy mindkét tábor legnagyobb arcú képviselői videók alapján mondanak véleményt, mert amit hajtanak, az anyu ezres, háromhengeres suzukija, és ez itt a baj. Ha a feszkót rendes keretek között nem lehet levezetni, akkor irány szeptember 12-én Tököl, lesz drag verseny, tessék nevezni
)
Én ezzel mennék kötekedni, kis öregecske kombi, seggére feldobnám a "baby on board" matricát, majd mehet a meglepi... E73T, 7.3L, V12
-
Beeerka
aktív tag
válasz
1NST1G8R #16574 üzenetére
Ki lesz téve itt is, és az SG fórum főoldalán a kép alatt is látható lesz!
-
Beeerka
aktív tag
válasz
noblem1983 #16548 üzenetére
Jónak tűnik szerintem is
Kell
@Rockstone
Pontosan miért is? Nézzük mi volt előtte... Egy stock Supra... előtte? Egy Delta... előtte?... Egy R35... Mind bennvan a játékban, elérhető, IGC-s.. Ez viszont nem volt benn soha, teljesen új autó, videó alapján pedig igencsak használható is... Nem tudom Te mire vártál, de ha az álmaidban F1 vagy hasonló kaliberű autó szerepelt, akkor azt nyugodt szívvel ki is törölheted, nem lesz olyan.
Ooooh már esélylatolgatás megy, pedig senki nem ment vele egy centit sem... Imádom az ilyen hozzáállást... Arra meg hogy minek van esélye milyen osztályban... SOFŐR... Félig épített Nismoval DNF-re küldtem Cinque-t, F1-et... béna volt, ennyi
-
Beeerka
aktív tag
Bedobok én is egy pár képet a tegnap esti spontán JDM taliról
Bár aki szemfüles, egy nem oda illő autóval is megjelentem
Az utolsó képen az ALT+TAB bug látszik -
Beeerka
aktív tag
Az eszedbe sem jut, hogy nem jött még ide olyan aki tudna segíteni? De igaz, le kell szólni gyorsan mindenkit...
De hogy valami hasznosat is írjak, ez nethibára utal szerintem. Ellenőrizd le a netet, routernek egy restart, ha ez után is fennáll a jelenség akkor pingelj hosszabb ideig valamilyen helyet, ha van pocketloss, akkor szolgáltató/router hiba.
Esetleg még engedd át tűzfalon a játékot. -
Beeerka
aktív tag
Lamó jóárasítás volt mostanság? Vagy várható lesz a közeljövőben szerintetek?
-
-
Beeerka
aktív tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #14501 üzenetére
Csak azt akarta ezzel jelölni, hogy IGC-s játékosnak teljesíthetőek, pl. elérhetőek az autók IGC-ért, vagy olyan achi, amihez nem kell boostos játékosnak lenned. Nem lehet venni pontot IGC-ért, csak achi teljesítésével szerezhető, amihez vagy boost kell (pagani collector pl.) vagy IGC-ért elérhető.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
odébbb #14325 üzenetére
Inkább nem mondok semmit... De nem én teszlek parkoló pályára, hanem a modik, mert az ilyen stílust maga a fórumszabályzat bünteti.
Második része pedig lassan kimeríti a személyeskedést is.
Az ég adta világon semmi bajom Veled vagy bárkivel, de egy bizonyos szint után betelik a pohár...
Üdv, és további jó játékot Neked. -
Beeerka
aktív tag
@Noxi
Nem tagadom, igencsak felhúzott...
@UFO
Nem lett feltolva Modkerbe, pusztán figyelmeztetésnek szántam azt az üzenetet. Lehet szép szóval is tudatni a néppel, hogy bukó a gyémánt, én is buktam el 217. napon, mégsem küldtem el senkit melegebb éghajlatra.
Stílussal semmi bajom, egyszerűen szúrja a szemem, de ez van.. Viszont a tegnapi alkotása már sok volt, ez egy közösség, nem kellene így írni. -
Beeerka
aktív tag
válasz
odébbb #14299 üzenetére
Ehhez csak gratulálni tudok... Legalább egy szót írnál le egyszer helyesen.... Nem megy ez, oké... Amúgy meg ki volt írva mindenhol, hogy nem lesz ma este szerver, sőt! már tegnap éjszaka kiírták... Azért mert a Te figyelmedet elkerüli, nem kellene beszólni a fórumon jelenlévő összes játékosnak, főleg nem ilyen stílusban, nem vagyunk a személyi titkáraid!
Már elkezdte nagyon szúrni a szemem a stílusod, eddig nem szóltam, de most betelt a pohár, örülj ha nem találja meg a bejegyzésed egy modi, mert akkor kapsz egy csinos bann-t is. -
Beeerka
aktív tag
Nem tudom miért vagytok kiakadva... Több mint 2 éve folyamatosan előkerülő problémák ezek, nem is próbálják meg megcsinálni, de persze minden trafi alá neont tenni meg hogy szórja a csillámot, az fontos..
Folyamatosan kapom én is ezeket, vagy fatal_error_code vagy out of memory (ha-ha, 8 giga van), vagy csak simán nfsw.exe leállt... Nem kell meglepődni, ilyen ez a játék, vannak jó és rossz napjai. -
Beeerka
aktív tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
Beeerka
aktív tag
válasz
SylarHUN #11699 üzenetére
Viszont ez sem egy örök megoldás, nagyon kell ügyelni a rendes kitakarásra is. Ha egy GPU alatt a forrasztás megtörik hő hatására, azt nem lehet 100%-ra megjavítani a sütős megoldással... Rövid időn belül elő fog jönni a hiba ugyanúgy. Egy módszer van ennek a rendes megjavítására, a reball.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
sunny84 #11656 üzenetére
Igen, így lenne... 2 mail címen, 2 profilt akarnék egy kalap alá venni. Lakótársam abbahagyta, odaadta nekem a profilját, így viszont teljesen ki kell lépnem, hogy az ő mailjával belépjek, gondoltam egyszerűbb lenne, ha be tudnám azt a profilt dobni az én mail címemre, így csak select driver-ben váltani tudnék arra, a teljes újraindítás nélkül.
Azért dobok nekik pár sort, hogy ezt szeretném, hátha tudnak valamit segíteni. -
Beeerka
aktív tag
Hiphop kérdés: 2 külön e-mail címen lévő profilt össze lehet vonni, hogy egy címen legyen? Ha igen, hol?
-
Beeerka
aktív tag
válasz
LamerGyuri #11615 üzenetére
5 órás lesz, szóval ugrik. ( 22:00-03:00 )
-
Beeerka
aktív tag
válasz
chris1997 #11376 üzenetére
Előkerültek még finom dolgok az utolsó patch óta
Ezek is vagy másfél éves bugok:
-Group invite után egyedül vagy bent, vagy nem hallasz senkit, és téged sem hallanak;
-Valakit behívnál, küldesz egy invite-ot, majd ezzel együtt elteleportál a játék egy híd közepére.Szeretem a hibajavítós patcheket...
-
Beeerka
aktív tag
válasz
thunder1991 #10240 üzenetére
Nem rossz gép a Corvette, megy mint a barom ha meg van pakolva, persze nem top autó, de érdemes vele foglalkozni. Ha IGC-ben top autót keresel, akkor E46-959-Murcielago-Evora
-
Beeerka
aktív tag
válasz
noblem1983 #9318 üzenetére
Bizony, nagy kedvenc mindkét Aston
Élvezet mindkettőt vezetni.
-
Beeerka
aktív tag
Akkor már csak egy időpont kell, nekem minden nap jó estefelé.
Én jövök az ADVAN R34-el -
-
Beeerka
aktív tag
válasz
noblem1983 #9010 üzenetére
Ami neki van az Elite Eclipse, amiről pedig a többiek beszélnek az az IGC-s Eclipse.
Az elite majdnem mr2. -
Beeerka
aktív tag
válasz
callmeakos #8600 üzenetére
Feliratkoztam én is!
-
Beeerka
aktív tag
válasz
callmeakos #8589 üzenetére
Esetleg a magyar játékosok neveit is össze lehetne szedni, mert ugye chat hiánya miatt az újak nem tudnak beköszönni.
-
Beeerka
aktív tag
Az biztos, hogy ezzel a skillrendszerrel előjön ki milyen sofőr.
Figyelni kell, ha ütközöl bukta. Nem mondom, hogy tetszik a rendszer, de azt sem hogy sz*r.
Okosan kell betolni a skilleket, és akkor lehet nyerni.
Tegnap multizgattam, mert a TE kicsit felhúzott (itt nagyon látszik, hogy ki vannak könnyítve a kocsik, viszont a rendőrök nincsenek), kb. 40 futamot toltam, ebből 4-5 vesztett. Szóval működik minden mint régen, azt nem szabad elfelejteni, hogy nem csak a mi kocsijaink lettek gyengébbek, hanem mindenkié. -
Beeerka
aktív tag
Szerverleállás ma 0:30-2:00-ig.
Új autó: Scion tC -
Beeerka
aktív tag
válasz
SQX_Barto #7618 üzenetére
Nem akarom elrontani a kedved, de amiket a boltban tudsz venni alkatrészeket, azok bőven nem a legjobb cuccok.
Amik a játékban vannak tuningpartok, a következők:
Street series - improved, sport, tuned
Race series - improved, sport, tuned
Pro series - improved, sport, tuned
Ultra series - improved, sport, tuned.Tudásuk alapján rangsorban vannak.
Street, race, pro cuccokat nyerhetsz versenyen, ultra cuccok egyenlőre platinum packból vehető.
Alábbi oldalon fel vannak sorolva a partok, és hogy melyik pályán milyen cuccot NYERHETSZ.
PARTOK -
Beeerka
aktív tag
válasz
Dictator^ #7266 üzenetére
Üdv!
Felléptek a játékba, utána mindketten beírjátok ezt a chat ablakba: /join gn 3
Ha megvan, átkerültök a 3-as csatornára. Itt már látnotok kell egymást, ha mégsem, akkor be lehet kapcsolni egy filtert, ami annyit csinál, hogy ha nem vagy groupban, akkor csak az adott csatornán tartózkodó embereket mutatja, ha groupban vagy, akkor pedig csak a grouptagokat.
Ezt a social-enable freeroam filtering opcióval tudod bekapcsolni.
Ha már látjátok egymást, utána mindketten térképen választotok egy versenyt, majd 3-ra rányomtok a join - multiplayerre.
Az összesorsolás függ attól is, hogy milyen erős autóval indul az ember, de miután mindketten alacsony szintűek vagytok, gondolom nincs T3-as kocsitok.
Remélem tudtam segíteni, jó játékot -
Beeerka
aktív tag
Frissen ropogósan:
Az új autók a mappában:
Mazda RX8
Lamborghini Miura SV
Lexus IS350
Ford GT 40
Renault Clio V6
BMW M3 GTS -
Beeerka
aktív tag
Mindenkinek akinek kell:
PAYPAL ACCOUNT:
A paypal.com oldalon regisztrtálsz egy új fiókot, megadod a valós adataidat, majd amikor kérdezi, hogy milyen legyen a számla, összekötött vagy ráutalós, az összekötött opciót kell választani. Ezután érkezik egy e-mail, amivel aktiválhatjátok a paypal accot.
A többi már le van írva. -
Beeerka
aktív tag
válasz
tutuhawer #5542 üzenetére
Láttam. De nem teleportálás ez. Yeffynél volt ilyen, ez nethiba, mostanság előfordult nem egyszer. Megyek mögötte, majd hirtelen megáll, groupban nem válaszol, nem hall engem, majd 20-30mp múlva megjelenik a térképen és ismét halljuk egymást. Nála úgy néz ki a dolog, hogy végig versenyzett, nem akadt be.
-
Beeerka
aktív tag
B.U.É.K. a Prohardver csapatnak!
-
Beeerka
aktív tag
válasz
<cafat> #5111 üzenetére
Bőven vinnie kellene a konfigodnak a játékot, a hiba a rendszerben lesz szerintem.
Próbáld meg monitorozni a rendszert játék közben, hátha ott látszik mi fogy el.
Proci-ram monitorozásnak az Aida eseménynaplója jó, játék közben pedig az FPS és GPU kihasználtságot az EVGA Precision progival tudod nézni. -
Beeerka
aktív tag
válasz
tutuhawer #5043 üzenetére
Van akinek ez, van akinek az fekszik jobban, plusz a vezetési stílus is más mindenkinél. Te úgy vezeted a gépeket, ahogy kellene, nem a falon fordulsz, nem a traffikon, más meg ennek a fordítottja. Én értem amit írsz, tanácsolsz, de mindenki magának választ stílust és így kedvenc pályát.
@xenon2: A fórumokat olvasva, ismét egy nesze neked fogd meg jól kocsi lett ez is
Verhető mindennel, amit kicsit is jól kezel a gazdája.
Mostmár biztos, hogy T4-ben lesznek a jóval erősebb kocsik mint a mostaniak, T3 már ki van maxolva. -
Beeerka
aktív tag
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem, mégpedig hogy ez az Aftermarket cuccokat lehet kapni a verseny végén dolog megmarad jövőre is, vagy csak karácsonyi ajándéknak kaptuk?
-
Beeerka
aktív tag
válasz
speedmetal #4826 üzenetére
Nem lehet váltani a napszakok között, automatikusan váltogatja a játék.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
speedmetal #4824 üzenetére
Állandóan sötét a játék? Szal nappal is sötétebbnek tűnik? Ha igen, akkor settings - video - windowed mode = off.
Ha az a baj, hogy mindíg este van, és a beállítás jó, akkor többet kell játszani, és váltani fog -
Beeerka
aktív tag
Mindenkinél megáll a tudomány... Egyre szarabb a szerver.
-
Beeerka
aktív tag
Amit itthon lehet venni dobozos world-öt annak ez van a dobozán:
KÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged