- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
GTC376 #16975 üzenetére
Pár óra hosszáig nem fog visszaengedni, asszem négy. Nem lökött meg valaki úgy hogy túl gyorsan mentél? Velem még csak egyszer csinálta ezt meg, multiban egy csaló meglökött és túl gyors voltam egy szakaszon, a célnál rögtön kivágott.
NFree Bocsi a lökésért, nem direkt volt.
Már csak 8 win kell a 250 B-Class-hoz.
-
callmeakos
veterán
válasz
GTC376 #16819 üzenetére
Én nagyon merem remélni hogy nem tér vissza. Nagyon elegem volt már belőle, azon kevés emberek egyike, aki ilyen szinten kihozott a sodromból. Egyszerűen magának való a tag, nem képes arra hogy emberekkel kommunikáljon normálisan..
De hogy egy kis ON is legyen, mikor jön a következő IGC rotáció? A héten, ha jól rémlik
-
noblem1983
senior tag
-
UFO1
senior tag
Neked elgurult a gyógyszered vagy megártott a szerverleállás ki beszélt (írt) hozzád, rólad értelmezd amit írtam te válaszoltál a hsz-ra ami, azért került fel amit írtam nem is értem mit akarsz ebbe belemagyarázni.
(#7183) D1Rect
Én is ma kezdtem újra 4x jobb is így több cucc jön. -
UFO1
senior tag
Ugyebár szemléltetésként tettem fel senki se csodálkozzon, ha egy némely „versenytársa” indokolatlanul lehagyná egy láthatóan gyengébb autóval, esetleg sokkal alacsonyabb szinten ráadásul PU nélkül, ami normális keretek közt természetesen lehetetlen.
A csalókról kialakult véleményem visszalapozással megtekinthető. -
UFO1
senior tag
Akkor hogy készült a kép (ha nem hackkel) én hasonló látképpel csak csak repülőgépes játékok során találkoztam (esetleg photoshop?).
A barátomról meg annyit és többek nevében mondhatom nincs helye egy topikban sem a csalóknak ráadásul a PH-n minden varez tevékenység tiltott.
Az oroszokat meg inkább hagyjuk.
Ha az előbbiek nem állnak fent tekintsd az egészet tárgytalannak. -
tutuhawer
őstag
Érthető megközelíts ez is, de mint fegyver, nem annyra hatásos, sokkal jobb a nitró, mert az előre visz.
@noxwill: jó az S5 Audi, de a kanyarokban észnél kell lenni. Meg ennél az autónál sokkal jobban érződik a tuning hiánya/megléte, mint másoknál. Pl a lotus csak nagyobb tempóban csinálja ugyanazt. Ez jobban fog majd fordulni, ha kerül bele pár cucc. Nekem még nagyon kutyafasza a tuning benne, de majd idővel felépítem szépen. -
tutuhawer
őstag
A TCM-féle információk itt. [link]
akárki jöhet, ez egy felvonulás, beszélgetés, fotózások - akár menet közben printsceren gombbal is. A külön groupokra osztott menet, majd pedig csere-bere lehetőséget ad a többi sofőr megismerésére is. A 3-as csatornában lesz majd a menet. A pontos időt én se tudom, nem vagyok belső ember én sem. Ma szerintem megtudjuk, GERBAZS vagy TCMBULLITT írni fogja a tcm-en. -
tutuhawer
őstag
nekem hetek óta nem volt gondom
Én magamat nagyobb szemétnek tartom manapság sajnos, pedig nem voltam mindig leszorítós. De nem tudok, mit tenni az audival a full pro t2-es gépek ellen, mert nekem még korántsem full pro. A belső íven nincs előzés, aki bejön, befalazom, aki előzni próbál, blokkolom, én meg elnitrózok, sajnos kb 2-3 hete így megyek, mondom, néha bánt is a dolog.
-
Zolcsy82
csendes tag
Kedves GTC376!
Server Fatal Errorcode 7
A hiba az ön "készülékében" van!
Nekem is WLAN kapcsolatom van és engem is sokszor kihajt. Volt már újrahúzva de nem segített rajta! Nálam azt nem szereti ha fenn van a haverom is akivel osztozunk a neten! Gondolom amikor ő is forgalmaz, akkor kis időre megnövekszik a pingem, és ezt nem tolerálja az EA szerója!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest