- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok. Ujra fent vagyok viszont kinkeservesen megy.. Most asszem 11es vagyok minden nap TH-t tolom de akkor sem olyan mintha 35n lennek. Viszont jo moka hogy 2 olyan autom van amit meg se kellett vennem (porsche Carrera, nissan gtr).
-
muratomi1
senior tag
Hello. Kicsit alábbhagytam a játékkal. Leírná valaki mi történt eddig?
azt tudom hogy bent van a drag de azon kívűl nem tudok semmit.
-
muratomi1
senior tag
Fuck újrakezdem
nem érdekel eddig is kurva nehéz volt fejlődni de nem akarok csak nézelődni, hogy mi hogy van. Kezdem elölről nem baj. Addig meg várok mivan az acc törléssel.
Am valaki be linkelné az nfs stat oldalát?
-
muratomi1
senior tag
válasz
muratomi1 #11168 üzenetére
Az a baszottul szar, hogy rohadt nehéz jelszót adtam meg a feltörést megelőzőleg 4 napja és az előző muratomi volt, az újabb *as4k2r2*.. és tessék. az előbbit nem törték fel, az utóbbit igen. De mi a francnak kell ezt csinálni?? egy 39-es accal mit tud kezdeni? .. Legalább megvárta volna hogy 50-ig eljussak bazmeg..
-
muratomi1
senior tag
Sikeresen feltörték az accomat jeleztem az EA-nak és azon nyomban ki is törölték. Ilyenkor mivan? sok esélyt nem látok rá hál istennek nem nyomtam bele pénzt de azért nem 1-2 nap volt a 39-es szint. .. fasza.
-
muratomi1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11106 üzenetére
Ja nekem is ez van.. unom már hogy mindig van valami bosszantó dolog..
-
muratomi1
senior tag
Jólvan látom megy itt a vádaskodás. De az a kamion nagyon nagy
xD
Most kezdtem új karit. -
muratomi1
senior tag
Melyik autót vegyem meg szerintetek?
porsche?
-
muratomi1
senior tag
Hát de. és még ma sincs patch -.-
-
muratomi1
senior tag
Megvárom a holnap patchet és utána veszek új járgányt.
-
muratomi1
senior tag
Lexus LFA
-
muratomi1
senior tag
50 kiló nitró
-
muratomi1
senior tag
Tegnap Vakonddal toltuk. Röhej volt.. csak powerupot dobált és 20 kiló casht. És ma már megvan az LFA és rohadtul jó! Ezzel nem 20-40 k casht hanem CSAK 4 kulcsos cuccokat nyertem eddig! Állatira megy. Pedig nagyon hajlottam a murci felé de inkább ezt vettem. és nem csalódtam
-
muratomi1
senior tag
Majd csak holnap van itt is lapitopi de nem elég hozzá. Tegnap felmentem hátha megyek egy sprintet erre a fél pályát nem látom. Ja ok alt+f4. Am mennyi zsét kaptam a TH-n?
-
muratomi1
senior tag
én se repesek az örömtől hogy így elkúrták a gamet de annak igen hogy ilyen sok pénzt ad. Bár már nem ér semmit mert olyan sokba fáj az igc-s kocsik nagy része. Tegnap toltuk vakonddal HT-n és ott meg elég sok cuccot kaptam, ültetés, némi pénz, és némi szar group bug -.- ki kellett lépnie hogy ujra toljuk. Nem azt mondom hogy olyan sokat játszanék vele mint patch előtt de privibe sokkalta jobb.
-
muratomi1
senior tag
SENKI ISMÉTLEM SENKI NE MERJEN FÉNYKÉPEKET FELTENNI ESTE 8-IG! merthogy előbb a fórumot nézem meg utána játszom. szal kérlek szépen titeket ne.
-
muratomi1
senior tag
Win8 alatt tökéletesen fut! várom a frissítést
-
muratomi1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #10336 üzenetére
az dejo. En 33on vettem de nincs sajnos raktaron mert eladtam meg regen h legyen penzem en balga allat es most hiaba megyek annyit akkor sincs annyi alkatreszem pedig volt ott ultra t3as de eladtam me azt mondtam minek.. Banom azt a rohadt tetves pillanatot nagyon :@
-
muratomi1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #10333 üzenetére
Hanyas szinten vetted? Vakond azt mondta jó autó IGC-s autók között és ha full ultrára tenném akkor menne is. Bár nekem elég lenne 3 kulcsos cucc is csak menne már
nem tudom hol lehet nyerni T3-s cuccokat.
-
muratomi1
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #10330 üzenetére
Ja jó lenne egy olyan kocsi. Bár én egy gallardo-t vettem igaz nem túl gyors de eszméletlen szép. És már nyertem vele 6 versenyt. pedig sima egykulcsos cuccok vannak benne
-
muratomi1
senior tag
várom már a frissitést!
addig be se lépek a játékba
-
muratomi1
senior tag
válasz
vakond5 #9852 üzenetére
igaz bocs így is kómás vagyok ne kötözködj..
symbianról meg írni is képtelenség. -.-
legalább ha örökbe adták volna (vagy észre vettem volna előbb hogy van) akkor el adtam volna.. most 2 napig dísznek van
VV touareg az nem rosszén mondjuk egy 6-os golfnak vagy egy touran-nak jobban örülnék. vaagy ladaa xD
-
muratomi1
senior tag
-
muratomi1
senior tag
Nikolka 1919 cheat. T2-es rendőrös volt, simán nyertem volna de elkaptak. ez a nikolka meg végig a rajtnál volt nem kapták el a zsaruk és ő nyert.
-
muratomi1
senior tag
válasz
DeadBullet #9548 üzenetére
HOVA KELL BEKÜLDENI?
-
muratomi1
senior tag
https://world.needforspeed.com/news/article/1148
ez ugye egy Lamborghini Sesto Elemento de csak az érdekel h ingyenes lesz-e vagy igc-ért meg lehet venni?
-
muratomi1
senior tag
4EA8-CTDR-CG8T-27M3 sb kód
-
muratomi1
senior tag
na linkeld be nekem kell 1 kód
-
muratomi1
senior tag
am meg tök jó 2 nap alatt 2 szintet is tudok akkor fejlődni
-
muratomi1
senior tag
és azok kapnak csak akik starter packot vettek?
-
muratomi1
senior tag
sziasztok. létezik hogy 18 ezer reput kapok a smaragdok miatt?
-
muratomi1
senior tag
Sziasztok..
fel tuningoltam a silviámat 255-re és most a 450-es porsche-t is veri. Tökre örültem, erre egy versenyen egy rosszabb silviával jött 19743003 számú versenyző és amilyen tapló féreg mindig akkorát lök hogy 2 10 méterre elszáll a kocsim.. és le is győzött. aztán kihívtam ugyanarra a pályára, utol se tudott érni, beérek a célba erre azt jelzi ki hogy én második vagyok -.- ezt most hogy? -
muratomi1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest