- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Robokutya
senior tag
válasz
falco1 #13427 üzenetére
Ez nem rossz
Annó még Call of Duty világomban próbáltam a saját szerverünkről statisztikát csinálni illetve amikor a battelfield 2 bejött ott szintén csináltam hasonló rendszert.Kisebb nagyobb sikerrel.
És sajna az ilyen igenis megköveteli azt hogy ne korlátozott ftp-ről fusson a dolog mert nem frissítene. -
tutuhawer
őstag
válasz
falco1 #10279 üzenetére
már szóltam a cimbinek, hogy ismerek egy szakértőt, aki aztán tud mindent és még többet is
) Összehozunk valami közös okosságot majd, mindenképpen számítanék a segítségedre. Igaz, az oldalon senki vagyok, de mondom, már jeleztem , hogy a szakértőnk , Falco tud segíteni, ha helyzet van. Úgyhogy, előre is, eddig is köszönjük a segítséget.
-
tutuhawer
őstag
válasz
falco1 #10271 üzenetére
Szevasz, gratulálok a tesódnak, majd személyesen is, és neked pedig köszönjük a program frissítését. Lenne egy magyar világranglista is, ha magyar NFS oldal frissül, és nagyon sokat számítana a tapasztalatod. Én simán a kezedbe adnám egy ranglista alapjának kialakítását. Te kombinálsz, tesód meg mint az egyik legprofibb versenyző, rámutat olyan dolgokra még pluszban, amit ki kell emelni egy ilyen ranglistán. Elvileg átlagsebesség is megy a legjobb idő mellé, meg a legkülönbözőbb dolgokat emeli ki a nfsunlimited.net, a world-garage.com és az nfs-s.com ranglistája. Valamit máshogy számol a 3 oldal nagyfőnöke, az biztos
-
falco1
tag
Ha ez esetleg félreérthető volt: Az nfs-s saját adatbázist épít a Speedapi használatával, vagyis amikor az nfs-s t nézed, nem a speedapit használod! Ha minden egyes verseny után frissítenél az nfs-s en akkor minden eredményed meg lenne ott, annak ellenére, hogy a speedapin kersztül ezek már nem elérhetők. Az én programommal ugyanígy tudsz saját adatbázist építeni az import segítségével, csak gyorsabb,mint az nfs-s frissítése minden verseny után.
-
tutuhawer
őstag
így, hogy megy a szerver, még több érdekességre fényt tudok deríteni. Én hülye vagyok a programokhoz, és jó, hogy van egy kattintós lekérdezős egyszerű felület.
BB hasít ezen a terepen is, láthatod, ők mit tudnak kihozni még:
http://world-garage.com/index.php/pages/leaderboards
aztán lenne ez a trükk:
http://nfs-s.com/nfsw/TUTUHAWER/times
ez a régi időeredményeinket mutatja meg. De nem nekem. Nekem csak az "újkori" futamokat mutatja, míg a többségnek mindenz, 2010-es időket is. jééé, érdekes a 003-as profilom hibátlan, 2011 májusáig visszanyúlik a TIMES menüpont.
Illetve BB rosszul értette, és te is, hogy mi az én gondom. Megmondom:
[http://www4.picturepush.com/photo/a/8809072/img/8809072.jpg]
itt egy kép, sima single player futam és nincs az adatlapomon. Kb 20 ilyen futamot tudok mondani suprával, TT-vel, RS4-gyel, 350Z-vel, múlt hétről, múlt hónapból. Ezeket nem regisztrálta a SpeedAPI. Például szingliztem a 003-asban T1-gyel és a clubhouse and hollis pályán, ami csak t1-es 10-es szintű, van egy renault clios időm. Na ott kb fél óra alatt mentem silviával, 240Sx-szel és a clioval. A Clio ott van és a többi? Volt egy váltópálya is, ahol kéne lennie még a két Nissannal is időnek, de semmi... nem vette be a gépEzen segíteni nem tudunk szerintem, de attól még dühító
De sebaj, leszarom
-
tutuhawer
őstag
Szevasz, most értem ide, alig töltött be a prohardver.hu, nem is értem, miért. Nagyon tetszetős a program, mindenképpen kipróbálom, mit tud. A speedAPI egy nagyon érdekes dolog, mert azt mondják a stat oldalon, hogy ők bizony többet látnak, mint én, egyszerű felhasználó. Roppant jó kezdeményezés, köszönjük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest