-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Fehdavee #19647 üzenetére
Akkoriban olyan olcsón lehetett SB-t venni, hogy mindenre futotta belőle.
Kb. 1.500.000 vettem.
Szórtam a sok tuningra, vizuálisra is, vettem a kártyapakkokat, meg az autókat.
És rengeteget festegettem, matricáztam.Még egy autó festési szépségversenyt is megnyertem a TCM-en.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Fehdavee #19647 üzenetére
Az olcsó lengyel boost idején, mikor még a fejlesztők sem voltak ennyire pénzéhesek(és csináltak is valamit/léteztek) és egyben is voltak a bodykitek nem szétválasztva nem volt drága mint most. Akkor nem sajnálta ő sem és sokan mások, hogy szebbé tegyük az autóinkat. Én egy 50k-s pakkot nyomtam el akkoriban csak bodykitekre
#19648 Balathruin Sajnos igazad van. Nem tudom lesz-e még ebből a játékból valami, de ha így marad senki sem fog költeni rá. Bejön egy kezdő játékos meglátja, hogy tele van csíterekkel és már hetek óta ez megy, vajon mekkora boost packot fog vásárolni? De aki figyeli az egyes játékok hogyan tejelnek a kasszáknál az sem veszi észre mi megy negyed éve? Ilyen ember azért biztos van ha már fejlesztők nincsenek
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Fehdavee #19591 üzenetére
Ide bejelentkezel
Ott van hogy Redeem a Game Code,oda beírod a kódot aztán kiírja hogy mit kaptál.
Belépsz a játékba,"Card Packs" menűben a Car Prize Pack (Gift) ami 0 SpeedBoost-ért van rákatt és kaptál valamit. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest